dragon fly |
לפני 18 שנים •
29 בספט׳ 2006
זונה שלי........רצית להוכיח שאת הכי טובה?תוכיחי!!!!!!!!!!!!!
לפני 18 שנים •
29 בספט׳ 2006
dragon fly • 29 בספט׳ 2006
שלחתי לה הודעה אדומה מתגרה בנוסח פומיקי.......
עשרות נשים כבר אמרו לי בחיי שאני טיזר לא קטן.........הן בדיבור והן בהתנהגות שלי. קרה כבר המון שהפשטתי בחורות וייחמתי אותן ונתתי להן ללכת בלי שום מגע שלי. כן כן גם אני נהנה מזה בחיי הונילים. שלחתי לה הודעה תוך ידיעה מראש עם מי אני מתעסק........(מה שנקרא עם דולי לא מתעסקים) יודע שקשה להוציא אותה מכליה........אבל גם יודע איפה יכול לגרות אותה. ידעתי שאני הולך על חבל דק ומסכן את יחסיי איתה אבל בכל זאת אזרתי אומץ ושלחתי לה הודעה.הודעה מתגרה! מאוד מתגרה! הילד הקטן מתגרה בדומית המסוכנת!ועוד איך מתגרה בנקודה הכי רגישה שלה.! זאת ששמה הולך לפניה והרבה מפחדים ממנה!הסדיסטית הכי עולמות וזה בדוק.......! ציפיתי לתגובה לחריפה ממנה, משהו בנוסח ילד מה אתה עושה ?.מתגרה בי בכוונה? האמת ,שום תגובה לא הגיעה הכל המשיך כרגיל,לא הגיבה כלל המשיכה לדבר רגיל. הכל המשיך בינינו סבבה........כאילו לא קרה כלום. הפלאפון שלי מצלצל ושומע את קולה.........שלום לנו.......מה שלומך כלבונת שלי? זונת על שלי?...........איך את מרגישה?..........שומע את צחוקה ומחייך........ שואלת אותי מה התוכניות שלך?מתי פנוי בשבילי? אני עונה בכנות בשבילך תמיד פנוי . אבל מה התוכניות שלך שואלת בכל אופן?אני מפרט לה והיא אומרת סבבה. סתם רציתי לשאול אם אתה פנוי כי בא לי סשן חזק ואכזרי. אני אומר לה סבבה מתי?רק תגידי ואני בא לאן שתגידי. עונה לי בצחוק מתגלגל זנזונת יא זבלונת אחת,שק צואה מהלך בא לי סשן אבל לא איתך בא לי זונה אחרת ,זונה יותר טובה ממך! אני שומע את זה וליבי פועם חזק,אני מתחיל לקנאות למה מישהו אחר ולא אני? עונה לי זה רצוני זבלונת שכמוך,תסתמי את הפה שלך ורדי על 4 עכשיו! אבל דולי אני ברחוב איך אפשר?לא מעניין אותי על 4 תתחיל ללקק את הרצפה זבל. יורד על 4 ועושה כרצונה,שואלת באיזה רחוב אתה כרגע?עונה לה והיא אומרת לי בחוזקה! כלבונת אני מגיעה לשם עכשיו ורוצה לראות אותך מלקקת את הרצפה כמו כלבה מיוחמת עם הלשון בחוץ ולא מעניין אותי שאנשים מסתכלים וכו...........(לדולי יש חוקים משלה) על 4 עם הלשון בחוץ ושאני אגיע אבדוק כמה הלשון חמה ורטובה. אני עונה לה אוקיי אני לא זז ממקומי עד שתבואי. אני על 4 מלקק את הרצפה מרגיש מושפל,עיני על הרצפה,גופי מתחמם ומזיע מההשפלה. יום חם בחוץ,השמש יוקדת ואנשים עוברים ברחוב ומסתכלים עליי כמטורף,ככלב אנושי שמלקק תרצפה המלאה בלכלוך ושתן של כלבים. קצת מוזר לראות גבר חתיך ברחוב לבוש כהלכה מלקק את הרצפה נכון? אחרי חצי שעה שאני מלקק הטלפון מצלצל ואני רואה שזאת היא....