dr_satan(אחר) |
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
dr_satan(אחר) • 2 בספט׳ 2006
oriente כתב/ה: אני מציע לא להסחף לדיונים ילדותיים.
ההבדלה פה היא בין עבדים אמיתיים, נשלטים בנשמה, לבין כאלה הרואים בעבדות "משחק" מיני. הנשלט האמיתי והמחוייב יבצע כל דבר שאדוניתו תבקש, תוך ויתור על רצון עצמי וביטול עצמי כמעט מלא. אני חושב ש"להרוג מישהו אחר בפקודת המלכה" זה קצת ילדותי ולא עומד במבחן המציאות, ולא יקרה. נכון שהתגובה של הרצח שהבאתי הייתה מגזמות אבל דבר זה היה בכוונה של להביא את הדבר הכי לא ראילי שקיים בשבלי להמשיח שלא כל פקודה תתבצעה... ואני מאמין שדווקה עבד אמיתי הוא עבד שכן יש לו רצון משלו וקו מחשבה משלו ולא דווקה קו מחשבה של מלכתה פושט רצונו העיקר אומר להיות הרצון של לשרת ולענוג גבריתו אבל זה עדיין אומר להשאר במסגרת הגבלות שלו בדיוק כמו שקווניסי אמרה הדבר אומר להשאר במסגרת הssc.. אחרת אנחנו העבדים לא היינו יותר מאשר רבוטים המופעלים רק על ידי הפקודה שניתנת לנו על ידי המלכה לכן אגיד זאת שוב עבד אינו יעשה כל דבר שמלכתו תגיד לו רק כי זהו רצונה כי אז הוא לא יהפוך לעבד אמיתי או עבד בנשמה איך שלא תקרא לדבר אלה יהפוך לסתם מכונה על ידי העבד לעשות כל אשר ביכלתו ונמצא במסגרת הגבלות שלו בשבלי לשמח את המלכה אך לא מעבר לכך... |
|
huan |
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
huan • 2 בספט׳ 2006
אנשים באים לבדסמ עם הרבה פנטזיות,אחת מהן היא ההקרבה המוחלטת של העבד ורצונותיו למען המלכה או במילים אחרות "מוכן לעשות הכל".
לפי דעתי המחזיק בדעה זו הוא אינו "עבד אמיתי" כפי שמישהו ציין אלה פשוט "עבד לא מנוסה שחי בפנטזיות","עבד שמת למצוא מלכה אך במציאות לדברים אין גיבוי" או במקרים המאוד נדירים אותם אישית איני מכיר אך אולי הם קיימים ולכן אינני יכול לשלול אותם על הסף "עבד שבאמת עומד מאחורי דבריו" ואשר אני עם לו הייתי מלכה הייתי בודק טוב טוב מאיזה מקום הוא מגיע ולאן הוא הולך כי שלילה עצמית ואלטרואיזם זה חלק מהטבע האנושי אבל רק עד גבול מסויים. עצם ההצהרה הגרנדיאוזית "מוכן לעשות הכל" יכולה להעיד על כך שהיא לקוחה מעולם הפנטזיה ולא מעולם המציאות בדיוק כמו פנטזיות אחרות המאפינות את הבאים לבדסמ כמו "דומית יודעת הכי טוב ואף פעם לא טועה","נשים הן מין עליון ועל הגברים לשרת אותן" ,"אני חייב להסכים להכל כי זה הסיכוי היחיד שלי למצוא מלכה""גבולות ומילות ביטחון זה אל לעבדים אמיתיים" ועצם קיום המושג "דומית אמיתית" ו"סאב אמיתי". לדעתי מדובר (ברוב הומחלט של המיקרים) במקרה הטוב בהטעייה או במקרה המסוכן יותר באמונה מסוכנת הנובעת ממחסור במידע ופנטזיות לא מציאותיות ואשר פותחת פתח לניצול ומזמין שימוש לרעה ועל כן יש לנסות ולהילחם בה על ידי סיפוק מידע על התחום והנהוג בו ואולי גם עזרה בצעדים הראשונים מאנשים משופשפים קצת יותר ומשופשפים קצת יותר. קווינסי אני חושב שאחרי שמכירים התמסרות היא אידאל של מערכת יחסים (כמובן תוך שימור ה"אני" של שני הצדדים) ואני עצמי אתן בשמחה את כוחותי הפיזיים ונפשיים ואפילו כליה או ריאה לזאת שאני אוהב אך יש הבדל בין זה לבין ביטול עצמי מוחלט הנובע מ"מוכן לעשות הכל". |
|
אפלבי |
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
אפלבי • 2 בספט׳ 2006
Queencie כתב/ה: אפלבי כתב/ה: oriente כתב/ה: אני מציע לא להסחף לדיונים ילדותיים.
