שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

דומים מסוכנים ! הרשימה המלאה....

scorpio king​(שולט)
לפני 18 שנים • 17 בספט׳ 2006
scorpio king​(שולט) • 17 בספט׳ 2006
מייפל כתב/ה:
אני חושבת שהבעיה עם הפוסט הזה היא שיש בו משהו מאד מזלזל כלפי נושא שאין שום סיבה לזלזל בו.
כלומר, מישהי שנפגעה מאחד מהאנשים המסוכנים שמסתובבים או הסתובבו כאן עשויה להרגיש שמזלזלים מאד בכאב שלה ובטראומה שלה.
חוצמזה זה פשוט נורא איך הכל הפך לכזו מלחמה. ממש כואב לראות את זה.

כבר אמר פעם מישהו שהדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות.

נדמה לי שאם הוא היה עוקב במקרה אחרי הנעשה כאן בפורומים בימים האחרונים הוא בטח היה אומר את זה שוב.
Mass production

- - -

Mass production • 17 בספט׳ 2006
שלום גבירותיי ורבותיי. חה, נא לא לפרש את מילות הפתיחה – גבירותיי ורבותיי – בצורה מוטעה, מדובר במה שנקרא פתיחה וונילית. הגעתי לביקור קצר. מי אני? זה אולי יתברר בעתיד, וזו תהיה גם הפתעה לאחדים - אבל עכשיו לעניין - - - רקע: הניק שליטה, מבקשת להקים פרויקט מהז'אנר של חונכות-סאבית. בתגובה - כמה אנשים מעקמים את האף.
עד כאן – בקיצור נמרץ - הרקע.

...

אני יושב וצוחק, מה פירוש צוחק? צוחק, כי אני מגיע מעולם בו עניינים כאלה נפתרים ברגע קטן אחד של מחשבה פשוטה. וביתר פירוט: גם אם האחים יעמדו על הרגליים האחוריות עד שיכלו הסוללות בפרגול המנצנץ של אחד מהם, גם אז לא הם ולא מעקמי-חוטם אחרים, גם אם יפרסמו הודעות מהיום ועד המילניום הבא, גם אז הם לא יוכלו למנוע יצירת פרויקט כלשהו ממי שרוצה להקים אותו, ובתנאי שתהיה לו – לפרויקט – היענות, ובתנאי שהוא אינו בבחינת עבירה על חוק.

כמה פשוט, ככה נכון.

עצה קטנה, ממני, לניק השליטה – שבי בשקט! עשי מה שאת מבינה, עשי מה שנראה לך נכון, עשי – אל תתקשקשי בפורום! או במילים המפורסמות מהטוב, הרע והמכוער - When you have to shoot, shoot, don’t talk

עד כאן.
Queencie​(שולטת)

Re: - - -

Queencie​(שולטת) • 17 בספט׳ 2006
Mass production כתב/ה:
שלום גבירותיי ורבותיי. חה, נא לא לפרש את מילות הפתיחה – גבירותיי ורבותיי – בצורה מוטעה, מדובר במה שנקרא פתיחה וונילית. הגעתי לביקור קצר. מי אני? זה אולי יתברר בעתיד, וזו תהיה גם הפתעה לאחדים - אבל עכשיו לעניין - - - רקע: הניק שליטה, מבקשת להקים פרויקט מהז'אנר של חונכות-סאבית. בתגובה - כמה אנשים מעקמים את האף.

...

אני יושב וצוחק, מה פירוש צוחק? צוחק, כי אני מגיע מעולם בו עניינים כאלה נפתרים ברגע קטן אחד של מחשבה פשוטה. וביתר פירוט: גם אם האחים יעמדו על הרגליים האחוריות עד שיכלו הסוללות בפרגול המנצנץ של אחד מהם, גם אז לא הם ולא מעקמי-חוטם אחרים, גם אם יפרסמו הודעות מהיום ועד המילניום הבא, גם אז הם לא יוכלו למנוע יצירת פרויקט כלשהו ממי שרוצה להקים אותו, ובתנאי שתהיה לו – לפרויקט – היענות, ובתנאי שהוא אינו בבחינת עבירה על חוק.

כמה פשוט, ככה נכון.