(רק לה אני רשאי לענות) שומע את קולה,יפה זונה שלי את מלקקת טוב אני רואה אותך מהצד ונהנית תמשיכי יותר מהר ,יותר מהר,להתנועע עם הגוף קדימה,עם הישבן קדימה,,,,כן כלבונת כן...... תחשבי שמישהו דופק אותך מאחור ואחד מקדימה תוקע את האם אימא שלך חזק כן כלבונת שלי.......כן,,,,,,,,,,,יותר מהר ,,,,,,,,מהר,,,,,,,מהר...תדפוק את הרצפה כלב... כן זונה שלי...כן......מהר.....תחשוב שאיזה כוסית מתחתיך עם כוס צר מתה שתתקע אותה חזק ועמוק,,,,,,,קדימה יותר מהר.........חזק......מהר יותר.......יפה כלבונת... ועכשיו לעצור!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יפה כלבונת לנשום עמוק...........לעצום עיניים ולחכות על 4 . עוברות 2 דקות ואני מרגיש יד חזקה נותנת לי סטירה לפנים.....אין קול רק סטירה על פניי מרגיש 2 ידיים תופסות אותי בחוזקה ,מרגיש כיסוי עיניים על עיניי,אוזקים את ידיי ורגליי. ומתחילים לסחוב אותי בכח תוך כדי קבלת בעיטות בישבן. אתה נתון למעצר לפי צו מאסר של משטרת הכלוב חתום בידי השופטת דולי. הליכה של כמה דקות ומישהו תופס אותי מראשי מכופף אותי ומכניס אותי לרכב. אין שום קול או דיבור רק רעש של מכונית ומנועה החם. זורקים אותי לרכב ואני נשאר ככה סגור ברכב בלי אוויר למשך שעה בשיא השמש. מרגיש מושפל,מרגיש חסר אונים מת לצעוק מפחד לגורלי. לא יודע כמה זמן עבר ואז היא מגיעה מסתכלת עליי ואומרת לי בהפתעה מוחלטת. תוך כדי סטירה חזקה לפנים ילדונת לדולי לא מתחצפים,בי לא מתגרים..... אני עונה לה אבל דולי לא התכו,,,,,,,,בום גאג בפה תשתוק זבל לא רוצה לשמוע אותך. עקרונותיה של דולי אומרים שעל טעויות משלמים....מרגיש אותה יושבת לידי מעשנת את סיגרית הטיים שלה שרגיל לזהות לפי הריח.......בום מרגיש סיגריה בכף יד ימין ..... שוב פעם סיגריה הפעם ביד שמאל...........מרגיש את אצבעותיה לוחצות על גופי בחוזקה. וגורמות לי כאב אדיר בגופי שגורם לי לצעוק בחוזקה.......איהההההההההההה שומע את צחוקה ילדונת זאת רק התתחלה........זה הולך להיות חזק וכואב! כמו שהבטחתי לך וציינתי כל ההתגרויות שלך והטיזינג נרשם אצלי ומזמן זרקתי את הפנקס... פשוט מרב שאתה מתגרה עברתי לדפדפת.........כן כן זאת עם הברזלים.(צחוק נלווה עם הברזלים........! היא מתקרבת אליי ונושפת עליי את אוייר הסיגריות. היא יודעת שאני שונא סיגריות..........אני מרגיש להב של סכין נצמד לי לצוואר...........היא מעבירה לי סכין על הצוואר.....אני מתחיל לנשום בכבדות...... מפרפר עם נשימותי כמו אדם הנאבק על חיו........ היא שמה לב שאני מפחד...שאני רועד מפחד.......ואני בטיפשותי משחק לידיים שלה כי היא נהנית מזה .(מה גורם לסדיסטית הנאה ?) היא שמה לב כמה אני מפחד ופשוט מעבירה את הסכין על גופי......... אני מרגיש את הלהב החד על גופי.........