סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

קצת עיניין

סאבית אמיתית ומנוסה​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 25 באוג׳ 2006

קצת עיניין

"כנסי לסטודיו חכי לי ערומה ", בלי התרעה מוקדמת " מה אני?" , "עכשיו?" השאלות רצות , ואני בכיוון החדר,ניכנסת, הכל חשוך , הקירות בצבע אדום , על קיר אחד הצלב המדובר , בקיר השני לא חסר שום אביזר , הכל מסודר כמו בסיפריה , מול הצלב הכיסא המלכותי שלך , הכל בניחוח נעים במיוחד , מתחילה להתפשט מורידה את המכנסיים והחולצה , מהר לפני שהמלכה מגיע ורואה אותי לא מוכנה , מהר הגרביים החזיה , התחתונים ואני כמעט מוכנה , יורדת על ארבע , מול כס המלכות , מרכינה ראש ומחכה בסבלנות , את ניכנסת , וסוגרת את הכניסה אני מסתובבת , מרימה את הראש ולפני שמספיקה לראות.. " אל תסתכלי עלייי , זונה.." , מורידה ראש ומחכה להוראה , היא מתיישבת מולי עם פיסוק רחב , חצאית מעור בלי חלק תחתון , אני נעשת רטובה רק מהמראה , הכוס שלך חלק , והלשון שלי כבר רוצה לטעום את טעמו המתוק , מתרוממת מהכיסא מחזיקה את השוט , " כמה הצלפות לדעתך מגיע לך היום , זונה קטנה..?" , "כמה שיותר מלכתי.." , " כמה שיותר כואב" פלאק הרעש של ההצלפה הראשונה כבר גורם לי להנאה , ואז ממש בלי להבחין עברנו כבר את העשרים , נעמדת עם הגב אליי מתכופפת קצת ומרימה את החצאית ובפקודה " קדימה כלבה תלקקי , תראי לי עד כמה את נהנת מהתחת שלי , ורק בתחת , הבנת זונה? ואני לא רוצה לשמוע את המשפט האחרון מוציאה את הלשון , ומתחילה ללקק לך את התחת המתוק הוא מושלם מלכתי , יש בו טעם של עוד , ובלי להשים לב הלשון מתחמקת היא נוגעת לך בכוס.. את יוצאת ממני.., "מתחכמת זונה..על הצלב עם הגב אליי, מהר." , כמו כלבה טובה נעמדת על הצלב מפסקת את הרגליים והידיים ומבליטה את הישבן , אני רוצה שתחדרי אליי , אני רוצה שתאנסי אותי , את ניגשת אליי וקושרת לי את הידיים ," ותזהרי לזוז" , לוקחת את השוט ומתחילה להצליף בי , הפעם גם בגב , עוד מלכתי זה לא כואב לי , עוד ובלי שהמחשבה מסתיימת את מאחורי , עם הטרופון עלייך , הוא גדול מהרגיל , " תקבלי אותי באהבה זונה" , אחח הכאב של החדירה את בתוכי , את תופסת לי את הישבן וניכנסת חזק יותר , אני נהנת ממך , מהתחושה שאת בתוכי , כבר כמעט בסוף את מגבירה את הקצב וסוטרת לי בתחת , אני גומרת מלכתי , אני צורחת , "קדימה זונה" , את מתיישבת בכיסא אחרי שהותרת אותי מהקשירות , "קדימה עכשיו תראי לי מה את מסוגלת לעשות תענגי את המלכה." מפסקת את הרגליים ומרימה את החצאית ואני כמו כלבה צמאה למים , מוציאה את הלשון ויורדת למלכה שלי עד שהיא מצד לצד דופקת את הלשון שלי וגומרת.
סנדרה מכשפה קוסמת​(שולטת)

יקירתי....

פשוט עונג שבת.... מבינה אותך לגמרי מרגישים את הגעגוע העמוק שזועק ממך icon_whipper.gif
סאבית אמיתית ומנוסה​(נשלטת)

Re: יקירתי....

סנדרה הגדולה כתב/ה:
לגמרי מרגישים את הגעגוע העמוק שזועק ממך icon_whipper.gif

זועק זאת לא מילה.... icon_eek.gif
צייתנית עלל​(אחרת)
צייתנית עלל​(אחרת) • 25 באוג׳ 2006
מיזדה אם ההרגשה שלך אחות אני כן אותו געגוע לכאב שמשכר לך את כל הגוף
אין מה לעשות ליפעמיים לומדים בדרך הקשה icon_razz.gif
infinite​(נשלטת)