סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לצאת מהכלוב(לשעבר ארון)

Queeny​(מתחלפת){being}
לפני 18 שנים • 5 בספט׳ 2006

לספר או לא

Queeny​(מתחלפת){being} • 5 בספט׳ 2006
אני סיפרתי לכמה חברים טובים והתגובות היו תומכות ומסוקרנות גם יחד. אבל לא סיפרתי למי שחשבתי שיגיב אחרת.
בנוסף, לא סיפרתי למי שלא חשבתי שיוכל לשמור על כך בסוד, וזאת כיון שחשיפה שלי כבעלת נטיה בדסמית היא בהכרח חשיפה גם של בן-זוגי.

לגבי כל מה שקשור באונס - זה באמת סוג של מלכוד. על מנת שיוכלו ברשוית החוק והמשפט להתייחס לנאנסים ונאנסות בדסמים כמו אל וניליים, אכן דרושה פעילות הסברתית ענפה. פעילות כזו מתאפשרת רק בזכות מי שמוכנים לצאת מהארון / הכלוב ולייצג אחרים, וגם לשלם על כך את המחיר.

אני מסכימה עם מה שנאמר, שזה לא דומה להומוסקסואליות: נטיה בדסמית לעיתים רחוקות קשורה לזכויות אזרח אחרות, כמו נישואין, ירושה, אימוץ וכו'.

ומחשבה נוספת: המאבק של הקהילה ההומוסקסואלית קידם למעשה מאבקים רבים בתחום זכויות האזרח. אולי הדרך שלנו לסייע גם לעצמינו תהיה בתמיכה במאבקים דומים / מקבילים, לאו-דווקא מתוקף היותינו אנשי בדסמ אלא מזה שאנחנו אנשים ונשים. כמו בשיר הידוע, "בהתחלה לקחו את הקומוניסטים, אבל לא מחיתי כי לא הייתי קומוניסט. ... אחר כך באו לקחת אותי, אבל כבר לא היה מי שימחה."

שוגי​(מתחלף)

רעיון יפה.

שוגי​(מתחלף) • 5 בספט׳ 2006
אושה כתב/ה:
אני פשוט לא מסוגלת להסתיר.
אבל כן הייתי רוצה לראות יציאה מהארון. בעיקר באמצעי התקשורת.
איך רק בגיל 27 נחשפתי לבדס"מ?-
איך אין יותר סרטים, ספרים, תוכניות טלויזיה? - בעיקר מה שחסר זה הצגת הבדס"מ באור חיובי.

לפני שהיוצאים הראשונים ייצאו יש להכשיר את הקרקע הבתולית.
הרעיון של חשיפה ע"י סרטים, ספרים ותוכניות טלביזיה הוא מבחינתי חלום מתוק לעתיד והשלב הסופי, לאחר שהדבר קיבל לגיטימציה בציבור.

אחד הפיתרונות הראשוניים הוא התרחבות הקהילה ע"י מיזוג.
צירוף קהילה שהמצע שלה לגיטימי בעיני החברה,
קהילה שעם חבריה נמנים אנשים בעלי ראש פתוח מאוד, אנשים סקרנים,
אנשים פתוחים וסובלניים לשונה.
ואז ליצור משהו חדש שהוא BDSM לייט- למתחילים...

כמו כן אפשר לצלם סרטון תעמולה.
סרטון שיזעזע בכוונה עם תמונות של פדופיליה וחיות וכל העולה בראשכם הפורה
ולהגיד- לא- זה לא bdsm.
...ואז...
להציג משחקון קטן ומסוגנן של גיברת ועבד באיזה טירה באירופה עם כל התלבושות.

מה דעתכם?
Here And There​(נשלטת)

Re: רעיון יפה.

