BrutallDom |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
BrutallDom • 18 בספט׳ 2006
babydoll כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: .
. משפט נוקב אחד שמעיף לספייס? חשבתי שחייבים אנדורפינים כדי לעוף לספייס. במילים אפשר להעיף לספייס? מילים נחשבות אצלך הרבה כוח? כן בייבידול אפשר להעיף לספייס במשפט אחד. כן בייבידול במילים אפשר להעיף לספייס. כן בייבידול במילים שלי יש הרבה מאד כוח. עוד משהו שלא הבנת מהטקסט למעלה בייבידול ? :) . |
|
babydoll |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
babydoll • 18 בספט׳ 2006
BrutallDom כתב/ה: babydoll כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: .
. משפט נוקב אחד שמעיף לספייס? חשבתי שחייבים אנדורפינים כדי לעוף לספייס. במילים אפשר להעיף לספייס? מילים נחשבות אצלך הרבה כוח? כן בייבידול אפשר להעיף לספייס במשפט אחד. כן בייבידול במילים אפשר להעיף לספייס. כן בייבידול במילים שלי יש הרבה מאד כוח. עוד משהו שלא הבנת מהטקסט למעלה בייבידול ? . אחרי ההסברים של ראובן על מצבים דומים למדיטציה אני חושבת שהבנתי. הסאבית צריכה להסכים לאבד שליטה כשאתה מדבר. ראובן סיפר שהוא חסם גם אויר אבל הספייס מסוכן. מילים נראות פחות מסוכנות אבל אם היא נכנסת למצב חצי היפנוטי אתה צריך להוציא אותה ממנו? |
|
ראובן |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
לצאת ממצב חצי היפנוטי
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
ראובן • 18 בספט׳ 2006
בתגובה לשאלה של בייבידול,
אכן צריך גם להוציא את הנשלט/ת ממצב הטראנס החצי-היפנוטי. אפשר לצאת מהר, בדיוק כפי שמהפנט מוציא את המהופנט בסיום הסשן, אבל היות ואנו מדברים על אירוטיקה, בסופו של דבר, עדיף לצאת לאט. בכל מקרה, מדובר בשינוי תדר, שינוי מצב צבירה, ואפשר לחולל אותו במספר דרכים - אמירת מילים מסוימות, שינוי המגע בגוף, השמעה או נגינת מוסיקה, שרייה אמבטיה, שימוש בריחות נעימים המפתים את הנפש לשוב לגוף (כגון ניחוח של אוכל שאתה מכין לה, ויודע שהיא אוהבת), ומה שהכי טוב לטעמי: לתת לספייס למצות את עצמו, לשרוף את הדלק שלו, ואז הנפש שבה אט-אט, באופן הכי טבעי. לעתים זה מסתיים בשינה עמוקה, זה יכול גם להסתיים בבכי משחרר, ולעתים האשה פשוט תפקח את עיניה בשובבות ותתמתח. העניין הוא, שלתת לנפש לשוב מרצונה ובקצב שלה לוקח זמן, ולדעתי יש להקדיש לכך את הזמן. אם הנפש לומדת שנותנים לה לעוף ככל שהיא צריכה, כך גם הספייס יהיה עמוק יותר בהדרגה. כל מה שצריך זה לתת את הזמן, ולהיות קשוב - ללטף אם צריך, לכסות אם צריך, לחבק אם צריך ובעיקר להניח אם צריך. אחר כך, כשהיא חוזרת, אפשר ללחוש לה 'ברוכה השבה' ולשלוח אותה להכין קפה שחור : ) |
|
BrutallDom |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
.
