מחורפנת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
למה ולמה?
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
מחורפנת(נשלטת) • 25 באוג׳ 2006
למה ולמה קשה הבחירה?
למה ולמה אני מכורה? למה זה כך? ומעבירה זאת בסך. למה הדום קשה הוא כל כך, יודע הוא לומר לי אך מה ורק מה? למה הסאבית למטה שרויה, שולחת למעלה עיניה לתיקרה? ולמה ישבני הקטן, האדום, שולח עצמו אליך בחום? למה אתה זה תמיד הראשון יורד בערב לשכב לישון? ולמה חרמן אתה דוקא בליל יוצא מביתך והולך לטייל? למה כה אוהבת הסאבית את המגע, מבוקר עד ערב אותך במיטה? למה איתך הריחוף כה חזק, חשבתי שרק עם כנפיים עפים כה חזק? "אך תענהו אם ככה או כך- ו"למה" חדש אז מפיהו יצמח". למה ? (משה דפנא) |
|
סנדרה מכשפה קוסמת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
למה ? שזה אמיתי זה הכי חזק!
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
סנדרה מכשפה קוסמת(שולטת) • 25 באוג׳ 2006
כמו שנאמר שזה שם זה קיים - זה למה
|
|
מחורפנת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
ופנטזיות?
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
מחורפנת(נשלטת) • 25 באוג׳ 2006
מה איתן? כשהן בראש הן לא קיימות?
עדיין חווים משהו גם כשזה לא ממש קיים, לא? |
|
עוף חול |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
Re: ופנטזיות?
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
עוף חול • 25 באוג׳ 2006
מחורפנת כתב/ה: מה איתן? כשהן בראש הן לא קיימות?
עדיין חווים משהו גם כשזה לא ממש קיים, לא? הקשר שלי לבי די אס אם הוא בגדר פנטזייה בלבד ואני כל הזמן חווה... כמובן שפנטזיות גורמות לנו לחוות דברים, לפעמים דרך הפנטזיה אנחנו נוכחים להכיר את עצמנו ואת משאלות ליבנו הכמוסות ביותר, וזה מעביר אותנו תהליכים בהם אנחנו חווים המון.. ברור שכשיש עם מי לחוות, והמציאות מתקרבת לפנטזיה אז הרגשות משתוללים, והאמת, אני חושבת שרק אז מבינים באמת למה אנחנו מוכנים ולמה לא... בסופו של דבר אני חושבת שאת לא יכולה לדעת למה את משתוקקת דרך פנטזייה בלבד אבל אין לי ספק שזה עושה בלבלות מטורפות ושאת חווה דברים גם בפנטזיה... |
|