בקושי נושם הילד......... מרגיש את הסכין קורעת לי את החולצה......(לא חבל חולצה שאני אוהב כל כך?) מרגיש את פלג גופי העליון ערום,מרגיש אותה עם הסכין על החזה שלי....... אחחחחחחחחח פתאום מרגיש כיבוי סיגריות על 2 הפיטמות שלי במקביל והיא מושכת לי את השערות מהחזה בכח החוצה בחוזקה! אני זועק מכאב אבל מי שומע אותי?אני עם גאג............ היא פשוט מעבירה את הסכין על הבטן שלי ואומרת לי בטון קשוח אני כל כך מתה על הבשר שלך.בשר יפה ושרירי שאוהבת את הריח והטעם שלו עסיסי וטעים בשר נא. אתה יודע שאני חולה עלייך ילד אבל בא לי מאוד לטעום מהבשר שלך.להרגיש את הדם שלך! אני מרגיש את שפתיה נושכות לי את הפיטמה הימנית בביס אכזרי שלא מתיר מקום לספקותתת... דולי עצבנית עלי.........בקושי נושם מרגיש אותה.......מסמנת עם הסכין והלהב נקודה בין 2 הפיטמות שלי מורידה לי את השערות מחטא ומנקה .......שמסיימת שוב נשיכה בפיטמה הימנית... גופי נושם בכבדות הזין שלי עומד בטירוף אני בקושי נושם.......והיא בשלה עונה לטלפון שלה ואומרת יש לי בשר טוב בשבילכם 10 שח לקג . טרי ביותר עכשיו אני שוחטת אותו ,,,שחיטת דולי! באותו רגע ששמעתי זאת הפסקתי לנשום לכמה שניות......(על מה היא מדברת ?) היא מסיימת את השיחה ואומרת לי שמעת כלבונת יש קונים לבשר שלך! לא מסיימת את המשפט ואני מרגיש נשיכה בצוואר..........חזקה!!!!! היא אומרת לי כלבונת שלי טוב לך?נהנית?נכון שכיף לך? כלבונת שלי למה את מתחננת כבר 4 חודשים שואלת?רצית משהו נכון?....... עיני נפתחות כילד המחכה למתנת יום הולדת שלי........אני זועק צילוק!צילוק שלך! היא מושיטה את ידה ומסירה את הגאג ושומעת את קולי צועק צילוק שלך דולי! רציתי צילוק שלך!קעקוע !סימון היותי שייך לך!!!!!!!!!!!!!!! עדיין רוצה כלבונת?מוכן לכך????????????.בטוח כך??.....לא מתחרט?........ זה לכל החיים זבל ?..........מתאים לך?לא תתחרט בעוד 5 שנים על כך?.............. לא דולי,לא אתחרט,,,,,,,,רוצה את זה תמיד רציתי ועדיין רוצה! מיום ליום רוצה יותר ויותר האמת ואת יודעת זאת. בטוח פומיקי שלי שואלת שוב?.....אני עונה בצעקת אמוק ככככככככככככןןןןןןן.... יפה כלבונת מרגיש את הגאג שוב ננעץ בפי. .ואותה מעבירה סכין על הנקודה שסימנה בין הפיטמות שלי........... כלבונת שליייייייייי אני הולכת לסמן אותך בחזה.........לצלק אותך שםםםםםםםםםם עדיין רוצה כלבונת?......אני עונה עם תנועות הראש שלי כן..!.........יפה כלבונת! מרגיש את ידה השנייה אוחזת את הסנטר שלי ואת ידה מעבירה את הסכין לבטן שלי ..... היא יורדת מטה מטה עד למפשעות ,,,,עוזבת את הסנטר שלי עם היד השנייה ומחזיקה אותי במפשעות.......עם ידה..מרגיש את הסכין מעל הגינס......... היא דוחפת לי יד למכנס ותופסת לי את הזין בחוזקה........