סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

MATRIX

YAELqueen​(שולטת)
לפני 18 שנים • 17 בספט׳ 2006

MATRIX

YAELqueen​(שולטת) • 17 בספט׳ 2006
בקשה אישית

אני יודעת שקשה להבין את הקשר אבל היות שגם כאן בסצינת ה BDSM מדובר בבני אדם לפני ואחרי העובדה שמדובר בשפחות, מלכות, עבדים ואדונים... אני בהחלט מוצאת את הקשר ומעיזה לפנות אליכם.

אנו נמצאים בפתח תקופה של חגים ואני כמעט במאת האחוזים משוכנעת שמי שיכול להרשות לעצמו להחזיק מחשב מחובר לאינטרנט, יכול להרשות לעצמו גם לקיים את החגים בכבוד.

העניין הוא שיש הרבה מאוד אנשים שלא יכולים להרשות את זה לעצמם ואם לא נעזור להם, הם ישארו רעבים בחגים.

בן דוד שלי מנהל ארגון בשם "חסד סנטר" בעיר נצרת עילית. מדובר על ארגון שמרכז הרבה מאוד פעילויות לסיוע לנזקקים.
הפרוייקט המרכזי של הארגון שלו הוא "בית התבשיל" שבו עשרות משפחות מקבלות אוכל מדי יום ביומו.
חלק מהמשפחות אוכלות אצלם במקום וחלק מהמשפחות מקבלות את האוכל עד הבית.
לקראת החגים הם יוצאים במבצע גדול לחלוקה של מנות אוכל לנזקקים והוא פנה גם אלי שאני אתרום ואנסה לעזור לו כמה שאני יכולה.

לכן, אני פונה גם אליכם-ן... אנשי ונשות הקהילה.
ה BDSM הוא עולם בתוך המציאות שבה כולנו חיים. מאטריקס אמיתי.
זה עולם עם חוקים משלו, שפה משלו, הגדרות ואפילו תלבושות משלו. אבל אני סבורה שאסור לנו להתעלם מהעולם האמיתי שסובב אותנו.

אני פונה לכל אחד ואחת מכם-ן בבקשה אישית שתצטרפו אלי ותעזרו לי ולבן דוד שלי לעזור לאנשים שצריכים עזרה.
בואו ניקח על עצמינו לעשות כמה שרק אפשר כדי שלא ישארו משפחות רעבות בחגים.

מעוניין-ת לתת יד ולתרום ?!
פנה-י אלי במסר כאן באתר.

כדי למנוע שאלות, תהיות או תלונות מיותרות מראש... מדובר בעמותה רשומה ומוכרת עם כל האישורים הנדרשים ועם שקיפות מלאה לכל ביקורת.

אני מתנצלת אם זה העכיר את האווירה... אבל שוב.... אני יודעת שלפני ואחרי הכל...כולנו בני אדם.

תודה רבה מראש
ושנה טובה ושבעה לכולם-ן
יעל.