Mefanek(נשלט) |
לפני 21 שנים •
30 בספט׳ 2003
קצת איפוק אחי..
לפני 21 שנים •
30 בספט׳ 2003
Mefanek(נשלט) • 30 בספט׳ 2003
אבל תודה שזה כיף למשוך את זה?..
אח"כ השפריץ יותר גדול לא??? אחי תתאפק.. יש עוד 5 חלקים.. כולל אפילוג... |
|
מוש(נשלט){k} |
לפני 21 שנים •
30 בספט׳ 2003
לפני 21 שנים •
30 בספט׳ 2003
מוש(נשלט){k} • 30 בספט׳ 2003
ובכן, הרשה לי לבשר לך בשם העם כולו (כרגע נבחרתי לייצג אותו)
אנחנו מוכנים! הכה בנו... (ומהר לפני שנכה בך ) |
|
Mefanek(נשלט) |
לפני 21 שנים •
1 באוק׳ 2003
מלאכית אדומה - חלק 8 - מגעים ראשונים..
לפני 21 שנים •
1 באוק׳ 2003
Mefanek(נשלט) • 1 באוק׳ 2003
היא לבשה שמלה כחולה.. ארוכה.. עם כתפיות דקות שחשפו את כתפיה..
היא עדיין היתה יחפה, ועל ראשה מגבת מוגבהת.. יכלתי להריח את ריח המקלחת שזה עתה סיימה.. ריח נעים ועדין של ניקיון מלווה בבושם, גם הוא עדין, ובריחות של קרמים מאלפים.. ניחוח כל כך נעים.. מולי עמדה בחורה, שכלל לא עלתה בקנה אחד עם איך שדמיינתי אותה.. גובהה היה בערך 1.65 מ' (לא כולל המגבת..) גופה ממוצע, אך נוטה יותר לרזה, מותאם בדיוק מפליא לשמלה.. פניה בהירות וחלקות, כאשר שפתיה אדומות בולטות ומצויירות ללא דופי, כמו נלקחה מסרט מצויר.. עיניה כהות, שחורות ויופין מובלט בגלל פניה הצחורות.. רגליה, החלק שלא היה מכוסה בשמלה, גם הן לבנות, וכפות רגליה ישרות להפליא, פשוט מושלמות... עמדתי שם.. מתבונן וחוקר כל פרט בגופה, בודק אותה מכף רגל ועד ראש.. עד ששכחתי לענות לה.. "אוי ! " היא פתאום אומרת "אתה מפשיט אותי במבט, אל תעשה את זה, זה מביך אותי.." והיא מוציאה חיוך ביישני.. "לא.. מה פתאום" התחלתי לגמגם..לא ידעתי מה להגיד.. לקח לי כמה שניות עד שחזרתי לעצמי.. "פשוט.. פשוט לא אמרת לי.." "מה לא אמרתי לך?" היא שואלת "לא אמרת לי שאת כזו יפה.., היית צריכה להזהיר אותי.." היא חייכה..הצלחתי להביך אותה.. "אגב שמלה יפה.." אני מוסיף, מנסה לצבור עוד כמה נקודות.. "תודה, ידעתי שתאהב.. בגלל זה לבשתי אותה.." "מה את כבר מתימרת להכיר אותי?" אני שואל "אתה אמרת שכחול זה הצבע שלך לא?.." "נכון וכשזה עלייך זה רק מוסיף לי סיבה לאהוב את הצבע.." "מה? כל הערב אתה תחמיא לי עכשיו?" "אני אשתדל.., אז מה? הערב החלטת להיות מלאכית כחולה? למעני?" "מה פתאום! לא משנה מה אני אלבש אני תמיד מלאכית אדומה.." היא עונה בהחלטיות.. "אז אולי סוף סוף תסבירי לי למה? ואולי גם נגלה את השמות שלנו? מה את אומרת?" "אוי! התחלת עם השאלות.. קבענו שאני מלאכית אדומה ואתה המאהב לא?" "טוב אז לפחות ספרי לי למה אדומה? אני רואה אותך ועדיין לא מבין.." "אולי תבין יותר מאוחר.. רוצה לשתות משהו?" היא מחליפה נושא.. "משהו קר..אבל בלי גזים.. מים הכי טוב.." היא מסתכלת עליי צוחקת, ואני לא מבין למה.. וניגשת אל המטבח "או קיי.. חשבתי שנשאיר את זה ליציאה, אבל אם אתה רוצה עכשיו.. אין בעיה.." אני מסתכל עליה לא מבין.. למה היא מתכוונת? אם אני שותה פה קצת מים זה לא אומר שאני לא אזמין לשתות בחוץ.. העדפתי לא להגיב..כאילו לא שמעתי.. אני שומע את רעש הכוסות והמשקה הנמזג.. לפתע היא חוזרת עם שתי כוסות ביד, עם משקה כהה שנראה כמו קולה.. אני לא אומר כלום.. אולי אין לה מים קרים.. ואולי זה מיץ ענבים או משהו.. היא מתיישבת לידי על הספה בחצי ישיבה מזרחית, כלומר רגל אחת מתחתיה והשניה על הרצפה ומגישה לי אחת מהכוסות.. רק עכשיו שהכוס לידי אני מבין שזה בעצם יין.. "אני מקווה שאתה אוהב אדום.." היא אומרת.. "אני מאוד אוהב אבל.." פתאום אני מבין שהיא לא הבינה אותי נכון, ומבין למה היא אמרה שהיא חשבה שנשאיר את זה ליציאה.. "אההה עכשיו הבנתי" אני אומר לה וצוחק.. "לא הבנת אותי נכון.. ביקשתי מים לא יין! ולא הבנתי למה אמרת שנחכה ליציאה.." היא מסתכלת עליי וצוחקת.. "אה מים? שמעתי יין! יו אני לא מאמינה.. חכה.." והיא באה לקחת לי את הכוס מהיד תוך כדי קימה.. "לא לא שבי, לא חשוב לא משנה.." אני תופס אותה ביד, מונע ממנה לקום.. "אם כבר הבאת אז נשתה, אני