sdude |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
הפגישה השניה עם הילה
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
sdude • 21 באוג׳ 2006
בשעה 17:15 נכנסתי לבית של הילה,
"מי את לעזאזל? שאלה הבחורה במטבח "אני ידיד של הילה" עניתי, "ומי את?" "אני רויטל, השותפה שלה" בדיוק אז הילה נכנסה, "או יפה אני רואה שכבר הכרתם" הילה הלכה לסלון והרימה את הרגליים על השולחן , "נו אפסים, למה בדיוק אתם מחכים??" רויטל ואני הלכנו כל אחד לרגל אחרת והתחלנו לנשק וללקק, "המממ, איזה כיף שיש לי שני אפסים כאלה" לאחר שעה של ליקוקים הילה קמה "טוב אני צריכה ללכת, תשחקו יפה..." באתי לקום, "לאן אתה חושב שאתה הולך??" שאלה רויטל , "הביתה?" "לא אתה לא אפס, אתה עכשיו הולך להעריץ את הרגליים שלי!" "מה??!?! , נראה לך ???? אני לא עבד שלך! " בקושי סיימתי את המשפט ומיד רויטל בעטה לי בביצים "אם אתה רוצה להמשיך להשתמש בהם, כדי לך לעשות עבודה טובה עם הרגליים שלי" "כן" אמרתי ומיד התחלתי ללקק את הרגליים של רויטל, "כן מה?" היא שאלה "כן מלכתי" אמרתי בהכנעה לאחר שליקקתי את הרגליים של רויטל, היא שלחה אותי הביתה בלילה לא הצלחתי להירדם, כל הזמן חשבתי על היום שהיה, ואיך אני עכשיו שפוט של השיפחה שלי הילה בשעה 1 בלילה פתאום צילצל הטלפון, "אפס? זו המלכה רויטל, תגיע לפה מהר!" "כן מלכתי" כשהגעתי רויטל פתחה לי את הדלת, היא הרימה את הרגל שלה ומיד ירדתי על הברכיים ונישקתי את הרגליים שלה "בוא אחרי" היא אמרה והובילה אותי לחדר שלה בדרך לחדר שלה עברנו מחוץ לחדר של הילה, הדלת היתה סגורה אבל שמעתי כל מני קולות כשהגענו לחדר שלה פתאום הקולות התבהרו, שמעתי את הילה גונחת ואומרת "כן, תזיין אותי טוב" זו היתה המלכה הילה, היא מזדיינת בחדר לידי, הזין שלי מיד קפץ לדום, רויטל ראתה את זה וצוותה עלי להתפשט, "טוב, קראתי לך לכאן כדי שתזיין אותי כמו שמזיינים את הילה, אבל עכשיו אני רואה שאין סיכוי שאני ארגיש את הזין הקטן שלך, בוא לכאן ותמצוץ לי, אני מקווה בשבילך שלפחות את זה אתה יודע לעשות" התקרבתי לרויטל וירדתי על ארבע, יכולתי לראות שהתחתונים שלה כבר רטובים, הורדתי לה אותם ורציתי לשים אותם בצד, "מה אתה עושה?" , "אני שם את התחתונים שלך על הריצפה כדי שאני אוכל למצוץ לך" אמרתי, "לפני שאני אתן לך את הזכות ללקק לי את הכוס, אתה צריך להוכיח שאתה שווה את זה, אני רוצה לראות איך אתה מלקק את המיצים שלי מהתחתונים!" התחלתי ללקק את התחתונים שלה שהיו מלאים במיצים שלה, והיא התחילה לאונן במקביל, אחרי שליקקתי את כל המיצים שלה מהתחתונים היא קירבה את הראש שלי לכוס שלה ודחפה את האצבעות שלה לפה שלי, "תנקה את המיצים שלי מהזין הזה" היא אמרה וככה היא זיינה אותי בפה עם האצבעות שלה, עד שפתאום היא הוציאה את האצבעות שלה מהפה שלי ודחפה לי את הפנים לכוס שלה, מידה התחלתי ללקק את הכוס הטעים שלה, היה לה טעם חמצמץ וטעים, ליקקתי את כל הדרך מהדגדגן עד לפתח שלה, והתחלתי לדחוף את הלשון פנימה היא התחילה להזיז את הכוס שלה ולזיין לי את הפנים, הרגשתי איך היא מאוננת לי על הפנים מהר ומהר יותר עד שהיא התחילה לגמור בדיוק בזמן שאני שומע את הילה והחבר שלה גומרים. המשכתי ללקק את הכוס של רויטל בזמן שאני שומע איך הילה מלווה את החבר שלה לדלת ונפרדת ממנו. פתאום הדלת נפתחה "וואו אתה ממש אפס מאופס, אפילו השיפחה שלי משפיטה אותה הא?" הילה אמרה, "זזה לא מה שאת חושבת מלכתי" אמרה רויטל, "זה בסדר מתוקה" אמרה