דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
Kill him softly
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
דולי .(שולטת) • 5 בספט׳ 2006
Kill him softly
לפעמים יש צורך בשינוי מהותי של גישה , לפעמים חייבים לשנות דרך חשיבה , ויש רגעים שבהם הכל משתנה , רגע שכזה מתרחש בשעת ביתוק בתולים של סאב מתחיל , שמעולם לא זכה לחדירה אנאלית , חדירה עמוקה חודרנית פולשנית ישירות עד למעיים . בדרך כלל , מבצעת הרחבה רגילה מתונה , אצבע אחת , שתיים ...שלוש...מורחת משחה....מלטפת את הביצים , מעסה את הזין ממושכות . מפסקת לו את הרגלים , מעמידה בתנוחה המתאימה , מתמקמת ו....דוחפת. ואז מתחיל זיון איטי וממושך. הכל נכון והכל מתאים לסאב שלא נמצא בתחילת דרכו , או אם מדובר בסטארפון רגיל , מידות נורמליות וסטנדרטיות כלומר עד 20 ס"מ. הסיפור אותו מספרת , התרחש עם סאב חמודון , לא בעל ניסיון רב , מעט מפוחד, אך מלא רצון ונלהב לנסות לחוש ולהרגיש. איתרע מזלו וקיבלתי מתנה....סטארפון מדהים....25 ס"מ , קוטר 7 ס"מ . מחוספס מעט, ממש כמו אמיתי , עם כל הבליטות עליו. אפילו בצבע עור . מדליק , מחרמן ומגרה. רוצה לנסות , רוצה לחנוך , רוצה לזיין ולדפוק איתו . מרגישה כמו גבר , שמת לפתוח בתולה ...מתגרה עד עמקי נשמתו , רוצה רק לתקוע . זו היתה תחושתי , כאשר נמצאים בצימר הידוע והמוכר . אך מה לעשות והחמודון עוד צריך לחזור לביתו... צריכה להחזירו במצב כשיר לנהיגה , כלומר ישיבה על הישבן , אלא אם כן בא לי לעשות הסבה מקצועית ולתפקד על תקן נהג מונית , או ליתר דיוק נהג אמבולנס... בוחנת את המתוקון, נמצא כבר בתנוחה המבוקשת , על ארבע רגליו מפוסקות , וכולו עורג. טרם יודע את אשר עומד לקבל. בוחנת בענין רב את הישבן הצחור , מנחיתה כפה ידידותית על פלח הישבן, ונהנית מהצבע האדום המתפשט, מרימה את היד לחבטה נוספת..ועוצרת! צריך לשנות את הגישה. מתכופפת אליו , מחבקת את צווארו מלטפת את שערו . מרים מבט מופתע ....לא ממש רגיל ליחס שכזה . מלכת הסאדיזים לא ממש מפזרת מחוות אנושיים ומגעים בוודאי ובוודאי שלא . נעמדת מולו . גוררת מאחורי כורסה , מתיישבת , מניחה את ראשו על ברכי , ומראה לו את הסטארפון שחגור על מותני , מבחינה בעיניים הנפערות בתדהמה ...ומבחינה במעט במעין שמץ של חלחלה ופחד. חייבת להודות , נראה מפחיד ...חתיכת זין אימתני , רחב , עבה וגדול.... תמצוץ...מצמידה את הזין לפיו, תולה בי עיניי האש פאפי מסורות ונוגות. פותח את פיו ולאט לאט מתחיל למצוץ , מעביר את הלשון על הכיפה העגולה , יורד לכל האורך עם לשון אדומה וחמימה . פותח את שפתיו ו......מכניס לפה .הפה מתנפח מעט ,חתיכת עובי ...אין מה להגיד. לאט באיטיות ובהדרגה מחליק הזין במעמקי הגרון. מכופפת את ראשו , חשה את פניו נוגעות בירכיו , ומתחילה להתגרות למחשבה שבקרוב הכלי הענק הזה ישכון עמוק עמוק בישבנו , כאשר חוץ מהמשחה יתלווה לה גם רוקו ורירו. מצוץ...