ההבדלה פה היא בין עבדים אמיתיים, נשלטים בנשמה, לבין כאלה הרואים בעבדות "משחק" מיני. הנשלט האמיתי והמחוייב יבצע כל דבר שאדוניתו תבקש, תוך ויתור על רצון עצמי וביטול עצמי כמעט מלא. אני חושב ש"להרוג מישהו אחר בפקודת המלכה" זה קצת ילדותי ולא עומד במבחן המציאות, ולא יקרה. מעניין מה שכתבת. אתה רוצה שהיא תשלוט עליך גם בחיי היום יום שלך? אתה מוכן לתת לה לנהל את כל הכספים שלך? אתה עובד? יש לך ניסיון או זאת פנטזיה? מה הסיבה שציינת בפרופיל שאתה אשכנזי? אתה חושב שאשכנזי נותן לך נקודות בונוס? אפלבי, אין לי מושג למה החלטת לפנות אל אוריינט באופן אישי - היה עדיף להתיחס עניינית למה שאמר.... כפי שאני רואה את הדברים שליטה טוטאלית אינה שליטה על חיי היום יום או על ארנקו של הנשלט. היא שליטה שבה הנשלט והשולטת מגיעים למצב של הכרות מאוד עמוקה, מאוד אינטימית ומאוד אינדיבידואלית, היא לרוב מכוונת לחיי זוגיות בסגנון כזה או אחר. אבל גם אם אין חיים יחד, אפשרית שליטה טוטאלית כאשר ההכרות הזו מאפשרת את האמון של הנשלט בשולטת מצד אחד, אמון שהיא לא רק לא תפגע בו פיסית או מנטלית, אלא תדע להובילו למקומות שייטיבו עימו, שהיא תהיה שם עבורו בקשיים, ותאתגר אותו בהתמודדויות ואתגרים שיחזקו אותו. מצד שני השולטת מפעילה את שיקול דעתה (וזכור שהוא מתאים לנשלט המסויים הזה שלה - לא לכל אחד אחר) כך שגם אם היא מפעילה את השליטה במקומות שפולשים לחיי היומיום - לא יפגעו בנשלט, אם זה בשעות השינה שלו לאורך זמן, אם בעבודתו, אם בתזונתו, אם בבריאותו, או בחיי המשפחה שלו. כל אלה הינם חלק מאחריותה של השולטת. שליטה טוטאלית אינה רודנות ועריצות לשמה - זוהי צורה נוספת של קשר זוגי, לא מתאימה לכל אחד, אבל בהחלט אפשרית. שליטה כזו אינה מבטלת את אישיותו של הנשלט - אלא מצמחיה ומפתחת אותה להתאמה מלאה לשולטת והנשלט. היא לא נועדה לפאר את האגו של השולטת או לרמוס את זה של הנשלט, אם כי לצורך התמסרות מלאה נדרש מהנשלט לוותר על האגו ועל ידי זה לאפשר לשולטת להובילו "בעיניים עצומות". הבעיה שכאשר דנים באופן כללי מגיעים לנוסחאות יפות אבל אני מקבל חלקית את ההערה שלך. אציג את השאלות באופן היפוטתי. עדיף שלא יענה על השאלות הישירות אלא באופן היפוטתי. אם היית עובד האם וכך הלאה. הוא מעניין אותי כי אני רחוק ממנו ומוגדר אצלו "עוסק במשחק מיני." כתבת שהשולטת אומרת לנשלט מה לעשות עם בריאותו, עבודתו, תזונתו וחיי המשפחה שלו. לדעתי יש בזה "איבוד העצמי" אבל אני מניח שיש נשלטים שצריכים נפשית את סוג הקשרים האלה והם צריכים לבחור בקפדנות את השולטת. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