דווקא נורא אוהב יין אדום.. רק שלא הייתי מבקש מימך זה הכל.. אבל בכיף .. רק שאני לא אשתכר, אני צריך לנהוג אח"כ.." "בטוח? " היא שואלת "כן בטח.. הנה נשתה לחייך." אני מושיט את הכוס שלי אל שלה.. ושנינו לוגמים יחד.. "אז יש קשר בין היין האדום לשם שלך?" אני שוב שואל לפשר שמה "אתה לא עוזב את זה מה! אמרתי לך שאולי תגלה את זה מתישהוא! "טוב ניסיתי.." אני עונה ומחייך.. "את רגילה לשתות יין?" אני שואל אותה.. "ממש לא.. זה של השותף שלי בכלל.. אבל אני שותה לפעמים.. בארועים מיוחדים.." "יופי אז היום זה ארוע מיוחד איזה כיף לי!!" אני מחייך אליה.. "השמלה הזו מהממת! והיא ממש מתאימה לך!" אני שוב מחמיא לה. "תודה.. טוב די אני אתחיל להסמיק.." "את תסמיקי? מה פתאום! את לא מהבחורות שמסמיקות.. את לא נראית לי ביישנית בכלל!" "מאיפה אתה יודע, אתה אפילו לא מכיר אותי.." "טוב אני מקווה להכיר מקרוב." אני עונה לה.. "תגידי, חשבת לצאת עם המגבת הזו על הראש?" אני שואל אותה בעוקצנות "לא מה פתאום, אני רק מייבשת את השיער ככה.. רגע אני אוריד.. חוץ מזה גם ככה נהיה פה חם.." "היין עושה את שלו.. " אני אומר וצוחק.. היא מחזירה לי בחיוך.. ושולחת יד להוריד את המגבת, שיערה נגלה אליי.. שיער שחור גלי וארוך.. ניחוח השמפו ניכר עליו.. ומוסיף לניחוח הנעים שגם ככה היה לה.. "לא אמרת לי שיש לך שיער כזה ארוך.. איזה יפה.. אני חולה על שיער ארוך! בכלל יש לי מחלה כזו של לשחק בשיער.. את אוהבת?" "מה שמשחקים לי בשיער? כולם אוהבים.." "יש! אז אפשר?" אני שואל וכבר מושיט את היד" "לא לא עכשיו אתה תעשה לי קשרים ! איך אני אצא ככה מהבית..?" "אוף! " אני אומר לה ועושה פרצוב עקום.. היא צוחקת.. "וואי אני מסטולית נראה לי.." "כבר? ממה? מהיין?" "כן נראה לי, אמרתי לך אני לא רגילה לשתות.." "בסדר זה עוד כמה דק' יעבור, אבל תפסיקי לשתות.." "אבל זה טעים," היא אומרת ולוגמת מהכוס שלה.. "תגיד איזה סרט שמת לנו?" היא מפנה את מבטי אל הטלוויזיה כבר שכחתי שיש סרט אירוטי שמתחולל שם.. הגבר מהפעם הקודמת היה עכשיו עם מישהי אחרת, הרבה יותר יפה מהקודמת, שניהם היו עירומים, ידיו על ישבנה מלטפות אותו וצובטות אותו.. הוא נישק אותה ונשך את שפתה.. "אני שמתי??" "זה היה ככה מאז שבאתי" "כן בטח.." היא אומרת..וחוץ מזה ממתי יש סרטים כאלה בערוץ 4?" "כל יום חמישי בערב יש סרט אירוטי בערוץ 4" "אני רואה שאתה מעודכן.." "משהו כזה.." אני מחייך אליה.. היא שוב לגמה מהיין ויכלתי לראות את לחייה כבר סמוקות.. הרגשתי פתאום את כף רגלה ,שהיתה מונחת על הספה ועליה התישבה, נוגעת פתאום בברכי.. לא יכלתי שלא להסתכל, כף רגלה היתה מושלמת, וציפורניה צבועות בלק אדום בוהק.. "את לא מחליפה ערוץ?" אני שואל "לא למה? זה מפריע לך?" "לי? ממש לא.. אני דווקא אוהב סרטים כאלה.. אירוטיקה וחושניות מדברים אליי המון" "כן כבר הבנתי את זה.." "מאיפה הבנת את זה?" "מהסיפור שנתת לי לקרא.. אגב, לא אמרת לי אם זה סיפור אמיתי.." "אגב, לא אמרת לי למה קוראים לך מלאכית אדומה.." אני מחזיר לה באותה מטבע.. "אבל אמרתי שבבוא הזמן תדע את זה.." "אז אולי גם את תדעי בבוא הזמן.." "תגידי, אנחנו יוצאים או שנשארים פה?" אני פתאום שואל אותה.. "לא יודעת מה בא לך לעשות?" "מה בא לי לעשות? הרבה דברים..." אני עונה לה בהתגרות.. "אה באמת כמו מה?" "אני מנוע מלהגיב.." אני עונה לה.. כף רגלה היתה כבר ממש צמודה אל ברכי.. והרגשתי איך היא פתאום מתחילה ללטף אותי.. הסתכלתי על פניה.. וראיתי שהיא מסתכלת עליי.. היא הרימה את כוס היין שלה.. לגמה ממנו.. והניחה אותו שוב על השולחן.. פתאום היא תפסה את ראשי.. והתחילה לנשק אותי, כשבפה עוד קצת מהיין שזה עכשיו לגמה.. כאילו אומרת לי תשתה ממני.. מרגע זה ואילך.. איבדתי לגמרי שליטה.. המשך יבוא.. |
|
Mefanek(נשלט) |
לפני 21 שנים •
2 באוק׳ 2003
מלאכית אדומה - חלק 9 - הקשירה...
לפני 21 שנים •
2 באוק׳ 2003
Mefanek(נשלט) • 2 באוק׳ 2003
כף רגלה היתה כבר ממש צמודה אל ברכי.. והרגשתי איך היא פתאום מתחילה ללטף אותי..