Here And There​(נשלטת) • 5 בספט׳ 2006
שוגי כתב/ה:
אושה כתב/ה:
אני פשוט לא מסוגלת להסתיר.
אבל כן הייתי רוצה לראות יציאה מהארון. בעיקר באמצעי התקשורת.
איך רק בגיל 27 נחשפתי לבדס"מ?-
איך אין יותר סרטים, ספרים, תוכניות טלויזיה? - בעיקר מה שחסר זה הצגת הבדס"מ באור חיובי.

לפני שהיוצאים הראשונים ייצאו יש להכשיר את הקרקע הבתולית.
הרעיון של חשיפה ע"י סרטים, ספרים ותוכניות טלביזיה הוא מבחינתי חלום מתוק לעתיד והשלב הסופי, לאחר שהדבר קיבל לגיטימציה בציבור.

אחד הפיתרונות הראשוניים הוא התרחבות הקהילה ע"י מיזוג.
צירוף קהילה שהמצע שלה לגיטימי בעיני החברה,
קהילה שעם חבריה נמנים אנשים בעלי ראש פתוח מאוד, אנשים סקרנים,
אנשים פתוחים וסובלניים לשונה.
ואז ליצור משהו חדש שהוא BDSM לייט- למתחילים...

כמו כן אפשר לצלם סרטון תעמולה.
סרטון שיזעזע בכוונה עם תמונות של פדופיליה וחיות וכל העולה בראשכם הפורה
ולהגיד- לא- זה לא bdsm.
...ואז...
להציג משחקון קטן ומסוגנן של גיברת ועבד באיזה טירה באירופה עם כל התלבושות.

מה דעתכם?

את מדברת על מיזוג עם החברה ההומו-לסבית אני מניחה.
הרעיון נחמד אבל קשה לי להאמין שהוא יעבוד וזה מכמה סיבות:
א. אני לא בטוחה שהקהילה ההומו-לסבית תרצה להיות חלק ממאבק של קהילה אחרת.
אני יוצאת מתוך הנחה שהמאבק שלהם על הזכויות מספיק קשה להם כדי שהם לא ירצו לקחת על עצמם עוד אחד.
ב. אני חושבת שמי שלא מקבל את הבדס"מ לא יקבל את זה גם כשזה חלק מנטיות אחרות. אני מניחה שהם יעשו הפרדה בין שני הדברים הללו.

לגבי סרטון התעמולה, אההה, שמעי, יש לי הרגשה שהדתיים לא ממש יגיבו לזה בצורה טובה (בלשון המעטהicon_smile.gif).
יש להם נטייה לא לקבל דברים שחורגים מהראיית עולם שלהם, גם כשזה קצת חורג, ככה שמשהו כזה נראה לי עוד יכול להביא לבלאגאן לא קטן.

אני חושבת שהדרך היחידה להתחיל לחנך אנשים לקבל את השונה זה אך ורק בצורה מאוד איטית ובכמויות קטנות: כפי שאמרו לפני, לספר תחילה לאנשים שמכירים, ולאט לאט להרחיב את המעגל.
בנוסף, וזה לא רק לגבי התחום הבדס"מ, למרות שבעתיד הרחוק זה בהחלט יועיל גם לנו, אני חושבת שע"מ באמת לעשות שינוי בחברה וייצור יותר סובלנות, צריך להתחיל לחנך את הילדים כבר בגן.

בכל אופן, אני חושבת שע"מ שהחברה כן תשנה את התפיסה שלה לגבי בדס"מ צריך להתחיל תהליך בצורה מאוד איטית והדרגתית.
Agni​(מתחלף)

Agni​(מתחלף) • 5 בספט׳ 2006
fairy כתב/ה:
[quoteאת מדברת על מיזוג עם החברה ההומו-לסבית אני מניחה.
אני יוצאת מתוך הנחה שהמאבק שלהם על הזכויות מספיק קשה להם כדי שהם לא ירצו לקחת על עצמם עוד אחד.

לגבי סרטון התעמולה, אההה, שמעי, יש לי הרגשה שהדתיים לא ממש יגיבו לזה בצורה טובה (בלשון המעטהicon_smile.gif).

