חתולההה |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
מיאווווווווווווווווווווו
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
חתולההה • 3 בספט׳ 2006
מה שרחפנית כתבה מאוד עשה לי את זה כי מאוד חשוב שהשולט או השולטת יקשיבו למה שיש לסאב או לסאבית להגיד או לכתוב,או להביע רגשות,לי זה מאוד חשוב וזה משהו שלא צריך לוותר עליו,תמיד יהיו כאלה שיקבלו את הדיעות או ישללו אין שום דבר מושלם,מה שחשוב זה מה שאתה מרגיש ורוצה להביע ושכן יש מי שמקשיב
וחואן מה שהצגת פה זה משהו שהציק לי המון זמן שרציתי באמת לשאול איך שולטים מרגישים שהסאבית שלהם מבטאת את מה שהיא מרגישה אם זה כעס,או רגש למשהו מסויים,או להביע דיעה על דברים שמפריעים לה ביחסים בינה לבין אדונה ,למה רק הסאבית צריכה לעשות שינויים? או ככה לפחות יש שולטים שחושבים שרק הסאבית צריכה לעשות שינויים,אבל מה שנישאר הכי חשוב פה בעצם זה היכולת שלך להגיד את מה שאתה מרגיש ולהתבטא,אנחנו בני-אדם שיש להם רגשות ,מחשבות,דיעות. אין דבר כזה לשמור את הכל בפנים במיוחד כשיש מה להגיד גם אם גילית שטעית במשהו מסויים. מיאווווווווווווווווו חתולההה. |
|
huan |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
huan • 3 בספט׳ 2006
חתולההה למען האמת לא ממש הבנתי מה ניסית לומר ומה הקשר לכך שסאבית צריכה לעשות שינויים לנושא השירשור...יכול להיות שחוסר ההבנה נובע ממוחי המוגבל ואחרים מבינים בדיוק למה התכוונת אך עדיין אשמח עם תסבירי את עצמך.
ואני חוזר על השאלה "האם יש פה אנשים מספיק משועממים\סקרנים בכדי לערוך סקר על נושא השירשור?" |
|
חתולההה |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
חואןןןןןןןןןןןןןן
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
חתולההה • 3 בספט׳ 2006
מצטערת חמוד שזה ייצא ככה,כן הבנתי את מה ששאלת אבל התייחסתי למה שרחפנית כתבה
היה חשוב לי להגיב על זה,וכנראה ששכחתי מהשאלה האמיתית מצטערת חואןןןןןןןןןןן מיאוווווווווווו חתולההה. |
|
חתולההה |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
מיאוווווווווווווווו
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
חתולההה • 3 בספט׳ 2006
טוב חואן הנה אני עונה
לצערי אני לא ממש יכולה בעצם לענות על זה,אם בדקת ואכן ראית כפי שאתה אומר שיש מיעוט בכתיבה של הסאבים פה באתר אז בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר אני יכולה לענות לגביי,אני משתדלת מאוד לקרוא ולהתעניין במה שקורה כאן בפורומים כשמרגישה צורך לכתוב אז כותבת בבלוג או עונה פה על כל מיניי נושאים שמעניינים אותי אין לי חשש להביע את מה שאני מרגישה או חושבת,ואם סאב מסויים החליט שככה הוא מעדיף לא לכתוב ולא להגיב אז אלו שיקולים שלו בלבד,נכון אולי כדיי לא לסגור לעצמו דלתות,או שסתם לא מתחשק לו להביע דיעות או להיכנס עמוק לנושאים פה שחשובים לכולנו בעצם,או שפשוט זה לא מעניין אותם כל מה שהולך באתר,ניכנסים כדיי להעביר את הזמן או במילים בוטות לחפש זיוןןןן,סשן. כמו שמישהי ציינה כאן חואן עניתי או שחרגתי שוב מהשאלה העיקרית? מיאוווווווווווווווווו חתולההה |
|
huan |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
huan • 3 בספט׳ 2006
כל העניין שמדובר בתופעה נרחבת וא-נורמאלית שלא רואים בקרב הנטיות האחרות בכלוב...ואני לא יודע..אולי אני היחיד שהעניין מסקרן ומטריד אותו.
