עקשנית(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
28 ביוני 2004
שרון אס / זמן מידאס - שווה קריאה
לפני 20 שנים •
28 ביוני 2004
עקשנית(נשלטת) • 28 ביוני 2004
שרון אס / זמן מידָאס
בֵּין גֶּרַנְיוּם מְחֻסְפָּס לְיַסְמִין שָׁקוּף הוּא כּוֹבֵל אֶת יָדֶיהָ. עֵינֶיהָ נִפְעָרוֹת. מִטַּת הַבַּרְזֶל מְסֹרֶגֶת בְּקֶשֶׁת מִצַּד הָרַגְלַיִם וּמִצַּד הָרֹאשׁ. רֹאשָׁהּ בֵּין יָדָיו מַנְדַּרְלָה שֶׁוְּרִידִים כְּחֻלִים פּוֹעֲמִים בְּתוֹכָהּ. הוּא לֹא רוֹצֶה לְהַמְתִּין. נִשְׁעָן על קֶשֶׁת הַבַּרְזֶל הוּא רוֹצֶה לִרְאוֹת עַצְמוֹ שׁוֹקֵעַ בְּתוֹכָהּ. אֲבָל עַל הָאֵימָה שֶׁלָּהּ לִגְבֹּר לִפְנֵי שֶׁיַּחְדֹּר אֱלֶיהָ. וְהוּא מְמַלֵּא אוֹתָהּ: שְׁתֵּי אֶצְבָּעוֹת הוּא תּוֹחֵב בְּפִיהָ, הֵן יְבֵשׁוֹת וְהוּא רוֹצֶה שֶׁתַּרְטִיב אוֹתָן. אֹרֶך אֶצְבְּעוֹתָיו עַל אֹרֶךְ לְשׁוֹנָהּ. הוּא סוֹתֵר אֶת הִתְפַּתְלֻיּוֹת הַפֶּה אֶת יְנִיקוֹתָיו הַמְּנַסּוֹת לִגְבֹּר עַל כֹּחַ הָעֲצָמוֹת הַזָּרוֹת. הוּא מַגִּיעַ לִגְרוֹנָהּ וְהִיא נֶחְנֶקֶת. נֶעֱלֶבֶת. גּוּף-הַחַיָּה שֶׁלָּךְ בּוֹכֶה הוּא אוֹמֵר וְלֹא מַרְפֶּה. שִׂנְאָה נִצֶּתֶת בְּעֵינֶיהָ. חָשַבְתְּ שֶׁיִּהְיֶה זֶה לְרוּחֵךְ. וּבְכֵן, לֹא. לְפָחוֹת עֲדַיִן לֹא. אֲבָל הוּא מְהַסֵּס, הַכָּרַת תּוֹדָה חוֹבֶקֶת אֶת שְׁנֵיהֶם. הוּא מְנַשֵּׁק אוֹתָהּ עַל פִּיהָ. כְּמוֹ הַזּוֹנוֹת הֵיא מְסָרֶבֶת. הָיִיתְ רוֹצָה שֶׁנִּתְנַשֵּׁק רַק בַּסּוֹף, כְּשֶׁאַכִּיר לָךְ תּוֹדָה. הוּא לֹא מַרְפֶּה. הִיא נְסוֹגָה - לְשׁוֹנוֹתֵיהֶם דּוֹבְרוֹת בְּשָׁפָה הַקְּרוֹבָה לְקֶשֶׁב וְיִרְאָה. וְהוּא נִתָּק - אִשָּׁה זָרָה נִצֶּבֶת בֵּינֵיהֶם וְהוּא רוֹצֶה לְהַכְאִיב לָהּ עַד שֶׁתִּצְעַק שֶׁזּוֹ הִיא. שֶׁתּוֹדֶה. שֶׁתִּשָׁבֵר. שֶׁלֹּא יִוָּתֵר דָּבָר פְּרָט לִתְלוּתֵך בִּי - וּמַחְשָׁבָה לֹא תֶחְצֶה אוֹתָך מִבְּלִי שֶׁאֶהְיֶה הָרִאשׁוֹן לְאַיֵּת אֶת רְצוֹנֵך. הוּא הוֹפֵך אוֹתָהּ עַל הַבֶּטֶן. אוֹסֵר עַלֶיהָ לָנוּעַ, פִּרְקֵי יָדֶיהָ נִלְחָצִים מִסִּבּוּב הַכְּבָלִים, כָּפּוֹתֶיהָ מִתְרוֹמְמוֹת, לְרֶגַע כְּמִתְחַנְּנוֹת, וּמִיָּד תּוֹפְשׂוֹת בְּקֶשֶׁת הַבַּרְזֶל - יוֹתֵר מֵשֶּׁהָיִיתְ רוֹצָה שֶׁאָחוּס עָלַיִךְ, אַתְּ רוֹצָה לְהִסְתַּתֵר בְּגוּפֵךְ, עוֹצֶמֶת עַיִן אַחַת שֶׁל הִשְׁתַּקְּעוּת מֻחְלֶטֶת, פּוֹקַחַת שְׁנִיָּה הַמִּתְנוֹסֶסֶת מֵעָלֵינוּ. הָעַיִן הַמְּפַצֶּלֶת שֶׁלָּהּ הוֹפֶכֶת אֶת גוּפָהּ יָפֶה - גַּם בְּעֵינֶיהָ. שְׁנֵיהֶם נְחוּשִׁים לִגְבֹּר עָלָיו. לוֹ יִכְאַב פָּחוֹת. אַל תָּזוּזִי הוּא מְסַנֵּן. כַּפּוֹת יָדֶיהָ מַלְבִּינוֹת עַל הַמַּתֶּכֶת הַכְּפוּפָה. והנה הקישור לאתר ממנו הבאתי: זה הרי לא שלי http://www.anonymous-fish.com/issue3/page4.html _________________ |
|
isolde(שולטת) |
לפני 18 שנים •
18 באוג׳ 2006
אוי בא לי להקיא. לא שרון אס?! זאת בטח טעות
לפני 18 שנים •
18 באוג׳ 2006
isolde(שולטת) • 18 באוג׳ 2006
היא משלנו. לא קלטת ודאי אירוניה סמויה
רגע אני מחפשת שרון תחזרי לחיק סאפפו או שנטפל בך או שזה שיר ישן מהימים שהיא עוד נחטפה ע"י חייזרים או שהממסד שטף לה את המוח |
|
ginger |
לפני 18 שנים •
18 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 באוג׳ 2006
ginger • 18 באוג׳ 2006
|
|
עקשנית(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
18 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 באוג׳ 2006
עקשנית(נשלטת) • 18 באוג׳ 2006
אלוהים שישמור. העליתם הודעה שלי מהאוב...
לא הבנתי כלום. מאיפה זה הגיע ? |
|