הסתכלתי על פניה.. וראיתי שהיא מסתכלת עליי.. היא הרימה את כוס היין שלה.. לגמה ממנו.. והניחה אותו שוב על השולחן.. פתאום היא תפסה את ראשי.. והתחילה לנשק אותי, כשבפה עוד קצת מהיין שזה עכשיו לגמה.. כאילו אומרת לי תשתה ממני.. מרגע זה ואילך.. איבדתי לגמרי שליטה.. היא דחפה את השולחן שהיה צמוד לספה, תוף כדי התעלסות..ומשכה בידית שהיתה באחד מצצדי הספה.. הספה נפתחה למיטה ומצאתי את עצמי שוכב לידה, כאשר היא מובילה את כל העיניין.. מנשקת אותי בטירוף.. בלי רוך או עדינות.. מצמידה את ידיי אל המיטה.. ונושכת את שפתיי.. ההלם שאחז בי, לא עזב אותי למשך כמה דק´.. לא הרגשתי כלום.. הייתי בעננים.. לא הרגשתי איך היא פותחת את כפתורי החולצה שלי ומשאירה אותי בחזה חשוף ..לא הרגשתי איך היא קושרת את ידיי באזיקים אל מוטות שהיו בצידי המיטה, שפעם היו ידיות בצידי הספה.. פשוט כלום... היא לפתע קמה ממני.. ואני מנסה לקום אחריה אך לא יכול, אני קשור.. אני מסתכל עליה.. היא עליי.. היא מורידה את הכתפיות של השמלה שלה..ומפשיטה אותה לגמרי.. רק עכשי ואני שם לב שהיא לא לבשה כלל חזייה.. היא עומדת מולי עם חוטיני בלבד.. חזה חשוף, ופטמותיה זקורות.. היא מתקרבת אליי, ואוחזת באחד מכוסות היין, היא מרימה לי את הראש ומשקה אותי, היין נוזל מפי אך זה לא מפריע לי, היא ממשיכה להשקות אותי, והיין נשפך על החזה שלי.. כאשר הכוס ריקה, ואני מתחיל להרגיש סחרחורת, היא משליכה אותה על הרצפה, ומתחילה ללקק ממני את היין, לשונה עוברת על שפתיי על גרוני ועל החזה שלי.. מלקקת את הפטמות שלי.. משם היא יורדת לכיוון הבטן, כשלשונה משתלשלת לה עלי.. מלקקת כל פיסת עור.. היא מגיע למכנס שלי, ובעזרת ידיה פותחת את החגורה, ואת הכפתור.. היא מחזירה את ידיה אל צידי גופה, ובעזרת פיה תופסת את הרוכסן ופותחת אותו.. אני יכול להרגיש את נשימותיה החמות על איברי שהיה כל כך קשה באותו רגע, הוסיפו לחום גופי.. כל הגוף שלי בער.. היא משכה את מכנסיי מעליי והשאירה אותי עם תחתון אך לא לאורך זמן.. טיפה לפני שגם אותו הורידה לי, היא העבירה את שפתיה החמות והרטובות, עליו, נושכת בשפתיה את איברי מבעד לתחתון.. ואז בעזרת שיניה הורידה גם אותו.. הייתי עירום לגמרי, קשור למיטה בלי יכולת לזוז או לשלוט במה שקורה, הייתי מסור, היא יכלה לעשות בי כל מה שהיא רצתה.. לשונה החלה שוב לעבוד, הפעם בין רגליי, עוד לפני שליקקה את איברי היא ליקקה את המפשעה, מסביב לאשכים.. הכל רק כדי להטריף אותי.. והיא הצליחה.. לא יכלתי להפסיק להתפתל כל כך רציתי להרגיש את הזין שלי בתוך פיה, אך לה היתה המון סבלנות.. היא רק המשיכה ללקק אותי מסביב לאשכים וללא הודעה מוקדמת התחילה ללקק גם אותם.. קודם רק עם הלשון ואז ממש הכניסה אותם אל פיה, מוצצת אותם ושואבת אותם אל תוכה.. וידיה.. עדיין לא נוגעות בי.. הכל בעזרת פיה ולשונה.. הרגשתי שהיא ממש שוטפת אותי, כמו חתולה... חתולת מין פראית.. לפתע היא הושיטה את ידיה אל החזה שלי ונעצה בי את צפורניה הארוכות, שורטת אותי לכל אורך חלקי העליון, בחוזקה, ללא רחם.. הרגשתי איך עורי מתקלף ממני ולא יכלתי שלא לצעוק.. הכאב החד שפילח את גופי בהפתעה רק הגביר את תשוקתי.. הרגשתי איך לשונה עולה אל הזין שלי.. רק הלשון.. ואז השפתיים שלה.. שפתיים חמות ורטובות.. תוך שניות הייתי בפיה, היא מוצצת אותי.. עולה ויורדת על הזין שלי שהיה כל כך נפוח כל כך קשה וכל כך אדום.. כשהזין שלי בתוך פיה הרגשתי איך היא שואבת אותי כמו ביקשה לשאוב משקה מתוך קש.. פיה התהדק יותר יותר וסגר בחוזקה.. לא יכלתי להתאפק יותר גם אם רציתי וניסיתי.. לא יכלתי.. "אני עומד לגמור" צעקתי.. "את חייבת להפסיק".. אבל היא.. המשיכה כאילו כלום.. פשוט המשיכה לשאוב ולינוק אותי.. יד אחת שלה כבר היתה על הביצים שלי והרגשתי איך עם אצבע אחת היא מלטפת את פי הטבעת שלי. החום רק עלה והרגשתי איך כל הכוחות והאנרגיות שלי מתרכזים רק באיברי.. "אההה" התחלתי להיאנח והיא.. לא הפסיקה.. פשוט המשיכה למצוץ לי.. "כןןן.." ובאותו רגע ממש שהרגשתי את האורגזמה מתחילה, הרגשתי גם את אצבעה חודרת אל