dahanc(שולט) |
לפני 18 שנים •
27 באוג׳ 2006
חגיגה...בקייפטאון
לפני 18 שנים •
27 באוג׳ 2006
dahanc(שולט) • 27 באוג׳ 2006
בלילה שלפני הטיסה חזרה לארץ , החליטו ידידותיי ,סנדי,פולה, ויאסמין
לקחת אותי לבלות כפי שהבטיחו.....והם לקחו אותי.. ל-"zoo"...מקום פרטי , שנועד לקהילת בדס"מ מקומית. אוירה ניפלאה ,שתיה חופשית , תפאורה מדהימה , המקום מאובזר להפליא...ישבנו על הבר , אפופי אדי אלכוהול...ועשן "גראס"..שניקרא "דרבן פויזנט"...והחגיגה החלה.. במרכז היה צלב מאונך ,שעליו היתה כפותה אישה , שציבעוני מקומי ,עשה עליה "סשן"...גופה היה מיוזע...מיוסר..ומתוח על הצלב....ואביזרים פזורים על הריצפה... הציבעוני המשיך להכאיב...ולהנות ,ואנשים סביב החלו להיתגרות.. והחל לטפטף חלב משני נרות ענקים וציבעוניים... צל שדיה המוצקים , ניקוו כתמי חלב נרות..והוא המשיך לטפטף.. לאורך ולרוחב גופה...כשהיא נאנחת , וגונחת מתשוקה... מלחצי מתכת היו על פיטמותיה הזקורות..עליהן היו בנוסף מישקולות זעירות...שלחצו את הפיטמות , כלפי מטה והעיקו עליה...זיעה שטפה את גופה... גופה היה אדום...מהצלפות , ממגלב "תשע זנבות"...שצלפו בקצב מדהים...ומדוייקות להפליא...סימנים אדמדמים...נותרו מצליפות מגלב העור...שהישאיר חותמו עליה... ויברטור ענק בצבע שחור...שומן בידיו המיומנות , וקירב אל רגליה הפסוקות...נעץ אצבעותיו השמנוניות בפותה...כשהוא נועץ בתוך פותה..ומסובב את הויברטור הענק בתוכה.. .עיניה היו עצומות..שפתיה נשוכות...וזעקותיה נישמעו היטב....גופה רגש , וגעש..כשחשה..את האורגזמה ,שהיתקרבה ונעצמה.... קירבתי את סנדי ידידתי אלי...סיבבתי אותה אל בין רגלי.. וקרבתי את ישבניה קרוב לאברי הזקור....תוך כדי שאני חופן את שדיה הגדולים בידיי בחוזקה...תוך שאני מיתבונן ומיתגרה ממראה עיניי.... מגורה עד כאב ....שתוי ו-"מעושן" לחשתי לה משהו באוזנה היא הינהנה בחדווה וקראה לפולה ,ויאסמין.... בשעות הקטנות של הלילה , עזבנו בדרכנו לבית של יאסמין כדי להמשיך ב-"סשן " מישלנו....ארבעתינו... המשך יבוא...... |
|