Mjc(שולט) |
לפני 18 שנים •
27 באוג׳ 2006
כלבה מיוחמת
לפני 18 שנים •
27 באוג׳ 2006
Mjc(שולט) • 27 באוג׳ 2006
סשן של היום בבוקר
ראשה טמון בין ירכיי אני יושב על המיטה והיא כורעת רגלייה מפוסקות כמעה(עם הרגל הכואבת עדיף לה,שתישאר על הריצפה) היא מוצצת בתאווה את הפין, אני מאונן לה בפה ומשם היא עוברת אל פיה הטבעת שלי , יונקת מלקקת בתאווה חייתית ,גניחות בוקעות מפיה כמו היא עצמה נידפקת אסור לה להרטיב וברור שלא לגמור אבל אני חש את הרעידות שלה.. אני מפסיק הכל! טומן יד בין ירכייה ומרגיש את הנוזל החם.. היא משפילה מבט, מבוייש מפוחד.. "אסור" אני רועם בקולי, רדי לתנוחה שלך היא כורעת מולי,ראשה וכתפייה צמודות לשטיח אחוריה מורמים,ממתינה לעונש שיבוא.. הקיין לא מרחם וגם אני לא הישבן מאדים ומקבל סימנים עד שהכלבה כבר מתחננת לרחמים ,נשבעת שלא תרטיב יותר בשעת מציצה. אני מפסיק את ההלקאה. היא רועדת כולה, משתרעת למרגלותי ניצמדת לכפות רגליי, מרגיש את הדמעות, אני מניח לה לתפנק כמעה חוזר ומסביר את אשר היא יודעת,אבל בשעת ייחומה שכחה.... היא נושקת לכף רגלי מלקקת אותה ואת האצבעות בעדינות אחת אחת,ואז,עוברת לשניה,כך הכלבה שלי נירגעת. אני מניח לה לחזור על הבירכיים וממשיך לאונן בפה שלה עד שאני גומר,ואחר כך עוד היא מתחננת לרדת לי אל פי הטבעת ,טומנת ראשה שם,לשונה עמוק עמוק,יוצאת ניכנסת יונקת,מביאה את תאוותי אל שיאה שוב, עד שאני שופך את זרעי על פניה. ואז,בתור מתת על מסירותה זאת, אני משכיב אותה על גבה נוטל דילדו גדול ודופק אותה, מניח לה להשתולל,כמו הכלבה המיוחמת שאני אוהב לראות "גימרי" אני מצווה, והכלבה שלי באה באורגזמה אחר אורגזמה... |
|