אני חושבת שהדרך היחידה להתחיל לחנך אנשים לקבל את השונה זה אך ורק בצורה מאוד איטית ובכמויות קטנות: כפי שאמרו לפני, לספר תחילה לאנשים שמכירים, ולאט לאט להרחיב את המעגל.

.

פייה,
את יוצאת מנק' הנחה מוטעית- אין פה עיניין של מאבק בין קהילות- יש כאן אינטרס משותף, לכן אני רואה בקהילה זו את האופצייה הראשונה בשינוי דעת הקהל לשם השגת אינטרסים משותפים.

לגבי סרטון תעמולה-
אני לא רוצה דתיים בקהילה החדשה.
לכן זה ממש לא מזיז לי אם הם יאהבו או לא.

נקודה נוספת:
מהפיכה עושים בבום, כשהזמן מתאים (כמו אחרי מלחמה)-
בזמן בו האמונות הבסיסיות פתאום נשקלות שוב...
בזמן בו ערכים עליהם גדלנו פתאום נראים שקר וכזב.

בוא נכה בברזל כל עוד הוא חם.
huan
huan • 5 בספט׳ 2006
להכות על הברזל בעודו חם?
ומה בדיוק נגיד עם אפילו על שפוי בטוח ובהסכמה אנשים לא יכולים להסכים,אנשים בתוך הקהילה רואים את היותר קיצוניים כמשוגעים והרוב הדומם בקהילה בור בכל הקשור לבדסמ ועסוק בעיקר בלחפש זין וכוס וכמעט לאף אחד לא אכפת ואנשים מתנגדים לכל שינוי במצב.
אפלבי
אפלבי • 5 בספט׳ 2006
לא הבנתי את בעית האונס.
אם בחורה נאנסה איך זה שהיא בדסמית משנה את האונס?
מה יש בבדסמ שמשנה בנושא אונס? אונס הוא אונס.
hoan
אם בקהילה לא מבינים את הSSC צריך להגדיר אותו יותר טוב כדי שגם בחוץ יבינו אותו.
ראית בעצמך שיש בעיות עם הSSC ואפשר להכניס דרכו כל דבר שרוצים.
אפלבי
אפלבי • 5 בספט׳ 2006
אם כבר רוצים לעשות סרט לא כדאי להזכיר פאדופילה וחיות.
הגבירה בטירה עם תלבושות ועבדים מציגה את הבדסמ כמו מסיבת תחפושות בקרנבל או בפורים.
צריך להסביר שבדסמ הוא דרך חיים רגילה ולא משהו מיוחד.
עינבר
לפני 18 שנים • 6 בספט׳ 2006

עינבר • 6 בספט׳ 2006
fairy כתב/ה:
את מדברת על מיזוג עם החברה ההומו-לסבית אני מניחה.

ב. אני חושבת שמי שלא מקבל את הבדס"מ לא יקבל את זה גם כשזה חלק מנטיות אחרות. אני מניחה שהם יעשו הפרדה בין שני הדברים הללו.

בנוסף, וזה לא רק לגבי התחום הבדס"מ, למרות שבעתיד הרחוק זה בהחלט יועיל גם לנו, אני חושבת שע"מ באמת לעשות שינוי בחברה וייצור יותר סובלנות, צריך להתחיל לחנך את הילדים כבר בגן.

א. במקום להניח הנחת, פניתי ושאלתי, הייתה נכונות גדולה מצד אלה שנאבקים על זכויותיהם לצרף אותנו. הכדור הוא רק במגרש שלנו. מה האינטרס שלנו.

ב. היה לי ידיד שקיבל נטיות הומו סקסואליות ולא הצליח לקבל אותי ואת הדומים שאיתי. אני לא יודעת איפה את מסתובבת, אבל חלקים גדולים בחברה, פשוט לא שמעו על זה עדיין. או ששמעו דברים שמזינים דעות קדומות.