פפפפפפפפפששששש כלבונת מה הולך לך למטה?מישהי מיוחמת פה?..........היא עוזבת את ידה ומשחררת הכל בבום אחד חזק. אני מרגיש את הזין חזק עומד חזק הדוק לתחתון ולגינס. היא מעבירה את הסכין וחותכת לי את הגינס באיזור הזין........ מרגיש את הסכין ננעץ ומגיע לתחתון.......ככה היא חותכת אותי.......וקורעת ממני את הבגדים......מרב גירוי אני נושם בכבדות של אצן אחרי ספרינט של 100 מטר..... מרגיש אותה אוחזת את הביצים שלי ומעבירה את הסכין שם.......... משחקת לי עם הסכין על שערות הזין והביצים..........ככה מחככת את הלהב שם. כולי רועד מפחד מתרגש...........מוחי לא מצליח לחשוב מה היא עושה?מה המהלך הבא שלה.......היא קורעת מעלי את הבגדים.......עיני מכוסות אני אזוק ברגליים ובידיים. מה עוד היא רוצה?לחתוך אותי לחתיכות אני שואל את עצמי?............. היא משחררת לי את האזיקים מהידיים ומהרגליים ומשכיבה אותי על המושב האחוריי של האוטו,,,,משכיבה אותי על הבטן.......כאשר ראשי יוצא מהדלת השנייה החוצה וכמעט נוגע ברצפה.......! מרגיש אותה מעבירה את הסכין על כל גופי מהצוואר עד הכפות הרגליים..... תוך כדי שנותנת לי מכות בישבנים עם כף היד השנייה שלה......... אומרת לי בקולה החזק.....טוב לך זונה שלי......היא מעבירה את הסכין ומצמידה לי אותו לחור של התחת ורואה עד כמה זה מגרה אותי........אומרת לי איך אני אוהבת את הישבן שלך כמה שהוא סקסי אני נאלצת להפרד ממנו........אני בהלם המ...מה זה להיפרד ממנו? למה היא מתכוונת?................ היא קמה ממני עם הסכין ןמתחיל להרגיש אותה מצליפה בי בשוט על גופי........ היא אומרת לי זבלונת שלי כל הצלפה שאני נותנת אתה נותן קונטרה למושב של האוטו עם הזין שלך כאילו איזה כוסית מחכה לך שם עם הכוס הצר שלה.......ברור כלבונת.......? אני עונה עם גופי כן.............. מרגיש הצלפות חזקות אין הכנה אין דירוג אין בטיח ישר חזק על הישבן......תוך כדי שאני מפמפם את המושב עם הזין העומד שלי...ואיך עומד לי?הזין בשיאו! מרגיש את ההצלפות בגופי,,,,,,,אוח הן כל כך חזקות........אני כבר לא יכול לנשום מרב שכואב לי.......מרגיש אותה חונקת את צווארי וחונטת אותי..........עם איזושי רצועת בד. מה היא עושה לי אני שואל?.......מה זה לאן היא חותרת היום?..... כל כך הרבה דברים.............(ואני כנראה לא ידעתי מה מחכה לי בהמשך........) היא חונקת אותי למשך שעה תוך כדי שהיא לוחצת לי על נקודות שונות בגוף ועושה לי ביד תוך כדי שינוי מהירות וקצב.......רוצה לגמור זנזונת?טוב לך?...תמשיכי ככה לסבול כלבונת. אלוהים יודע כמה פעמים אוננה לי ואני כמעט בא לגמור ואז לוחצת על גופי ואין גמירה לא הצלחתי לספור אבל זה היה הרבה,הרבה מאוד.......... מפסקת לי את הישבנים ונשכבת מעליי תוך כדי שאני שרוע על המושב.............. נכון שצריך לבוא גל לפני החדירה נכון?........... זהו שלא היה גל.