תוכי.. בעדינות נוגעת בנק´ הג´י.. זה כמובן רק הוסיף... ובבת אחת פרץ ממני הנוזל שהיא כל כך חיכתה לו.. ישר אל פיה.. והיא שותה אותו לא עוזבת את הזין שלי לרגע.. אצבעה עדיין משחקת בפי הטבעת שלי.. ואני פשוט לא יודע את נפשי מרוב עונג.. היא פשוט שואבת ממני את כל הנוזל החם.. לא פותחת את פיה לרגע.. שותה הכל.. הכל.. זו אחת האורגזמות הכי אדירות שהרגשתי אי פעם בחיים שלי, אם לא הטובה מביניהם.. היא היתה כל כך אדירה.. היא ארכה שניות ארוכות.. וכל שנייה שעברה רק רציתי עוד ושלא יגמר... אבל זה נגמר.. התנשפתי בכבדות.. ונרגעתי על המיטה.. הזין שלי עוד בפיה.. היא לא עזבה אותו לרגע אחד... בזמן שגמרתי היא פשוט מצצה בעצם שאבה כמו ששואבים מקש.. לא רציתי לדבר.. אך גם לא יכלתי.. כיון שללא מנוחה נוספת.. היא פתאום התחילה שוב לעלות ולרדת עם פיה.. מתחככת עם בשר הערלה.. והכאב הזה שרק גברים מכירים.. התחיל להופיע.. כאב כיפי שמאלץ אותך להתפתל בכל פעם שיש חיכוך כזה.. "דיי.. " אני לוחש לה.. "אני צריך הפסקה רגע.." אך כלום לא עוזר.. היא פשוט ממשיכה.. ואני מתפתל.. וכל חיכוך נוסף עם שפתיה, מאלץ אותי להתפתל שוב.. היא המשיכה לענות אותי כך עוד מס´ דק´ עד שחדלה.. ואני רק התנשמתי.. הייתי חייב הפסקה.. אך היא לא היתה מוכנה לשמוע.. "עכשיו תורך".. היא פקדה עליי.. היא הורידה את החוטיני שעוד היה עליה... ויכלתי לראות את הכוס שלה.. מגולח למשעי.. חלק.. ויפה.. ממש כמו שאני אוהב... היא לא הותירה לי הרבה זמן להסתכל עליו.. היא עלתה למיטה פישקה את רגליה והתיישבה על הפנים שלי.. ניסיתי לומר משהו כמו "רגע.. תני לי שניה מנוחה..", אבל עוד לפני שהספקתי לפתוח את הפה, הרגשתי את הרטיבות של הכוס שלה על השפתיים שלי.. כמו ילד טוב פתחתי את הפה והוצאתי את הלשון שלי, תחילה האמת ללא חשק.. בכל זאת רציתי כמה רגעים לנוח.. אבל תוך שניות נדלקתי שוב והתחלתי ללקק אותה בטירוף.. ממש להחדיר את הלשון שלי לתוכה.. והיא, כשהרגישה איך הלשון שלי חודרת לתוכה, התחילה להשתולל על הפנים שלי.. ממש לרכב עליי.. הרטיבות שלה מילאה את כל הפנים שלי.. כל הפנים שלי היו מכוסות במיציה, יכלתי להריח את ריח הזימה כל כך מקרוב.. וזה הדליק אותי עוד ועוד. הרגשתי איך הזין שלי מתחיל שוב להתנפח.. היא, כנראה גם ראתה את זה, היא הבינה שזה מדליק אותי אז היא חיזקה את ההצמדות שלה אל הפנים שלי.. ממש מחצה אותי מתחתיה.. והתחילה לתת הוראות . "תלקק אותי.. כן תחדיר את הלשון שלך! חזק ! בתוכי! כן אמממ.. ! כן עכשיו תמצוץ לי את הדגדגן! אני רוצה שתמצוץ אותו שמעת! תשאב אותו לתוכך, תשתה ממנו!".. היא פוקדת ואני מבצע.. מבצע כל דבר שהיא אומרת.. פשוט מוצץ אותה ושואב אותה אל תוכי.. והיא ממשיכה ורוכבת עליי.. ידיי עדיין קשורות.. ורק הלשון שלי מענגת אותה.. ואני נהנה מטעמה.. מוצץ ושותה.. בלי הפסקה.. גם אם הייתי רוצה.. היא לא היתה נותנת לי הפסקה.. לפתע היא מעבירה את ידיה לאחור, אל ישבנה.. ופותחת אותו מפשקת את התחת שלה.. אני יכול לראות עכשיו גם את חור פי הטבעת שלה.. ואת הכוס הפתוח והרטוב שלה.. צמודים זה לצד זה.. היא כל כך נוטפת שהרטיבות הגיע עד לתחת שלה.. "תלקק אותי.. תנקה אותי.." היא פוקדת עליי.. והיא מתחילה לעלות ולרדת על הלשון שזה עתה הוצאתי.. התנועה שלה מדויקת כך שהלשון שלי עוברת ממש על פי הטבעת שלה על הכוס שלה ועל הדגדגן.. הלוך וחזור.. היא מתענגת.. ונאנחת.." אמממ כן זה כל כך טוב...".. "עכשיו רק את התחת... תלקק אותו.. כן ככה.. הלשון בפנים.. ממממ.. תטעם אותי.. תאכל אותי .. אמממ כןן.. אתה אוהב את זה נכון ... אמממ תחדיר את הלשון שלך עמוק לתוך התחת שלי.. כןן.. איך הטעם?.. טעים לך?..אתה מרגיש איך הכל מתערבב עם הרטיבות שיש לי בכוס? איך אני כל כך נוטפת שאפילו התחת שלי רטוב.. כןןן.. ככה... אמממ.." אני, רק מהדיבור שלה מתגרה עוד ועוד... איך שהיא מדברת מלוכלך.. זה כל כך מדליק.. אני רק ממשיך ומבצע כל מה שהיא אומרת.. מילה במילה.. המשך יבוא.. |
|
Mefanek(נשלט) |
לפני 21 שנים •
4 באוק׳ 2003
מלאכית אדומה - חלק 10 - השעווה..
