ליידי רין(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
9 באוג׳ 2006
מה זה דום
לפני 18 שנים •
9 באוג׳ 2006
ליידי רין(לא בעסק) • 9 באוג׳ 2006
העברתי לכאן משהו שכתבתי בבלוג שלי.
מאחר ומסתמן שאנשים מעדיפים לדבר בנצחונות על הישגייהם ולא על החבטות מאחורי המעמד בו הכתירו את עצמם. אם ישנה ולו אמת בבחירת המעמד בה האדם הביא את עצמו אליו הוא רשאי להגיב כאן. אנשים שכל חפצם הוא "שימוש" במעמד לצרכים פסיכותיים,רשאים לפני תגובתם ללכת לייעוץ פסיכולוגי עמוק ולבחון שוב את מעמדם הנפשי עוד בטרם יקנו לעצמם מעמד כל שהו. אין אני מנסה לגונן אלה להבין באמת מה מסתתר מאחורי הפרופיל הנפשי של כל הצדדים. במידה ודום פנה לסאבית או להיפך סאבית פנתה לדום,האם לדעתכם הם מחוייבים הסתכלות עמוקה עוד בטרם ניגשו לבצע סשן או מחוייבות ארוכה של סשנים היכולים בעתיד לגרום לשחיקה נפשית אצל סאבית,שבחרה מתוך התת מודע להגיע הנה ולבדוק גבולות ? וכאן אני מחברת את מה שכתבתי בבלוג. אנה מכם נסו להיות כנים עם עצמכם ראשית ואח"כ לנסות ולענות על דבריי. לאחר קריאה נמרצת של כמה שרשורים\בלוגים שצצים כמו פטריות אחרי הגשם בנושא מורכב ועדין של דום וסאבית,הבנתי שקיימים כמה סוגי דומים המסתובבים כאריות שוחרים לטרף,ואף במסגרת ה BDSM הרכיבו לעצמם פרופיל עם גימיקים כגון "מומחה בשליטה מנטאלית" "ונימתח את הגבולות בקצב שלך סאבית יקרה" ומסתבר שהרע מכל קרה לא פעם,לנשים שכל רצונן היה לחוות קשר ברמה אחרת,אמנם עם אי אילו חוקים והסכמים עוד בטרם החל הקשר.אך בצורה לא מבוקרת ואף מנצלת מתעתעת ומכפישה שגרמה לא אחת למפחי נפש וצלקות לאורך זמן. הגעתי למסקנה שאותם גברים הקוראים לעצמם דומים יש להם פרופיל נפשי מאוד מפוקפק,שסביר והביאו לאותם קשרים את הצרכים שלהם לפני צרכיה של הסאבית.אותם דומים רוויי חסכים רגשיים ועם שיגעון גדלות סקס אפיל שלא נברא כדוגמתו ושוביניזם מובהק. לא פעם פנו אליי כאלו ונפנפתי כבר במשפט הראשון או בכלל לא עניתי להודעות פרטיות,מאחר ואין אני נוטה להתחבר לצד הסאבי שלי עם כל ליצן חצר מפוקפק. בעקרון אותם דומים עצמם מתיימרים לשגר משפטים חסרי שחר,מוכרים את הירח בעבור ביסוס אמון ואף בשיטתיות מדהימה מצליחים להפיל ברשתם נשים הכמהות לקשר ברמה אחרת. ללא ספק אנשים אלו בעליי כריזמה שאפתנים ובחוגים מסוימים אף נערצים,וכתוצאה מכך יכולים לחשוב ולעשות ככל העולה על רוחם במידה והחלה היענות כל שהי מצד סאבית פוטנציאלית. לא פעם נוכחתי לדעת שנשים רבות נוצלו ועברו התעללות הכל תחת הכותרת BDSM ותוך כדיי בניית אמון לכאורה עם סאבית כל שהי גרמו לנזקים נפשיים חמורים ואף כמעט לאובדן שפיות וצלם אנושית הכל תחת הכותרת שלשמה אנו כאן. שאלה רצינית לי אל אותם דומים. האם שקלתם אולי ראשית לפתור את הקונפליקטים הנפשיים שלכם טרם החלטתם להיאחז בעולם ה BDSM ? כי אם לא עשיתם זאת אזי אתם מסוכנים.ומסכנים אחרים המתקרבים אליכם בקרבה אינטימית.שסבירות גבוה היא שכאשר לא תענו כאשר תפצירו בסאבית והיא תעשה מרפקים,תוציאו את החיה הנבזית שלכם החוצה.