נוריתE |
לפני 18 שנים •
12 באוג׳ 2006
תפילה לשלום חיילי צה''ל
לפני 18 שנים •
12 באוג׳ 2006
נוריתE • 12 באוג׳ 2006
תפילה לשלום חיילי צה"ל
מִי שֶׁבֵּרַךְ אֲבותֵינוּ אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקב הוּא יְבָרֵךְ אֶת חַיָּלֵי צְבָא הֲגַנָּה לְיִשְׂרָאֵל, הָעומְד ִים עַל מִשְׁמַר אַרְצֵנוּ וְעָרֵי אֱלהֵינוּ מִגְּבוּל הַלְּבָנון וְעַד מִדְבַּר מִצְרַיִם וּמִן הַיָּם הַגָּדול עַד לְבוא הָעֲרָבָה בַּיַּבָּשָׁה בָּאֲוִיר וּבַיָּם. יִתֵּן ה` אֶת אויְבֵינוּ הַקָּמִים עָלֵינוּ נִגָּפִים לִפְנֵיהֶם. הַקָּדושׁ בָּרוּךְ הוּא יִשְׁמר וְיַצִּיל אֶת חַיָלֵינוּ מִכָּל צָרָה וְצוּקָה וּמִכָּל נֶגַע וּמַחְלָה וְיִשְׁלַח בְּרָכָה וְהַצְלָחָה בְּכָל מַעֲשֵׂה יְדֵיהֶם. יַדְבֵּר שׂונְאֵינוּ תַּחְתֵּיהֶם וִיעַטְרֵם בְּכֶתֶר יְשׁוּעָה וּבְעֲטֶרֶת נִצָּחון.וִיקֻיַּם בָּהֶם הַכָּתוּב: כִּי ה` אֱלהֵיכֶם הַהלֵךְ עִמָּכֶם לְהִלָּחֵם לָכֶם עִם איבֵיכֶם לְהושִׁיעַ אֶתְכֶם: וְנאמַר אָמֵן! |
|
-שלומי-(נשלט) |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
-שלומי-(נשלט) • 16 באוג׳ 2006
לפי שאת מעלה לפה תפילות או כול דבר אחר שנחשב קשור לכול דת
כדאי שתבדקי איפה את נמצאת לפי דעתי זה גועל נפש להעלות תפילות לפה למרות שזה בא ממטרה טובה פורום זה לא מקום להעלות תפילות מתהילים |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
Madame T(שולטת) • 16 באוג׳ 2006
-שלומי- כתב/ה: לפי שאת מעלה לפה תפילות או כול דבר אחר שנחשב קשור לכול דת
כדאי שתבדקי איפה את נמצאת לפי דעתי זה גועל נפש להעלות תפילות לפה למרות שזה בא ממטרה טובה פורום זה לא מקום להעלות תפילות מתהילים תפילה לשלום החיילים מתקבלת בברכה ואיננה בהקשר דתי בהכרח. בתור מי שהצטרף לאתר זה לפני חמש דקות בערך, לא יזיקו לך קצת דרך-ארץ ונימוס כלפי אנשים אחרים כאן בכלוב, שכוונתם טובה ורצויה. מצטרפת לתפילתך, לילה, לשובם המהיר הביתה של חיילינו בצפון, בריאים ושלמים. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי אוג' 16, 2006 8:12 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 16 באוג׳ 2006
מצטרפת לתפילתך , ליילה . מי ייתן שישובו הביתה בריאים ושלמים. אמן. |
|
-שלומי-(נשלט) |
לפני 18 שנים •
17 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 באוג׳ 2006
-שלומי-(נשלט) • 17 באוג׳ 2006
Madame T כתב/ה: -שלומי- כתב/ה: לפי שאת מעלה לפה תפילות או כול דבר אחר שנחשב קשור לכול דת
כדאי שתבדקי איפה את נמצאת לפי דעתי זה גועל נפש להעלות תפילות לפה למרות שזה בא ממטרה טובה פורום זה לא מקום להעלות תפילות מתהילים תפילה לשלום החיילים מתקבלת בברכה ואיננה בהקשר דתי בהכרח. בתור מי שהצטרף לאתר זה לפני חמש דקות בערך, לא יזיקו לך קצת דרך-ארץ ונימוס כלפי אנשים אחרים כאן בכלוב, שכוונתם טובה ורצויה. מצטרפת לתפילתך, לילה, לשובם המהיר הביתה של חיילינו בצפון, בריאים ושלמים. מה קשור בכלל?! זה שאני פה יום וחצי זה לא אומר שאני צריך לדבר שונה מאחרים ! וחוץ מזה ליילה מכירה אותי היא יודעת שאין לי כוונות רעות ואני מעריך אותה ליילה בידיוק באתי לשלוח לך הודעה בקיצור תשלחי לי חופשי הודעות זה שלומי לוי מהפורום הקודם עם את זוכרת |
|