dragon fly |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
dragon fly • 20 בספט׳ 2006
מה נותר לומר?.............
|
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
Madame T(שולטת) • 20 בספט׳ 2006
dragon fly כתב/ה: מה נותר לומר?.............
הותרתי אותך speechless, מה? העיקר שמהעז ייצא מתוק וגם שנה טובה ומתוקה ובא לציון גואל... |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
dragon fly • 20 בספט׳ 2006
חחחחחחח
אני חסר מילים? דולי מכנה אותי איש המילים והמעשים אז תדעי שלא נגמרו לי המילים,בטח לא עכשיו פשוט כרגע אין מה לחדש. ההיפך אני כותב לבלוג כרגע טיוטה........ |
|
huan |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
huan • 20 בספט׳ 2006
ואני לא צבין למה אתה מתלונן?יותר מידי ריבים?יותר מידי מחלוקות?יותר מידי דברים שאתה לא אוהב ואין מה לקרוא?
יאללה לך תלך תפתח דיון מעניין או תכתבו מאמר ותפרסם ויהיו דברים....תעשה משהו בנידון במקום להתלונן על חוסר המעש של אחרים ועל כך שהדברים שמעסיקים אותם אינם לטעמך. |
|
אפלבי |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
הינה פתחת שרשור של שיחה נעימה בינך לבין מאדםT
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
אפלבי • 20 בספט׳ 2006
הינה פתחת שרשור שיחה נעימה בינך ובין מאדאםT על חוכמה שמגיעה מהצפון ועל בגרות ובשלות ואתה יכול להמשיך ולפתוח שרשורים כאלה.
בפאמדום דולי מספרת על הסשנים הלוהטים אבל השרשור שהתלונן על שולטת שניסתה לגנוב עבד מקולר של שולטת אחרת היה עליך ועל השולטת שלך ואתם פתחתם אותו. אתה יכול לפתוח שרשורים נוספים נעימים ויפים בסגנון הזה ועל דולי אני סומך שתמשיך ותכתוב סשנים לוהטים. |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
Re: הינה פתחת שרשור של שיחה נעימה בינך לבין מאדםT
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
dragon fly • 21 בספט׳ 2006
אפלבי כתב/ה: הינה פתחת שרשור שיחה נעימה בינך ובין מאדאםT על חוכמה שמגיעה מהצפון ועל בגרות ובשלות ואתה יכול להמשיך ולפתוח שרשורים כאלה.
בפאמדום דולי מספרת על הסשנים הלוהטים אבל השרשור שהתלונן על שולטת שניסתה לגנוב עבד מקולר של שולטת אחרת היה עליך ועל השולטת שלך ואתם פתחתם אותו. אתה יכול לפתוח שרשורים נוספים נעימים ויפים בסגנון הזה ועל דולי אני סומך שתמשיך ותכתוב סשנים לוהטים. אני ודולי פתחנו שרשור על שולטת שניסתה לגנוב אותי?.(והמקרה שלי הרבה יותר מכוער וגרוע מזה תאמין לי מגניבה.) תגיד לי מאיפה אתה מגיע למסקנות האלו?יש דברים שאתה חושב שאתה יודע ולא נראה לי שאתה יודע מה אתה מדבר. אני יכול לעשות הרבה דברים יפים תאמין לי,לא בטוח שזה המקום לעשות האמת. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
Re: הינה פתחת שרשור של שיחה נעימה בינך לבין מאדםT
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
Madame T(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
dragon fly כתב/ה: אפלבי כתב/ה: הינה פתחת שרשור שיחה נעימה בינך ובין מאדאםT על חוכמה שמגיעה מהצפון ועל בגרות ובשלות ואתה יכול להמשיך ולפתוח שרשורים כאלה.
בפאמדום דולי מספרת על הסשנים הלוהטים אבל השרשור שהתלונן על שולטת שניסתה לגנוב עבד מקולר של שולטת אחרת היה עליך ועל השולטת שלך ואתם פתחתם אותו. אתה יכול לפתוח שרשורים נוספים נעימים ויפים בסגנון הזה ועל דולי אני סומך שתמשיך ותכתוב סשנים לוהטים. אני ודולי פתחנו שרשור על שולטת שניסתה לגנוב אותי?.(והמקרה שלי הרבה יותר מכוער וגרוע מזה תאמין לי מגניבה.) תגיד לי מאיפה אתה מגיע למסקנות האלו?יש דברים שאתה חושב שאתה יודע ולא נראה לי שאתה יודע מה אתה מדבר. אני יכול לעשות הרבה דברים יפים תאמין לי,לא בטוח שזה המקום לעשות האמת. בהמשך לשיחה הנעימה ביני לבין dragon fly בואו לא נעכיר את האוירה ונמשיך ברוח טובה, בוגרת ובשלה think positive. דווקא נראה לי שניתן בהחלט לאמץ את הרעיון של הואן ולחשוב ולכתוב על דברים יותר מרנינים ממריבות, ויכוחים וכן הלאה. תרימו את הכפפה.... מה אתם אומרים? |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
אני מוכן אחרי החגים..........
|
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
Madame T(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
dragon fly כתב/ה: אני מוכן אחרי החגים..........
no time like the present, ודווקא עכשיו נראה לי זמן מתאים ביותר למשהו חיובי, אז נא לא להתעצל |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
האמת עשיתי המון חיובי השבוע אבל לא באתר ולא באישי אלא בעזרה לאחרים.
אז תני לי קצת מנוחה מבטיח לחזור רענן לאחר החגים. בואו ננסה לחשוב איך אפשר לתרום דברים חיוביים לאתר? תעזרו לי מי שיכול בבקשה. מחלוקות והחלפת דיעות זה לגיטימי ומקובל עליי אבל יש גם דרך לנהל דיון אין לי בעיה עם הדיונים ונושא הדיונים.(עם רובם) אבל אתם לא חושבים שלא כל דבר ראוי לדיון פה? יש דברים כבדים מדי לכלוב למשל נושא הגזענות?זה לא גדול עלינו פה? הרי מה אנחנו כבר יכולים להוסיף בעניין הזה? וחוץ מזה תמיד יהיו יוצאי דופן שיעכירו את האווירה באתר. הכל פתאום בדיונים הרציניים נהפך להיות אישי מגמתי וכו ועל זה אני מצר. כאשר יש רצון טוב לקדם את הקהילה\סצינה תמיד יהיו מחלוקות וראשי שבטים שמאמינים בדרך אחרת אבל עדיין לכולם יש מטרה נכונה ויעד לשאוף אליו. כאשר מסתכלים קדימה יש חשיבות להסתכל על האחורה אבל גם להניח לו. אני לא מכיר את הנפשות רק קורא אבל זה באמת נראה שיש הרבה דברים מהעבר בין האנשים שגורמים להם להתבטא בצורה כזאת אחד בין השני וחבל שזה ככה בניהול דיון. אולי אני טועה אבל זאת תחושתי בתור קורא מהצד. שנה טובה ונפלאה לכולם! חג שמח |
|