Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
Queencie(שולטת) • 19 בספט׳ 2006
דולי . כתב/ה: שוטרת* כתב/ה: הנקודה היא לא האם מותר למישהי לפנות לסאב מקולר. הנקודה היא למה להתעסק בשטויות האלו , הרי לא היא ולא הוא שווים את התשובה או ההתעסקות בשאלה.
ממש לא מסכימה , נכון שלא שווים, נכון שחבל להשחית את הזמן על כך, הנקודה היא , אמות מידה מוסריות...יש לנו ....או אין לנו...? דולי, אני לא מגלה לך כלום כשאני אומרת שאין "לנו" - שיש ויש. לכל אחד ואחת אמות מוסר שונות. ואף אחד לא בכלוב ולא בקהילה יוכל לשנות אותן. בכל מקרה - אני מניחה שהשאלה התכוונה לפניה של שולטת למקולר שאיננה פניה תמימה לצורך מעשי או ענייני - אלא מתוך כוונה סמויה או גלויה "להשתלט" עליו למרות קילורו. לא יפה ולא נאה. ומאחר ומערכת החינוך של הקהילה שובתת, זו אחריותו של הנשלט לנפנף פניות שכאלה או להתעלם מהן. |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
דולי .(שולטת) • 19 בספט׳ 2006
Queencie כתב/ה: דולי . כתב/ה: שוטרת* כתב/ה: הנקודה היא לא האם מותר למישהי לפנות לסאב מקולר. הנקודה היא למה להתעסק בשטויות האלו , הרי לא היא ולא הוא שווים את התשובה או ההתעסקות בשאלה.
ממש לא מסכימה , נכון שלא שווים, נכון שחבל להשחית את הזמן על כך, הנקודה היא , אמות מידה מוסריות...יש לנו ....או אין לנו...? דולי, אני לא מגלה לך כלום כשאני אומרת שאין "לנו" - שיש ויש. לכל אחד ואחת אמות מוסר שונות. ואף אחד לא בכלוב ולא בקהילה יוכל לשנות אותן. בכל מקרה - אני מניחה שהשאלה התכוונה לפניה של שולטת למקולר שאיננה פניה תמימה לצורך מעשי או ענייני - אלא מתוך כוונה סמויה או גלויה "להשתלט" עליו למרות קילורו. לא יפה ולא נאה. ומאחר ומערכת החינוך של הקהילה שובתת, זו אחריותו של הנשלט לנפנף פניות שכאלה או להתעלם מהן. יקירתי , כמו תמיד....תשובה ענינית מנוסחת להפליא. ומשקפת לחלוטין את דעתי . אהבתי. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 19 בספט׳ 2006
ועדיין למרות כל האמור.
זה פשוט גועל נפש. יחסים של קילור בבדסם אמורים להיות קדושים פה. האם יש כאלה שעושים דברים כאלה בקהילה הזו ? לא חסר בכלל. וחבל. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
Queencie(שולטת) • 19 בספט׳ 2006
צ'יטה, כשגולש חדש מגיע לכלוב, חסר נסיון באתר או בעולם הבדסמ - למה לדעתך עליו לפרש את ה {XXX} שלצד השם הנחשק כ"קדוש"? איפה זה כתוב?
אם תסתכל על כרטיסם של המקולרים - אפילו שם לא בכל מקרה רשום במפורש שהם משוייכים או תפוסים הרמטית. לפחות לגבי המקרים הללו אפשר לראות את העניין כחוסר ההבנה או חוסר ידיעה. לגבי סאבים - מצופה מהם מונוגמיות בדס"מית ולכן עבור גולשים ותיקים הקילור אמור לאותת "משוייך בלעדית". |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 19 בספט׳ 2006
שנינו יודעים שלא על החדשים דיברתי.
חוצמזה, תקראי בבלוג של דולי, אולי יתבררו לך פרטים חדשים. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 19 בספט׳ 2006
לגמרי לא ברור לגולשים חדשים. אם נשואים מקיימים עוד יחסים, אז למה לא "מקולרים"? אם לשולטת יש יותר מנשלט אחד, אז למה לא להיפך?
לא אומרת שכך אני חושבת, אלא שגולשים חדשים שלא מכירים את הנורמות, עלולים לטעות בקלות. |
|
אחד שמבין(נשלט) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
אחד שמבין(נשלט) • 20 בספט׳ 2006
אני מציע לגייס מילואים, לצאת לקרב ולהשיב את העבד התועה.
אסור להפקיר עבד בשטח אויב!!! |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
דוכיפת(נשלט) • 21 בספט׳ 2006
אחד שמבין כתב/ה: אני מציע לגייס מילואים, לצאת לקרב ולהשיב את העבד התועה.
אסור להפקיר עבד בשטח אויב!!! עבד משוחרר לא יוחזר |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
Queencie(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
דוכיפת כתב/ה: אחד שמבין כתב/ה: אני מציע לגייס מילואים, לצאת לקרב ולהשיב את העבד התועה.
אסור להפקיר עבד בשטח אויב!!! עבד משוחרר לא יוחזר ושבו עבדים לגבולם !! |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
עבודת מאסטר{lori} • 21 בספט׳ 2006
שוטרת* כתב/ה: מה עושים ? מתחילים להיכנס לפארנויות שאולי מישהי אחרת 'תגנוב' לנו את החפץ חסר האישיות , החוכמה, היושר,הדיעה, הבינה, ועמוד השידרה. שוטי - דעתי איתך. מה עושים? הסאב מסרב לאותה בחורה בעדינות, ולאחר מכן בתקיפות, ולאחר מכן פשוט מתעלם. יחסים אלמנטריים בין בני אדם. |
|