Mistress Tamar(שולטת) |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
yyy איך אתם מצליחים לתקן בלי שגיאות אחרי הצבעים?
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
Mistress Tamar(שולטת) • 28 באוג׳ 2006
yyy איך אתם מתקנים אחרי שצבעתם את הכתיבה?
תוך כמה זמן את מגיעה? שאלה רויטל היא הציצה בחדר השני. יוסי שכב קשור וענבל העבירה את ידיה על גופו. היה להן זמן. צלצול נשמע בדלת ויוסי הקשור נדרך. זו לודמילה! הודיעה רויטל היא הטובה ביותר שאנחנו מכירות! לא תשכח את הערב!!1 בצעדים בטוחים נגשה לדלת ופתחה אותה. בפתח עמדה לודמילה עם כל הציוד. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
Queencie(שולטת) • 28 באוג׳ 2006
לודמילה היתה רבת כשרונות ותחביבים. במקצועה היתה פיזיוטרפיסטית, ובמסגרת עבודתה התמחתה בעיסוי והרפיה בעזרת זרמי חשמל. בזריזות חיברה את המכשיר לספק הכח ולאלקטרודות כשלאחת מהן חובר בקצה גלגל קוצני מתכתי.
ענבל הביטה משתאה במתרחש. "מה את עושה עם מכשיר האינקוויזיציה הזה לודמילה?" שאלה. "בדר"כ המכשיר משמש לעיסוי והרפיית שרירים, אבל אם מזרימים זרם חזק יותר זה גורם להתכווצויות שרירים ואפילו עלול לגרום לכוויות קלות. ויש בונוס - אפשר אפילו לכווץ את שרירי בלוטת הערמונית... אתן יכולות לתאר לעצמכן מה זה יעולל לסדין" אמרה ופרצה בצחוק מתגלגל. "זה יכול להיות מהנה ומגרה, או מציק וכואב" הכל שאלה של מה בא לכן - אני פה לשרותכן בנות" הבהירה. רעיון התגבש בליבה של רויטל. היא לא רק הולכת להנות מהמצב באופן מקסימלי - היא גם תפיק ממנו תועלת אישית. "חברי שתי אלקטרודות לפיטמות של הזבל, שתיים לשק האשכים שלו, ותשאירי לי את שתי האחרות - זו שמחוברת לגלגל הקוצני וזו שלפלאג המתכתי" אמרה רויטל וחיוך מרושע נפרש על פניה. קולות המהום של מחאה נשמעו מכיוונו של יוסי העקוד. מה שלא מנע את ביצוע החיבורים. מה אלה המספרים על החוגה שאלה רויטל מודעת למה שהיא מעוללת ליוסי כשהיא מסובבת את החוגה לספרה 6. "הספרות מייצגות את המתח. 6 וולט זה כבר מורגש יקירתי" גיחכה לודמילה, מוסיפה סיבוב קל נוסף לעבר הסיפרה 9. "הוא נהנה יותר מידי" אמרה רויטל כשראתה את התכווצויות שרירי ירכיו של יוסי ואת הזין שלו מזדקר בין רגליו. "ברור מותק, וזה אפילו לא רצוני" הסבירה לודמילה. "תוסיפי לזה את הגלגל הקוצני, זה מרגיש כמו נמלים זוחלות עד שתגבירי את המתח מספיק - אז זה ירגיש לו כמו מאות מחטים ננעצות" צחקה בקול. רויטל התחילה לטייל על עורו החשוף של יוסי בלחיצה קלה בגלגל הקוצני, תוך שהיא מגבירה את המתח ל-12. נאקותיו של יוסי נשמעו היטב גם מבעד לכדור הגומי. "אני הולכת להנות מכאבך ותגובות גופך זבל אנושי, עד שתהנהן מספיק חזק באופן שיעיד על כך שאתה מתכוון לספר לי את כל הפרטים ואת כל הקשרים שלך בעולם המפוקפק אליו אתה משתייך. גם שלושת הנבלות שממתינים לך למטה לא יוכלו לעזור לך פה" אמרה ונעצה את הפלאג בישבנו לקול מחאה חנוק. |
|
מחורפנת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
בעוד הן משתעשעות ביוסי
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
מחורפנת(נשלטת) • 29 באוג׳ 2006
רעש חזק בוקע מבחוץ ופתאום הדלת נפרצת.