אין קשר בן מדיטציה לבן הספייס המדובר פה בייבידול. ראובן כתב סקירה של... לא יודע, מדיטציות ? איבוד חושים? לא יודע איך לקרוא לזה, סקירה לחלוטין לא רלוונטית בעיניי לספייס המדובר פה. אחרי זה ראובן כתב דברים שלגמרי כן נוגעים ורלוונטים. את בייבידול, בחרת כמובן לקחת את החלק הלא רלוונטי של ראובן. וזאת למרות שלראובן היה חלק לא רק רלוונטי אלא גם חזק וברור. . |
|
babydoll |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
Re: לצאת ממצב חצי היפנוטי
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
babydoll • 18 בספט׳ 2006
ראובן כתב/ה: בתגובה לשאלה של בייבידול,
אכן צריך גם להוציא את הנשלט/ת ממצב הטראנס החצי-היפנוטי. אפשר לצאת מהר, בדיוק כפי שמהפנט מוציא את המהופנט בסיום הסשן, אבל היות ואנו מדברים על אירוטיקה, בסופו של דבר, עדיף לצאת לאט. בכל מקרה, מדובר בשינוי תדר, שינוי מצב צבירה, ואפשר לחולל אותו במספר דרכים - אמירת מילים מסוימות, שינוי המגע בגוף, השמעה או נגינת מוסיקה, שרייה אמבטיה, שימוש בריחות נעימים המפתים את הנפש לשוב לגוף (כגון ניחוח של אוכל שאתה מכין לה, ויודע שהיא אוהבת), ומה שהכי טוב לטעמי: לתת לספייס למצות את עצמו, לשרוף את הדלק שלו, ואז הנפש שבה אט-אט, באופן הכי טבעי. לעתים זה מסתיים בשינה עמוקה, זה יכול גם להסתיים בבכי משחרר, ולעתים האשה פשוט תפקח את עיניה בשובבות ותתמתח. העניין הוא, שלתת לנפש לשוב מרצונה ובקצב שלה לוקח זמן, ולדעתי יש להקדיש לכך את הזמן. אם הנפש לומדת שנותנים לה לעוף ככל שהיא צריכה, כך גם הספייס יהיה עמוק יותר בהדרגה. כל מה שצריך זה לתת את הזמן, ולהיות קשוב - ללטף אם צריך, לכסות אם צריך, לחבק אם צריך ובעיקר להניח אם צריך. אחר כך, כשהיא חוזרת, אפשר ללחוש לה 'ברוכה השבה' ולשלוח אותה להכין קפה שחור : ) חשבתי שאתה תכין את הקפה השחור בשבילה. מפחיד ויפה ביחד. |
|
ראובן |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
רלוונטיות וקפה שחור, או "על אדונים כמשרתים"
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
ראובן • 18 בספט׳ 2006
ברוטאל כתב כי סקירה של טראנסים למיניהם מחוץ לעולם הבדס"מ אינה רלוונטית.
ובכן, לא רק שהיא רלוונטית, משום שיש קווים משותפים רבים, אלא שגם אם לא - שולט טוב, כמו כל אדם רציני, משתדל ללמוד הרבה ככל שניתן על שדה התמחותו, וזה כולל גם ידע פריפריאלי (בהזדמנות אסביר לך, ברוטאל, מה זה פריפריאלי ) בייבי דול כותבת שחבל שאני לא מכין לנשלטת קפה שחור לאחר שובה מהספייס, ובמקום זה שולח אותה להכין לי. בייבי, אין לי כל בעיה לפנק ולהכין נס קפה או קפה פילטר ואפילו להגיש אותו בשיא השירותיות, אבל מבחינת קפה שחור, ובכן, יש לי fetish מסוים לגביו, כך שאני מעדיף שהנשלטת תהיה זו שתכין אותו. יתרה מזאת - גם כך אני משרת לא רע - צאי וראי: אני מרים, מוריד, מענג, מכאיב, שולל, מעניק, קושר, מתיר, משפיל ומרומם, ואחרי כל זה אני עוד עושה aftercare : ) האם יהיה מוגזם מצדי לצפות לכוס קפה שחור ולמעט הכרת תודה? |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 18 בספט׳ 2006
המון זמן שלא חוויתי ספייס אמיתי. אני מתגעגעת...
לפעמים אני תוהה אם אני עדיין מסוגלת בכלל לחוות ספייס. |
|
babydoll |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
babydoll • 18 בספט׳ 2006
BrutallDom כתב/ה: .