עצה קטנה, ממני, לניק השליטה – שבי בשקט! עשי מה שאת מבינה, עשי מה שנראה לך נכון, עשי – אל תתקשקשי בפורום! או במילים המפורסמות מהטוב, הרע והמכוער - When you have to shoot, shoot, don’t talk

עד כאן.

cheer.gif

סוף סוף מישהו שמדבר לעניין בפוסט הזה...
אין לי מושג למה בניק פיקטיבי (הרי כבר יש לך 2 או 3 קיימים ..... לא?)
אבל בהחלט מסכימה עם עיקרי הדברים.

זאלופון​(שולט)

Re: - - -

זאלופון​(שולט) • 17 בספט׳ 2006
Mass production כתב/ה:

...

כמה פשוט, ככה נכון.

עד כאן.

איזה כיף לך שאתה מגיע מהעולם המופלא הזה שבו עניינים נפתרים ברגע קטן של מחשבה פשוטה, בניגוד אלינו העלובים שלא מסוגלים לפתור עניינים או לחשוב.

באמת פשוטה, המחשבה הזו שלך. פשוט תעשי. גאוני. נכון, אף אחד לא יכול למנוע מהשליטה או מכל אחד אחר ליצור פרוייקט. אבל... מה קורה אחרי שיוצרים? מה קורה כשהאוכלוסיה שבקרבה פועל הפרוייקט יוצאת נגדו?
אולי כדאי להקדיש עוד רגע קטן של מחשבה לנושא הזה, או לחלופין לחשוב מחשבה קצת יותר מורכבת. אני מניח שמחשבה שכזו תוביל אותך למסקנה שאולי כדאי לנסות לנטרל מראש כמה שיותר מהאש העתידית על ידי דיון והקשבה, בדיוק מה שקרה בשרשור שמשום מה כונה "התכתשויות" ו"התלהמות" למרות שהכיל כמעט אך ורק הודעות ענייניות.

מצד שני, אולי בפלנטה ממנה אתה מגיע עושים דברים אחרת. בפעם הבאה שאתה בא לביקור משם, דאג להביא עמך אומץ לעמוד מאחורי דבריך בניקך המקורי. פחדנים יש גם בעולם שלנו והביקוש דל.
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 17 בספט׳ 2006
מגדלנה כתב/ה:
רושמת לעצמי:

להזהר לא רק מדומים מסוכנים, אלא גם מדומים טפשים.

התגובה הקצרה והממצה ביותר כאן לדעתי
huan
huan • 17 בספט׳ 2006
זאלו אם וכאשר האכלוסיה בקרבה יפעל השינוי תצא נגדו ולא תשתף פעולה הפרוייקט יגווע בעצמו והמצב יחזור לקדמותו לתקופת התרום שינוי.
בנתיים האכלוסיה יוצאת נגד המצב הקיים חסר השינוי...מצב שבו אתה וקומץ אחרים מנסים להחזיק בו את האכלוסיה בכוח תוך סיכול ממוקד של כל ניסיון לשינוי במצב נגדו האכלוסיה יוצאת.
אם לא היתה תסיסה והתנגדות גם לא היו מופיעים כל אותם שירשורים מרובי משתתפים המדברים על שינוי.
זאלופון​(שולט)
huan כתב/ה:
זאלו אם וכאשר האכלוסיה בקרבה יפעל השינוי תצא נגדו ולא תשתף פעולה הפרוייקט יגווע בעצמו והמצב יחזור לקדמותו לתקופת התרום שינוי.
בנתיים האכלוסיה יוצאת נגד המצב הקיים חסר השינוי...מצב שבו אתה וקומץ אחרים מנסים להחזיק בו את האכלוסיה בכוח תוך סיכול ממוקד של כל ניסיון לשינוי במצב נגדו האכלוסיה יוצאת.
אם לא היתה תסיסה והתנגדות גם לא היו מופיעים כל אותם שירשורים מרובי משתתפים המדברים על שינוי.

להיפך, אני והקומץ עצום המימדים דווקא הצענו הצעות, באותו שרשור ממש. אפשר לקרוא לקבוצת האנשים המכובדת הזו קומץ ולחזור על המנטרה לפיה הם רק מבקרים אלף פעם. העובדות הפשוטות והגלויות לכל עין בריאה עדיין יוכיחו את ההיפך, ובקלות.

