הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
הגבירה שלי(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
נוגה כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: שאין מקום להשאירו במעצר...
כאחד עם ניסיון משטרתי- לא משחררים חשוד באינוס כעבור יומיים... לא מחליף את כבוד השופטת שקיבלה את הסכמת הפרקליטות לשיחרור לביתו, אבל בהתחשב בכך שכל חומר הראיות היה מונח בפניה ובכל זאת החליטה כמו שהחליטה- הרי שאני מקבל את ההחלטה של הרשות השופטת ואני חושב שכולם צריכים לקבל זאת. מה אני חושב באופן אישי אינו רלוונטי להחלטת הרשויות, ותחושתי נשארה כשהיתה: אין לנו מקום להשען למעט מערכת החוק. ________________________________________________________________ אמן. שנה טובה וגמר חתימה טובה. אמן ואמן. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
aka BODYGUARD • 21 בספט׳ 2006
אוי שליטה שליטה...
הנגנב הטרף מפיך? בואי ואגלה לך משהו לסבר את אוזנך.. כן, ככה.. בשקט... אינוס הינו עברה מסוג פשע חמור... מעניין את מישהו חגים שבתות ושאר ירקות? ואכן שיחרור בתנאים מגבילים, אז? עסקינן באישום בעברת פשע חמור...אין הנחות.. אסיים בשיר שאני זוכר.. זה כואב כשהדרך מתמשכת... זה כואב יש ללכת ללכת שום דבר לא ידוע לא שנה לא שבוע... (שיר ששר אריק לביא ז"ל..) עונת הצייד נפתחה.. צריך רק רישיון והסמכה.. שנה טובה לכולםםםםםםםםםםםם....!!! |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
אני רק יודעת שכשנפגשנו במקרה היום
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
השולט אור(שולט) • 21 בספט׳ 2006
שיקרת לי.
אמרת לי "הוא שוחרר, התיק נסגר. זהו." היה לי ברור שאתה משקר. אתה מבין, בית משפט למעצרים לא יכול לסגור תיק. אתה ואני יודעים שהוא שוחרר למעצר בית. השיחרור הזה לא אומר דבר על אשמתו או על חפותו. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
תכיני את הארנק...אני משקר? זו הוצאת דיבה כמובן..
תראי לי מילה כמתואר. אמרתי שוחרר לביתו. לא נאמר התיק נסגר.. אם יש בעיות בהבנת הנקרא אל תתלי זאת בי יקירתי צר לי שלקחו לך את הסוכריה... באמת. שנה טובה לך.. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
בטי בום(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
שליטה וכחולית תתאפקו עם הריקודים על הדם לבסוף הצדק יצא לאור
ואז אני מקווה שהכובע יהיה טעים |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
BODYGUARD כתב/ה: תכיני את הארנק...אני משקר? זו הוצאת דיבה כמובן..
תראי לי מילה כמתואר. אמרתי שוחרר לביתו. לא נאמר התיק נסגר.. אם יש בעיות בהבנת הנקרא אל תתלי זאת בי יקירתי צר לי שלקחו לך את הסוכריה... באמת. שנה טובה לך.. תוספת: ואת השקרנית... איתך לא החלפתי מילה אלא עם בליסאנה וגם איתה לא דיברנו על כך. רוצה לתבוע אותי?! |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 21 בספט׳ 2006
אני לא מכיר את האיש. בכלל לגמרי לא. גם לא יודע אם חף מפשע או אשם. אני גם כל כך לא מבין בהליכי משפט שכאלה.
במידה ואכן אשם, החל תהליך משפטי, והוא יימצא ככזה. או אז צריך למצות איתו את כל חומרת הדין. במידה וימצא זכאי ישוחרר. אפילו אם אכן יימצא זכאי, הכתם ידבוק בו לעד. תמיד יהיו כאלה שיטלטלו בראשם, לך תדע מה היה שם. עליו אין מידת רחמים ? על האאוטינג הנוראי שעשו לו ? מה אם הוא זכאי ? באמת זכאי. לא כזה שיצא זכאי מפאת חוסר הוכחות או איזה בולשיט משפטי. ממש זכאי. ניתן להעלות על הדעת אפשרות כזו. מה עם הנזק שנגרם לו ? אני לא טוען שהוא זכאי. אבל מה אם כן ? השליטה, אני רוצה לומר לך פה משהו. את יודעת מה כואב לי בהתנהלות שלך ? ההסתערות האמסטפית שלך. עדיין יש משהו שאני כן מבין בו. זה אנושיות. ואת פה לא מגלה ולו קמצוץ כזה. שוב את ממנה עצמך לשופטת וכבר גזרת דין מזמן. חכי לגזר דין. זה בגדר אכילת נבלות בשלב הזה, שמבחילה אותי. לא ברור בכלל שמי שאת מצביעה עליו יהיה הגופה. כלובי, אני פונה אליך, לנעול גם את השירשור הזה. כולל אלו שיבואו אחריו. לא יאה בכלל לדון בנושא הזה, עד שלא יהיו תוצאות למשפט. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