שלושה גברים פורצים לתוך החדר, כמו חיות טורפות, אחוזות באמוק לטרוף כמה שיותר, לצוד. הם מסתערים על הבנות, מפליגים בהן את מכותיהם, חבטות שלא חוו כאלו מעולם. מטורפות בין רגע הן הופכות להיות נטרפות. המהפך הזה גרם להן לתדהמה. לא יכלו לזוז ממקומן, ממש קיפאון טוטאלי. הגברים החלו לאנוס אותן אחת אחרי השנייה. אונס קבוצתי אל מול עיניהן. בוכות הן. אך אין זה בכי של כאב מהבושה. אלא, לא ידעו הן שבעצם זה מה שהיה חסר להן במשך כל חייהן, לזה כמהו בכל הלילות. |
|
ילדה של חושך |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
סיוט.
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
ילדה של חושך • 29 באוג׳ 2006
"הראש" אמרה ענבל ופנתה לרויטל שישבה על הספה לידה "היה משהו בקפה שלי?"
" יוסי שם משהו בקפה?כאילו התחרפנתי לגמרי." "מה קרה? "שאלה רויטל בדאגה "נראה שבאמת התחרפנת לגמרי." "היה לי סיוט שהבריונים בחוץ פרצו את הדלת והחלו להכות אותנו. בסיוט הם אנסו את כולנו ואפילו לא יכולתי לצלצל למשטרה." רויטל הביטה בה בדאגה. "מאיפה הסיוטים האלה שלך? אמרתי לך שאני תמיד מחזיקה בארנק תרסיס פלפל לעיניים. אם גבר יתקרב אלינו בלי שנרצה הוא יקבל את התרסיס ישר לתוך העיניים. התרסיס צורב ומשפיע ליותר מחצי שעה. הגבר הופך עיוור לגמרי והכאבים בעיניו משכיחים ממנו לגמרי את כל הרצון לאונס. במיכל יש כמות ליותר מ 5 פעמים ואני מחזיקה שני מיכלים. הריסוס אורך דקה ואפשר להתגבר על כל כמות גברים שתתקוף אותנו כאשר הם עיוורים לגמרי מהתרסיס. את לא צריכה לחלום על סיוטים כאלה.". ענבל הביטה בה מעודדת ונגעה בראשה הכואב. "מדוע כואב לי הראש?" שאלה והביטה בחדר. על המיטה שכב יוסי מכוסה בסדין כשפניו מחייכות בעונג ולידו ישבה לודמילה ולידה מזוודה קטנה עם תקע חשמלי. "מה קורה פה?" שאלה ענבל בחשש כשהיא מביטה ביוסי ובלודמילה. "קרו כמה דברים מפתיעים הלילה." אמרה רויטל. היא החלה לספר. |
|
ילדה של חושך |
לפני 18 שנים •
31 באוג׳ 2006
בועות עם כל דבר?
לפני 18 שנים •
31 באוג׳ 2006
ילדה של חושך • 31 באוג׳ 2006
ענבל הביטה ברויטל בהפתעה. יוסי החל להתעורר לאט מהסאב ספייס ששקע בו וחייך בחולשה ללודמילה שליטפה את פניו המיוזעים.
"יוסי" הוא אסף דניאלי בעלים משותף של כמה בתי קאזינו שנמצא ברגע בחופשת מולדת בארץ. נכון, אסף?" פנתה רויטל ל"יוסי". "ראיתי את תמונתך באחד העיתונים" שיקרה רויטל כדי לא לספר ל"יוסי" על קשריה במשטרה. "אני חושבת שהיה משהו במשקה שלנו אבל עליך הוא השפיע יותר. גם אני לא זוכרת הרבה ממאורעות הערב אבל לודמילה הצילה את המצב. יוסי הביט בהן בחולשה וניסה להתרומם לישיבה. "אין טעם להכחיש." אמר בשקט " סיפרתי גם ללודמילה. מה שלא סיפרתי הוא ששלושת בתי הקאזינו בבעלותי הם רק כיסוי למועדי סאדו אכסקלוסיביים ללקוחות מיוחדים. לודמילה מתבזבזת במקצוע שלה בארץ. אני לא כועס שקשרת אותי" פנה אסף לרויטל. "נשכח ונסלח". "לודמילה" פנה