ובמקום שהפרוייקט יגווע, לא עדיף להגדיל את סיכוייו להצליח על ידי כך שהוא ישונה באופן שיעורר פחות תסיסה?
huan
huan • 17 בספט׳ 2006
אני חושב שיוספוס כבר התתחיל לעבוד על זה ואפילו הגבת לו שם ואמרת שזה למה שהתכוונת בערך...אך לא ראיתי בשירשור זה לא את שימך ולא את שמם של אף אחד מאותו קומץ קטן מימדים.
בנתיים רק דיברתם,כשגם תעשו משהו בנידון אז נראה.
scorpio king​(שולט)
scorpio king​(שולט) • 17 בספט׳ 2006
huan כתב/ה:

זאלופון כתב/ה:
[להיפך, אני והקומץ עצום המימדים דווקא הצענו הצעות, באותו שרשור ממש. אפשר לקרוא לקבוצת האנשים המכובדת הזו קומץ ולחזור על המנטרה לפיה הם רק מבקרים אלף פעם. העובדות הפשוטות והגלויות לכל עין בריאה עדיין יוכיחו את ההיפך, ובקלות.

ובמקום שהפרוייקט יגווע, לא עדיף להגדיל את סיכוייו להצליח על ידי כך שהוא ישונה באופן שיעורר פחות תסיסה?

תשמע משהו חואן אם יש משהו שהבנתי לגבי הנעשה כאן שכמו בכביש אם אתה רוצה לעשות משהו וגם להצליח בו אזי בכלוב כמו בכביש לא מספיק להיות צודק צריך להיות גם חכם.
למרות שלא רציתי להגיב כאן בפורום מכיוון שאתה וחברים נוספים שלנו בחרו להגיב אני אגיד מספר דברים בכל זאת. אני מסכים איתך בהרבה דברים אבל בדבר אחד מרכזי אתה טועה.

אני יודע שרעיון החונכות ועזרה לסאביות יקר ללבך ובצדק. בהחלט צריך לגרום לשינוי אבל וזה אבל גדול אם אתה באמת מעוניין להצליח ואני יודע שאתה מעוניין אני מציע לך הצעה חברית. תסתכל למציאות בעיניים ותפסיק להריח את אותו בושם משכר ומשקר שמרססים כאן בפורום בימים האחרונים ללא הפסקה.

זאלו הוא לא חלק מקומץ אלא מייצג של קבוצה מרכזית ומאוד משמעותית בכלוב. זה לא באמת משנה אם אני מסכים איתך יותר או איתו יותר אבל זו המציאות וכמה שנתעורר מהחלום יותר מוקדם כך ייטב לכולם.

הגישה שמייצג מס פרודקשן ותומכיה המובהקים אולי משכנעת את המשוכנעים ואת יוזמי הרעיון עצמם אבל אל תתבלבל מדברי הרהב הריקניים של מי שבטוחים בצדקת דרכם.
שכנוע עצמי ללא בקרה היא אולי תופעה מבורכת אבל לא פעם היא קצת יוצרת ניתוק מהסביבה, אותה סביבה עצמה שאותה אתה רוצה לשכנע.
עדיף מדי פעם להסיט קצת את העיניים מהמטרה המקודשת אל עבר העיניים של האנשים כאן. להנמיך קצת את הטון המיסיונרי והלהט הקדוש ולהתחיל לדבר עם אנשים כאן בגובה העיניים.

מי יודע אולי בטעות זה עוד עשוי להצליח במקום לגווע. icon_exclaim.gif
זאלופון​(שולט)
huan כתב/ה:
אני חושב שיוספוס כבר התתחיל לעבוד על זה ואפילו הגבת לו שם ואמרת שזה למה שהתכוונת בערך...אך לא ראיתי בשירשור זה לא את שימך ולא את שמם של אף אחד מאותו קומץ קטן מימדים.
בנתיים רק דיברתם,כשגם תעשו משהו בנידון אז נראה.

יוספוס פתח שרשור בשם עצמו, ללא כותרת מתאימה וללא הבהרה כיצד למנוע מהשרשור הזה להכיל הרבה תגובות לא ענייניות (שהן רוב התגובות שקיבל אותו שרשור) וכך לאבד מערכו. לאור זאת סברתי שהוא התכוון יותר להצביע על דרך מאשר להרים פרוייקט ולכן הגבתי בהתאם.

לדעתי יהיה מטופש אם נקים רשימות מרובות. לכן לפני שאני קופץ ועושה משהו, אני מעדיף לראות אם הביקורות שלי התקבלו על דעתן של המארגנות המקוריות. אם אראה כי טוב, אשמח להשאיר להן את כבוד הארגון ולתמוך כפי שאוכל.

וסקורפיו - כבוד icon_exclaim.gif