Queencie(שולטת) • 2 בספט׳ 2006
[quote="Queencie"]
אפלבי כתב/ה: ...מצד שני השולטת מפעילה את שיקול דעתה (וזכור שהוא מתאים לנשלט המסויים הזה שלה - לא לכל אחד אחר) כך שגם אם היא מפעילה את השליטה במקומות שפולשים לחיי היומיום - לא יפגעו בנשלט, אם זה בשעות השינה שלו לאורך זמן, אם בעבודתו, אם בתזונתו, אם בבריאותו, או בחיי המשפחה שלו. כל אלה הינם חלק מאחריותה של השולטת. הבעיה שכאשר דנים באופן כללי מגיעים לנוסחאות יפות אבל אני מקבל חלקית את ההערה שלך. אציג את השאלות באופן היפוטתי. עדיף שלא יענה על השאלות הישירות אלא באופן היפוטתי. אם היית עובד האם וכך הלאה. הוא מעניין אותי כי אני רחוק ממנו ומוגדר אצלו "עוסק במשחק מיני." כתבת שהשולטת אומרת לנשלט מה לעשות עם בריאותו, עבודתו, תזונתו וחיי המשפחה שלו. לדעתי יש בזה "איבוד העצמי" אבל אני מניח שיש נשלטים שצריכים נפשית את סוג הקשרים האלה והם צריכים לבחור בקפדנות את השולטת. מצטטת שוב את עצמי - כיוון שלא הבנת נכון את מה שכתבתי - שליטה טוטאלית נכונה וחיובית לא תפגע באלה. כוונתי היא שהשולטת עשויה "להזעיק" נשלט באמצע יום עבודה פעם ב... או עשויה למנוע ממנו שינה אחת ל.... וכד' אבל ברמת העיקרון אין לה כוונה לשבש את חייו ובאחריותה למנוע מצבים שכאלה ולהיות מודעת וקשובה לצרכיו. כלומר לא לשלוט בהם אחד לאחד, נהפוכו - לאפשר לו חיים תקינים ועצמאיים. שליטתה בו היא במצב של אחד על אחד - עם אותן חריגות שציינתי לעייל כמשהו שמזכיר לו את מקומו מולה יותר מאשר שולט בו דרך קבע. |
|
אפלבי |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
אפלבי • 3 בספט׳ 2006
קווינסי, הבנתי שהשולטת לא רוצה לפגוע בנשלט אבל עצם ההתערבות בכל התחומים האלה היא החלטה של איבוד חלק מהעצמי. הנשלט נותן לה זכות להתערב בתחומים האלה. כמה היא תתערב ואם היא רוצה בשליטה רק לצורך המעמד שלה מולו או כדי לכוון אותו הופכת להיות ההחלטה שלה. כבר בגלישה של יומיים ראיתי שולטת שמתערבת בחיי היום יום של הנשלט אבל הוא צריך את ההתערבות הזאת והיא עוזרת לו. במקרה שלו השליטה הזאת עזרה לו והוא בחר אותה כי הוא רוצה את ההתערבות הזאת. לפחות הוא החליט שהיא תתערב בחייו אחרי שהכיר אותה ולא נתן שטר בלאנקו לכל השולטות. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
Queencie(שולטת) • 3 בספט׳ 2006
אפלבי, מה שתארת היא בדיוק אותה שליטה טוטאלית - או מצידו השני של המטבע - התמסרות מלאה.
