פרומיתאוס |
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
ויגעש הים ויחדל מזעפו
לפני 18 שנים •
5 בספט׳ 2006
פרומיתאוס • 5 בספט׳ 2006
בס"ד
והאלים ענו לבן תמותה, חשבון עשה בנפשך, התימצא סיבה אחת שבעטיה יינתן לך מבוקשך. הפך והפך בה. פגמים מלאה כרימון מכשלות לרוב שמה על דרכם. ועם כל אלה יפתה שבעתיים. זו שראה ביומם הראשון, צחה, ברה וחפה מכל מתום. את ליבו שבתה אותה שעשויה להיות , לו והיא לא ידעה. וימים רעים באו אליהם. אחיתופל סבבוה. את כל אשר לאל ידו נתן אדוני, אנא שחרר חרצובותיך ואצמח. אדוני אנא לך מעימי, לגדול ולעמוד על רגליי ביקשתי. מכה קשה הוכה , בגבור זדון לב אויביו והיא משובללת, בוכיה, צופיה הליכותיו ויהוא במלחמותיו, והלכה. איך נפלת הילל בן שחר, בשר ודם. הלאל דימית עצמך ? אכן ענה שפל רוח בהיותה עימי עם מלאכים שריתי. ועוד הוסיפה את ליבה להקשות. בעצת חברותיה הנלוזות דבקה העיוורת. בערפילי כחש נתעתה דרכה. פניו השחירו בנות עוולה. למשוגע דימוהו. דיבתו רעה הוציאו. ועוד הוסיפה את ליבה להקשות. וישב אל הכס. ופניו כתמול שלשום ליבו קפא. עיני אבן צופיות אל אותה, שעשויה הייתה להיות. זו שיוחדה לו. בכף ידו הקפוצה מענה לשאלתם. ואל האלים לא פנה עוד. ויידום. |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
sssssss • 6 בספט׳ 2006
פרומיתאוס, כבר אין כתיבה כזאת היום. מאוד מיוחד! הזכיר לי את הטקסטים העתיקים שנהגתי לקרוא וללמוד, אלה שיש לי חולשה כה רבה אליהם....
לדעתי, אתה צריך לעשות משהו עם כתיבה כל כך נשגבת, הרבה מעבר לפרסומים בעלמא בפורום... יישר כוח! נותר לי או לקנא או לפרגן, אז השתדלתי לפרגן |
|
גבריאלה |
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
"...והאלים ענו לבן תמותה..."
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
גבריאלה • 6 בספט׳ 2006
"... חשבון עשה בנפשך, התימצא סיבה אחת שבעטיה יינתן לך מבוקשך..."
בינתיים נמצאה סיבה אחת בלבד: "זהו רצונה" (ולא אחרת) |
|
פרומיתאוס |
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
פחחח...
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
פרומיתאוס • 6 בספט׳ 2006
מסתבר שיש כאלה שיודעים לקרוא אלא שאת הבנת הנקרא לא למדו עדיין
כדאי שגם תפעילי את המוח כשאת קואת זה לא רק לעיניים |
|
פרומיתאוס |
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
:-)
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
פרומיתאוס • 6 בספט׳ 2006
אליך ידיד הנענש
אני מודה לך על הפרגון יש בזה נדיבות [B] וורוחב לב תודה |
|
פרומיתאוס |
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
:-)
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
פרומיתאוס • 6 בספט׳ 2006
אליך ידיד הנענש
אני מודה לך על הפרגון יש בזה נדיבות [B] וורוחב לב תודה |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
Re: פחחח...
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 6 בספט׳ 2006
פרומיתאוס כתב/ה: מסתבר שיש כאלה שיודעים לקרוא אלא שאת הבנת הנקרא לא למדו עדיין
כדאי שגם תפעילי את המוח כשאת קואת זה לא רק לעיניים מרגע שפרסמת יצירה, היא כבר לא לגמרי שלך, היא נתונה להבנתם ופרשנותם של אחרים. צריך ללמוד לכבד את זה. |
|
גבריאלה |
לפני 18 שנים •
7 בספט׳ 2006
"...והאלים ענו לבן תמותה..."
לפני 18 שנים •
7 בספט׳ 2006
גבריאלה • 7 בספט׳ 2006
"... חשבון עשה בנפשך, התימצא סיבה אחת שבעטיה יינתן לך מבוקשך..."
ברצוני להבהיר, פרומותיאוס היקר, למרות שאין ספק שתמצא את דברי קשים להבנה - תגובתי הנ"ל לא נכתבה עבורך. אני חוזרת. היא לא. כל שנותר הוא לצטט אותך בשנית: "מסתבר שיש כאלה שיודעים לקרוא אלא שאת הבנת הנקרא לא למדו עדיין כדאי שגם תפעיל... את המוח ... זה לא רק לעיניים" |
|
להבה חשופה |
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
ועל זה נאמר פרומתאוס
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
להבה חשופה • 8 בספט׳ 2006
כתיבה יפה אך .. הפוסל במומו.. פוסל ..!@!
כתיבתך ברגע שפירסמת כאן , היא לעיניי כל..ביקורת\תגובה לכתביך , אכן לגיטימית , גם אם המשוב אינו ל"טעמך", ובתגובתייך למגיבייך , הראת את חולשתך.. ועל זה נאמר ,הפוסל במומו, פוסל.. {למד לקבל בקורת בונה} |
|