אפילו לא רוק...........שום כלום נאדה! פשוט פיסקה ואמרה לי בחוזקה! לדולי לא מתגרים....................עם דולי לא משחקים בטיזינג! כל כלב בא יומו! אני עוצר את הנשימה ומרגיש אותה חודרת לתוחכי בחוזקה בפרעות בעוצמה. גונחת צועקת משתוללת מזיינת מבתקת פותחת קורעת אונסת. אני לא מצליח לנשום אני מתכווץ כמו ברווז.......והיא תוקעת בחוזקה,תאמינו לי 10 גברים לא מזיינים כמותה! לא יודע מה נכנס בתוכי אבל זה משהו שלא הרגשתי קודם בחיי... עמוק חזק פולשני עבה והיא מפפמפת בחוזקה ! לא מספיק שדופקת גם דופקת לי ביסים בכתפיים ואנשים אני חנוט! לא עוברות שני דקות ואני מרגיש ידיים תופסות את ראשי מקדימה .אני מזהה ידיים של גבר חזקות.........היא ממשיכה לתקוע אותי מאחור הווא הגבר נצמד לפי בחוזקה ודוחף לי בחוזקה זין עבה וארוך ועמוק! אך אלוהים איפה האוויר הצח שאלתי את עצמי?אני מוכן לקנות אוויר בכסףףףףףףף! לא יכלתי לנשון ככה במשך 30 דקות זיינו אותי....... הטלפון שלה מצלצל והיא עונה ..בכעס צועקת לקו השני תרגיעו כבר אנשים היא לא הבריזה הזונה שלי תבוא היום. תסמכו על דולי לא רק שתבוא אלכם אלא תבוא מוכנה........ אני שומע את זה ושואל את עצמי מוכנה למה?......... היא צועקת לי בחוזקה.שוב...........יש לך קונים הערב ,,,,,,,,יש ביקוש לזונה שלי........... הלילה זה הלילה שלך...........נכון זונה?......אני אומר לעצמי איזה לילה היא מדברת עכשיו בוקר.!!!! ..הם סיימו לדפוק אותי תוך כדי שהגבר גומר לי בפה בשפריץ ענק וחם.היה טעים האמת...... הוא שיחרר את פניי מהזין שלו דולי יצא מתוכי ודחפה לי באט פלאג עמוק תוך כדי שמושיבה אותי לידה......... ואומרת לי יפה זונה שלי זה היה החימום תתכונני להמשך הרבה יותר חזק........ אני מסמן לה עם ידי והיא שואלת מה?......אני מסמן לה שוב על העיניים......... אומרת לי מה רוצה?להוריד את כיסוי העיניים שלך.........עונה לה עם הראש כן........ היא מורידה לי את כיסוי העיניים ואני מתבונן בה במבט של ילד ומחייך...... היא רואה...את מבטי ושאני רוצה לדבר.......תופסת אותי מראשי ומשחררת את הגאג מה כלבונת שלי.מה רצית להגיד לי?.......רוצה להגיד שאת מתחרטת כלבונת?...... ואני עונה לה ...........במילה אחת...תודה..........דולי תודה אבל לאן פנינו אני שואל? מה יש בתפריט?...........מה במוחך?.............. צחוק של מיליון דולר עולה על פניה ........אך זונה שלי הלילה זה הלילה שלך! רצית להוכיח שאת הכי טובה והיום תוכיחי לי עד כמה טוב את.!!!! אני עונה לה דולי אבל עכשיו בוקר מה יקרה עד הערב?....... זונה שלי.את מעלה ספקות בי שואלת אותי........?אני מתבייש ומרכין את ראשי ומבקש סליחה...........