פייה{O} |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
פייה{O} • 17 בספט׳ 2006
מכיוון ששאלתי בפוסט הקודם נותרה ללא מענה משום מה, אשאל גם כאן:
בעניין הקורס - מי הולך לקבוע תכנים, ללמד ולהחליט מי ראוי לעבור את הקורס, ועל סמך מה? |
|
לא הולך בתלם |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לא הולך בתלם • 17 בספט׳ 2006
מעוניין להשתתף.
|
|
מאקיאוולי |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
מאקיאוולי • 17 בספט׳ 2006
אשמח לשמוע פרטים על מה מדובר
|
|
huan |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
huan • 17 בספט׳ 2006
אני מציע שכל המעוניינים להשתתף או\ו לקבל מידע בנושא שיפנו בהודעות פרטיות.
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 17 בספט׳ 2006
פייה כתב/ה: מכיוון ששאלתי בפוסט הקודם נותרה ללא מענה משום מה, אשאל גם כאן:
בעניין הקורס - מי הולך לקבוע תכנים, ללמד ולהחליט מי ראוי לעבור את הקורס, ועל סמך מה? ובכל זאת לדעתי זה מידע שצריך להינתן לפני שאנשים שוקלים אם לבוא או לא. |
|
פייה{O} |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
פייה{O} • 17 בספט׳ 2006
כחולית כתב/ה: פייה כתב/ה: מכיוון ששאלתי בפוסט הקודם נותרה ללא מענה משום מה, אשאל גם כאן:
בעניין הקורס - מי הולך לקבוע תכנים, ללמד ולהחליט מי ראוי לעבור את הקורס, ועל סמך מה? ובכל זאת לדעתי זה מידע שצריך להינתן לפני שאנשים שוקלים אם לבוא או לא. לא רק עבור אנשים ששוקלים אם להצטרף, זה מידע שנראה לי חשוב לכל מי שעשוי להשתמש ב'יועצים' המדוברים. כל זב וצרוע יכול להכתיר את עצמו לגורו ולהחליט שהוא יודע איזו תורה ויכול להעביר קורס. (ואני לא רומזת כאן לגבי אף אחד/ת, רק מעבירה רעיון!), אז אם כבר (למורת רוחי למען האמת) ממסדים את מתן העיצות, ומכריזים על היועצים ככאלו ש'עברו קורס', שזה נשמע הרבה יותר רציני ומחייב, מעניין אותי לדעת מה תו התקן של הקורס המדובר. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
השולט אור(שולט) • 17 בספט׳ 2006
הוזמנת להצטרף - תוכלי לקבל שם את כל התשובות
|
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 18 בספט׳ 2006
השליטה כתב/ה: הוזמנת להצטרף - תוכלי לקבל שם את כל התשובות
האסוציאציה שעלתה לי לראש זה "בוא תקשיב להרצאה לגבי יחידות נופש וקבל שרשרת פנינים מתנה"... אולי כדאי לסמוך על כך שאנו מסוגלים להחליט אם זה מה שמתאים לנו גם על סמך קריאה בפורום? ההעברה אל מאחורי הקלעים ולפורום פרטי מביעה התעלמות מדעתו של מי שתומך בפעולה גלויה שמשתפת את כולם. |
|
-אש- |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
תסלחו לי על הקטנוניות
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
-אש- • 18 בספט׳ 2006
וגם אם לא עדיין אמשיך להביע אותה, אבל "קורס", "הצמדת סאב לסאב, שפחה לשפחה, מתחלף למתחלף", איבדתם כל פרופורציות אפשריות? כן יש מקום לתמיכה ועזרה למי שמבקש ופונה, ואני כהרגלי תומכת בהצעותיו של זאלופון, שתמיד מצליחות להשמע לי שפויות הגיוניות ובעלות טעם, אבל לקבוע תכנים, נהלים אישורים: צריך לשלוח טופס רישום? אולי פסיכמוטרי? המרצים הם כבר דוקטורנטים או רק בסוף התואר השני שלהם ב"תיאורייה ומעשיות בבדסמ"? מרוב הלם אני כבר לא יודעת איך להגיב. אתם הפכתם חלק חוויתי של חייהם של אלו שהחליטו בתור בוגרים ואחראיים להכנס לתוך העולם הזה- לאסופה של חוויות מזעזעות והזויות. ואני נפגעת כאן בשמי(מי שרוצה שיצטרף) ובשם ההבנה האישית שלי והאחריות שכרוכה בהיותי סאבית. כן, אני סאבית, כמו שאני גם אישה, סטודנטית, חברה ובת- כל זה כרוך בלקיחת אחריות אישית,ולעולם לא ניסו להצמיד לי "חונך" אלא רק ייעצו ועזרו ותמכו לפי בקשתי ולפי הכירות ארוכה עמדי- וגם אז כאשר בחרתי להשמע או לא להשמע להצעותיהם, זה נעשה תחת לקיחת אחריות אישית. אולי זו הרתיעה האישית שלי מהמילה "חונכות" "קורסים" וכל שטיפת המוח שמשתמעת עבורי מזה, אבל הגזמתם לחלוטין |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
השולט אור(שולט) • 18 בספט׳ 2006
פייה כתב/ה: מכיוון ששאלתי בפוסט הקודם נותרה ללא מענה משום מה, אשאל גם כאן:
בעניין הקורס - מי הולך לקבוע תכנים, ללמד ולהחליט מי ראוי לעבור את הקורס, ועל סמך מה? פיונת, אני מתנצלת שלא עניתי לך כהלכה אתמול - הייתי כבר עייפה מרוב הקלדות. כולם יחד יחליטו מה יהיו התכנים. מדובר בקהילה דמוקרטית בה לכולם קול שווה ולא משנה מה תפקידם בקהילת הבדסמ (שולטים או נשלטים). המטרה היא להגיע לקונצנזוס ובמקומות בהם זה לא יהיה אפשרי תתקיים הצבעה על הנושא הנתון. |
|