צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בקשה מאלונה

תמימות מטעה
לפני 18 שנים • 19 בספט׳ 2006

בקשה מאלונה

תמימות מטעה • 19 בספט׳ 2006
אני מדמיינת אותך, גבוהה ויפה, לבושה במכנסיים צמודים ומגפי עור מהממות, מתקרבת אל דלת הכניסה של הלנסקי, בגו זקוף ובעיניים מהססות, מסתכלת לכיווני ולא מחייכת אלי. אני מגיעה, קטנה ומדשדשת, מחייכת בתקווה לקבל מחווה בחזרה, ומשפילה מבטי כשאני נענית בהתעלמות. השומר (שמלבד הברמן, הוא הגבר היחיד באיזור) בודק אותנו ואנחנו מתהלכות אל תוך המועדון. פתאום את מגלה שאמת דיברתי, ולא הפרזתי בתיאורים. יש רק נשים באולם, חלקן קצוצות שיער ובנויות לתלפיות, חלקן דקות גזרה וחשופות חזה, חלקן תקיפות למראה, חלקן בעלות גוון מזרחי, וחלקן מביטות בעיניים כלות כמרגישות לא קשורות. וכולן, כולן נשים. את חוטפת הלם, ומקבלת פתאום זריקה של אדרנלין בראות את כל הנשים, יושבות אל הבר, מרימות כוסית ומצחקקות בינהן. נערות יפות מחייכות זו לזו. גן עדן.
את מושיטה לי יד וממשיכה לשאוף את האוויר הנשי, מתרגשת, מתהלכת בין הבחורות כמו בממלכה קסומה, כמו מרבד אדום מונח מתחת לרגלייך, כמו כל העולם פרוש לפנייך כורדים אדומים ואת רק צריכה לקטוף.
לרגע את מתחשבת ברגשותיי. מהססת אם זה בסדר להרגיש את ההתפעמות וסערת הרגשות הזאת, כשאני לצידך. מהססת אם זה פוגע בי, ואם בכלל שווה להתחשב בי. אני מחבקת אותך מאחורה כמאשרת את רגשותייך. את לא פוגעת בי, אני שמחה בשמחתך, ואני נהנית מהתרגשותך שאני הרגשתי כמותה לפני לא מעט שנים, כשאני נכנסתי בפעם הראשונה למקום כזה.
את מקבלת את חיבוקי כמתן הסכמה, ומתמסרת אל האווירה, מתמכרת אל הניחוחות הנשיים, ומרגישה שהגעת למקום עליו חלמת כל חייך.

ברשותך, אשמח אם תחושותיי הבדיוניות יהפכו אמת. אשמח לבוא איתך ללנסקי.

תודה

תמימות מטעה
Queencie​(שולטת)
לפני 18 שנים • 19 בספט׳ 2006
Queencie​(שולטת) • 19 בספט׳ 2006
נתת לי תחושה שאני שם מביטה בכן....
תאור נעים על גבול התמימות (המטעה icon_wink.gif ), יפה.