לפני 21 שנים •
4 באוק׳ 2003
Mefanek(נשלט) • 4 באוק׳ 2003
אני, רק מהדיבור שלה מתגרה עוד ועוד... איך שהיא מדברת מלוכלך.. זה כל כך מדליק.. אני רק ממשיך ומבצע כל מה שהיא אומרת.. מילה במילה..
עכשיו היא מגבירה את הקצב.. ושולחת יד לכיוון הדגדגן שלה.. היא מתחילה לשחק איתו.. ממש על הפנים שלי.. וזה רק מגביר ת הרטיבות שלה.. היא נוטפת כולה עליי.. כל הפנים שלי מרוחות בה! היא מגבירה את הקצב ודוהרת עליי.. עוד ועוד.. היא עוזבת את הדגדגן שלה ושמה את שתי ידיה תחת ראשי.. היא מצמידה אותי אליה אל בין רגליה.. חזק וקרוב כל כך ומתרככת בי... הלוך וחזור. למעלה למטה.. "כןן אני מרגישה את זה.. אני הולכת לגמור.. תלקק אותי! תמצוץ אותי! אתה רוצה שאני אגמור לך בפה נכון? כן אתה אוהב את זה! אתה תשתה עכשיו את כל המיצים שלי! פשוט תשתה אותם הבנת! את כולם ! כןןן אממממ.. כן תמשיך!!. כן כןןןן " היא ממש דוחפת את הראש שלי פנימה אליה עד שאני כמעט ולא יכול לנשום, אבל זה לא אכפת לי אני פשוט ממשיך להטריף אותה! לשגע אותה! למצוץ אותה בטירוף! לטעום אותה! צפורניה ננעצות בצוואר שלי... ואם הפה שלי לא היה כל כך קרוב לכוס שלה הייתי מוציא אפילו צעקה.. היא שורטת אותי בצוואר.. תוך כדי אנחות ללא הפסקה... עד שהיא מוציאה כמעט צרחה.. ואני יכול להרגיש איך הכוס שלה מתכווץ לו על הפה שלי.. "כןןןן אממממממ אהההההה כןןן אהההההההההההההה... אני גומרת כןןןן ! תשתה כןןןןןןן אהההההההההההההההההההההההה" כל המיצים שלה זורמים עליי ומציפים אותי... היא כל הזמן דואגת שהפה שלי יהיה פתוח והלשון שלי תלקק אותה.. תנקה אותה.. אני מרגיש טעם של מליחות גוברת.. אני מרגיש איך היא גומרת לי בפה.. איך היא מתכווצת ולאט לאט נרגעת.. ראשה מוטה לאחור.. מתנשפת בכבדות.. וממשיכה בתנועות יותר עדינות לרכב עליי.. כאילו כדי להוציא את כל הטיפות האחרונות.. שתיתי אותה.. שתיתי את כולה.. היא קמה מעליי... ומנשקת אותי.. מלקקת את השפתיים שלי.. ומוצצת את הלשון שלי.. מעבירה את הלשון שלה על כל הפנים שלה.. אני מנחש שזה כדי לטעום את הטעם שלה.. היא פשוט מלקקת את כל הפנים שלי.. מנסה לשתות את עצמה.. והיא נהנית מזה.., כמו חתולה ששוטפת את גוריה בלשונה.. אני רק שוכב שם ונותן לה להנות.. נותן לה לעשות כרצונה.. לא מדבר.. רק נושם.. ומתענג תחת לשונה.. היא נשכבת לצידי.. לא מדברת גם היא.. לאחר כמה רגעים של מנוחה, אני מפנה את מבטי לכיוונה במין מבט שואל של "את משחררת אותי?", היא מסתכלת עליי ומפנה שוב את מבטה.. כאילו משיבה לי "עוד לא.." עוד כמה שניות עוברות והיא קמה, פוקדת עליי "תעצום את העיניים".. אני כאות כניעה עוצם אותן מייד, אני מרגיש איך היא זזה על המיטה, כאילו מחפשת משהו מבלי לקום ממנה... "אל תפתח אותן.." היא מזהירה.. היא שוב מתקרב אליי ומתיישבת על רגליי, הכוס שלה עוד רטוב ואני מרגיש אותה נמרחת על רגליי.. הגוף שלי חם.. ופתאום אני מרגיש משב רוח נעים על הבטן ועל החזה שלי, שמעביר בי צמרמורת קלה.. היא נושפת עליי.. כאילו מנסה לקרר את גופי.. ההרגשה נעימה... עיניי עוד עצומות.. והיא הפסיקה לנשוף.. עוברות כמה שניות.. ואני כבר מתחיל לשאול את עצמי מה הולך לקרות עכשיו? ולמה היא הפסיקה? לפתע, ללא שום הודעה מוקדמת, אני מרגיש משהו רותח נוחת על הבטן שלי.. משהו כל כך חם, שמקפיץ אותי וגורם לי להתנועע עד כמה שיכלתי.. החום עובר תוך זמן ממש קצר.. ומשאיר מקום לכאב קטן ומהנה.. אני פותח את עיניי ורואה אותה מעליי, מחזיקה בידה נר.. עייניי נפתחות בדיוק כאשר היא שפכה את גל השעווה הבא... שנחת על החזה שלי.. צורב שורף.. ואני מוציא אנקה קטנה... ומייד מתנשף.. אני לא מספיק להירגע וכבר נוחתת עליי שוב שעווה בוערת וחמה.. שוב לבטן.. ועוד אחת.. הפעם מעבירה קו של שעווה מהחזה לבטן.. אני מידי פעם מוציא צעקת אנחה.. אך אני לא יכול להתעלם מהתענוג שזה גורם לי.. התענוג יותר חזק מהכאב.. לאחר כל גל כזה.. היא מייד מתכופפת לעברי ונושפת עליי.. מקררת אותי בנשיפותיה.. ואני רק