שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרויקט חונכות

השולט אור​(שולט)
לפני 18 שנים • 14 בספט׳ 2006

פרויקט חונכות

השולט אור​(שולט) • 14 בספט׳ 2006
במפגש שהתקיים אתמול בנושא "ההבדל שבין בדסמ להתעללות" הוחלט להקים מערך של חונכות לסאביות חדשות בקהילה (ובהמשך אם יתעורר ביקוש גם לסאבים ולדומים/יות חדשים/ות).

הסאביות החדשות הן סאביות שמועדות לפגיעה. הדומים המסוכנים מאתרים אותן, מבודדים אותן במהירות משאר הקהילה, ואז מתחילה ההתעללות.

אני קוראת לסאביות ותיקות שמעוניינות לקחת חלק בפרויקט חניכה שכזה להירשם כאן או לפנות אליי בפרטי כדי שנתחיל ליצור רשימה שחברותיה תעבורנה הכשרה מתאימה שתלמד אותן כיצד ללוות סאבית מתחילה בצעדיה הראשונים בעולם הבדסמ.

המטרה היא לא ליצור איזה שטנץ זהה של סאבית, אלא להעניק לסאביות החדשות כלים לזיהוי דומים שעשויים להיות דומים שינצלו את חוסר הבנתן כדי לפגוע בהן.
nerissa​(אחרת)
nerissa​(אחרת) • 14 בספט׳ 2006
יקירתי - אני חושבת שאתה צריכה לפתוח את הגבולות האלה שהצבת.

אני לא מאמינה בחונכות רק למטרת זהירות מדומים מסוכנים או ממצבים מסוכנים.

חונכות היא דבר פתוח. לא קשור בכלל לנושא. היא נותנת מענה לחדשות המגיעות ומלאות שאלות כרימון. icon_smile.gif היא נותנת בסיס כלשהו למי שמוקדם לה להתחיל קשר בפועל והיא זקוקה למידע מקדים.
למרות שפע הכתוב באינטרנט והנגישות לחומר - אין כמו דו שיח עם מישהי ותיקה. מניסיון אישי שלי משני הצדדים הן כחונכת והן כמתחנכת icon_biggrin.gif
לותיקות יש שפע של תשובות שמתוכן אותה חניכה תוכל לבחור את המתאים לה, ישנו שפע של ניסיון שיכול להחכים.
בין השאר - יהיו גם כלים להתמודדות במצבי סכנה.

אני לא מאמינה בחונכות רק לשם מתן כלים שכאלה. זה רק חלק מהכל.

אבל זו דעתי. icon_smile.gif
מקופלת​(נשלטת){Blue eyed }

Re: פרויקט חונכות

השליטה כתב/ה:
במפגש שהתקיים אתמול בנושא "ההבדל שבין בדסמ להתעללות" הוחלט להקים מערך של חונכות לסאביות חדשות בקהילה (ובהמשך אם יתעורר ביקוש גם לסאבים ולדומים/יות חדשים/ות).

הסאביות החדשות הן סאביות שמועדות לפגיעה. הדומים המסוכנים מאתרים אותן, מבודדים אותן במהירות משאר הקהילה, ואז מתחילה ההתעללות.

אני קוראת לסאביות ותיקות שמעוניינות לקחת חלק בפרויקט חניכה שכזה להירשם כאן או לפנות אליי בפרטי כדי שנתחיל ליצור רשימה שחברותיה תעבורנה הכשרה מתאימה שתלמד אותן כיצד ללוות סאבית מתחילה בצעדיה הראשונים בעולם הבדסמ.

המטרה היא לא ליצור איזה שטנץ זהה של סאבית, אלא להעניק לסאביות החדשות כלים לזיהוי דומים שעשויים להיות דומים שינצלו את חוסר הבנתן כדי לפגוע בהן.

אני מתפלאת לשמוע את הניסוח הזה ממך.

כל סאבית מועדת לפגיעה.
ותיקה או דנדשה.
כל אישה מועדת לפגיעה.
כל גבר, מועד גם הוא לפגיעה.
מי שחושב שזה לא נכון, על פי אמונתי, טועה טעות כואבת. ותמימה.

תומכת בנריסה.
השולט אור​(שולט)
nerissa כתב/ה:
יקירתי - אני חושבת שאתה צריכה לפתוח את הגבולות האלה שהצבת.

אני לא מאמינה בחונכות רק למטרת זהירות מדומים מסוכנים או ממצבים מסוכנים.

חונכות היא דבר פתוח. לא קשור בכלל לנושא. היא נותנת מענה לחדשות המגיעות ומלאות שאלות כרימון. icon_smile.gif היא נותנת בסיס כלשהו למי שמוקדם לה להתחיל קשר בפועל והיא זקוקה למידע מקדים.
למרות שפע הכתוב באינטרנט והנגישות לחומר - אין כמו דו שיח עם מישהי ותיקה. מניסיון אישי שלי משני הצדדים הן כחונכת והן כמתחנכת icon_biggrin.gif
לותיקות יש שפע של תשובות שמתוכן אותה חניכה תוכל לבחור את המתאים לה, ישנו שפע של ניסיון שיכול להחכים.
בין השאר - יהיו גם כלים להתמודדות במצבי סכנה.

אני לא מאמינה בחונכות רק לשם מתן כלים שכאלה. זה רק חלק מהכל.

אבל זו דעתי. icon_smile.gif

אני מקבלת את דעתך יקירתי ומסכימה איתה icon_smile.gif
השולט אור​(שולט)
מקופלת
מעולם לא אמרתי שסאבית ותיקה לא עשויה להיפגע. אמרתי שסאבית חדשה שלא מכירה את הכללים ולא את הדומים המסוכנים מועדת לפגיעה פי כמה וכמה.

וגם אני מסכימה עם נריסה icon_smile.gif
נילי ונילי

ממ

נילי ונילי • 14 בספט׳ 2006
אמנם לא סאבית ותיקה (רחוקה מזה), אבל אשמח לעזור.
הניסיון שלי קטן, כך שאם לא בחונכות בפועל, אז יכולה לעזור בעבודות אדמיניסטרציה נלוות (ריכוז החומר, הקלדות, צילום, הפצה, כלים, רצפה, חלונות, פאנלים וכו' ).
מיתוסית​(שולטת)

Re: ממ

מיתוסית​(שולטת) • 14 בספט׳ 2006
נילי ונילי כתב/ה:
אמנם לא סאבית ותיקה (רחוקה מזה), אבל אשמח לעזור.
הניסיון שלי קטן, כך שאם לא בחונכות בפועל, אז יכולה לעזור בעבודות אדמיניסטרציה נלוות (ריכוז החומר, הקלדות, צילום, הפצה, כלים, רצפה, חלונות, פאנלים וכו' ).

מצוין!
הבית שלי זקוק לניקיון דחוף לרגל החג, כך שהפאנלים והתריסים שלי ממש ישמחו לקראת בואך icon_smile.gif
שפיץ רציני
לפני 18 שנים • 16 בספט׳ 2006

אני רק שאלה

שפיץ רציני • 16 בספט׳ 2006
באיזה שיטה יחונכו
חניכי הקורס להכשרת "דומים"?
בחינוך אנגלי
יפני
או סתם בכמה הצלפות על עכוזם?

מה שבטוח זה שאם אני היתי סאבית
והיה פונה אלי איזה בוגר מצטיין של הקורס
עם התמחות בבאט פלאגים משוננים באורך מעל 30 סנטימטר