סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך הופכים להיות שפחה יותר טובה?

צייתנית עלל​(אחרת)
לפני 18 שנים • 15 באוג׳ 2006

איך הופכים להיות שפחה יותר טובה?

צייתנית עלל​(אחרת) • 15 באוג׳ 2006
בוקר טוב דומיות וסאביות יקרות רציתי לשתף אותכן ולקבל את היעוץ מיכן....
סוף השבוע היתי אצל הדומית היקרה שלי ובמילים עדינות פיקששתי ואיכזבתי אותה
מיסתבר שהיתי במבחנון קטן שכמובן לא היתצי מודעת אליו,ביום חמישי היא דאגה לישלוח לי מסר
שבו כתוב מה יהיה איך יהיהי איך היא רוצה אותי לעסה לי ובחשה לי את כל הסוף שבוע טוב טוב
ואף נתנה לי כמה טיפים קטנים,וזאת לאחר שבועיים שלא ראינו אחת את השניה עקב כל מיני נסיבות כאלו ואחרות,היתי נירגשת היתי לחוצה רציתי אותה כל כך לשרת לספק להיות הכי כנועה והכי טוטאלית אבל כנראה שמרוב הגעגועים והמתח הקטן שסרר שם לא היתי ממש כולי שם
ואיכזבתי אותה בין אם זה בסאשן עצמו שגופי הקטן והקומפקטי פיתאום לא היה יכול ליספוג את אותם הצלפות בין אם זה במיכלול הדברים שהיא ציפתה שיבאו מימני (דברים שצריך לעשות בבית)פיתאום הרגשתי לא ממש קשורה לכול הקומפלקס הזה הבנתי שאני הולכת לאבד אותה בין הידיים ביום שבת שחזרתי הביתה חיכה לי עוד מסר כאן בכלוב שמפרט ומסביר בדיוק את כל מה שהיא חושבת ומרגישה.ואני אני לא אוהבת לאכזב ובטח שלא לעמוד במיבחנים,
אני בסך הכול חודשיים בתוך העולם הנירחב הזה וכנראה שעדיין צריכה לילמוד להיות שפחה יותר טובה כי היא חשבה שהיא מצאה את האחת ואני בהחלט האחת,רק המחשבה שתהיה לה עוד סאבית גורמת לי להרגיש שפיקששתי ואין דבר שאני יותר רוצה מלחזור להיות תחת השרביט הקסום הזה שלה כי מיבחינתי רק לה יש את הכלים הכי נכונים ואת השרביט הכי נכון כדי לישלוט בי
לא רואה את עצמי אם אחרת ולכן היתי שמחה דומיות וסאביות יקרות אם היתן יכולות לייעץ לי מה אתן היתן עושות מה אתן היתן משנות כדי להיות סאביות יותר טובות ומהצד של הדומיות כמובן איך אתן היתן נוהגות,העונש הכי חזק שיש זה הרי לא לדבר עם הדומיות שלכן במשך כמה ימים
וזה מה שקורה עכשיו הדומית המקסימה והמדהימה שלי החליטה שהיא לא מדברת איתי עד יום רביעי ואני כבר מישתגעתת בתוך עצמי.אשמח אם תגיבו ותיתנו עיצות
שיהיה לכן יום קסום וכתום.
@joy@
@joy@ • 15 באוג׳ 2006
אם אכזבת אותה , אז מגיע לך עונש ..אין מה לעשות
תחכי עד יום רביעי ( זה ממש אוטוטו icon_smile.gif)

בינתיים תכתבי לה מכתב ותבקשי סליחה ותפרטי איך את מרגישה ושאת מאוד רוצה להשתפר ..

בהצלחה
נסיכת החלומות

היי יקרה ...

נסיכת החלומות • 15 באוג׳ 2006
התעלמות ... אחד העונשים הכי קשים שקיימים .
אבל זה הזמן שלך ללמוד , להבין , להסיק מסקנות , לקום ולהתקדם .

איך להיות סאבית טובה יותר ? הדרכים רבות ומגוונות .
נתינה ללא גבולות , אהבה , שלמות , אמון ובטחון הם אלה שיובילו אותך לדרך המלכה ...
פשוט תיהי שם , כולך , נפשך , גופך , באהבה . רק תיהי .