שוכב בשקט ונותן לה לענות אותי.. היא מתהפכת ומתיישבת על החזה שלי, עם הגב אליי.. מרימה את הנר למעלה למעלה.. ומטה אותו אל צידו.. השעווה נשפכת על ברכיי.. ידיי קשורות ואיני יכול לעשות דבר.. אני יודע שבסופו של דבר היא תגיע גם אל הזין שלי שעומד כל כך זקור עכשיו.. השאלה היא מתי.. שוב שעווה של רגליי... היא מתהפכת.. וחוזרת לאיך שישבה קודם לכן.. "אתה רוצה את זה נכון?" היא מתגרה בי.. עוד לפני שאני עונה.. אני רואה את השעווה הנופלת מהר.. אל המפשעה שלי.. ממש קרוב לביצים ולזין... "אייי" אני צועק... ומרים את האגן... היא מתכופפת ומעבירה את הלשון שלה על הזין שלי.. לכל אורכו.. ועל האשכים.. הלשון שלה מרטיבה אותי.. היא משאירה עליו המון רוק.. אולי כדי להקטין את מידת הבעירה שתיכף תגיעה.. היא מרימה את הנר מעלה מעלה.. ואני יודע שזה תיכף בא.. השעווה יורדת ואני רואה אותה כמו בהילוך איטי בסרט... עוד לפני שהיא נוחתת עליי אני מרים את האגן שלי, כמו בכדי להקדים, למפגש הבלתי נמנע.. למרות הרטיבות והרוק.. זה שורף... אבל ממש לשנייה אחת ושתיים... היא מייד נושפת עליי כל מנת לקר את האיזור.. הרגשה כל כך כואבת ונעימה כאחת.. היא רואה שאני נהנה.. היא מחייכת.. ושוב שופכת שעווה הפעם בכמות יותר גדולה... אני מתפתל מספק כאבים ספק הנאה.. ונאנח.. "אהההה אממממ" היא ממשיכה שוב ושוב לשגע אותי ולשפוך עליי.. גל אחר גל.. ללא הפסקות ארוכות.. גופי מתמלא אט אט בשעווה.. הבטן.. החזה.. הפטמות.. איזור הברכיים והמפשעה.. כולי מלא בצבע הכחול של הנר.. הזין שלי עומד כל כך חזק.. היא תופסת אותו ומתחילה לקלף ממנו את השעווה רק מה שעל האיבר עצמו... היא כורעת מעליי בפישוק אדיר.. כשהזין שלי נקי וחלק היא מעבירה את אצבעה על הכוס שלה.. על פי הטבעת שלה.. ועל הדגדגן שלה... מחדירה אותה אל תוכה..ואז מכניסה לי אותה לפה.. אני מוצץ אותה.. היא מוציאה את האצבע שלה מפי ומכניסה אותה אל פיה.. "אתה אוהב את זה מה?.." חכה תראה איזה הפתעה הכנתי לך לעכשיו.." "קח.. זה בשבילך.." אני שואל את עצמי למה היא מתכוונת.. אך התשובה לא מאחרת לבוא.. אני מרגיש איך הבטן שלי נרטבת בזרם של משהו חם.. היא משתינה עליי.. ומתנועעת מעליי.. כדי להרטיב את כולי.. בהתחלה למען האמת די נרתעתי.. אך במהרה התמסרתי אליה.. ואף התחלתי להנות מהרעיון.. רציתי אותה.. רציתי את כולה.. כל איבר מתוכה, רציתי להרגיש אחד ביחד איתה.. להתחבר אליה.. להיות בגופה ובתוכה.. לא נגעלתי מהשתן שלה.. להיפך.. הרגשתי שזה משהו שרק מחבר אותי אליה.. כשהיא מסיימת היא תופסת את הזין שלי בידה..הוא רטוב כולו, הפעם מהשתן שלה.. היא עדיין מעליי בפישוק אדיר.. היא מתיישבת עליי.. דוחפת את הזין שלי אל התחת שלה.. מתיישבת לאט לאט.. ואני מרגיש איך אני חודר אליה בעדינות אל מקום צר ורטוב.. "אממממ.." היא נאנחת.. "כן... " "צפוף לך שם מה?" "אמממ תתחיל לזוז יותר מהר טיפה.. תיכנס לתוכי.. עמוק.. כן... ככה..." היא מתחילה אף היא להגביר את הקצב.. והיא רוכבת עליי. התחת שלה מפושק ופתוח ואני בתוכה.. היא מתחילה לאונן תוך כדי סקס אנאלי.. ראשה מוטה לאחור.. והיא לא מפסיקה לצעוק ולהאנח.. "אני רוצה לגמור ככה כשאתה בתוך התחת שלי... ואני מאוננת..." היא מרימה נר אחר.. הפעם בצבע אדום.. נר כזה שהשעוה שלו נשמרת בתוכו.. במין בור כזה שהלהבה יוצרת.. תוך כדי רכיבה עליי.. והתנועעות של שנינו.. היא מתחילה לשפוך שעווה.. תחילה עליי, שוב על החזה שלי.. הכחול מתערבב עם האדום... ולאחר מכן על עצמה.. גופה מתמלא אט אט שעווה אדומה.. היא נהנית מהכאב ומהחדירה שלי אליה גם יחד.. מתענגת על כל טיפת כאב.. יד אחת שופכת שעווה חמה.. יד שנייה משחקת עם הדגדגן שלה.. והיא מתנועעת מעליי מחדירה את הזין שלי עמוק לתוך התחת שלה.. "תשחררי אותי.." אני פתאום אומר לה. המשך יבוא... |
|
Mefanek(נשלט) |
לפני 21 שנים •
4 באוק׳ 2003
סתם כי בא לי להקפיץ..:)
לפני 21 שנים •
4 באוק׳ 2003
Mefanek(נשלט) • 4 באוק׳ 2003
מחר לפני כניסת הכיפור..
