נוריתE |
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
Re: אכן יש ויש
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
נוריתE • 22 בספט׳ 2006
gentlewhip כתב/ה: יש נשים שלא כל כך יודעות מה הן רוצות מעצמן
מבלבלות ותבלבלות ואחר כך גם הן באות לפרום ומתבכינות :"שתו לי, אכלו לי" ויש כאלה שיודעות בדיוק מה הן מחפשות ומגדירות זאת היטב ,הן אחראיות,בוחנות קשר בתחילתו כך שלא תקרה נפילה....יודעות להגיד לא כשצריך או לצאת מהקשר ,..מבלי להתלונן אחר כך אכן יש ויש אכן יש שני סוגי נשים בבידסמ ובכלל, מטומטמות וחכמות רק מזל שהן קיימות רק בעולם הפנימי שלך |
|
Gentlewhip(שולט) |
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
הבהרה
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
Gentlewhip(שולט) • 22 בספט׳ 2006
תגובתי כלל לא היתה מופנית כלפי איימי אלא רק רכבה על הנושא
ובתוכנה לא התכוונתי לפגוע במישהיא אלא לנער ולהצביע על תופעה נשים שמחפשות בן זוג ונילי מגיעות לאתר זה ומתחילות להתפתל בתאור רצונן מבן זוג עתידי ואחר כך לפעמים לאחר מפגש עם דום הן זועקות שקרה להן דבר נורא אז כדאי שכל אחת תהיה יותר אחראית,ותבדוק היטב עם מי היא בקשר ומה יכול לקרות בקשר הזה אשר לאיימי או אחרות שאכן מרגישות שהותקפו או שהחוויה שלהן היתה נוראית אני מסכים עם כל מה שנאמר ורוצה להוסיף :אולי גם כאן כדאי לקחת צעד אחורה ולהזהר יותר |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
Re: הבהרה
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 22 בספט׳ 2006
gentlewhip כתב/ה: תגובתי כלל לא היתה מופנית כלפי איימי אלא רק רכבה על הנושא
ובתוכנה לא התכוונתי לפגוע במישהיא אלא לנער ולהצביע על תופעה נשים שמחפשות בן זוג ונילי מגיעות לאתר זה ומתחילות להתפתל בתאור רצונן מבן זוג עתידי ואחר כך לפעמים לאחר מפגש עם דום הן זועקות שקרה להן דבר נורא למה שאישה שמחפשת בן זוג וונילי תגיע דווקא לאתר הזה? הרשת מוצצצפפפת באתרי היכרות ווניליים. |
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
דוקא מסכים
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
הוא(שולט) • 22 בספט׳ 2006
אולי בגלל הטרנד אולי בגלל שזה נראה קול כזה כאילו
נתקלתי בלא מעט שלא ממש הבינו את המהות או באמת צרכו את זה זה מתכון בטוח לאי הבנות ולתפירת סיפורים. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
Re: דוקא מסכים
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
הוא כתב/ה: אולי בגלל הטרנד אולי בגלל שזה נראה קול כזה כאילו
נתקלתי בלא מעט שלא ממש הבינו את המהות או באמת צרכו את זה זה מתכון בטוח לאי הבנות ולתפירת סיפורים. לא חושבת שנשים ווניליות יישארו כאן הרבה זמן. ולמה שיתפרו סיפור? אותו דום יכול תמיד לבוא ולתקן את גרסתה של המתלוננת, ונראה לי שבמקרה של וונילית חדשה יהיה ברור מהר מאוד שכל העניין הוא פשוט אי- הבנה, לא? אבל מה אני יודעת, וונילית שכמותי |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
תוספת: נתקלתי בהרבה דומים שכשלא הלך בינם לבין נשלטת מסויימת, הם טענו שהיא "בכלל וונילית". מי מגדיר מי וונילי ומי לא?