|
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
sssssss • 3 בספט׳ 2006
טוב, ראיתי את הפוסט הזה עוד בבוקר ונורא בער לי להגיב אבל מיהרתי לעבודה. מכיוון שרוב המגיבים הם דווקא מגיבות בעיקר שולטות ונשלטות אין ספק שצריך כאן מענה הולם של הצד הגברי הנשלט. אני מרים את הכפפה שהשלכת ואנסה להתייחס לפוסט הזה במלוא כובד המשקל. אציין שאני מייצג כמובן רק את עצמי, אבל איני רוצה לראות בעצמי יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל, למרות שבדרך כלל אני גאה להיות יוצא מן הכלל
בפוסט שלך זיהיתי מספר נקודות שונות ואני אנסה לחלק אותם כדי חלקים ולהגיב עליהם בהתאמה: כמות הבלוגים של הנשלטים והבלוגים הפעילים בפרט ביחס למספרם בכלוב קטנה במידה משמעותית משל שאר הנטיות שוב אני עונה נקודתית ואישית לגביי. לי אישית אין בלוג לא כאן ולא בפורום אחר. אני לא רואה שום קשר בין זה לבין המיניות שלי (את כל אלה שמפקפקים ביכולת הגברית לכתוב בכלל אני מפנה לחנות הספרים הקרובה לביתם על מנת לבדוק כמה גברים העלו עצמם על המדף. בטוחני שהתיזה בשקל הזאת תופרח לאלתר) או לנטיות הקינקיות שלי. בעידן בו כל אדם שלישי פותח בלוג ברשת אני לא מוצא כל טעם להוסיף אחד משלי. פשוט אין בזה כל חדש. ברוב הסיפורים שכן מתפרסמים, ובאמת מבלי להעליב אף אחד כי חלקם מאוד מאוד (!) יפים, אני יכול לנחש לאן הרוח מנשבת ואיך זה ייסתיים עוד לפני שהתחיל. אז מה הטעם לכתוב עוד סיפור בנאלי?! מה עוד, שחלק מהדברים שנכתבים הינם אישיים. ואם אישיים הם אני מעדיף שהמעורבים בעניין ישמעו מכך. מה הטעם לפרסם משהו קבל עם וקהילה כשרק המעורבים בדבר באמת יבינו למה התכוונתי עד הסוף?! אני לא שולל בלוגים מעצם קיומם אבל איני רואה באי כתיבתם חולשה כלשהי ובטח שלא הייתי מוציא מכך מסקנה מרחיקת לכת. הפורום "הבנים על הבנות" קטן פי 2 ויותר מהפורום "הבנים על הבנות" וכמות השירשורים העוסקים בנושאים אשר לפי דעתי הם מהותיים וחשובים כגון בטיחות,אתיקה,מוסר,מהות וכו מרוכזים דווקא בפורום המקביל בעוד שהפורום הזה עוסק בעיקר בסיפורים,פנטזיות ושעשוע כאשר ביקורת כלפי דומיות כמעט ואינה קיימת ורוב ההודעות מורכבות ממחמאות ונסיונות למצוא חן (כמו למשל בשרשור על העונש והפרס שהנשלטים היו רוצים לעצמם). כשאני מגיב בפורום, ונכון אני לא שיאן הכלוב בתגובות בפורום, אך אני "חוטא" בכך מדי פעם, אני ממש אבל ממש לא מסתכל באיזה מדור הגבתי. מה שחשוב לי זה הפוסט. פוסט שאני מוצא בו מספיק עניין אני גם אגיב עליו. כותרת הפורום היא טכנית עבורי ולא יותר מכך! כמו כן איני רואה צורך לבקר דומינות בסתם. במידה ודיעה מסויימת לא מצאה חן בעיניי אגיב עליה ללא קשר לבעליה. נשלטים אינם משתתפים כלל בדיונים בהם המשתתפים נדרשים להציג עמדה כל שהיא בזכות מנהג,פעולה או דרך התנהגות מסויימת וגם כאשר היא מובעת לרוב לא חד משמעתית ומתחמקת (כמו למשל "מיכוון שמדובר בבני אדם איין תשובה חד משמעית לכאן או לכאן " ותשובות דומות) או עמדה הדוגלת בהתמסרות (כמובן שיש גם יוצאים מהכלל אך הם מיעוט). ומספר הסאבים בין הכותבים בכלוב אותם אפשר להגדיר "בולטים" מצומצם להחריד גם כן. מעולם לא חששתי להביע את דעתי. גם בפעמים שידעתי שדעתי תזכה לדעת מיעוט הדבר לא הרתיע אותי ולא הפריע לי. והדברים אינם אמורים רק לגבי כתיבה בפורום כי אם בכלל. מי שבא איתי במגע יודע על מה אני מדבר. מצד שני אינך יכול לפסול תגובות שנתפסות בעיניך כמתחמקות: תגובה כמו מכיוון שמדובר בבני אדם... היא לרוב תגובה לגיטימית. מה עוד שבני אדם הם אכן יצורים מורכבים ומשתנים מאחד לאחד. אין חוקים שתוכל להחיל על כלל האנשים. זה לא מדע מדוייק! ההסבר שלי לכך הוא שסאבים לא רוצים לסגור לעצמם אופציות על ידי הבאת עמדה פומבית מה שמשאיר להם