החלק האחרון של מלאכית אדומה.. שווה לחכות!!! |
|
Mefanek(נשלט) |
לפני 21 שנים •
5 באוק׳ 2003
מלאכית אדומה - חלק 11(ואחרון) - אדומה
לפני 21 שנים •
5 באוק׳ 2003
Mefanek(נשלט) • 5 באוק׳ 2003
יד אחת שופכת שעווה חמה.. יד שנייה משחקת עם הדגדגן שלה.. והיא מתנועעת מעליי מחדירה את הזין שלי עמוק לתוך התחת שלה..
"תשחררי אותי.." אני פתאום אומר לה. היא מניחה את הנר בצד ופותחת את האזיקים בעזרת המפתח שהיה כל העת מונח לידינו, אפילו לא שמתי לב שהוא שם.. ידיי סוף סוף משוחררות ואני יכול לעשות כרצוני.. אני מתחיל לחבק אותה ולצבוט אותה.., לגעת בה למשש אותה.. ראשי נדבק אל החזה שלה ואני מתחיל ללקק לה את הפטמות בטירוף.. כל זאת תוך כדי זיון אנאלי סוער.. ידי עוברות אל גבה.. אני שורט אותה קלות.. מוריד את ידיי אל התחת שלה ותופס אותו בחוזקה.. "כן.. תפתח לי את התחת חזק.." היא צועקת..." יותר חזק!!" אני צובט לה אותו ומנסה לפתוח אותו עוד ועוד.. אני מעלה את ידיי שוב למעלה אל הראש שלה.. מעביר את ידיי בין שערה ומושך לה אותו... ראשה נשמט לאחור.. אני יכול לנשק וללקק את גרונה ואת צווארה.. לינוק לה אותו ולהשאיר לה סימנים כאוות נפשי.. עינייה עצומות והיא לא רואה אותי מושיט את ידיי אל הנר האדום.. אני תופס אותו ומעלה אותו למעלה מעל שנינו.. נותן לשעווה ליפול..על השדיים שלה.. ועל החזה שלי.. אני נצמד אליה והשעווה מדביקה אותנו אחד לשני.. הנר עכשיו בינינו דולק.. ומקרוב קרוב אני משחרר עוד שעווה.. זה רותח ושנינו נמצדים זה לזה כדי שהחיכוך של גופינו ישכיח את הצריבה .. "כן .. " היא צועקת.. הדגדגן שלה מתרכך בבטני.. ואני שופך לשם שעווה.. היא מוציאה צעקה חדה של כאב... אך תוך כדי זה מחבקת אותי חזק ומצמידה אותי אליה.. קרוב קרוב.. אנחנו מתנשקים בלהט.. לשונה מתחככת בלשוני.. ושפתיי נושכות את שפתיה.. אני שופך שוב ושוב שעווה רותחת על גופה העירום הבהיר והחלק... וכל פעם מוציא ממנה אנקה קטנה של כאב.. צפורניה ננעצות בי.. שוב.. "אני רוצה לגמור.." היא לוחשת לי באוזן.. ומגניבה ליקוק.. "תאונן לי.." "חזק ומהר.." אני מעביר יד אחת בינינו ומתחיל לשחק עם הדגדגן שלה.. נוגע בו בתנועות סיבוביות.. הוא כל כך רטוב שהיד שלי מחליקה מידי פעם, אך היא מיד תופסת לי את היד ומחזירה לי אותה למקום הרצוי.. ומידי פעם מצטרפת אליי להגברת הקצב.. שנינו יחד משחקים עם הדגדגן הרטוב שלה.. והסקס האנאלי נמשך.. בקצב מהיר וחזק.. פעם היא רוכבת עליי ופעם אני מעלה ומוריד את האגן שלי שהזין שלי עמוק בתוכה.., בכל תנועה כזו אני יכול לחוש אותה מבפנים.. חמה בוערת.. הרטיבות של הכוס שלה מגיעה עד לפי הטבעת שלה ונוטפת אף על הזין שלי.. מה שמקל מאוד על החדירה שלי לתוכה.. "כן.... תמשיך ככה.." "יותר חזק.." אני הולכת לגמור.." לרגע אני לא יודע אם היא מתכוונת לתנועת האצבעות על הדגדגן שלה או לחדירה שלי.. אני מגביר את הקצב של שניהם.. והחיכוך עם התחת שלה מעלה בי שוב את תחושת הגירוי.. אני מרגיש איך גם אני הולך לגמור.. "גם אני תיכף גומר.." אני אומר לה... "כן תגמור לי בתוך התחת.. תרטיב לי אותו מבפנים.. אני רוצה להרגיש את הזרע שלך בתוכי.. מתפרץ פנימה.." אני נכנס ויוצא ממנה.. בלי מנוחה.. מזיין אותה חזק בתחת ודוחף לה אצבעות עמוק לתוך התחת.. שתי אצבעות שלי ואצבע אחת שלה.. חדירה כפולה.. "כן.. הנה זה בא.. כןןןן.. אהההה תמשיך אל תפסיק עכשיו... עוד..." היא דוחפת לי את האצבעות עמוק פנימה לתוכה ומתנועעת עם התחת שלה על הזין שלי.. אני מרגיש איך כל הכוחות שלי מתרכזים עכשיו למקום אחד.. לזין שלי.. מרגיש את הגירוי הנעים מכל... מרגיש איך בכל שנייה הכל עומד לצאת החוצה.. מתוכי אל תוכה.. "כן..." אני גונח.. "אני הולך לגמור בתוכך..." "עמוק בפנים בתוך התחת שלך..!! כן..." "אההההההה..... כןןןןן... אהההה.. עכשיו..." היא פוקדת עלי.... " תגמור איתי ביחד.. עכשיו.. כןןןןןןןן" "אההההההההה אממממממ אההההההה ... אממממממ כןןןןןן... כןןןןן.. אמממממ" הגניחות של שנינו יחד עולות לאוויר.. אני חש את הזרם החם יוצא מהזין שלי כשאני בתוכה.. בתוך התחת שלה... ואיך היא מרטיבה את היד שלי כשגם היא גומרת.. יחד איתי.... "אממממ כןןן.. שלא