אין קשר בן מדיטציה לבן הספייס המדובר פה בייבידול. ראובן כתב סקירה של... לא יודע, מדיטציות ? איבוד חושים? לא יודע איך לקרוא לזה, סקירה לחלוטין לא רלוונטית בעיניי לספייס המדובר פה. אחרי זה ראובן כתב דברים שלגמרי כן נוגעים ורלוונטים. את בייבידול, בחרת כמובן לקחת את החלק הלא רלוונטי של ראובן. וזאת למרות שלראובן היה חלק לא רק רלוונטי אלא גם חזק וברור. . ברוטלדום, לא בחרתי. ניסיתי להבין. קראתי על מדיטציה ומצב חצי היפנוטי וקראתי על דברים פיזיים. החלק החזק של ראובן הפחיד אותי קצת. אני לא יודעת מה זה סאב ספייס. ראובן, אחרי שתעשה לה נס קפה אני חושבת שהיא צריכה להכין את הקפה השחור. |
|
BrutallDom |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
.
ללמוד ראובן, מתחיל בהבנת הנקרא, מיכוון שאתה מתקשה בהבנת הנקרא, ואני דוגל בלימוד גם לקשיי למידה, אני יעזור לך. אני כתבתי בעיניי - בעיניים שלי - לא רלוונטי. מי שלא יודע לקרוא, כמובן גם מסיק מסקנות בהתאם. למה לא רלוונטי בעיני ? כשתגמור את הגיבוב של ..... החלל הפנימי עם היקום הפרטי של האקסלוסבי של המעיין, תודיע לי ואני אנסה למצוא זמן להסביר לך. באמת. אבל אתה יודע, כל דבר בעיתו ובזמנו, ולא כדאי להחיש את הקץ, בשלות קוראים לזה. אז קח את הזמן. בברכה. . |
|
Agni(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
לא מדוייק
לפני 18 שנים •
18 בספט׳ 2006
Agni(מתחלף) • 18 בספט׳ 2006
ראובן כתב/ה: השאמאן האינדיאני - כדי להיכנס לספייס (shamanic trance),
הוא בולע תערובת של צמחים הגורמת לעוויתות אפילפטיות, ואז נופל לאדמה רועד, ובעודו מתבוסס בקיאו הוא מקבל את הנבואה. המדיום המערבי - לעתים מתקשרים משתמשים בשיטה הנקראת כתיבה אוטומטית (automatic writing) כדי להגיע לשם. הסופר - ישתה אבסינת, יעשן אופיום, או במקרה של הסופר אהוב לבי, ויליאם בורוז (Burroughs): יזריק הרואין ויעשן אופיום וישתה אבסינת, וכך יבעט את עצמו לשם, ועדיין יצליח לדווח מבפנים - כלומר לכתוב מתוך הספייס (ואכן, יכולת לתקשר מתוך הספייס הינה מאפיין ראוי להערצה, במיוחד אצל שפחות). המודט - ידקלם מנטרה במשך שעות, או יבהה במנדלה (Mandala - דגם גרפי פסיכדלי בעל מאפיינים סימטריים), או פשוט יישב ויתרכז במעגלי הנשימה ובעצם ההוויה, עד שיצליח להגיע לסאטורי (הארה) או לצאת למסע אסטרלי. הקוסם, אמן האשליות והרמאי (con man) - יכניסו את הקהל או את הקורבן לספייס באמצעות מלל בלתי פוסק, הכולל השאה היפנוטית (מנעד קולי, מקצב נשימה ומילות מפתח), כך עושה גם המהפנט המקצועי. נתת סקירה יפה המצביעה על תחומי עיניין רבים של אילו שאוהבים להגיע לספייס ע"י חציית גבולות של עצמם בעזרת האחר או בעזרת חומרים חיצוניים, מרשים. מספר דברים צרמו לי: 1. השמאן לוגם בטכס או בעת צורך בריפוי אחד מבני שיבטו את התה המקודש על מנת להגיע לעולמות עליונים, שם ללחום ברוחות ולהחזיר איתו את הידע הנשגב. אין לזלזל בידע זה, או לכנותו ע"פ המיינד המערבי שלך אפילפטי. 2. הסופר לא חייב את האלכוהול כדי להגיע ליצירות מכובדות, למרות שישנן יצירות שנכתבו בהשראת סמיפ פסיכואקטיביים נוספים שנחשבים עד היום יצירות מופת. 3. חוצפה מצידך לשים באותו משפט קוסם, אמן אשליות ורמאי. קוסם- אינו צריך להשתמש במילים. רמאי- משתמש הרבה במילים. אמן אשליות?! סליחה? אתה לא חושב שאנחנו קצת גולשים?! מה עם גלישה וספורט אקסטרים? |
|