שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שולטים- תשובה כנה בבקשה

melody
לפני 18 שנים • 21 באוג׳ 2006

Re: שולטים- תשובה כנה בבקשה

melody • 21 באוג׳ 2006
ציטוט: סאבית שהוקיעה דום - תלכו איתה?

ברור, איימי.

רק אם הוא לא חבר או ידיד או מכר או מוכר או ידוע או סדרתי.
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 21 באוג׳ 2006
מאסטר סול וזאלופון- אוהבת את גישתכם של "כל מקרה לגופו".

אלונה וגולד- בחיייאאאאתתתתתת!!! icon_twisted.gif
איימי_​(נשלטת)

Re: אני לא מפחד מכך

Dark Artist כתב/ה:

ולא הייתי רוצה להיות במקום מישהו שכן הוקע,אך בוודאי היתה סיבה לכך שזה קרה
השאלה היא אם אותה סאבית לא מפחדת להתנסות מחדש עם דומים אחרים?
או שהיא מראש מנסה לקטלג כל דום לאחר מכן בתור דום מסוכן
?

למה שתעשה דבר כזה? icon_surprised.gif
איימי_​(נשלטת)
ימית 2000 כתב/ה:
זו שאלה מעניינת. אני לא דום, אבל אני יכולה לומר שזה מזכיר לי מאוד שיחות ותגובות של גברים (מבוגרים בדרך כלל) על מקרים של הטרדה מינית (משה קצב, חיים רמון וחבר מרעיהם). על פי רוב זה יהיה משהו בסגנון "אי אפשר כבר להתחיל עם בחורות בימינו, על כל דבר הן רצות להתלונן". או: "הן יוצאות מהבית בלבוש סקסי ואז מתפלאות שמתחילים איתן". אני חושבת שזה דומה - מי שנוהג בדרך ארץ, כבן תרבות, ומתייחס בכבוד לזולת (סאבית, אשה), אזי אין לו ממה לחשוש ואין סכנה שהוא יעבור גבול מבלי להיות מודע לכך. אנשים שמבלבלים בין הטרדה מינית לקשירת שיחה הם אותם אנשים שיבלבלו בין יחסי שליטה להתעללות. מי שהגבולות ברורים לו - אין לו ממה לחשוש. ולכן, אני סבורה שמי שיהיה איתך בעתיד הוא אחד שבטוח בדרכו, במוסריותו ובאנושיותו.

כל מילה בסלע icon_smile.gif
איימי_​(נשלטת)

Re: שולטים- תשובה כנה בבקשה

Dan_Kap כתב/ה:
איימי_ כתב/ה:
סאבית שהוקיעה דום- תלכו איתה? היא מפחידה אותכם? אתם חוששים שגם אותכם היא תוקיע בסוף?

מי שיש לה אומץ לעמוד מול מניפולטור ומתעלל סדרתי כמו חרדון נאור, יש לה מקום של כבוד בעיני.

}{
Dolfi
Dolfi • 21 באוג׳ 2006
טוב, עכשיו כשדינאק וראבק צועדים יד ביד לעבר השקיעה... icon_lol.gif

ברצינות -

באידיאל, אני עם ימית. בהחלט כל מילה בסלע.

במבחן המציאות לעומת זאת, דיי ברור לי שזה לא לגמרי עובד ככה. כשמדובר בקהילה קטנה ומלאת תככים, כשמדובר במערכות יחסים מורכבות, אני נוטה לחשוב שאף אחד לא חסין, לא משנה כמה כוונות טובות יש בליבו. הרבה יחשבו כמוני וכאשר מישהי "מוקיעה" (כן, דינאק וראבק.) מישהו... זה יכול קצת להרתיע.
איימי_​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 25 באוג׳ 2006
איימי_​(נשלטת) • 25 באוג׳ 2006
D_o_l_f_i_n_a כתב/ה:
טוב, עכשיו כשדינאק וראבק צועדים יד ביד לעבר השקיעה... icon_lol.gif

ברצינות -

באידיאל, אני עם ימית. בהחלט כל מילה בסלע.

במבחן המציאות לעומת זאת, דיי ברור לי שזה לא לגמרי עובד ככה. כשמדובר בקהילה קטנה ומלאת תככים, כשמדובר במערכות יחסים מורכבות, אני נוטה לחשוב שאף אחד לא חסין, לא משנה כמה כוונות טובות יש בליבו. הרבה יחשבו כמוני וכאשר מישהי "מוקיעה" (כן, דינאק וראבק.) מישהו... זה יכול קצת להרתיע.

צודקת, דולף. דומה קצת לקיבוץ, או להבדיל אלפי הבדלות ( icon_wink.gif ) לשידוך. אולי זה "שידוך פגום".