שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פוליגמיה \\ מונוגמיה

לבטוב​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 18 בספט׳ 2006

פוליגמיה \\ מונוגמיה

לבטוב​(לא בעסק) • 18 בספט׳ 2006
מקובל ואולי בעצם לא מקובל לחשוב שלמלכה או אדון מותר שיהיו מספר עבדים \ שפחות.
האם מעניין את השולטים איך הנשלטים מרגישים שהמלכה או האדון שהם סוגדים ומעריצים משעבד עוד עבדים \ שפחות.
אתם הנשלטים והנשלטות,איך הייתם חיים עם הידיעה הזאת?
huan
huan • 18 בספט׳ 2006
יש אנשים שהם בסדר עם זה ויש כאלה שלא.
בכל מקרה עם שולט לא יתחשב בדעתי בעניין שיהיו לו עוד נשלטים וברגשות שלי לעניין אני אעזוב אותו באותו הרגע.....למאן האמת זה ממש לא משנה מה הדעה הרווחת בקרב הנשלטים לגבי העניין...עם זה הנשלט לא בדסר עם זה,עם הוא לא מרגיש עם זה טוב שולט לא צריך לקחת נשלטים נופסים נקודה.
זה בערך כמו ביחיסים וונילים שהחבר יכפה שלישיה על חברה שלו שלא מרגישה טוב עם זה ומתנגדת לרעיון....תוך כמה זמן אותו חבר יעוף לכל הרוחות מבעד לחלון?...אותו הדין לגבי בדסמ.
הוא​(שולט)

מבררים מראש

הוא​(שולט) • 18 בספט׳ 2006
אם מקובל מה מקובל ואיך מקובל
לעיתים זה לא עובר את מבחן המציאות
לעיתים זה חלק מאלמנט סאדיסטי לעמת את השפחה עם רגשות קנאה
ורכושנות לעיתים זה חלק מעצים את היותה אוביקט לשרותו בכל עת שיחפוץ
חשוב לתקשר כמובן ולתאם.
venus in our blood​(שולטת)

Re: מבררים מראש

venus in our blood​(שולטת) • 18 בספט׳ 2006
הוא כתב/ה:
אם מקובל מה מקובל ואיך מקובל
לעיתים זה לא עובר את מבחן המציאות
לעיתים זה חלק מאלמנט סאדיסטי לעמת את השפחה עם רגשות קנאה
ורכושנות לעיתים זה חלק מעצים את היותה אוביקט לשרותו בכל עת שיחפוץ
חשוב לתקשר כמובן ולתאם.

תיאום-ציפיות, קוראים לזה...
הוא​(שולט)

מצידי

הוא​(שולט) • 18 בספט׳ 2006
תקראי לזה שושנה

מה שחשוב בסיפור הזה שהכ לגלוי ושקוף אז אין צורך "לגנוב" קשר עם פרטנרים אחרים
אין אשמה ואין בושה אין קנאה אין רכושנות יש הענקה הדדית ותחושת התמסרות
והרבה בטחון בקשר כתנאי הכרחי.
Zarial​(מתחלפת)
לפני 18 שנים • 19 בספט׳ 2006

Re: פוליגמיה \\ מונוגמיה

Zarial​(מתחלפת) • 19 בספט׳ 2006
לבטוב כתב/ה:
מקובל ואולי בעצם לא מקובל לחשוב שלמלכה או אדון מותר שיהיו מספר עבדים \ שפחות.
האם מעניין את השולטים איך הנשלטים מרגישים שהמלכה או האדון שהם סוגדים ומעריצים משעבד עוד עבדים \ שפחות.
אתם הנשלטים והנשלטות,איך הייתם חיים עם הידיעה הזאת?