יפה זונה שלי..........תתבישי לך..........!!!!!!! דולי אבל לא התכוונתי............לזה רק שיחקתי איתך משחק של טיזינג. סטירה כבשה את פניי..כלבונת עם דולי לא משחקים........תלמדי את הלקח. וחוץ מזה רצית צילוק נכון?........אני עונה לה נכון..........ועדיין רוצה ממך! אומרת לי יפה כלבונת שלי היום את צריכה להוכיח שאת ראויה לו.......מה חשבת שכל אחד מקבל את סימוני?........צריך להיות ראוי לכך. שומע את האוטו עוצר. שומע קול גברת דולי הגענו..אני שואל אותה דולי היכן אנחנו?.... עונה לי תשתוק זבל ודוחפת לי גאג לפה........תופסת אותי ומקימה אותי שאני ערום, ובאט פלאג בתחת................ קושרת את ידיי וסוחבת אותי בחוזקה.......תוך כדי שאני שומע קולות של יריות.....ברקע...... המשך יבוא....... דולי תמשיך בכבודה ובעצמה.......... |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
Re: זונה שלי........רצית להוכיח שאת הכי טובה?תוכיחי!!!!!!!!!
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
דולי .(שולטת) • 2 באוק׳ 2006
dragon fly כתב/ה: שלחתי לה הודעה אדומה מתגרה בנוסח פומיקי.......
עשרות נשים כבר אמרו לי בחיי שאני טיזר לא קטן.........הן בדיבור והן בהתנהגות שלי. קרה כבר המון שהפשטתי בחורות וייחמתי אותן ונתתי להן ללכת בלי שום מגע שלי. כן כן גם אני נהנה מזה בחיי הונילים. שלחתי לה הודעה תוך ידיעה מראש עם מי אני מתעסק........(מה שנקרא עם דולי לא מתעסקים) יודע שקשה להוציא אותה מכליה........אבל גם יודע איפה יכול לגרות אותה. ידעתי שאני הולך על חבל דק ומסכן את יחסיי איתה אבל בכל זאת אזרתי אומץ ושלחתי לה הודעה.הודעה מתגרה! מאוד מתגרה! הילד הקטן מתגרה בדומית המסוכנת!ועוד איך מתגרה בנקודה הכי רגישה שלה.! זאת ששמה הולך לפניה והרבה מפחדים ממנה!הסדיסטית הכי עולמות וזה בדוק.......! ציפיתי לתגובה לחריפה ממנה, משהו בנוסח ילד מה אתה עושה ?.מתגרה בי בכוונה? האמת ,שום תגובה לא הגיעה הכל המשיך כרגיל,לא הגיבה כלל המשיכה לדבר רגיל. הכל המשיך בינינו סבבה........כאילו לא קרה כלום. הפלאפון שלי מצלצל ושומע את קולה.........שלום לנו.......מה שלומך כלבונת שלי? זונת על שלי?...........איך את מרגישה?..........שומע את צחוקה ומחייך........ שואלת אותי מה התוכניות שלך?מתי פנוי בשבילי? אני עונה בכנות בשבילך תמיד פנוי . אבל מה התוכניות שלך שואלת בכל אופן?אני מפרט לה והיא אומרת סבבה. סתם רציתי לשאול אם אתה פנוי כי בא לי סשן חזק ואכזרי. אני אומר לה סבבה מתי?רק תגידי ואני בא לאן שתגידי. עונה לי בצחוק מתגלגל זנזונת יא זבלונת אחת,שק צואה מהלך בא לי סשן אבל לא איתך בא לי זונה אחרת ,זונה יותר טובה ממך! אני שומע את זה וליבי פועם חזק,אני מתחיל לקנאות למה מישהו אחר ולא אני? עונה לי זה רצוני זבלונת שכמוך,תסתמי את הפה שלך ורדי על 4 עכשיו! אבל דולי אני ברחוב איך אפשר?