לקק ...תכניס עוד...אתה מסוגל. לעודדו , מלטפת בתנועה רכה את ראשו . ומקרבת את ראשו עוד ועוד. הכל בפנים , כל הזין האימתני נעוץ עמוק בגרונו , חשה שאף הוא התלהט .מתחיל לעלות ולהוריד את ראשו , מסייעת לו ע"י טפיחות רכות על ראשו . מרימה ומורידה . מעלה ומורידה גם את ירכי , מצמידה את ראשו לברכי , חשה את נשמתו על רגלי , נשימה רכה ומתנשפת , מורידה את הראש מעט ומריחה את ריחו....המ...מכירים ריח של תינוק רענן נעים שכזה... בדיוק אותו ריח . מתחילה להעלות את ראשו על פני הסטארפון , דוחקת בחוזקה , לא נותנת לראשו להשתחרר , מהדקת , למעלה למטה ...עוד ועוד ...יותר מהר . יותר מהר , מגבירה את הקצב , חשה את גוו רועד מחמת המאמץ . מגביהה את ירכי , מרגישה את שפתיו נוגעות בי , כל הזין נעוץ עמוק בגרונו , כל יציאה החוצה מראה אותו כולו עטוף ומרוח ברוק. נראה לי שאפשר להתחיל . שלב ראשון הושלם , כולו מגורה ומיוחם . גופו כבר מכיר את המפלצת האימתנית שעומדת לחדור לגופו , לפחות חלק אחד של גופו . פיו כבר מכיר היטב היטב.. את הכלי הענק. מתרוממת מהכורסה . מניחה אותו כאשר גופו נשען על הכורסה היציבה. ממקמת בתנוחה המתאימה , דואגת להבליט היטב את ישבנו הנאה כלפי חוץ , מעבירה ויש קצרצר על הישבן , דוחפת אצבע פנימה , חשה בלחלוחית הנעימה . מפסקת את רגליו, מורחת מעט משחה על אצבעי ...דוחפת פנימה ...בעוצמה ...קדימה קדימה . ננעצת עד הסוף...מסובבת מעט , אוחזת בנקודת הייחום וסוחטת אותה . מוסיפה אצבע... ו......בבת אחת מחדירה , שתיים בפנים עמוק עד הסוף . מתחילה לסובב , סיבובים גדולים נמרצים , סוחטת אותו כולו . מרגישה את גופו נזרק אלי , מנסה להיצמד , לקלוט כל פיסת בשר מאצבעותי הממששות ודוחפות . מפסקת את אצבעותי בתוך ישבנו , ומוסיפה עוד אצבע....עמוק פנימה , מרגישה שחודרת למקומות שמעולם לא הרגיש , לא חווה , לא חש את עומק הסערה המתחוללת בקרבו כרגע. הזיעה נוטפת , יוצרת עיגולים וזרמים דקיקים . ריח יחום מתפשט באוויר . לוקחת מגבת מנגבת קלות את גבו המיוזע. לוחשת רכות: "תהיה חזק!" ניצבת מאחורי גבו , מטיבה את עמידתי , מוסיפה מעט משחה . מסוככת את פי הטבעת , מורחת מעט על הסטארפון הענק . מפסקת את פלחי ישבנו בידי האחת , כאשר ביד השניה אוחזת בזין המפלצתי . מכוונת . הראש הענק לא נכנס , לא מוותרת . מסובבת מרחיבה , בתנועה יציבה ואחידה , מסובבת ומרחיבה , קצה הזין כבר בפנים. רגע האמת הגיע , עכשיו או לעולם לא . מורידה יד אחת לזין האדיר של הסאב , שכרגע עומד במלוא עוזו , זקור כולו . לשה אותו בתנועה איטית , כאשר שקוע בזין , אינו מבחין ...מטיבה את אחיזתי במותניו...ו...........הודפת פנימה בחוזקה , בתנועה מהירה מחליקה את מלוא האורך פנימה , שומעת אנחה , זעקה... לא מרפה...ממשיכה ....הכל כבר בפנים. מתחילה לעלות ולהוריד בעוצמה חייתית , במהירות , מפמפת ...משחילה , חודרת בותקת כותשת קורעת גוזרת ומשסעת ... עוד ....