אסף ללודמילה "אם תבואי איתי לחו"ל תרויחי משכורת שאת יכולה רק לחלום עליה. מה את אומרת?" רויטל סימנה בשקט ללודמילה והציעה להביא שתיה לכולם. "אני אבדוק במשטרה" לחשה ללודמילה "אולי יגייסו אותך כסוכנת משטרתית?" לודמילה חזרה מחייכת. תמיד חשבה לעזוב את משרתה כפיזיוטרפיסטית בקופ"ח וההצעה להתגייס למשטרה כסוכנת ולנסוע לחו"ל נראתה לה טוב. "מחר תקבל תשובה" הודיעה רויטל, שמה את בגדיו של יוסי שנראה עדיין המום על המיטה ושאלה אם הוא יכול ללכת. "יש לו שלושה גברתנים שיעזרו לו" חשבה לעצמה "הוא לא צריך אפטר קייר ארוך ולודמילה גם לא יודעת לתת אפטר קייר...בזמן שנותר היא תצטרך לקרוא באלפוני וללמוד מה זאת מלכת סאדו." רויטל ידעה שצפויה לה שיחה נוקבת עם האקס על מאורעות הלילה ופניה נפלו. מה היא תספר לאקס? האם יאשרו את נסיעתה של לודמילה לחו"ל לרשת מועדוני הסאדו? את מי לודמילה תפגוש במועדוני הסאדו ואיך תחקור מה קורה שם? מי הלקוחות המיוחדים של אסף דניאלי ומדוע הוא נמצא ברשימה המיוחדת? התשובות בפרק הבא של "בועות עם כל דבר". |
|
ילדה של חושך |
לפני 18 שנים •
31 באוג׳ 2006
סינדי הסוכנת החשאית המהממת, לודמילה וסשן ההפתעה בהאמבורג.
לפני 18 שנים •
31 באוג׳ 2006
ילדה של חושך • 31 באוג׳ 2006
סינדי טמנה את הסלולרי בארנק שלה.
בסלולרי היה מכשיר הקלטה קטן ולחצן מצוקה למפעילים שלה במשטרה אבל סינדי נראתה כמו כל אחת מהבחורות שעבדו באולם הקאזינו הקטן שבהאמבורג. רויטל סיפרה על הצעתו של אסף לאקס שלה ולודמילה הכירה לאסף את "חברתה" סינדי, "מלכת הסאדו" ואת ה"עבד" הנאמן שלה, ג'אקו שהיו סוכני משטרה סמויים. כולם הצטרפו לאסף דניאלי לנסיעתו חזרה להאמבורג. כעת סינדי מדדה את המחוך האדום שחור שהלם את גזרתה החטובה, מדדה גרבי רשת שחורים, הביטה במראה במגפי העור האדומים עם העקב הגבוה והחד וחשבה איך תוכל לשחק מלכת סאדו. היו שמועות על אנשי צמרת וכספים לא חוקיים שהועברו ומשימתה הייתה לגלות מי היו האנשים ומה קורה. לודמילה ישבה על המיטה לידה כשמזוודת ההפתעות שלה מונחת לצידה. הערב הודיע להן אסף שמגיע אחד מהלקוחות החשובים שיהמר בתחילת הערב ויבקש להכנס לחדרים הפרטיים בסוף הערב והן מצטרפות אליו למשחק הפוקר. סינדי השליכה על כתפיה גלימה אדומה מסאטן שהסתירה את המחוך הצמוד וירדה עם לודמילה לחדר הקטן אפוף העשן שבו ישבו 7 אנשים ושיחקו פוקר. "תכירי" אמר אסף דניאלי. "סינדי, האר קליין." " הוא כבר ראה אותך ואת לודמילה ומבקש להכיר אתכן." האר קליין קם, מעך את הסיגר הקובני העבה שעישן, וחייך לסינדי. "נעלה לחדר?" שאל. מי הוא האר קליין? מה יעשו הוא, סינדי לודמילה? האם ישתמשו בלחצן המצוקה? האם לודמילה תשתמש במזוודת ההפתעות? מה יש במזוודת ההפתעות? מה יקרה לסאבית היפהפיה גרטה שאסף דניאלי מצרף לסשן והאם האר קליין יבוא לבדו? כל זאת בפרק הבא של "בועות עם כל דבר." |
|
knAAn |
לפני 18 שנים •
31 באוג׳ 2006
בועות עם כל דבר...
