דומיננטית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
האמנם היטלר היה סאב?
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
דומיננטית(שולטת) • 21 באוג׳ 2006
ברצוני להביא פה ערך מתוך האנציקלופדיה החופשית "ויקיפדיה" על ולטר לנגר - http://he.wikipedia.org/wiki/ולטר לנגר
אסכם בקצרה: הנ"ל היה פסיכואנליטיקאי אמריקאי שעשה מחקר על היטלר על פי הזמנת המודיעין האמריקאי בעת מלחמת העולם השנייה. היו לו שתי שאלות מחקר עיקריות: 1. בהנחה שהיטלר הוא סוטה מין, מה סטייתו 2. אם גרמניה תובס במחלמה מה הסיכוי שהיטלר יכנע אני רוצה להתמקד בשאלה הראשונה שרלוונטית לפורום זה. המחקר מעלה שהיטלר היה בעל נטיות מיניות לא מקובלות ובפרט אהב מקלחות זהב ומקלחות חומות. פרטים נוספים בערך ובקישורים החיצוניים שיש שם. |
|
huan |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
huan • 21 באוג׳ 2006
מישום מה זה אל מוצא לי את הערך הזה...לינק ישיר לאותו ערך יכול להיות מועיל.
למרות שמי מה שאני יודע היטלר הוא לא היה בקטע של סקס באופן כללי והחזיק את אווה בראון רק בשביל התדמית. |
|
דומיננטית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
הלינק
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
דומיננטית(שולטת) • 21 באוג׳ 2006
צריך לסמן את כל הקישור כולל השם ולהדביק בדפדפן
|
|
huan |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
huan • 21 באוג׳ 2006
שמעתי כבר את הטענה להיטלר היו נטיות הומוסקסואליות...היה על זה אפילו סרט ביס דוקו...למען האמת ה"הוכחות" לכך הם מצחיקות,מגוכחות,סטראוטיפיות ונסיבתיות במקרה הטוב.
ובאשר לזה שהוא סאב אוהב ביזאר....כמו שאמרתי הידע שלי לגבי היטלר וחיי המין שלו מתסכמים בכך שהוא לא ניהל כאלה ואף יש סברות לגבי כך שהיה אימפוטנט...אבל עוד לא יצא לי לקרוא את כל המחקר שלו כך שיכול להיות שהמידע שיש בשתוי אינו נכון. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
הנימה השמרנית...
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 21 באוג׳ 2006
סאב , הומו או סטרייט \ ואנילה
היטלר היה פסיכופט שרצח מיליונים. ההתעסקות במיניותו נראית לי מבזה. כן, גם את מי שעוסק בבדס'מ. יודעים מה ? ב ע י ק ר את מי שעוסק בבדס'מ. >>> {זהו, הולכת לציין בגבולות שלי נושאים העוסקים בשואה, ולא, לא מדובר בסתימת פיות אלא בגבולות אלמנטריים, כבני אדם !!! }<<<< |
|
-שלומי-(נשלט) |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
-שלומי-(נשלט) • 21 באוג׳ 2006
לפי מה שאני יודע
היטלר (ימח שימו ושם זיכרו ! ) הוא נאצי שונא שחורים יהודים וכו' הוא לא רוצה סוג של שליטה מסוג הבדסמ הוא רצה שכול מי של הארי ישלט על ידו היטלר רצה שליטה בגלל שהוא הרג אנשים הוא רצה להשתלט על כול העולם וזה סוג שונא לחלוטין של שליטה ! זה כבר ממש ממש חולני (להרגיש תחושת שליטה וביטחון בגלל הרג) לפי מה שאני יודע הוא היה הומו קוקסינל בכלל זה לפי מה שאני שמעתי וזאת דעתי יום טוב שיהיה לכולם : ]]]........ |
|
huan |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
huan • 21 באוג׳ 2006
שלומי יפה לך לרדת על היטלר במילים "הומו,קוקסינל" איזה כיף שיש אנשים נאורים בכלוב שחושבים שקוקסינל והומו אילו קללות נוראיות.
ונגה לפני שהיטלר היה פסיכופט שרוצח מיליונים הוא היה בן אדם בעל אישיות,אופי ובין השאר גם נטיות מיניות.עם כבר זה מבזה לחשוב עליו כמפלצת על אנושית ולהתכחש לכל סממני האנושיות שלו.ולא רק שאין זה מבזה להתעסק בזה יש חובה להתעסק בזה בכדי להבין טוב יותר את אותה מפלצת. |
|
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
חואן,
העיסוק בהיטלר כבן אדם בעל אופי ואישיות- על מנת להבין את מניעיו ואת המפלצתיות שיצרה הרס והשמדה, קבילים לחלוטין, אך לא בהקשר בדסמ'י \ מיני. לגבי הומופוביה- זו כבר בעייה אחרת... |
|
-שלומי-(נשלט) |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
-שלומי-(נשלט) • 21 באוג׳ 2006
תירגע !
זה לא קללות זה מושג וזה עובדה והיטלר לא היה בנאדם הוא לא אנושי בגרוש אז אידיוט גמוווור מי שאומר שהוא בנאדם הוא לא אנושי הוא לא נורמלי והוא לא בנאדם הוא אפילו לא כלב אי אפשר לקרוא למשהו שהרג מיליונים והתעלל במיליונים "בן-אדם" הוא לא בן-אדם ויודע מה? עם הוא באמת בנאדם אני מתבייש להיות בנאדם תתנו לי משהו אחד שהופך אותו לאנושי אתה אומר שהוא אנושי אבל הוא בעצם בלי רגשות אין לו רגשות הוא גרם לכול כך הרבה אסון הוא שינה את ההיסטוריה ובגללו עד היום יש מיליוני אנשים ששונאים אותך ואותי בגלל היותנו יהודים זה שהוא היה חכם זה נכון אבל הוא היה מפלצתאפילו מין סוג של שטן כנראה שלא שמעתי ולא למדת מספיק על השואה עם אתה מדבר ככה "היטלר בן אדם בעל אישיות" |
|
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
שלומי
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
בוא ננסה בבקשה לשמור על צורת התבטאות נאותה, לפחות ע''ג הפורום.
זכותי לא להסכים , זכותך לא להסכים זכותו של חואן להציג דעתו. פ ר ו פ ו ר צ י ו ת. |
|