ולמרות שאופן שליטה כזה וצורת קשר בדס"מי שכזה אינו מתאים לך כנראה, אני מניחה שגם אתה יכול לקבל את זה שלאחרים זה מתאים. בסופו של דבר אם הקשר מפרה ומהנה את שני הצדדים, ועל בסיס ההכרות האינטימית שבינהם מאפשר קיומו של קשר מסוג זה - מביא אותם למקומות ושיאים חדשים, הלוואי על כולם. ונראה לי שאנחנו מסכימים גם על כך שההצהרות מרחיקות הלכת על התמסרות מהרגע הראשון ועוד לפני חילופי מילים בין השולטת לנשלט אינה מגיעה ממקום אמיתי או נכון, אלא במקרה הטוב משאת נפש, אם לא סה"כ נסיון לתפוס את תשומת ליבה של שולטת באשר היא מוגדרת כך. |
|
לבטוב(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לבטוב(לא בעסק) • 3 בספט׳ 2006
לדעתי הצהרה כזאת שנמסרת למלכה בפנייה אליה מבלי להכיר אותה ולדעת מי היא ומה היא איננה רצינית ואיננה מראה על בשלות בדסמית.
יש להיזהר מלהצהיר הצהרות שלא בטוח שאפשר לעמוד בהן. העבד איננו יודע מי העומדת מולו ומה הן דרישותיה ולאיזה מצבים הוא עשוי להגיע. עבד חסר ניסיון עשוי להגיע למצב של גבולות לא ברורים ולאחר להגיע לתסכול או לאכזבה שמלווה בכעס רב. נניח לדוגמא שהמלכה מבקשת מהעבד להוציא עליה כספים רבים שהוא איננו מוכן לכך מבחינת היכולת,התסכול מסוכן לשני הצדדים. אין כאן קשר ל"עבד אמיתי" או למחפש פטיש כזה או אחר. כל האמור אינו מתייחס למצב שיש מערכת יחסים עמוקה בין המלכה לעב'ד כאשר כל צד מכיר ביכולות וברצונות והגבולות נפרצים למען ההנאה המשותפת שנעשית בהסכמה. במערכת זו ההענות לכל דרישות המלכה שונה מטרום הכרות והצהרות חסרות בסיס וביסוס. |
|
oriente(נשלט) |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
oriente(נשלט) • 3 בספט׳ 2006
דומני שקווינסי היטיבה להעביר את כוונתי.
ברור שיש כאן אנרגיות מיניות מעורבות, אבל לשלול קיום של עבד שבאמת שייך לאדוניו, ממש כמו ימי העבדות באמריקה, זה כבר יומרנות ושחצנות. עבור חלקנו, שליטה ועבדות הם צרכים נפשיים. כלומר, 100% שייכות למלכה. הצורך לשרת ולספק ולרצות את המלכה,להיות נחות ומושפל לידה ועל ידה, זוהי המהות, זה הכיף. שליטה על הכסף, הוראות חריגות, אלה תופעות לוואי, ולא העיקר. וכן, עבור מלכה אמיתית שלי, כספי הוא כספה, לא משנה כמה קשה עבדתי עבורו. והציון שאני אשכנזי מגיע בהקשר של הפרופיל, לא לשום מטרת בונוס. הציניות, אותה אני מאוד מעריך, לעתים לא תורמת לתרבות השיחה. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
Re: אענה לכל דרישה
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 3 בספט׳ 2006
לבטוב כתב/ה: משפט די שכיח שנכתב בפרופילים של עבדים
