dragon fly |
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
dragon fly • 24 בספט׳ 2006
אני לא חושב על כלום............
אני מכין לך טרייק עכשיו ואני מרחף בספייס כרגע מהמוסיקה.... הכל קטן עלי כרגע.... על מה את חשבת? |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
דולי .(שולטת) • 24 בספט׳ 2006
dragon fly כתב/ה: אני לא חושב על כלום............
אני מכין לך טרייק עכשיו ואני מרחף בספייס כרגע מהמוסיקה.... הכל קטן עלי כרגע.... על מה את חשבת? טרייק ? נהדר , מתאים לי . אהבתי את הקודם שהכנת לי. חשבתי על טנוס + שיפודים........ |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
טרייק ?
נהדר , מתאים לי . אהבתי את הקודם שהכנת לי. חשבתי על טנוס + שיפודים........[/quote] כן אני בשלבי סיום שלו. מעביר את זה למישהו שיערוך את זה אצלו..........(מישהו שאת מכירה חבר של אינפקטד) שיעשה לזה מיקס טוב. טנוס?.... גם אני חשבתי על זה...........נראה לי מתאים יותר השם........תני-לאס...... מסעדת דולי! שיפודים על אלקטרודות במקום על גחלים........ טיגון הבשר הנא עם תבלון מיוחד......... תכיני סטיקר כזה בהזדמנות.......... |
|
חתולההה |
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
מיאווווווווווווווווווווווווווווו
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
חתולההה • 24 בספט׳ 2006
אני שונאת עקיצות של נמלים
דולי מסוכן איתךךךךךךךךךךךךךךך מיאווווווווווווווווו דרגון תיזהר לא לזרוק שוב את הזבל פעם הבאה היא תביא לך עלוקות מוצצות דם }}}}{{{{ מיאוווווווווווווו חתולההה. |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
הלוואי וזה הייתי אני............
אני יודע איך להתגרות בה......... אם פעם תמצאו אותי מבותר לחתיכות תבינו למה......... עלוקות מוצצות דם ?...........(יש בני אדם יותר גרועים מזה.........) |
|
חתולההה |
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
מיאוווווווווווווווווו
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
חתולההה • 24 בספט׳ 2006
"צוחקת" אתה חי דרגון חיחי
נכון אמת יש אנשים יותר גרועים מעלוקות מיאווווווווווווווווווו לא משעמם אצלך }{ חתולההה. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
לזה ניתן להיתמכר בקלות
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 24 בספט׳ 2006
דולי . כתב/ה: סימנים של אש
[color=red]התרגלתי.... , בדרך כלל כשמגיעה לסשן, מגיעה מרוכזת במטרה , באה לדפוק , לזיין , לקרוע ולחדור עד הסוף , יש לי גישה של גבר , לא כל כך אוהבת את המסביב , תכלס את המטרה , והיא כמובן "פי הטבעת של הסאב". וכבר בדרך מרגישה את ענני התאווה תוקפים אותי , כשמגיעה ...אז מיד....מעמידה אותו על 4 , או בתנוחה אחרת בה הישבן גלוי ופסוק לפני , ו...מכניסה, בכוח בתאווה , בריכוז ממוקד ומדוייק , דוחפת פנימה והחוצה , מעמיקה ...קורעת ...בכוח ...בלי להתחשב, לאחר שתאוותי שקטה, מתפנה לכל היתר....מדיקל , חתכים...וכל הכבודה המתלווה. החשוב הוא התקיעה והפתיחה .את זה אוהבת ומתענגת על כך. [/color] על זה בדיוק אני מדבר כאן- חדירה לשם חדירה זיון לשם זיון בלי כול התיאטרון שמסביב |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
Re: מיאוווווווווווווווווו
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
חתולההה כתב/ה: "צוחקת" אתה חי דרגון חיחי
נכון אמת יש אנשים יותר גרועים מעלוקות מיאווווווווווווווווווו לא משעמם אצלך }{ חתולההה. כן כן אני עוד חי................(למרות הדומית המסוכנת שלי........ ) עם ישראל חי........ מאושר מחייך נהנה שנה טובה לכולם קחו את החיים בסבבה........ תהנו תבלו ותתסשנו! |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
מומלץ לקריאה לפני שהולכים לישון
לפני 18 שנים •
24 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 24 בספט׳ 2006
ציטוט:
אלימלך כתב/ה: נראה לי שהרבה מפספסים את הסיפורים של דולי, שמתפרסמים במגזין(דף ראשי למטה). אולי הסיפורים לא קלים,אבל אם באים עם ראש פתוח, אפשר בהחלט להנות מהסיפורים עצמם והיצירתיות שבהם. אזהרה : לא לקרוא לפני השינה... ואני טוען ש: הכי כדאי לקריאה לפני השינה זה מספק חומר מעולה לחלומות רטובים |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
דולי .(שולטת) • 25 בספט׳ 2006
המפקדת כתב/ה: דולי, את ממש מגיוור !!!!
לא משנה מול מה את עומדת תצליחי להפוך אותו לסשן וכמובן היצירתיות, השארתי לך את יד ימין שתזרוק את הזבל חיחיחי הרגת אותי בכיף , ממוש..... |
|