עוד.... עוד ....ועוד..... איייי............איייייהההההההההה......לא יכול יותר......די...... נרכנת , מלטפת את הכתפיים.... "אין ברירה....בטח בי ...תרפה מעט " מרגישה את גופו נרגע , מרפה מעט את שריריו , ותנועות הסטארפון קלות יותר . עולה ויורדת בקצב מטורף , דוהרת קדימה , בוטשת....משסעת... דוחפת יד מתחת ...מתחילה בתנועות חליבה ....מעסה את הביצים , הן מלאות גדושות . שומעת את נשימתו נרגעת , חשה את גופו נענה לי , מתחיל לדחוק עצמו לעומתי , מנסה להידבק לקלוט כל ס"מ וס"מ . לא להחמיץ שום חלק , שום קטע של הכלי האדיר שבוטש במעמקיו . הזמן חולף , השעון מתקתק, הזמן מאבד משמעות , רק תנועת הגופות המיוזעים שמטלטלים הלוך ושוב בתנועה מטורפת . שוב ושוב... ממשיכה לבטוש. לחדור ....בחוזקה , בעוצמה ...תנועות מהירות , לא מרפה. חשה שעומד לגמור , מהדקת לפיתה סביב הזין , אוחזת בבסיסו , ומהדקת , נקודה זו מונעת מלגמור . משאירה את הזין עומד , מגורה , אך לא שופך . חשה שנרגע מעט , ו......ממשיכה ....פנימה , פנימה....עמוק עמוק.....כל האורך הקטלני נמצא בתוך ישבנו הצמוד, כל הרוחב שוכן בפנים. מרגישה את הבשר מתהדק סביבי , את תנועות הגוף המואצות . "חמודון....עוד קצת...תחזיק מעמד" "בטח בי" ממשיכה ...מזיינת , דופקת , קורעת ....חולבת את הזין ....מעסה את הביצים...לשה את כיפת הזין... מבחינה שעומד לגמור ...לוחצת בנקודת הבסיס. ממתינה ואז ממשיכה... עוד עוד עוד.....ועוד.... שעה חלפה , שומעת את תקתוק השעון , את הנשימות החפוזות . הגופות מיוזעים. הסטארפון נעוץ עמוק עמוקקקקקק. עוד ועוד.... הזמן מאבד משמעות , שקועים רק בישבנו הצר הנלפת סביב לטארפון הענק , בתנועות גופי המואצות ....דוחפת , משחילה ... דופקת....מזיינת...חשה את גופו נפרץ לחלוטין . כל גופו שלי , אין נקודה חדשה , הכל חרוש , הכל נקצר . חלפו שעתיים ....שעתיים ורבע.... תתכונן....בתנועה מיומנת חולבת את הזין בפעם האחרונה . " רוצה זרם ענק של שפיך....הכי גדול...." "עכשיו...." תוקעת עצמי בתנועה מהירה וחזקה עד בסיס הסטארפון....חולבת...שומעת זעקה "גוממממממממררררר.....אההההההה" ידי נרטבת מהזרם העז.... מושיטה לפיו....לקק... חשה רפיון , וקהות חושים מתחילה לאפוף . גופו נרפה ומתחיל לרחף על גל הספייס המתוק .... מתנתקת ויוצאת... "חמודון , מתוקון....גאה בך ...." |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
פותחת אותן ברכות
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 5 בספט׳ 2006
יאמי מעורר תיאבון לעודדדדדדדד