"אענה לכל דרישה" כבעל ניסיון של יומיים וחצי אני מרשה לעצמי לשאול האומנם? האומנם ייתכן? האומנם תיתן לשולטת את כרטיס האשראי שלך ותהפוך להיות כספומט מהלך? האומנם תהיה מוכן לפעול כנגד נטיותך ? למשל כשמלכתך תורה לך למצוץ לגבר אחר ולבלוע את זרעו? האומם תשתמש בסם כי מלכתך נהנית לראותך מסומם? לטעמי יריעת הכתיבה בנושא זה מאוד רחבה ויש להיזהר מעבדים המצהירים כך או ממלכות הדורשות כך העינין תלויי בהחלט בנסיון- ובידיעת הגבולות כמות שהם בהכרה העצמית - הנטייה המדוייקת שלך - הפטיש הספציפי+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ וגם אם באמת יש לך גבולות בדסמים ולא הניצול מסביב לדוגמא לא לבלוע זרע של גבר +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ אלא אים כבר התנסת בכך בנסיבות מסויימות נניח בנקויי מיקדשה של מלכתך מיד לאחר........ שהיתה היא עם בן זוגה המועדף ועוד זכור לך הטעם ואתה מחליט להתנסות בזה ישירות ולא בעקיפין++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ אז לדעתי במהלך הדרך עם המלכה שלך יכול להיווצר מצב שתפרוץ את הגבול הזה. בבניה של אמון ביניכם. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ אים הגעת לבשלות המוסרית והמינית ואתה ראשית שלם עים עצמך +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ מוכן לכל דרישה?לדעתי נמוך מדי או לא אמיתי מדי מה זה מוכן לכל דרישה? אתה תעשה כל מה שאומרים לך גם אם לא טוב לך ואחרי זה תשתמש במילת ביטחון ולא תרצה לחזור למלכה שלך? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ יכול להיות שניכנסת מרצון לסיטואציה שידעת שעלולה להתפתח קצת אחרת אל לא שיערת עד כמה +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ מלכה טובה חייבת לדעת מה גבולות העבד/סאב ועד כמה ניתן למתוח אותם בהדרגה ואם זה בקטע של ניצול אז בכלל זה גועלי בעיני |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
Queencie(שולטת) • 3 בספט׳ 2006
oriente כתב/ה: דומני שקווינסי היטיבה להעביר את כוונתי.
ברור שיש כאן אנרגיות מיניות מעורבות, אבל לשלול קיום של עבד שבאמת שייך לאדוניו, ממש כמו ימי העבדות באמריקה, זה כבר יומרנות ושחצנות. עבור חלקנו, שליטה ועבדות הם צרכים נפשיים. כלומר, 100% שייכות למלכה. הצורך לשרת ולספק ולרצות את המלכה,להיות נחות ומושפל לידה ועל ידה, זוהי המהות, זה הכיף. שליטה על הכסף, הוראות חריגות, אלה תופעות לוואי, ולא העיקר. וכן, עבור מלכה אמיתית שלי, כספי הוא כספה, לא משנה כמה קשה עבדתי עבורו. והציון שאני אשכנזי מגיע בהקשר של הפרופיל, לא לשום מטרת בונוס. הציניות, אותה אני מאוד מעריך, לעתים לא תורמת לתרבות השיחה. הצורך הזה שאתה מדבר עליו הוא צורך פנימי שבא מתוכך כחלק מפנטזיה. אלא שכדי שתבוא לידי מימוש הפנטזיה הטוטאלית הזו עליך להכיר מישהי ספציפית. מישהי שתרצה "למכור לה את נשמתך" זו לא תהיה כל אחת שרשום ליד שמה "(שולטת)". ולכן לרשום בהודעה ראשונה - או בפרופיל הצהרה שכזו שמשתמעת כאילו אתה מוכן, כאן ועכשיו, לבצע הלכה למעשה - אין לה בסיס ויש לקחת אותה בחשדנות. |
|