לפני 18 שנים •
31 באוג׳ 2006
knAAn • 31 באוג׳ 2006
בועות,
דבר פשוט לכאורה ,אך מלא בקסם.... בועות של סבון,בועות בג'קוזי,לבה העומדת לפרוץ ואפילו נפיחה רועשת באמבטיה שלווה יוצרת בועות. אתם בטח חושבים שאני מוזר...לא קל להיות חוקר ראשי במחלק הפשע המאורגן במיוחד לא קל כשהקורבנות בטוחות ששמו להם משהו בקפה,הן פשוט לא מודעות למה שהן עברו. אונס ברוטאלי מעשי סדום וחבלות בכל הגוף.. ואיך הצליח הפושע אסף דניאלי לחזור לארץ בלי להעצר... לי ברור ששלושת הבריונים חיפשו את אסף,ומה בכלל בחור נאה כזה עושה עם בחורות כאלה ממוצעות... בועות. |
|
ילדה של חושך |
לפני 18 שנים •
1 בספט׳ 2006
Re: בועות עם כל דבר...
לפני 18 שנים •
1 בספט׳ 2006
ילדה של חושך • 1 בספט׳ 2006
knAAn כתב/ה: בועות,
דבר פשוט לכאורה ,אך מלא בקסם.... בועות של סבון,בועות בג'קוזי,לבה העומדת לפרוץ ואפילו נפיחה רועשת באמבטיה שלווה יוצרת בועות. אתם בטח חושבים שאני מוזר...לא קל להיות חוקר ראשי במחלק הפשע המאורגן במיוחד לא קל כשהקורבנות בטוחות ששמו להם משהו בקפה,הן פשוט לא מודעות למה שהן עברו. אונס ברוטאלי מעשי סדום וחבלות בכל הגוף.. ואיך הצליח הפושע אסף דניאלי לחזור לארץ בלי להעצר... לי ברור ששלושת הבריונים חיפשו את אסף,ומה בכלל בחור נאה כזה עושה עם בחורות כאלה ממוצעות... בועות. שאלות קשות.. איך הסתנן אסף דניאלי לארץ ואיך יצא ממנה? האם לאסף דניאלי קשרים במשטרה? האם לרשום פטנט על הסם שבקפה? תוצאות מופלאות כאלה של אמנזיה ותושיה אחרי אונס. רויטל וענבל נשארו בארץ. האם צריך לחקור אותן על מה שהיה או למהר ולרשום פטנט על הסם המופלא ולעזוב את המשטרה? האם יש בכוסות הקפה שאריות של הסם המופלא או שענבל שטפה את הכוסות? אולי בפרקים הבאים של "בועות עם כל דבר" החוקר המוכשר ידע לענות על השאלות? ומה קורה בינתיים בהמבורג עם סינדי, לודמילה, האר קליין ג'אקו וגרטה הסאבית? רק ב"בועות עם כל דבר" אפשר לדעת מה קורה. |
|
Mistress Tamar(שולטת) |
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
Mistress Tamar(שולטת) • 6 בספט׳ 2006
האר קליין קד ונשק לידה של סינדי.
הוא היה גבר בשנות הארבעים לחייו, לבש חליפה גזורה ומעוצבת וקופסת הסיגרים הקובניים שסגר הייתה דמוית עץ מהגוני. בצדעיו זרקה שיבה ותספורתו הקצוצה גילתה אוזניים קצת מחודדות. הוא הזכיר לסינדי את מר ספוק. "האר שייפר מצטרף אלינו" אמר קליין והביט במבט קר אל אדם גוץ ושמנמן בן חמישים שהיה לבוש חליפה יקרה וענד שעון טורביליון יוקרתי. "חצי מיליון רק השעון" חשבה סינדי לעצמה וניסתה לנחש מי הוא האר שייפר. "גרטה הסאבית באה איתנו?" שאלה סינדי את אסף דניאלי שעמד קרוב. סינדי הצטרפה לגרטה הסאבית היפהפיה לקליין, האר שפר ולודמילה. כל החבורה נכנסה לחדר הפרטי המעוצב שהיה במרתף של מועדון הקאזינו היוקרתי. מבחר השוטים שבחדר, גלגל העינויים שהיה מותקן בקיר והטבעות נראו לה מאיימות. האם יש בועות בשמפניה או שזהו יין נתזים פשוט? מה יגלו האר קליין והאר שפר לסינדי ומה יקרה בחדר במרתף? מה יעשה החוקר מהמשטרה שלא יודע אם יש חפרפרת של אסף דניאלי במשטרה? לאן נעלמו רויטל וענבל ומה הן עושות בישראל? |
|
ילדה של חושך |
לפני 17 שנים •
3 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
3 ביוני 2007
ילדה של חושך • 3 ביוני 2007
החום חזר והוצאתי את השמפניה עם הבועות מהמקרר.
מישו מרים את הכפפה? |
|