יגמר.. כן.... כןןן... אההההההה.." היא ממשיכה להאנח... כשאני ממשיך לדחוף לה גם מקדימה וגם מאחורה.. גומר את הטיפות האחרונות.. בתוכה.. ומתחיל להרגיש את הכאב הנעים שבחיכוך.. אותו כאב כמו קודם.. זה שרק גברים יכולים להבין.. אני ממשיך ודוחף לה.. מרצוני החופשי.. היא ממשיכה ומתנועעת עליי.. מחדירה את אצבעותיי אל פיה.. כדי לטעום את עצמה.. מלקקת אותן בלשונה.. ואז מעבירה אותן אל פי.. על מנת שגם אני אטעם אותה.. אני עדיין בתוכה.. מרגיש איך הזין שלי נרגע לאט לאט מעמידתו האיתנה.. וחוזר אל מימידיו הרגילים.. בתוכה.. הזין שלי רופף.. היא קמה ממני.. לאט לאט.. התחת שלה נוזל.. ממני... היא מעבירה את אצבעה על פי הטבעת שלה ומורחת את הרטיבות על כל התחת שלה.. ועל הכוס שלה.. ואז מלקקת את האצבע שלה.. הפעם כדי לטעום אותי.. היא נרגעת.. נשכבת לצידי על הגב.. מוציאה נשיפה עמוקה.... אני שותק.. לא יכול להאמין שהיה לי זיון כל כך טוב.. לא האמנתי שבחורה כזו קיימת.. לא האמנתי שאי פעם יהיה לי זיון מטריף כזה.. אני מרים את ראשי כדי להסתכל עליה.. לראות שלא חלמתי.. שהיא עדיין כאן.. שוכבת לידי.. שהבחורה הזו אמיתית ולא איזה חלום רטוב או פנטזיה שמתחוללת במוחי הכחול.. אפילוג מגיע מייד.. |
|
Mefanek(נשלט) |
לפני 21 שנים •
5 באוק׳ 2003
מלאכית אדומה - אפילוג
לפני 21 שנים •
5 באוק׳ 2003
Mefanek(נשלט) • 5 באוק׳ 2003
עיניה עצומות.. לחייה סמוקות.. וגופה.. גופה הלבן, הצח כשלג מכוסה כמעט כולו שעווה אדומה..
פתאום אני נזכר.. היא נראית עכשיו ממש כמו .. כמו.. כמו מלאכית אדומה... "היית ענק.. נורא נהנתי.." היא פתאום אומרת לי.. עדיין בלי לפקוח את העיניים.. כאילו הרגישה שאני מסתכל עליה.. "אני?? אני לא עשיתי כלום, נשבע לך שזה לא אני.., אני בכלל הייתי קשור.. " אני עונה לה.. היא צוחקת... אני מחייך.. "אז? מה עם המלאכית האדומה?" היא שואלת "זה בסדר הבנתי לבד.." אני עונה לה.. "יופי, אז עכשיו תורך לספר לי.." "לספר לך מה?" אני שואל "אם זה היה סיפור אמיתי או לא מה שקראתי.." "מה? הסיפור שנתתי לך לקרא? לא הבטחתי לגלות לך.." אני מתחמק.. "אבל אמרת שאולי יום יבוא ואגלה.." "כן יום יבוא.. אבל עזבי עכשיו ישאלו אותי אם מה שהיה לי איתך אמיתי.." היא מסתכלת עליי.. "שלא תעז.." היא מאיימת וצוחקת.. "מי ידע שזה עלייך.. מה את דואגת?" "אתה הולך לכתוב על זה?" היא שואלת.. "לא יודע נראה..מה יכול להיות רע בלעשות טוב לאנשים?.." אנחנו מסתכלים אחד על השני ומתחילים לצחוק.. "תגיד מה עם המשאלה שלך? שכחת שיש לך משאלה אחת שאני חייבת להגשים?.." פתאום אני נזכר בזה.. כמה זמן עד שמצאתי את המשאלה המושלמת.. וכל כך שמחתי כשסוף סוף מצאתי אותה.. "אה נכון.. אז אני יכול לבקש אותה עכשיו?" "אם יש לך כח.." היא מתגרה בי.. "טוב אז המשאלה שלי היא.." שנייה אחת לפני שאני מגלה לה.. אני חוזר בי... למרות שזו היתה המשאלה המושלמת.. פשוט לא יכלתי לבקש את זה עכשיו.. "בעצם. למען האמת.. הגשמת לי את כל המשאלות שהיו לי.." אני משקר לה.. ומחייך.. היא מחייכת אליי בחזרה ומנשקת אותי... שנינו נשכבים לאחור.. שנינו נרדמים.. שוקעים אל חלומותינו.. כל אחד בחלומו הוא.. חלומות פרועים ונועזים.. או אולי שקטים ומרגיעים.. אני לא זוכר על מה חלמתי באותו לילה.. אולי בכלל הכל היה חלום?.. אחרת, לאן נעלמת?.. ולמה אני כבר לא שומע מימך?.. -------------------------------------------------------------------- מוקדש לך המלאכית האדומה.. היכן שתהיי.. (C) Copyright)) -------------------------------------------------------------------- מפנק כפות רגלי אשה.. רק אחרי תדעי מה הוא פינוק אמיתי.. צום קל וגמר חתימה טובה לכולם... |
|
Mefanek(נשלט) |
לפני 21 שנים •
7 באוק׳ 2003
תודה לכולם..
לפני 21 שנים •
7 באוק׳ 2003
Mefanek(נשלט) • 7 באוק׳ 2003
תודה לכולם על התמיכה..
תודה לכל מישנתן פידבק, אם זה בתגובות או במסרים אישיים.. אני שמח שאהבתם את הסיפור.. מקווה להביר לכם עוד כמוהו.. |
|
Mefanek(נשלט) |
לפני 21 שנים •
10 באוק׳ 2003
סתם כי בא לי להקפיץ..:)
לפני 21 שנים •
10 באוק׳ 2003
Mefanek(נשלט) • 10 באוק׳ 2003
געגעתי אז באתי...
|
|