|
|
llulu(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
איימי
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
llulu(נשלטת) • 22 בספט׳ 2006
אני חוזרת דווקא לתחילת השירשור שלך ונתפסת במילה שהשתמת : כבוד
כבוד הוא דבר שאת לא בהכרח צריך לחכות מהאחר אלא מעצמך. המסר שלך נוגע בדבר חשוב ביותר : הצורך של הסאבית להרגיש כבוד מי הפרטנר שלך מה עם הצורך הזה ימולא על ידי את עצמך? כך שלא תיהיה תלויה באף כבוד חיצוני כדי להרגיש טוב עם עתצך. מי שלא עונה לקריטריונים שלך לפי ההרגשה הפנימית שלך של דיגניתי פנימית יהיה רק ידיד, ולא דום שלך הפגיעה לא תיהיה רק חוסר התאמה בלי שהיתנהגות שלו יפגע במה ששלך, במה שאת. אנחנו פגיעים מרגע שאנו שמים את הכילים של הערכת עצמית בידיים של האחר. אומנם אנו תמיד זקוקים לא : אהבה מבוססת על זה אבל מספיק שאת יודעת שאת מקבלת את עצמך בתוך סאבית אני קרתי את זה בזמנו : סבית שמתקבלת על הדעת שנה טובה סוויט |
|
Gentlewhip(שולט) |
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
עוד מילה
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
Gentlewhip(שולט) • 22 בספט׳ 2006
בכל מיקרה המסר שלי ,בעיקר לנשלטות:קחו אחריות,נסו להאחז בידידות אמת על מנת לקבל פרספקטיבה חיצונית אמיתית על מה שקורה
ואני יודע לא תמיד זה עובד ולפעמים לצערנו קורים מקרים שלא צריכים לקרות |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
23 בספט׳ 2006
ממה שלמדתי בחיי
לפני 18 שנים •
23 בספט׳ 2006
עינבר • 23 בספט׳ 2006
שsweetslave אומרת שתחושת בכבודה צריכה להיות פנימית,
היא מתכוונת לתחושת כבוד לבטחון עצמי. פעם חשבתי שאני צריכה להיות עם כבוד והעכה עצמית גבוהים, שלא משנה מה יאמרו לי, אני לא אפגע מזה באמת. היום אני מבינה שלא מדובר בכך, לא מדובר בחסינות מפגיעות לא בהכרה איך ראוי שהתייחסו אליי וחוסר התפשרות על יחס אחר. במקרה שלי לא הייתה לי מודעות למה אני לא יכולה לסבול משולט. חוסר המודעות הזאת, לא אפשרה לי לשים גבולות וללכת בזמן. שgentlewhip אומר שאישה צריכה לקחת אחריות, הוא מתכוון שהיא צריכה לקחת אחריות בראשית על עצמה, לנסות לזהות אם האדון האהוב והחמוד גורם לי נזק, לבחון פרספקטיבה, בערת אנשים שקרובים לנו, את הקשר. הוא אומר שהוא יודע שזה לא תמיד עובד, במציאות לפעמים דווקא שההתעללות הכי קשה, רגע אחרי שנאהבת נוצר דיסוננס (סתירה ביחס אליך) שאת לא יכולה לעכל אותו, במקרים כאלה, איבוד הפקספקטיבה, ההונאה העצמית היא כלי הגנה של הנפש, כי המציאות איומה מדיי לעיכול. במקרים כאלה חברים יכולים להשתקע, איך לא ראית זאת? והיום אני עונה, אם הייתי רואה את זה אז, הייתי משתגעת. |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
23 בספט׳ 2006
עינבר
לפני 18 שנים •
23 בספט׳ 2006
llulu(נשלטת) • 23 בספט׳ 2006
כך התכוונתי בידיוק בעיברית המהססת שלי
תודה על חיזוק למילותיי חסינות מפגיעה אכן לא קיימת אלא לדעת מתי כן הגענו לגבול היכולת שלנו שהיא לפעמים - והבדסמ פה כי אנחנו נהנות מזה- המסע מופלא שמבקשים לעשות עם דום מתאים אוהב או מנוסה כבוד עצמי, בטחון עצמי כמו שיותר נאות לקרו לזה - לפעמים נהלם ברגע של פגעיה אבל אם הוא תלוי יותר בדימוי של עצמך, אז הנסיבות החיצוניות הוא גורם לשיקום יותר חזק ויעיל לחזרה לעצמך. אגב, חברים יש להם תפקיד חשוב בתהליך הזה אבל בד"כ, זה את מול עצמך לבד מעבר לזה, יש פגיעות שהן קשות מאוד בתחום הקרימינלי אבל על זה אנחנו לא מדברים כרגע והמיקרים האלה שייכים לבתי משפת או ךמיקצואנים אחרים וכל ההשאר צריך להיות הנאה ושמחה תודה ויום טוב |
|