הילה "מעכשיו, היא גם הנסיכה שלך בזמן שאני כאן, והמלכה שלך בזמן שאני לא כאן, ברור?" "כן מלכתי" אמרתי "טוב את יודעת מה לעשות זונה" אמרה הילה, מיד רויטל קמה ונשכבה על הריצפה, וזו היתה הפעם הראשונה שראיתי את הילה, היא היתה ערומה, ושפיך התחיל לזלוג מהכוס שלה הילה הלכה והתיישבה על הפנים של רויטל, לא האמנתי למראה עני, רויטל ליקקה את השפיך ומכוס של הילה, "מה אתה בחופש" אמרה הילה, "תמשיך ללקק את הכוס של הנסיכה שלך" , "כן מלכתי" חזרתי למקומי בין הרגליים של רויטל וליקקתי את הכוס שלה בזמן שהילה אוננה לה על הפנים , "כן זונה, תנקי את כל השפיך מהכוס שלי" , הרגשתי איך הכוס של רויטל מתחיל להתהדק בזמן שהילה התחילה לגנוח יותר ויותר ובסוף גמרה על הפנים של רויטל, הילה קמה מהפנים של רויטל ומיד רויטל העיפה את הפנים שלי מהכוס שלה וסימנה לי עם היד לבוא אליה התקרבתי לרויטל וראיתי שהפנים שלי ספוגים במיצים של הילה ובשפיך של החבר שלה, "תלקק לי את הפנים" אמרה רויטל, "מה?!??! " אמרי והבטתי בהילה כדי לקבל מחילה, "שמעת מה הנסיכה שלך אמרה לך לעשות אפס" הילה אמרה, "רק בגלל שאתה לא ראוי עדיין ללקק את הכוס שלי, לא אומר שאתה תלקק את השפיך של החבר שלי מהפנים של הזונה שלי, ברור?" , "כן מלכתי" אמרתי התקרבתי לרויטל והתחלתי ללקק לה את הפנים, הרגשתי טעם מתוק של המיצים של הילה, אבל גם טעם מלוח של השפיך של חבר שלה, "וואו הוא ממש מלקק את זה" אמרה רויטל, "הוא אפילו זונה יותר גדולה ממני " , "כן, מי יודע אולי מתישהו ניתן לו לשתות את זה מהמקור" הילה אמרה סיימתי לנקות את הפנים של רויטל, "טוב אפס, הגיע הזמן ללכת הביתה" אמרה הילה, "אבל, עדיין לא גמרתי... בבקשה " , "למה שאני אתן לך לגמור אפס?" שאלה הילה, "בבקשה המלכה הילה, אני חייב לגמור, אני אעשה כל מה שתבקשי תמיד! רק בבקשה תתני לי לגמור" "אוקיי אפס, אבל תזכור, מהיום אתה שלי ושל רויטל, כל מה שאנחנו רוצות אתה עושה, ברור?" "כן!! אני מבטיח" "טוב זונה, על הברכיים עם פה פתוח" אמרה הילה, מיד רויטל ירדה על הברכיים ופתחה את הפה "טוב, אני אתן לך לזיין את הפה של רויטל, ואפילו לגמור בפה שלה" " תודה מלכתי!" אמרתי ומיד דחפתי לרויטל את הזין בפה, "כשהוא גומר את לא בולעת, ברור זונה?" , רויטל סימנה עם הראש כן בזמן שהזין שלי נכנס ויצא מהפה שלה, "תדחפי לו אצבע לתחת, כדאי להתחיל להרגיל אותו מעכשיו" אמרה הילה, רויטל התחילה לדחוף לי אצבע לתחת,עד מהרה צעקתי "אני גוממממממממררררר" , וגמרתי כל כך חזק כמו שלא גמרתי בחיים, כשרויטל סיימה לשאוב את כל השפיך מהזין שלי הוצאתי את הזין שלי מהפה שלה, היא מיד סגרה את הפה, "זכרת לא לבלוע זונה?" שאלה הילה, רויטל הנהנה, "יתתחנן שאני אתן לך לנשק אותה אפס" , "בבקשה אני רוצה לנשק אותה" אמרתי, "מה? זה לא משכנע, תגיד לי מה אתה באמת רוצה לעשות" , "בבקשה מלכתי, אני רוצה לנשק אותה ולטעום את השפיך שלי" "ו , מה אתה רוצה לעשות איתו" , "לבלוע אותו מלכתי" אמרתי לא מאמין שהמילים האלה יוצאות מהפה שלי , "תמלאי את הבקשה שלו זונה" הילה אמרה לרויטל, ומיד רויטל נישקה אותי, הכנסתי את הלשון שלי לפה שלה וטעמתי את השפיך שלי, היא ליקקה לי את הלשון והעבירה לי את כל השפיך שלי, בלעתי הכל, הילה ליטפה אותי ואת רויטל, "זונות טובות" אמרה. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 באוג׳ 2006
Queencie(שולטת) • 22 באוג׳ 2006
סחטיק'ה איזה קומבינציות
אהבתי! |
|
לאסי(מתחלף){עע} |
לפני 18 שנים •