סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הטרדת מלכה בעלת עבד מקולר

לבטוב​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 16 בספט׳ 2006

הטרדת מלכה בעלת עבד מקולר

לבטוב​(לא בעסק) • 16 בספט׳ 2006
לא אחת אני שומע ממלכות חברות וגם ממלכתי שישנם עבדים שפונים ומציעים את עצמם למלכה שיש לה עבד מקולר.
מנסים "למכור" את עצמם על מנת שהמלכה תבחן אותם ואולי תעדיף אותם על העבד המקולר שלה.
ישנם אף עבדים שממשיכים ומטרידים את המלכה למרות שהיא מודיעה להם שהיא לא מעוניינת.
מבחינתי זהו נוהג פסול שיש לגנותו.
דום-34​(שולט)

וואלה

דום-34​(שולט) • 16 בספט׳ 2006
לב ידידי

תאמין לי שיש גם דומים- דמה כאלו

שלא מבינים מה זה קולר

עצוב אבל זה מה שיש

מזל שהסאביות שלי מפחדות ממני icon_lol.gif

שלך

דום34
שלגי
שלגי • 16 בספט׳ 2006
לבטוב

מרבית הפונים אינם טורחים לקרוא את מה שכתוב בפרופיל של הדומית (ואני מניחה שזה נכון גם לגבי שפחות)

נחמד - לא
זה מה יש...
לצערנו חלק מהאנשים חושבים שבוירטואלי מותר הכל...

שב"ש
לבטוב​(לא בעסק)
SnowWhite כתב/ה:
לבטוב

מרבית הפונים אינם טורחים לקרוא את מה שכתוב בפרופיל של הדומית (ואני מניחה שזה נכון גם לגבי שפחות)

נחמד - לא
זה מה יש...
לצערנו חלק מהאנשים חושבים שבוירטואלי מותר הכל...

שב"ש

יש גם מקרים שזה כבר לא בוירטואלי
למשל בדנגן נגשים למלכה עם עבד שמגיע עם קולר....
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 16 בספט׳ 2006
הכי מצחיק לקבל הודעות כאלה מעבדים כשאת דומית, לסבית, שנמצאת בקשר עם אישה ומצהירה שאיל לך עניין בקשרים מיניים או רומנטיים אחרים icon_smile.gif
לבטוב​(לא בעסק)
השליטה כתב/ה:
הכי מצחיק לקבל הודעות כאלה מעבדים כשאת דומית, לסבית, שנמצאת בקשר עם אישה ומצהירה שאיל לך עניין בקשרים מיניים או רומנטיים אחרים icon_smile.gif

ושאת אומרת לא הם פשוט לא מוותרים ומסים לשכנע אותך שיותר טוב יהיה לך איתם
ושאת לא מתייחסת שולחים לך הודעות נאצה
Tainted​(לא בעסק)
Tainted​(לא בעסק) • 16 בספט׳ 2006
יקיריי,

מכירים את המושג "התעלמות"?

יש כפתור נפלא כזה שכלובי יצר בשבילנו, תשתמשו בו.

ולגבי פניה ישירה פנים מול פנים, ''לא תודה'' אמור לפתור את הבעיה, ואם זה לא gוזר יש שומרים בכניסה שידאגו לחפף את המציקן או להזהיר אותו לפחות....

יום נפלא,
דומי
sssssss
sssssss • 16 בספט׳ 2006
תרשה לי לחלק את התגובה שלי לשתיים:
ציטוט:
לא אחת אני שומע ממלכות חברות וגם ממלכתי שישנם עבדים שפונים ומציעים את עצמם למלכה שיש לה עבד מקולר.
מנסים "למכור" את עצמם על מנת שהמלכה תבחן אותם ואולי תעדיף אותם על העבד המקולר שלה.

במקרה הזה לא תמיד אני מאשים את הנשלט שעושה מעשה כזה מהסיבה הפשוטה: יש לא מעט מלכות פוליגמיות-הרמוניות שאינן מסתפקות רק בנשלט אחד. להיפך, הן מעוניינות ביותר מאחד. ומכיוון שיש לא מעט מלכות מהסוג הזה, גם לא תמיד ברור מי היא מלכה פוליגמית ומי היא מלכה מונוגמית. הרי לא רשום להן על המצח. לכן, לא פסול בעיניי על הסף שנשלט שיודע שיש למלכה מסויימת נשלט אחר מציע את מועמדותו. ייתכן מאוד שהוא לוקח בחשבון שהוא יהיה עבד נוסף ולאו דווקא זה שיחליף את העבד הקיים.