7*25 בסולם הויז תרתי משמע אהבתי איך את מתארת שפותחת אותו ברכות ועדינות למרות הרצון שלך לזיין וליקרוע כמו שאת אוהבת ובכך פותחת לו למעשה תרתי משמע את דלת הקסמים לעולם מופלא שבו הסאבים - כולל אותי אישית איני מסתיר זאת הם אלו שאוהבים ומקבלים מרצונם הם את העובדה שהדומית שלהם היא זאת מזיינת אותם אישהיפה וחזקה עים סטרפון שמגמד ברובו א איברם הם בר מזל לכן הוא אותו הסאב האלמוני וכבר לא בתול עוד לפי כול קריטריון שזכה לביתוק בתוליו מימך - שלמעשה רוצה לנסות , רוצה לחנוך , רוצה לזיין ולדפוק איתו . מרגישה כמו גבר , שמת לפתוח בתולה ...מתגרה עד עמקי נשמתו , רוצה רק לתקוע . זו היתה תחושתי , כאשר נמצאים בצימר הידוע והמוכר ולא איתרע מזלו שהיה זה סטארפון מדהים....25 ס"מ , קוטר 7 ס"מ . מחוספס מעט, ממש כמו אמיתי , עם כל הבליטות עליו. אפילו בצבע עור . מדליק , מחרמן ומגרה אלא ניתמזל מזלו שיבעתיים על כך שניתנה לו ההידמנות לחוות את הסטרפון הזה מכשיר אימתני שכזה עמוקקקק בתוכו עד כמה שאפשר כשאת היא זאת שמזיינת בדיוק כמו שאוהבת ומתחשת בו בכדי שתתאפשר בידו הנהיגה הארוכה בחזרה וכל הדרך הביתה זע ונע הוא בימעט אי נוחות במקומו מצד לצד בניסיון די עקר להעביר ולפזר את הכאב המורק הזה שווה בשווה ואו אז עולה על שפתיו חיוך מרוצה של אדם אשר זכה לחוות את אחד ההנאות הכי גדולות שיכול גבר לחלום עליהן : והיא שדומית -גדולה מהחיים אישה- מלכה ומזיינת בחסד אלוהים פתחה אותו תרתי משמע לחוויות חדשות |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
דולי אשת חיל
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
dragon fly • 5 בספט׳ 2006
דולי יקירתי מה אגיד ומה אומר
ריגשת אותי ,שמח שהעלית זאת על הכתב......... פספסת כמה פרטים קטנים שמעידים יותר על הרגש שהפגנת בסשן הזה (לא כולם חייב לדעת הכל) שמח שקיבלתי מה שאחרים לא זוכים לו ,סשן שונה רגשי ומדהים ממך. עשית לי את היום בעצם תמיד את עושה לי את זה. וכמו שרשמתי בבלוג שלך לתגובות האנשים........... טוב ששאנשים רואים בך פתאום מה שאני ראיתי תמיד קרבה,רגישות ,התחשבות ועוד הרבה מעלות טובות אחרות. שמחתי לראות זאת ! אני יודע מי את ולא משער השערות כמו אחרים.......... החוכמה זה לדעת להוציא ממך את זה (מי שמבקש בהתנהגותו דומית מסוכנת אכן יקבל אבל יש לך פן שונה גם) רגיש,אוהב חם ואיכפתי.(מי כמוני יודע) מלאכית שכמוך עשית לי את הבוקר תודה על התמיכה והעזרה בחיי (לא שוכח אף פעם מה עשית למעני איזו אצילות והקרבה!) תודה אשת חיל |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
Re: דולי אשת חיל
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
דולי .(שולטת) • 5 בספט׳ 2006
dragon fly כתב/ה: דולי יקירתי מה אגיד ומה אומר
ריגשת אותי ,שמח שהעלית זאת על הכתב......... פספסת כמה פרטים קטנים שמעידים יותר על הרגש שהפגנת בסשן הזה (לא כולם חייב לדעת הכל) שמח שקיבלתי מה שאחרים לא זוכים לו ,סשן שונה רגשי ומדהים ממך. עשית לי את היום בעצם תמיד את עושה לי את זה. וכמו שרשמתי בבלוג שלך לתגובות האנשים........... טוב ששאנשים רואים בך פתאום מה שאני ראיתי תמיד קרבה,רגישות ,התחשבות ועוד הרבה מעלות טובות אחרות. שמחתי לראות זאת ! אני יודע מי את ולא משער השערות כמו אחרים.......... החוכמה זה לדעת להוציא ממך את זה (מי שמבקש בהתנהגותו דומית מסוכנת אכן יקבל אבל יש לך פן שונה גם) רגיש,אוהב חם ואיכפתי.