אני מסכימה עם נוגה - תיאום ציפיות

ממקום אישי - הייתי במערכת כזו, יש הרבה עבודה עצמית, בנאדם שאין לו ביטחון עצמי עלול למצוא את עצמו משתגע מקינא, לא ברור לו\ה איפה המקום שלו\ה במערכת, חשוב לדעת ולהיות מודעים שיש את המקום שלך ורק שלך במערכת. מאוד טבעי הקינא מאוד טבעי הרגשה של תחרות ופה זה עבודה של אותו שולט\ת להסביר ולתת הרגשה של שייכות.
sssssss
לפני 18 שנים • 19 בספט׳ 2006
sssssss • 19 בספט׳ 2006
לבטוב, עד כמה שהבנתי, לא שואל לגבי "תיאום הציפיות", ואין לי ספק שהוא יודע את פירוש המונח...שאלתו היא מה דעתכם האישית בסוגיה זאת? פוליגמיה או מונוגמיה? זאת השאלה!
השאלה הזאת גם עומדת במקום הנכון מבחינת הקהילה שכן לא אחת אנו נתקלים בתופעות פוליגמיזם בחברה הבדסמית.
אין ספק שזהו עניין תלוי תרבות וסביבה ותלוי אנשים. קרי: התשובה בהחלט תהיה שונה מאחד לשני על רקע כר הגידול שלנו, הערכים שינקנו והתרבות הסובבת לנו.
אני אישית לא רואה בקינאה יצר פסול או שלילי כל זמן שלא מדובר באובססיה. אני גם תוחם קו גס ועבה בין קינאה לאובססיה ואין מבחינתי קו דק או מטושטש בין השניים. קינאה, כל זמן שהיא בריאה (ואני מרשה לעצמי לטעון שיש דבר כזה קינאה בריאה בפעם הראשונה בחיי!), היא יצר אנושי כשר ולעיתים אפילו יפה. אני אישית מוצא את זה אפילו מחמיא לעיתים.
אני לא חושב שצריך "לאלף" את הנשלט להתגבר על קינאתו. לכל מטבע יש שני צדדים: בואו נראה את השולט שיסכים שהנשלט שלו יהיה עם עוד שולטים..בואו נראה איך אותו שולט מתגבר על יצר הקינאה שלו ומאלף את עצמו...נכון, אתם אפילו לא מעלים סיטואציה כזאת על דעתכם. ואל תמכרו לי בבקשה את הקישקשתא של הבדלי מעמדות ותפקידים. אני פשוט לא קונה את זה במקרה דנן.
אז בטח כבר הובן, אני מונוגמי, וכן, אני כלבה קנאית icon_razz.gif (לא באובססיה) ואני מצפה למערכת יחסים שתושתת על בסיס מונוגמי. אחרת מכך, לדידי, זה אפשרי רק בסשן מזדמן וכיו"ב.
אפלבי
לפני 18 שנים • 20 בספט׳ 2006
אפלבי • 20 בספט׳ 2006
נענש כתב/ה:

לבטוב, עד כמה שהבנתי, לא שואל לגבי "תיאום הציפיות", ואין לי ספק שהוא יודע את פירוש המונח...שאלתו היא מה דעתכם האישית בסוגיה זאת? פוליגמיה או מונוגמיה? זאת השאלה!
השאלה הזאת גם עומדת במקום הנכון מבחינת הקהילה שכן לא אחת אנו נתקלים בתופעות פוליגמיזם בחברה הבדסמית.
אין ספק שזהו עניין תלוי תרבות וסביבה ותלוי אנשים. קרי: התשובה בהחלט תהיה שונה מאחד לשני על רקע כר הגידול שלנו, הערכים שינקנו והתרבות הסובבת לנו.

.

אני חושב שתאום ציפיות, פתיחות ושקיפות הם מה שהקהילה צריכה לדרוש.

אני מקבל שולט עם כמה שפחות, נשלטת עם שנים או שלושה שולטים, שולטת עם כמה עבדים ועבד עם שתים או שלוש שולטות. כל אחד והקינק שלו.

אני מוכן רק למונוגמיה בקשר ובסטוצים לא מעניין אותי מה היא עושה אבל אני נזהר מחלק מהנשים בגלל מין בטוח.

האחרים יעשו מה שהם רוצים.
השולט אור​(שולט)
לפני 18 שנים • 20 בספט׳ 2006
השולט אור​(שולט) • 20 בספט׳ 2006
מניסיוני, ריבוי קשרים עם אנשים שונים פשוט מכאיב בסופו של דבר.
הקנאה היא תחושה טבעית שלא ניתן לכפוף תחת חוקים.
ניסיתי מגוון קשרים. אני מאמינה שבסופו של דבר, מונוגמיה לא רק מעניקה בטחון אלא גורמת לבני הזוג להשקיע באמת בקשר ולא להימלט מכל קושי בו אל הנשים אחרים.