מרחב תימרון ומעלה את הסיכוי למצוא דומית שכן בהעדר דעה פומבית הם יכולים להתאים את עצמם לכל אחת. אני מבחין ברורות בין שני סוגי נשלטים: הנשלט האוטומט והנשלט המאתגר (ככה אני קורא לזה). הנשלט האוטומט הוא אכן סחבה, סמרטוט של ממש, יסמן עם קבלות שיהנהן אחרי כל מה ששולטת כלשהי תאמר פעמים הרבה ללא חשיבה רציונלית ובלי היכולת להתנגד. הטיפוס השני , המאתגר, לא יחשוש להביע את דעתו בפומבי. הוא גם לא מחפש מלכה שמסתפקת בסמרטוט ריצפה. הוא צריך מישהי כמוהו, מאתגרת, שתדע איך לקטוף אותו ולקחת אותו לאן שהיא רוצה (סוף סוף גם הוא נשלט ואפילו גאה בכך). נשלט כזה לא יהסס לומר את אשר על ליבו. ואם שולטת כלשהי תחרים אותו בשל דיעותיו הוא ייקח זאת בחשבון אבל גם באומץ לב! ידידי, אני לא שולל את דעתך באופן אבסולוטי. אבל אני מחלק את המסקנה לשני טיפוסים: הנשלט הסמרטוטי שאכן יחשוש מהתנגשות כלשהי עם גבירה נוכחית ו/או עתידית, והנשלט האתגרי, שלא יחשוש להביע דעתו גם במחיר של התנגשות. מדוע? הם פשוט שני טיפוסים שונים, חרף המכנה המשותף, שפונים לקהל יעד שונה של מלכות. כי כמו הנשלטים, כך גם השולטות מתחלקות לשניים בהתאמה לדברים שציינתי לעיל. הבהרה: הכותב הינו נשלט גאה שאינו חושש להביע דעתו בפומבי! |
|
huan |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
huan • 3 בספט׳ 2006
נענש קודם כל תודה על התגובה.
העובדה הפשוטה היא שלדומים,דומיות ונשלטות (ואני כבר לא מדבר על המתחלפים) יש הרבה יותר בלוגים מאשר לסאבים.יש לי ספק שהסאבים שונים כבני אדם מכל אותם נטיות אחרות ויש להם אנטי מיוחד כלפי בלוגים כך שהסיבה שלך לא לכתוב בלוג בהחלט תקפה אך אינה מסבירה את ההבדל הגדול בין הסאבים לאנשים אחרים בכל הנוגע לנושא זה,כנל לגבי הסיפורים,אני מסכים שרובם בנאלים אך אנשים בכל זאת כתבו,כותבים ויממשיכים לכתוב אותם ורק חלקם של הסאבים חסר. ההודעות של הסאבים בכל פורום הן מעטות ובשירשורי הדיונים הן נעדרות כמעט באופן מוחלט. יכול להיות שההבחנה לגבי שני סוגי הסאבים היא נכונה אך מהבחנה זאת נובעת המסקנה המצערת ש90% מהסאבים בכלוב הם דווקא האוטומאטים הסמרטוטים,ואלה ששיכים לסוג השני כמעט ואינם נכנסים לפורומים,יש להם אנטי מובהק לבלוגים והעניין שהם רוכשים לדיונים שלדעתי הם חשובים מעוד שואף לאפס ובכלל הם אינם אוהבים להביא את דעתם בכתב באופן כללי...אני לא יודע אבל לי זה לא נשמע הגיוני במיוחד ואני באמת מקווה שזה לא המקרה כי עם כן המצב הרבה יותר עצוב מי מה שחשבתי. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 3 בספט׳ 2006
כל הכבוד! מחיאות כפיים על התשובה המקסימה הזאת!
כן ירבו! ובכל זאת, הייתי רוהצ תשענה על השאלה למה אינך פותח פוסטים בעצמך ולמה מלכתחילה (וזו השאלה הראשית), אין "פוסטים מעניינים" במלכות ועבדים? |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
sssssss • 3 בספט׳ 2006
כחולית כתב/ה: כל הכבוד! מחיאות כפיים על התשובה המקסימה הזאת!
כן ירבו! ובכל זאת, הייתי רוצה שתענה על השאלה למה אינך פותח פוסטים בעצמך ולמה מלכתחילה (וזו השאלה הראשית), אין "פוסטים מעניינים" במלכות ועבדים? מי אמר שאני לא פותח פוסטים משל עצמי? אני פותח לפעמים גם פוסטים, ואני מגיב על פוסטים של אחרים! את מוזמנת להציץ בכרטיס שלי בהודעות שלי בפורום... באשר ללמה אין פוסטים מעניינים במלכות בעבדים כבר עניתי שאני אישית לא מתייחס לכותרת הפורום. זה לא ממש מעניין אותי. כשיש לי משהו לומר אני אומר בלי שום קשר לאיפה והיכן זה נכתב...אני רואה בזה פרט שולי ולא העיקר. |
|
huan |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
huan • 3 בספט׳ 2006
עוד מישהו רוצה אולי להגיד משהו בנידון?...סאב,סאבית,מתחלפת ו3 שולטות זה די כלום
|
|