לא מעניין אותי על 4 תתחיל ללקק את הרצפה זבל. יורד על 4 ועושה כרצונה,שואלת באיזה רחוב אתה כרגע?עונה לה והיא אומרת לי בחוזקה! כלבונת אני מגיעה לשם עכשיו ורוצה לראות אותך מלקקת את הרצפה כמו כלבה מיוחמת עם הלשון בחוץ ולא מעניין אותי שאנשים מסתכלים וכו...........(לדולי יש חוקים משלה) על 4 עם הלשון בחוץ ושאני אגיע אבדוק כמה הלשון חמה ורטובה. אני עונה לה אוקיי אני לא זז ממקומי עד שתבואי. אני על 4 מלקק את הרצפה מרגיש מושפל,עיני על הרצפה,גופי מתחמם ומזיע מההשפלה. יום חם בחוץ,השמש יוקדת ואנשים עוברים ברחוב ומסתכלים עליי כמטורף,ככלב אנושי שמלקק תרצפה המלאה בלכלוך ושתן של כלבים. קצת מוזר לראות גבר חתיך ברחוב לבוש כהלכה מלקק את הרצפה נכון? אחרי חצי שעה שאני מלקק הטלפון מצלצל ואני רואה שזאת היא....(רק לה אני רשאי לענות) שומע את קולה,יפה זונה שלי את מלקקת טוב אני רואה אותך מהצד ונהנית תמשיכי יותר מהר ,יותר מהר,להתנועע עם הגוף קדימה,עם הישבן קדימה,,,,כן כלבונת כן...... תחשבי שמישהו דופק אותך מאחור ואחד מקדימה תוקע את האם אימא שלך חזק כן כלבונת שלי.......כן,,,,,,,,,,,יותר מהר ,,,,,,,,מהר,,,,,,,מהר...תדפוק את הרצפה כלב... כן זונה שלי...כן......מהר.....תחשוב שאיזה כוסית מתחתיך עם כוס צר מתה שתתקע אותה חזק ועמוק,,,,,,,קדימה יותר מהר.........חזק......מהר יותר.......יפה כלבונת... ועכשיו לעצור!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יפה כלבונת לנשום עמוק...........לעצום עיניים ולחכות על 4 . עוברות 2 דקות ואני מרגיש יד חזקה נותנת לי סטירה לפנים.....אין קול רק סטירה על פניי מרגיש 2 ידיים תופסות אותי בחוזקה ,מרגיש כיסוי עיניים על עיניי,אוזקים את ידיי ורגליי. ומתחילים לסחוב אותי בכח תוך כדי קבלת בעיטות בישבן. אתה נתון למעצר לפי צו מאסר של משטרת הכלוב חתום בידי השופטת דולי. הליכה של כמה דקות ומישהו תופס אותי מראשי מכופף אותי ומכניס אותי לרכב. אין שום קול או דיבור רק רעש של מכונית ומנועה החם. זורקים אותי לרכב ואני נשאר ככה סגור ברכב בלי אוויר למשך שעה בשיא השמש. מרגיש מושפל,מרגיש חסר אונים מת לצעוק מפחד לגורלי. לא יודע כמה זמן עבר ואז היא מגיעה מסתכלת עליי ואומרת לי בהפתעה מוחלטת. תוך כדי סטירה חזקה לפנים ילדונת לדולי לא מתחצפים,בי לא מתגרים..... אני עונה לה אבל דולי לא התכו,,,,,,,,בום גאג בפה תשתוק זבל לא רוצה לשמוע אותך. עקרונותיה של דולי אומרים שעל טעויות משלמים....מרגיש אותה יושבת לידי מעשנת את סיגרית הטיים שלה שרגיל לזהות לפי הריח.......בום מרגיש סיגריה בכף יד ימין ..... שוב פעם סיגריה הפעם ביד שמאל...........