סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

החיים כעבד רגליים

או​(נשלט)
לפני 18 שנים • 19 בספט׳ 2006

החיים כעבד רגליים

או​(נשלט) • 19 בספט׳ 2006
החיים כעבד רגליים
זה היה לפני שנה, בדיוק חזרתי מהעבודה הזמנית שמצאתי, אז הייתי בן 19 בלבד....
ראיתי בחור מטר שמונים בערך 85 קלוגרם שיער שטני ועיניים כחולות.
הבחור הלך ברחוב עם נעלי ספורט, גינס וטי שרט צהובה. אני הולך לקראתו. הוא מסתכל עלי, עוצר אותי ושאל את השעה. אני עונה השעה 15:20 אדוני. הוא אומר תודה.... אני אומר בבקשה וכשאני מתחיל ללכת הוא עוצר אותי שוב ואומר לאן אתה הולך? אני אומר סליחה? מה זה עניינך?
הבחור עונה: סתם אתה נראה חמוד והייתי רוצה להכירך....
אני בתגובה: אוקי אשמח להכירך רוצה לשבת בבית קפה בערב? הבחור עונה כן בהחלט!
אוקי לקחתי את מס הטלפון וקבענו ב-9 בבית קפה קרוב.
הגעתי לבית הקפה מבושם ולבוש הייטב. הוא הגיע עם בדי ספורט ומיוזע במקצת.
הבחור ניגש אלי ואומר " אולי נדלג על כל הטקס ותבוא לדירתי" אני מופתע מאוד עונה לו: אוקי, אם זה רצונך.....
אנו נכנסים לדירתו הוא מסתכל עלי כ-10 דק הישר לעיניים ואני, אני נורא מפוחד מהסיטואציה.... מחייך מהמבוכה.
פתאום הוא יורק היישר לפני, אני נבהל! תופס אותי בכתפיי וזורק אותי על השטיח.
המשך יבוא
או​(נשלט)
לפני 18 שנים • 20 בספט׳ 2006

המשך (מקווה שתאהבו)

או​(נשלט) • 20 בספט׳ 2006
מוצא את עצמי על הרצפה מסתכל מעלה ורואה את הבחור מחייך. הוא מתקרב.... ואז בועט ברגלי בחוזקה. מהכאב ירדו לי דמעות.... הסתכלתי עליו במבט מתחנן
הוא מחייך ומניף את הנעל שלו היישר לפניי, דורך עליהם ואומר " אני יראה לך עכשיו מי אדון ומי עבד" הוא אומר לי " שכב על הגב" "מייד!!!!!!!!" אני מייד עושה את מה שנאמר ונשכב לרגליו.
מניח את רגלו בטני לוחץ חזק השניה עולה על החזה שלי ואני נמחץ מכובד משקלו מנסה לנשום.... לוקח נשימה קצרה, אי אפשר לנשום עמוק... הבחור אחרי 5 דק יורד ממני שם את רגלו על צווארי ומפסיק את נשימותי לכמה שניות - שליטה בלתי מעורערת בנשימות שלי.
אני חולץ את נעלו ומריח ריח חזק של זיעה . אני מסניף ....
הפעם הבחור התיישב על הספה בסלון אני שוכב תחת רגליו. הוא מורח את גרביו המיוזעות על פני.
הגרביים לבנות כמעט. אני כמעט מגיע לאורגזמה אבל עוצר, מנסה להאריך את השניות הללו.
הבחור ( ארז אם לא אמרתי קודם) אומר לי " תוריד את הגרביים אפס!" אני מוריד אותם אט אט
לאט הוא מניח אותם על פני שהאצבבעות שלו נמצאות על אפי אני מסניף....... פתאום מקבל בעיטה בפנים. הוא צועק : " אפס אני ילמד אותך מזה להיות עבד!" פתאום הוא דורך בחוזקה על בטני ועל החזה שלי וקופץ גבוה אני נחנק מכאב, הוא מחייך וצוחק.
ארז יורד ממני ומתיישב על פני, אני מלקק בתאווה את החור שלו, הבחור קורא קריאות גניחה .... ואני נהנה מכל רגע.
פתאום אני שומע קול של נפיחה ומריח כי ארז נפח היישר בפני. אני נושם את זה כאילו זה היה בושם. ארז קם ואמר יש לי "אבודים " אני רוצה לראות שכב על הרצפה אפס ותלקק לי את הרגליים.
כל הזמן הזה לקקתי וניקיתי את רגלו עם הלשון שלי כולל העור היבש ( המועט) בעקבו.
המשך יגיע.........
קים​(שולטת)
לפני 18 שנים • 18 באוק׳ 2006

וואו מעניין

קים​(שולטת) • 18 באוק׳ 2006
צור קשר
kael
לפני 18 שנים • 19 באוק׳ 2006

סיפור חמוד אך למה כל כך מעט בכל פעם?

kael • 19 באוק׳ 2006
או, אני דורש ממך- המשך מיהר ועכשיו, יש מבין?
או​(נשלט)
לפני 18 שנים • 3 בנוב׳ 2006

kael

או​(נשלט) • 3 בנוב׳ 2006
kael אתה חמוד אמיתי! חבל שאתה לא אדון..... icon_smile.gif))
kael
לפני 18 שנים • 5 בנוב׳ 2006

איך אתה אם לא תתקשר?

kael • 5 בנוב׳ 2006
נו נו נו
או