כ'ץ(נשלט) |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
כ'ץ(נשלט) • 25 באוג׳ 2006
משהו כאן מסריח אני מריח מסרים סמוים!
|
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
זרה מוכרת • 25 באוג׳ 2006
cloudy Night כתב/ה: משהו כאן מסריח אני מריח מסרים סמוים!
וואלה, לא יודעת איזה מסרים סמויים אתה קיבלת, אבל אני רק הבנתי מהפוסט הזה שלהוציא את החרא שבפנים זה טוב, זה אפילו הכרחי (שלא נדבר על מספק). גם אם עושים את זה בפומבי. אבל לבחוש בו, זה כבר משהו אחר. זה מעיף את הרפש והסירחון לכל מי שבאיזור ואז...עדיף להתרחק מהמחראה. סופשבוע טוב ונטול עצירויות. |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
lady @in black(שולטת) • 25 באוג׳ 2006
אמאל'הההההה מסרים סמויים???????? אני פשוט הבנתי שהבחורה חירבנה את הנשמה ומה רע? חוץ מהריח פייייי :rfl: |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
דולי .(שולטת) • 25 באוג׳ 2006
מה שמעניין אותי ,זה....מה צבע הניאגרה....?
|
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
אז עכשיו
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 25 באוג׳ 2006
את חשה הקלה - כמה טוב שיש מקום שבו ניתן לפרוק את מה שמעיק עלייך...
|
|
הפוכית(נשלטת){MasterMaor} |
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
פורקן מוצלח
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
הפוכית(נשלטת){MasterMaor} • 26 באוג׳ 2006
להוציא החוצה כל מה שנצבר בנפשך, לפרוק , סוף סוף להגיד מה שמרגישה באמת בפנים בלי פחד או חשש , לא להסתכל אחורה , לא להצטער על שום דבר ומילה ....פשוט לשפוך .
תמיד יש את ההרגשה שמשהו פיספסת בדרך , שכחת להוסיף מילה חשובה שהייתה משקפת לו כל ההרגשה הזוועתית שחיית איתה עד כו . את חוזרת על מילותך ומשחזרת כל תנועת ראשך וידיך , מבחינה שיכלת להתאמץ ולתכנן אחרת אבל כבר אי ניתן לשנות כלום . את חשה הקלה , אושר מסוג שונה , כאילו מטען כבד ירד מכתפייך ואת שוב אותה אחת , שלמה עם עצמך ובטוחה שעשית מעשה נכון וחכם מצדך. את מרגישה הרבה יותר חזקה , לא מתפשרת לעולם יותר ונחושה בדעתך . שוב חיה עם חופש בחירה וביטוי עצמי . התחושה שנולדת מחדש לדף שלם והפעם הרבה יותר נקי , עם ריח משכר וטעם שלא תוכלי או תרצי להשבע . |
|
Matok(שולט) |
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
Re: פורקן מוצלח
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
Matok(שולט) • 26 באוג׳ 2006
חשק שלך כתב/ה: להוציא החוצה כל מה שנצבר בנפשך, לפרוק , סוף סוף להגיד מה שמרגישה באמת בפנים בלי פחד או חשש , לא להסתכל אחורה , לא להצטער על שום דבר ומילה ....פשוט לשפוך .
תמיד יש את ההרגשה שמשהו פיספסת בדרך , שכחת להוסיף מילה חשובה שהייתה משקפת לו כל ההרגשה הזוועתית שחיית איתה עד כו . את חוזרת על מילותך ומשחזרת כל תנועת ראשך וידיך , מבחינה שיכלת להתאמץ ולתכנן אחרת אבל כבר אי ניתן לשנות כלום . את חשה הקלה , אושר מסוג שונה , כאילו מטען כבד ירד מכתפייך ואת שוב אותה אחת , שלמה עם עצמך ובטוחה שעשית מעשה נכון וחכם מצדך. את מרגישה הרבה יותר חזקה , לא מתפשרת לעולם יותר ונחושה בדעתך . שוב חיה עם חופש בחירה וביטוי עצמי . התחושה שנולדת מחדש לדף שלם והפעם הרבה יותר נקי , עם ריח משכר וטעם שלא תוכלי או תרצי להשבע . עם ריח משכר וטעם ??!? איכככ אמא!!!! מישהי פה עשתה קקי וכל הגן כמרקחה |
|
הפוכית(נשלטת){MasterMaor} |
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
< איכס>
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
הפוכית(נשלטת){MasterMaor} • 26 באוג׳ 2006
כל אחד רואה ומראה את הסירחון שלו בזווית אחרת...
ויש כאלה שמחפשים צומי דרך היציאות שלהם ... |
|
DOM-SYNDrOME |
לפני 18 שנים •
27 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 באוג׳ 2006
DOM-SYNDrOME • 27 באוג׳ 2006
לא יאמן מן פוסט על חרה באורך שני עמודים
אם הכלבה שלי היתה מספרת לי על מעללילה אלו ,היה דרוש כאן אנאלי בהול!!!!!!!!!!!!!!! |
|