(מי כמוני יודע) מלאכית שכמוך עשית לי את הבוקר תודה על התמיכה והעזרה בחיי (לא שוכח אף פעם מה עשית למעני איזו אצילות והקרבה!) תודה אשת חיל מתוקון , ריגשת אותי.... |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
ילד
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 5 בספט׳ 2006
dragon fly כתב/ה: דולי יקירתי מה אגיד ומה אומר
ריגשת אותי ,שמח שהעלית זאת על הכתב......... פספסת כמה פרטים קטנים שמעידים יותר על הרגש שהפגנת בסשן הזה (לא כולם חייב לדעת הכל) שמח שקיבלתי מה שאחרים לא זוכים לו ,סשן שונה רגשי ומדהים ממך. עשית לי את היום בעצם תמיד את עושה לי את זה. וכמו שרשמתי בבלוג שלך לתגובות האנשים........... טוב ששאנשים רואים בך פתאום מה שאני ראיתי תמיד קרבה,רגישות ,התחשבות ועוד הרבה מעלות טובות אחרות. שמחתי לראות זאת ! אני יודע מי את ולא משער השערות כמו אחרים.......... החוכמה זה לדעת להוציא ממך את זה (מי שמבקש בהתנהגותו דומית מסוכנת אכן יקבל אבל יש לך פן שונה גם) רגיש,אוהב חם ואיכפתי.(מי כמוני יודע) מלאכית שכמוך עשית לי את הבוקר תודה על התמיכה והעזרה בחיי (לא שוכח אף פעם מה עשית למעני איזו אצילות והקרבה!) תודה אשת חיל תשמור היטב על מה שיש לך אישה כזאת לא מוצאים כול יום שמע לי -אני יודע בדיוק על מה אני מדבר מנסיון מר אל תעיז לאבד אותה -הדומית שלך אל תתטעה ולו בקטנה אל תחטא/ותחרוג מין המסלול שהיא מתווה בפניך |
|
אפלבי |
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
אפלבי • 5 בספט׳ 2006
מברוק על הפעם הראשונה דרגון פליי.
בסערה ותאווה לשניכם בסשנים הבאים. אחרי השבחים של WIZARD מתחילים לחשוב שכל מי שמברך אתכם נמצא ברשימת ההמתנה. זהו שלא. מזל טוב, YKINMK הסשן לוהט, הכתיבה יפה ודרגון ודולי מתאימים. |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
דולי .(שולטת) • 11 בספט׳ 2006
אפלבי כתב/ה: מברוק על הפעם הראשונה דרגון פליי.
בסערה ותאווה לשניכם בסשנים הבאים. אחרי השבחים של WIZARD מתחילים לחשוב שכל מי שמברך אתכם נמצא ברשימת ההמתנה. זהו שלא. מזל טוב, YKINMK הסשן לוהט, הכתיבה יפה ודרגון ודולי מתאימים. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 11 בספט׳ 2006
אפלבי כתב/ה: מברוק על הפעם הראשונה דרגון פליי.
בסערה ותאווה לשניכם בסשנים הבאים. אחרי השבחים של WIZARD מתחילים לחשוב שכל מי שמברך אתכם נמצא ברשימת ההמתנה. זהו שלא. מזל טוב, YKINMK הסשן לוהט, הכתיבה יפה ודרגון ודולי מתאימים. מוות מהיר-עתיד מזהיר |
|
לבטוב(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לבטוב(לא בעסק) • 16 בספט׳ 2006
נפלא
אכן סשן מופלא |
|