ציטוט: ישנם אף עבדים שממשיכים ומטרידים את המלכה למרות שהיא מודיעה להם שהיא לא מעוניינת.

זה כבר עניין אחר ודין אחר. זהו מעשה פסול, בזוי ונפסד. מלכה שמודיעה במפורש שאינה מעוניינת בקשר, ואפילו אין לה עבדים כלל, פשוט אותו אחד אינו מוצא חן בעינייה, חובה להניח לה ולא להטריד אותה. לא בניק כזה ולא בניק אחר.

יפה כתבת נענש, מסכים עם כל מילה

subisub​(נשלט) • 16 בספט׳ 2006
נענש כתב/ה:
תרשה לי לחלק את התגובה שלי לשתיים:
ציטוט:

במקרה הזה לא תמיד אני מאשים את הנשלט שעושה מעשה כזה מהסיבה הפשוטה: יש לא מעט מלכות פוליגמיות-הרמוניות שאינן מסתפקות רק בנשלט אחד. להיפך, הן מעוניינות ביותר מאחד. ומכיוון שיש לא מעט מלכות מהסוג הזה, גם לא תמיד ברור מי היא מלכה פוליגמית ומי היא מלכה מונוגמית. הרי לא רשום להן על המצח. לכן, לא פסול בעיניי על הסף שנשלט שיודע שיש למלכה מסויימת נשלט אחר מציע את מועמדותו. ייתכן מאוד שהוא לוקח בחשבון שהוא יהיה עבד נוסף ולאו דווקא זה שיחליף את העבד הקיים.

ציטוט: ישנם אף עבדים שממשיכים ומטרידים את המלכה למרות שהיא מודיעה להם שהיא לא מעוניינת.

זה כבר עניין אחר ודין אחר. זהו מעשה פסול, בזוי ונפסד. מלכה שמודיעה במפורש שאינה מעוניינת בקשר, ואפילו אין לה עבדים כלל, פשוט אותו אחד אינו מוצא חן בעינייה, חובה להניח לה ולא להטריד אותה. לא בניק כזה ולא בניק אחר.

לא זה לא בכל מצב גם בוירטואלי וגם בחיים
huan
huan • 16 בספט׳ 2006
ציטוט: במקרה הזה לא תמיד אני מאשים את הנשלט שעושה מעשה כזה מהסיבה הפשוטה: יש לא מעט מלכות פוליגמיות-הרמוניות שאינן מסתפקות רק בנשלט אחד. להיפך, הן מעוניינות ביותר מאחד. ומכיוון שיש לא מעט מלכות מהסוג הזה, גם לא תמיד ברור מי היא מלכה פוליגמית ומי היא מלכה מונוגמית. הרי לא רשום להן על המצח. לכן, לא פסול בעיניי על הסף שנשלט שיודע שיש למלכה מסויימת נשלט אחר מציע את מועמדותו. ייתכן מאוד שהוא לוקח בחשבון שהוא יהיה עבד נוסף ולאו דווקא זה שיחליף את העבד הקיים.

אני אל מקבל את זה...במידה ודומית היא פוליגמית בדרך כלל רשום אצלה בפרופיל שהיא מחפש סאבים נוספים כך שבהחלט אפשר לדעת עם מסתכלים קצת בפרופיל עם יש הצדקה לפנות או אין הצדקה,אחרי הכל קצת קשה לפרש את "לא לפנות" ו"לא מחפש" כ"מלכה פוליגמית מחפשת סאבים נוספים,אולי זה יום המזל שלך חומד"
רוב הנשלטים פה באתר מה לעשות לא רוצים ולא מוכנים לעשות סלקציה מינימלית לאלה שהם פונים אליהם ולמען האמת גם לא הדומים,כבוד למין הגברי זה בטוח לא מוסיף.
למרות שישנן גם דומיות שפונות למקולרות.
בכל מקרה לדעתי לפחות מדובר בנוהג פסול אך מכיוון שרוב רובם של אותם אנשים נכבדים לא יטרח להפורום הזה ולקורא הסיכוי שהדבר יחלחל הוא מזערי.