תקראו לה לא ראויה ואף בשיא חוצפתכם וחוסר רגישותכם אף תעשו השוואות עם סאביות אחרות שעברו בין ידיכם המיומנות. שימו לב : לא אחת מסתובבות נשים שנפגעו או נשארו ללא מענה כאשר מאסתם בשירותן.נפנפתם אותן כלאחר יד ואף הוקעתם אותן מחוגים מסוימים כל זאת בכדיי להגן על האינטרס העתידני שלכם,על חשבונן. ראו הוזהרתם עוד יגיע היום בו כל אותן נשים יתעוררו ויגיעו להבנה שהן עברו מסכת של התעללות נפשית על לא עוול בכפן,ועוד יקום גוף ללא חוק התיישנות אשר ימחק לכם את החיוך מהפרצוף כשתצטרכו לעמוד לדין,על הנזקים שעוללתם להן. ומסקנתי כרגע היא אחת: החוק עדיין לא מכיר ב BDSM דבר חוקי אך לא חסרים פרצות בחוק שעם הזמן יקבלו תהודה רצינית חברתית מכל אותם אנשים שהם "אאוטסיידר" מבחינה חברתית שיוכלו להכניס מתחת למטריה אחת את הנושא הזה ולגונן על נשים שנפגעו |
|
ונילי בדסמי(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
9 באוג׳ 2006
האחריות של הדומים ושל הסאביות
לפני 18 שנים •
9 באוג׳ 2006
ונילי בדסמי(מתחלף) • 9 באוג׳ 2006
הכלוב הוא אתר הכרויות בדסמי כמו קופידון ואת ה"רגיש", "איכותי", "מתחשב" שנמצא בפרופילים של קופידון מחליפים הביטויים שהזכרת של "מומחה בשליטה מנטאלית", "מותח את הגבולות ומביא לעומקים" וכל התכונות האחרות שדום חושב שיביאו לו נקודות אצל סאבית נחשקת.
אני מצרף לך קישור על הבחירות של הסאבית שדן באותו נושא. http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=15660 לא הבנתי מה את מצפה מהמשטרה והחוק לעשות כאשר דום מספר על עצמו שהוא "מביא סאבית לבחון את גבולותיה" ובמה הדום שונה מגבר שמספר בקופידון שהוא "אוהב לטייל בטבע" והטיול היחידי שלו הוא מכורסת הטלויזיה מול תוכנית הספורט לפיצוחים במטבח. סאבית לא חייבת להאמין לכל סיפור שכותבים בפרופיל ומומחים עם הסמכות יש רק במקצועות עם הסמכה. הדום הוא גבר בדסמי שמחפש סאבית ופורש כמה נוצות טווסיות לטווסה שלו. קחו דברים בפרופורציה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
10 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוג׳ 2006
aka BODYGUARD • 10 באוג׳ 2006
רינצ'וק...
יש טעם רב במה שכתבת, אבל חייב להעיר הערה פיצפונת.. לרוב אריות לא משחרים לטרף.. יש להם לביאות שמבצעות את המלאכה.. |
|
דום-34(שולט) |
לפני 18 שנים •
10 באוג׳ 2006
יקירתי
לפני 18 שנים •
10 באוג׳ 2006
דום-34(שולט) • 10 באוג׳ 2006
אחלה פוסט פתחת
תראי הכלוב הוא אתר הכרויות לבדס"מ נכן שיש פה אנשים שחושבים שלזיין זה שליטה . אבל יש כאלה שהבדס"מ בשבילם זה דרך חיים. לפני שבכלל נכנסים למערכת שליטה תפקיד הדום להכיר לדעת להבין את הנשלטת . אבל לא כולם יודעים ומבינים כנראה מה זה האתר המיוחד הזה שבשביל כמות מסוימת של אנשים זה בית שני אבל גם בעולם הונילי יש יוצאי דופן כמו שכתבת מתעללים נפשית ופיזית זה חלק משגרת חיינו העצובה אחלה יום דום-34 |
|
teacher(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 באוג׳ 2006
עוד דבר קטן בעניין החוק
לפני 18 שנים •
15 באוג׳ 2006
teacher(שולט) • 15 באוג׳ 2006
ציטוט: ''..החוק עדיין לא מכיר ב BDSM ..''