מתארגנת כבר כמה חודשים קבוצה של אנשים שהוקמה בגלל הנושא,
הפגישה הבאה תהיה ביום ד' 13/9/06, ב20:30 בערב

פרטים בפרטי

אצלי או אצל צ'יטה

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=156535#156535
Here And There​(נשלטת)

Here And There​(נשלטת) • 6 בספט׳ 2006
ציטוט: פייה,
את יוצאת מנק' הנחה מוטעית- אין פה עיניין של מאבק בין קהילות- יש כאן אינטרס משותף, לכן אני רואה בקהילה זו את האופצייה הראשונה בשינוי דעת הקהל לשם השגת אינטרסים משותפים.

לגבי סרטון תעמולה-
אני לא רוצה דתיים בקהילה החדשה.
לכן זה ממש לא מזיז לי אם הם יאהבו או לא.

נקודה נוספת:
מהפיכה עושים בבום, כשהזמן מתאים (כמו אחרי מלחמה)-
בזמן בו האמונות הבסיסיות פתאום נשקלות שוב...
בזמן בו ערכים עליהם גדלנו פתאום נראים שקר וכזב.
בוא נכה בברזל כל עוד הוא חם.

אני לא חושבת שהם לי ירצו בגלל מאבק בין הקהילות, אלא כי אני
יוצאת מתוך הנחה שהמאבק שהם מנהלים מספיק קשה להם ושהם פשוט
לא ירצו להוסיף לזה עוד אחד.
לגבי סרטון התעמולה, איך יהיה ניתן להפיץ את זה בצורה הכי מורחבת מבלי
שזה יגיע לציבור הדתי?
לגבי עניין המהפכה, אני חושבת שפה צריך זמן.
אני חושבת שישנם שינויים שמצריכים זמן ע"מ שיקרו, למשל המאבק של השחורים בארה"ב. זה שינוי שקרה, אבל בצורה מאוד הדרגתית ואיטית, וגם היום יש עוד מה לשנות בנושא.
אותו דבר בבדס"מ, אני חושבת שע"מ שהחברה תקבל אותנו היא קודם כל צריכה להיות סובלנית (טולורנטית), ואני חושבת ששינוי כזה באנשים מחייב זמן.

ציטוט: ב. היה לי ידיד שקיבל נטיות הומו סקסואליות ולא הצליח לקבל אותי ואת הדומים שאיתי. אני לא יודעת איפה את מסתובבת, אבל חלקים גדולים בחברה, פשוט לא שמעו על זה עדיין. או ששמעו דברים שמזינים דעות קדומות.

אני לא יודעת איפה את מסתובבת אבל רוב האנשים שאני מכירה לא רוצים להילחם מלחמה שלא שלהם.
אבל אם את אומרת שבדקת והם הסכימו מה טוב.
RodeoInJoliet​(מתחלף)

kick start

RodeoInJoliet​(מתחלף) • 6 בספט׳ 2006
ראשית, שלום לכולם. זוהי הודעתי הראשונה בפורומי האתר החמוד הזה.

קודם כל, לא כל כך הבנתי את הצורך לספר לכל העולם על הנטיות הבדס"מיות שלי. אם אפשט את העניין, כפי שאני רואה אותו, לרמתו הבסיסית - אין שום טעם לספר לפלוני או לאלמונית שאני חובב קולנוע, אלא אם מקננת בי המחשבה שהצעד עלול להפרות מי מהצדדים או אף את שניהם. על אותו משקל - אם יש לך מה לתרום לי ולי מה לתרום לך... נדבר. זאת אומרת, אם מצאתי אפיק תקשורת מסויים עם מישהו, שמחה וששון. אם לא, אל לי לזרות ולו חצי קמצוץ מעצמי בעיניו של איש - גם אני לא נותן לגיטימציה לצפיה ב"כוכב נולד", אבל, משתדל לא להפריע.

יתרה על זאת, נחמד לשמור דברים לעצמך.

בנוגע ללהחשף מאוחר לבדס"מ - כנראה נולדת מוקדם מדי icon_smile.gif