llulu(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
אכזריות של מאסטר אחד
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
llulu(נשלטת) • 2 בספט׳ 2006
אבל אני מבקשת עוד
קושר אותי מפוסקת רחב אבל אני לא מתנגדת לו חגורה כבר סביב הגרון שלי ידיים קשורות לחגורה מאחור ידיים כואבות נורא הכאב עודמעת בלתי נסבל אך אני מבקשת עוד ביקשתי את הפה רסטריינר ביקשתי את החגורה המחנקת בקשתי את הבכי את הכאב אני רק גוף, חזה ו חור עכשיו כול אמצעיי המתנגות נוטרלו נישארו רק הבכי והיללות שלפעמים הוא מרשה לי להוציא מהגרון כשלא, הוא מצליף בי קשות עם שוט רכיבה שעוקץ כמו סקון "אני סופר לך עד 10 ואת צריכה לעלות על המיטה עם לא תקבלי 10 הצלפות" אני לא יכולה, נעבקת בלי ידדים בלי רגליים .....הוא סופר 7,8, אני זוחלת, משתמשת במשקל גופי כדי 9 ....ב10 בידיוק, בפוקס ממש הרגל השניה נמצאת על המיטה, בתווך קצר לשוט האכזר שלו הוא לא משחק ...גם אני לא ....כיפחד בי ובמקום החרדה השוהה בביטני, נמצא פחד ברור ומיידי ממנו ....אני יודעת שאני לא בסכנה אך אני יודעת שהוא לא יחוס אלי לרגע: אני לשימושו בלבד. אני מגלה את המזוכיזם שלי בדרך , אני רואה את הפנים האמיתיות שלה ולומדת אותה בלי ביישנות. הוא אוהב אותי בתנוחה כזאו, יורק על , מאיים להשתין בתוך פי , מצליף בירך הלבנב שלי ומשאיר סימנים שחורים, ממלא את פי בזיין שלו ודוחף עוד ועוד אז מתחיל הבכי המר שלי, מכאב, מפחד, מעוצמה מעונג , ממצבי הנכון מגילוי עצמי ומזכרון ....זכרון שלו בולט כול כך עכשיו ומייד ...אני נוגעת בו כמו עלה הרטובה דבוקה עלי מגשם הבכי .....זכרון האהבה שלו אלי .... נגעתי בסופו תודה לאיימי סוויט סלייב |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
אהבתי ..
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
קליבר(שולט) • 2 בספט׳ 2006
( מה איימי עושה פה ? ) |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
thanks
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
llulu(נשלטת) • 3 בספט׳ 2006
the one and only -)=
|
|
ממי(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
ממי(לא בעסק) • 3 בספט׳ 2006
אהבתי מאוד
|
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
אחד הטקסטים היותר מעולים
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
Dark Artist(שולט) • 3 בספט׳ 2006
יותר אמיתיים ויותר חזקים שקראתי לאחרונה
נותן מראה מדוייקת לאיך BDSM אמיתי צריך להיות מצמרר,אכזרי,מיני וארוטי כאחד |
|
Mjc(שולט) |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
סלח לי ,שלא מסכים עם דברייך.
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
Mjc(שולט) • 3 בספט׳ 2006
אסור שנישלטת תפחד מהשולט שלה
אסור ששולט יכניס בנישלטת פחד אלהים, בצורה כזאת עד חוסר אונים אסור שקשר BDSM יהיה מבוסס על פחד.. רצון הבנה הסכמה מסירות הדדית ועוד,כל הדברים החיוביים כן, פחד לא (אלא אם כן זה מין "מישחק" מסוכם מראש) ולמרות זאת ועל אף הכל, המילים שלך,יקירתי, נגעו בליבי |
|
ראובן |
לפני 18 שנים •
4 בספט׳ 2006
על הפחד
לפני 18 שנים •
4 בספט׳ 2006
ראובן • 4 בספט׳ 2006
בהמשך למה שנכתב על ידי MJC, עלי לציין כי מנסיוני, עבור נשים נשלטות רבות הפחד הוא סם תשוקה רב עוצמה. על מנת להבין את תהליך ההתמרה הזה, בו פחד הופך לעונג, יש לבדוק מדוע אנו נהנים מחוייות מצמררות באופן כללי - כגון נסיעה ברכבת הרים, או סרט אימה וכדומה.
תחושת הפחד מביאה לתמורות מהותיות בגוף ובנפש. עבור אלו מאיתנו שלא טעמו פחד מזמן, אני מציע להם להיזכר בפעם האחרונה ששמעו רשרוש חשוד בביתם לעת לילה - בבת אחת העור סומר, הדופק הולם והשמיעה, כמו כל החושים, מתחדדת. בגדול אפשר להגיד כי הפחד מביא לחיות מוגברת, וניתן לרתום כוח זה למען ההנאה של השפחה והאדון כאחד. איני מתכוון כאן לכל אותן מפלצות משני המינים, המטריפים דעתם של אנשים מרוב פחד, אלא לאפשרות להשתמש בפחד באופן מבוקר, כסם תשוקה בריא בהרבה מפופרס, לדוגמא. לשיקולך, השולט/ת האחראי/ת. |
|
Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
4 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 בספט׳ 2006
Whip(שולט) • 4 בספט׳ 2006
קטע יפהפה, בגלל הרגישות, בגלל הכנות.
מסביר יפה את הדואליות של לפחד ממנו, כי זה מה שהיא רוצה, אך גם לבטוח בו, כי זה מה שהיא צריכה. "הוא לא משחק ...גם אני לא ....כיפחד בי ובמקום החרדה השוהה בביטני, נמצא פחד ברור ומיידי ממנו ....אני יודעת שאני לא בסכנה אך אני יודעת שהוא לא יחוס אלי לרגע: אני לשימושו בלבד" הפחד הוא הריגוש. בלעדיו משעמם, כי בטוח מדי. "אז מתחיל הבכי המר שלי, מכאב, מפחד, מעוצמה מעונג , ממצבי הנכון מגילוי עצמי ומזכרון ....זכרון האהבה שלו אלי" התערובת הנפיצה הזאת של רגשות סותרים שהיא זאת שהופכת את הבטן. |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
4 בספט׳ 2006
thank you for all your comments
לפני 18 שנים •
4 בספט׳ 2006
llulu(נשלטת) • 4 בספט׳ 2006
I appreciate them greatly.
about the fear factor, i think that one of the messages answered the other so no need to add my 2 pinches of salt have a good day sweetslave |
|