בטי בום כתב/ה: שליטה וכחולית תתאפקו עם הריקודים על הדם לבסוף הצדק יצא לאור
ואז אני מקווה שהכובע יהיה טעים בטי, לא יודעת אם שמת לב אבל אני שתקתי מזמן ולו בשל העובדה שאני יודעת שאני לא יודעת כלום ואיש לא יידע מה באמת היה או לא היה למעט המעורבים ישירות בעניין (הוא והיא) ואולי בית המשפט ידע דבר או שניים. למה שאני ארקוד? את חושבת שאני נהנית לשמוע על אונס?? את חושבת שאני אשמח לדעת שהיא שיקרה ושהוא יצא זכאי ובכך היא הזיקה להרבה סאביות שנפגעו באמת (אשמח רק בשבילו שניקה את שמו ושלא נגרם לו עוול מיותר)?? למען האמת, אני לא יודעת מה גרוע יותר ואני כן מקווה שלא קרה כלום. סך הכל אין לי דבר וחצי דבר נגדו, באמת שלא. כמו כן אין לי שום אינטרס לכאן או לכאן. אין לי מושג מי היא בכלל, בעוד שאותו אני כמריה היכרות שטחית וכן, גם אני חשבתי שהוא איש מאוד נחמד ובטוח וכל זה. אם כבר,ה יה לי אינטרס להגן על שמו. אבל אני לא מייחסת חשיבות למי הם הגורמים למעט האמת. הטרוניה היחידה שהיתה לי זה שאנשים שהם חברים שלו ישר אמרו שזה לא יכול להיות כי הוא לא יכול להיות "כזה". וכן, יכול להיות שבתחילת השרשור הקודם שננעל הגבתי בצורה קיצונית, אבל זה רק בגלל שהציק לי לראות שכולם מגנים עליו בלי לדעת כלום (כלומר רק מה שהוא מספר). ו... התמתנתי. את יכולה לבדוק את זה. אם לא היה כלום, אני הראשונה שתאמר שהיא טעתה והראשונה שתגנה את הבחורה במידה והיא שיקרה. ואני לא אשמח לכאן או לכאן. אני בסך הכל רוצה צדק כמו כולם. |
|
LADY(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
LADY(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
זה חזק , אמיתי, אכזרי !
כמו החיים ... כמו אנשים .... ____________________ יונתן/ יונה וולך אֲנִי רָץ עַל הַגֶּשֶׁר וְהַיְלָדִים אַחֲרַי יוֹנָתָן יוֹנָתָן הֵם קוֹרְאִים קְצָת דָּם רַק קְצָת דָּם לְקִנּוּחַ הַדְּבַשׁ אֲנִי מַסְכִּים לְחוֹר שֶׁל נַעַץ אֲבָל הַיְלָדִים רוֹצִים וְהֵם יְלָדִים וַאֲנִי יוֹנָתָן הֵם כּוֹרְתִים אֶת רֹאשִׁי בַּעֲנַף גְּלַדְיוֹלָה וְאוֹסְפִים אֶת רֹאשִׁי בִּשְׁנֵי עַנְפֵי גְּלַדְיוֹלָה וְאוֹרְזִים אֶת רֹאשִׁי בִּנְיָר מְרַשְׁרֵשׁ יוֹנָתָן יוֹנָתָן הֵם אוֹמְרִים בֶּאֱמֶת תִּסְלַח לָנוּ לֹא תֵּאַרְנוּ לְעַצְמֵנוּ שֶׁאַתָּה כָּזֶה. _____________________ איתך - LADY ! |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
המלט • 21 בספט׳ 2006
השליטה כתב/ה: אני מתארת לעצמי (למרות שאינני יודעת), שבית המשפט שיחרר אותו באילו שהם תנאים מגבילים (כגון איסור על יצירת קשר עם המתלוננות)
המקום היחיד בו יוכרע האם הוא אשם או שלא, אינו בית המשפט שדן במעצרים אלא בית המשפט המחוזי בו שופטים אינוסים. מדוע את מתארת לעצמך את זה? מאותה סיבה שדמיינת לעצמך כי הוא "אנס אונס אכזרי וברוטאלי"? איזה מידע יש לך שלאחרים אין? האם היית נוכחת בסשן? האם יש לך קשרים עם החוקרת המשטרתית? ומדוע את כותבת "מתלוננות", כאשר כולם יודעים שיש רק מתלוננת אחת? אין לך שום גבולות? אני לא חושב. אני חושב שכמו כולם, את לא יודעת כלום. יש לך השקפה, הו כן. יש לך סדר יום, יש לך אג'נדה, יש לך מסר להעביר, ושום פאקינג עובדות לא יבלבלו ולא יעצרו אותך. כן הגישו כתב אישום, לא הגישו כתב אישום, מבחינתך הוא אשם לגמרי. את הקטיגור והשופט גם יחד. לשון הרע שלך היא מהסוג הגרוע ביותר -- היא ממוקדת ומכוונת, ויש לה מטרה -- להרוס את האיש. וכפי שאנו רואים, את לא בוחלת בשום אמצעים. את לא ראויה לייצג אף אחד בקהילה הזו. בטח לא ללוות סאביות "חדשות", שאולי מחפשות אהבה, ולא שנאה יוקדת; שמחפשות התנסות, ולא אג'נדה לעוסה ורגזנית. תעשי טוב לעצמך ולכולנו אם תאספי את עצמך וכל מה שכרוך בכך, ותלכי לשפוך את הרעל שלך במקום אחר. |
|