גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
אתמול בדאנגן
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 8 בספט׳ 2006
היה גדול
3.5 שעות של שיכרון חושים עין צופיה יקירת המדור -קורעת את מושון על הצלב כאשר לחימום הצליפה בי בראשית הערב מול עינהםה מישתאות של חבורת ונילים שבאו לחגוג עים החבר לקראת החתונה הוא חוה את הסשן של החיים עים רונה שכרגיל הייתה ונותרה גדולה מהחיים עצמם נאדין תמרנה בין האנשים כזיקית נעלמת ומופיעה לחלופין נייטרו הבליח לרגע ומיד נעלם לרגליי מישהיא מיסתורית אישה צעירה יפה -מדהימה סישנה את החבר שלה על הבמה בסשן מנאטאלי ארוטי מחרמן בטירוף הבחור לא בדיוק קלט במה מדובר אישית היתה יכולה אותי 4 או חמש שעות רצוף ומזל טוב ושלל איחולים לזוג חברים יקרים שהיכירו בדאנגן בנסיבות שרק המועדון הזה יכול לנפק אותן |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
עידכון והרחבה
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 8 בספט׳ 2006
בכניסה-חבורת ונילים שאין להם כול קשר שהוא למציאות ההזוייה הזאת שלנו
אני ועין צופיה על הבאר- נכנסים לאווירה קולט - באינסטנקטים שלי -שהערב זהז יהיה שונה מהרגיל מסתבר שאכן כן -מסיבת רווקים שגולת הכותרת שלה סשן מיוחד עים יקירת המדור - רונה אחח רונה רונה -איך שהיא מכירה אותי יצא לחוות איתה יותר מסשן אחד וזזה היה כיףףףףףףףףףףף נטו. בנתיים עין צופיה מחמת מנועים בתירגול יבש על הישבן שלי אני עומד ליד הבאר מוצלף ולא זז נו מה מה .... .. הלוווווווו כאילו מה רוצים ממני ויז-דאנגן-אדרנלין נקי-יכולת ספיגה גבוהה במיוחד. שתים ושלושים החברה הצעירים מתודלקים וניסחפים קצת חשבו שהם במועדון רגיל לא לגמי קולטים במה מדובר עדיין חתן השימחה מובל למיני דאנגן לסשן עים רונה חחחחחחחחחחח מיסכן שכמותו היא הרי תקרע לו תצורה ככה עד שהחא שבוע הבא חוזר ומבקש עוד. בין לבין רונה העמידה את החברים שלו על המקום לימדה אותם הילכות היתנהגות כלפי מלכות-דומיות שולטות עין קורעת את הרקדן המוכשר מושון על הצלב נאדין ראשית-נגשת אלי כשאני יושב על הבמה לחיבוקון ונשיקה חטופה יותר מאוחרר היא בעודה על כתפי הימנית עברה מיני לונה פארק בעודי מטייל איתה ברחבה ניטרו חיש נחטף לעבר רגליהן של עלמות חן בנתיים בסביבות שתיים ושלושים בעודי יושב על הבמה עלתה אישה יפה בערך בת 25 עים החבר שלה לבמה דקות אחרי שסישנה אותו ברחבה הישתלטה עליו בקלות היכניעה אותו בששוכבו על הגב חצי מטר ממני הגוף שלי לא נותר אדיש למעשה וכול שחשבתי זה להעיף אותו לשכב שם פרוש זרועות ולתת לה לעשות מה בראש למשך חמש שעות שתצליף תכה תישרוט ות....... אותי חזקקקקקקקקקקק היא הפגינה עליו שליטה מלאה הבחורה פשוט נולדה לישלוט הוא עוד ניסה להיתנגד אבל שתי סטירות מצלצות ומילה שתיים שנאמרו בשקט רועם שוחתך את האוויר ומקפיא אותך קיפלו אותו למקום 03.15 - הקסם תם ולא נישלם עד לפעם הבאה |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
אכן
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 8 בספט׳ 2006
הרעיון של מסיבת רווקים בדאנג'ן ממש סוטה בעיני, איזה יופי
מעניין אם הכלה שולטת.. ולזוג הצעיר אני מאחלת רק יופי }{ היה כייף! |
|