לדעתי, החוק גם לא צריך להכיר או להתייחס ל-BDSM בצורה שונה. החוק הוא כללים בין בני אדם. לא בין תבניות או סטיגמות. בדיוק מהסיבה הזו יש חוק אחד לעשירים ועניים, חוק אחד להומו, בי והטרו-סקסואלים, אותו חוק יבש למרוקאים, רוסים, אתיופים וכו'... ואפשר עוד להמשיך. והחוק, מתיחס להסכמה, לשפיות, וגם לבטיחות. יש שם הכל. יכול להיות מאוד שההבנה של הרשויות לוקה בחסר, וכך גם הטיפול, אבל החוק הוא כללי לכולם וכך הוא אמור להשאר. זו גם הסיבה כנראה, שהוא נוקשה, יבש ולעיתים לא לגמרי ברור. זו גם הסיבה שיש גם שופטים. וככל שנבין יותר מהר שאנחנו כאן צריכים להתיישר עם חוקי בני האדם ולא לנסות לעוות אותם כדי שיתאימו לאי הפרטי שלנו, ככה יחסך מכולנו הרבה כאב לב ונזק. ------------------------- קונפליקטים נפשיים. מה זה בכלל? את מכירה מישהו נטול קונפליקטים? אני רק קמתי בבוקר וכבר היו לי איזה כמה קונפליקטים נפשיים. תראי לי אדם נטול קונפליקטים נפשים לחלוטין - ואראה לך פסיכופט אמיתי. הקונפליקטים זה מה שעושה אותנו אנשים טובים יותר (יותר מאתמול, יותר משלשום..) העדרם - עושה אותנו מסוכנים יותר! -------------------- התעללויות. אנחנו מכירים את המילים, ואת השמות המפוצצים, כי אנחנו עוסקים בשליטה. אחרים לא שמו את זה בראש מעינייהם, זה לא אומר ששם אין התעללות, או שאצלנו יש יותר. וגם אם יגידו שיש יותר פוטנציאל, זה עדיין לא אומר שיש לנו בעיה גדולה מאחרים. יתרה מכך, גם אם יש כאן תילי תילים של פוסטים על התעללות - זה לא אומר שיש לנו בעיה גדולה יותר מאצל אחרים. זה רק אומר, בפשטות - שאנחנו כותבים על זה יותר. למה? כי יש לנו פורום, כי יש לנו צ'אט, כי איכפת לנו אחד מהשני, ... לא יודע. אבל אני בטוח שאם הייתי בודק בפורום עקרות הבית, או פורום מיניות נשות העסקים, או פורום יחסים פתוחים הייתי מגלה שבכל קבוצה מצומצמת עם הרבה איכפתיות והיכרות טובה עם האחרים - יש גם שיחות על החלקים הרעים של המציאות. ------------ הסתכלות / פרופיל נפשי לשמחתי וגם לצערי, אין בדיקת שפיות למי שכותבים כאן. ועליך ועלי מוטל להיות בוגרים ולסנן מה שמרגיש לנו לא טוב. זה לא ישתנה, וגם זה - קיים בכל מקום אחר. אז אל תשלחי אותנו להסתכלות, ואל תטעי לרגע לחשוב שזה לא עובד גם לכיוונים הפוכים: סאביות שמתעללות בשולטים, שולטות שמתעללות בנשלטים וכל הקומבינציות האפשריות. הכל קיים כאן. הנטיה שלך להפיל את זה על מגדר אחד היא בעיקר מראה של השקפתך ונקודת המבט היחודית שלך. וזה מתחבר לי מייד לעניין השוביניזם. ------------------ שוביניזם כל דבר הוא שוביניזם בעיני הפמיניסטית, ונראה לי שאת מפרשת בפוסט שלך את המציאות לתוך משפך צר מאוד של נשים-גברים, שביניזם-פמיניזם. והנשים מקבלות, איך לומר בעדינות, את ''הצד הקצר של המקל''. ודשו בזה המון פעמים כאן, האם נשים הן אובייקט פאסיבי ומסכן שכל הדברים הרעים קורים רק לו, שאין להן חשיבה עצמית, שאין להן שיקול דעת בריא וקומון סנס, ובבסיסן - הן כצאן המובל לטבח. כמעט מיותר לומר שאני לא חושב כך, ושבעיני, החוסן הנפשי של נשים הוא כמו של הגברים, ואם תראי את הפוסט של דן-קאפ, שנכתב לסאבית צעירה, תגלי שאם תחליפי את המילה סאבית בדום, דומית, סאב וכל מה שבאמצע - הפוסט הזה עדיין יהיה נכון וטוב. (''על בשלות נפשית ובדסמ'') בסיכומו של דבר, כולנו שוים ביכולת שלנו לפגוע או להיפגע. teacher |
|