שולחת חיבוק , מחזקת אותך , בהצלחה בננות , נשיקות , ושתיזכו רק לטוב , לולי }{
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 15 באוג׳ 2006
ציטוט: ואיכזבתי אותה בין אם זה בסאשן עצמו שגופי הקטן והקומפקטי פיתאום לא היה יכול ליספוג את אותם הצלפות

רק לי משהו במשפט הזה נראה לא בסדר?
Jake​(שולט)
Jake​(שולט) • 15 באוג׳ 2006
זאלופון כתב/ה:
ציטוט: ואיכזבתי אותה בין אם זה בסאשן עצמו שגופי הקטן והקומפקטי פיתאום לא היה יכול ליספוג את אותם הצלפות

זה רק ממחיש את הדרך בה ה"קהילה" עושה הבחנה בין מיילדום לבין פמדום.

לו המשפט היה נכתב בהקשר של מערכת יחסים שבין שולט ונשלטת - היתה קמה קול צעקה רמה.
זיקית

לא זאלו,

זיקית • 15 באוג׳ 2006
לא רק לך.

את לא צריכה לספוג יותר כאב ממה שאת יכולה פיזית, נקודה. סף כאב הוא דבר דינאמי שמשתנה. ישנם סשנים בהם אפשר לספוג כאב רב, ואחרים שלא. גם הסאביות הכי מנוסות נתקלות בזה (לא? אינפי - לך יש יותר ניסיון בזה ממני icon_smile.gif ).

את יכולה להביע התמסרות וכניעה בהרבה דרכים - לספוג כאב עד נקודה מסויימת זה לגיטימי ונעים (אם זה הקטע שלך ושלה) אבל מעבר לאותה נקודה שבה הגוף שלך קורס הדומית שלך צריכה להיות נבונה וקשובה ולא לגרום לך לעבור סף פיזי.

בהצלחה..
ונילי בדסמי​(מתחלף)

עצה ונילית פשוטה-לדבר!

ונילי בדסמי​(מתחלף) • 15 באוג׳ 2006
הגעתי כי ראיתי שזאלו וג'ק כתבו ורציתי לראות על מה מדובר.
אני מסכים עם זאלו ג'ק וזיקית.
עוד כמה דברים בפוסט לא נראו לי ולא רק המשפט הזה:
"ואיכזבתי אותה בין אם זה בסאשן עצמו שגופי הקטן והקומפקטי פתאום לא היה יכול ליספוג את אותם הצלפות"
הצד הונילי שלי מאמין בשיחות ולא רק ב"אילופים".
במקרה נתקלתי בבלוג של השולטת שלה
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=1053

אני חושב שיש פער בציפיות, חוסר הבנה וקצר בתקשורת.
לפי הפוסט של השולטת אולי הסשן נעשה בשעת כעס ואכזבה.
אני חושב שכאשר כועסים יכולות לצאת אנרגיות שליליות ועדיף לא לקיים סשן אבל אני לא בדס"מי אכסטרימי וסטרייט.
העצה הפשוטה והונילית שלי היא לעזוב לרגע את הבדס"מ ולדבר כי לפי הפוסט אתן לא מבינות האחת את השניה.
עבודת מאסטר{lori}
עבודת מאסטר{lori} • 15 באוג׳ 2006
Jake כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

זה רק ממחיש את הדרך בה ה"קהילה" עושה הבחנה בין מיילדום לבין פמדום.

לו המשפט היה נכתב בהקשר של מערכת יחסים שבין שולט ונשלטת - היתה קמה קול צעקה רמה.

שכחת לציין פרט קטן - היו מוסיפים את שמו של הדום שלה לשרשורי דומים מסוכנים בכל אתרי הקהילה והשרשור הנוכחי היה הופך למתאבן עבור כלובניות פמיניסטיות...
צייתנית עלל​(אחרת)

תגובה לחלק מן התגובות

צייתנית עלל​(אחרת) • 15 באוג׳ 2006
איכזבתי את הדומית שלי לא רק באי יכולת ספיגה שלי באותו סאשן אלה בכלל בהיתנהגות ובדרך עשיית הדברים שהיתי אמורה לבצע זה נכון שלכול אדם יש את הסף ספיגה שלו והדומית היקרה שלי היתה מאוד קשובה אליי ולגוף שלי שלא תבינו לא נכון אני היתי הלא בסדר אין לי כל טענה אחת ולו חצי טענה כלפיה אבל עדיין אני חושבת שאני צריכה לילמוד איך להיות שפחה יותר טובה
ולא סתם עוד שפחת מין כי זו ההרגשה שהיא קיבלה באותו סוף שבוע ואני יודעת שלא את זה היא מחפשת.
עוד תגובות היתקבלט בברכהicon_smile.gif