מרגיש את אצבעותיה לוחצות על גופי בחוזקה. וגורמות לי כאב אדיר בגופי שגורם לי לצעוק בחוזקה.......איהההההההההההה שומע את צחוקה ילדונת זאת רק התתחלה........זה הולך להיות חזק וכואב! כמו שהבטחתי לך וציינתי כל ההתגרויות שלך והטיזינג נרשם אצלי ומזמן זרקתי את הפנקס... פשוט מרב שאתה מתגרה עברתי לדפדפת.........כן כן זאת עם הברזלים.(צחוק נלווה עם הברזלים........! היא מתקרבת אליי ונושפת עליי את אוייר הסיגריות. היא יודעת שאני שונא סיגריות..........אני מרגיש להב של סכין נצמד לי לצוואר...........היא מעבירה לי סכין על הצוואר.....אני מתחיל לנשום בכבדות...... מפרפר עם נשימותי כמו אדם הנאבק על חיו........ היא שמה לב שאני מפחד...שאני רועד מפחד.......ואני בטיפשותי משחק לידיים שלה כי היא נהנית מזה .(מה גורם לסדיסטית הנאה ?) היא שמה לב כמה אני מפחד ופשוט מעבירה את הסכין על גופי......... אני מרגיש את הלהב החד על גופי.........בקושי נושם הילד......... מרגיש את הסכין קורעת לי את החולצה......(לא חבל חולצה שאני אוהב כל כך?) מרגיש את פלג גופי העליון ערום,מרגיש אותה עם הסכין על החזה שלי....... אחחחחחחחחח פתאום מרגיש כיבוי סיגריות על 2 הפיטמות שלי במקביל והיא מושכת לי את השערות מהחזה בכח החוצה בחוזקה! אני זועק מכאב אבל מי שומע אותי?אני עם גאג............ היא פשוט מעבירה את הסכין על הבטן שלי ואומרת לי בטון קשוח אני כל כך מתה על הבשר שלך.בשר יפה ושרירי שאוהבת את הריח והטעם שלו עסיסי וטעים בשר נא. אתה יודע שאני חולה עלייך ילד אבל בא לי מאוד לטעום מהבשר שלך.להרגיש את הדם שלך! אני מרגיש את שפתיה נושכות לי את הפיטמה הימנית בביס אכזרי שלא מתיר מקום לספקותתת... דולי עצבנית עלי.........בקושי נושם מרגיש אותה.......מסמנת עם הסכין והלהב נקודה בין 2 הפיטמות שלי מורידה לי את השערות מחטא ומנקה .......שמסיימת שוב נשיכה בפיטמה הימנית... גופי נושם בכבדות הזין שלי עומד בטירוף אני בקושי נושם.......והיא בשלה עונה לטלפון שלה ואומרת יש לי בשר טוב בשבילכם 10 שח לקג . טרי ביותר עכשיו אני שוחטת אותו ,,,שחיטת דולי! באותו רגע ששמעתי זאת הפסקתי לנשום לכמה שניות......(על מה היא מדברת ?) היא מסיימת את השיחה ואומרת לי שמעת כלבונת יש קונים לבשר שלך! לא מסיימת את המשפט ואני מרגיש נשיכה בצוואר..........חזקה!!!!! היא אומרת לי כלבונת שלי טוב לך?נהנית?נכון שכיף לך? כלבונת שלי למה את מתחננת כבר 4 חודשים שואלת?רצית משהו נכון?....... עיני נפתחות כילד המחכה למתנת יום הולדת שלי........אני זועק צילוק!צילוק שלך! היא מושיטה את ידה ומסירה את הגאג ושומעת את קולי צועק צילוק שלך דולי! רציתי צילוק שלך!קעקוע !סימון היותי שייך לך!!!!!!!!!!!!!!! עדיין רוצה כלבונת?מוכן לכך????????????.בטוח כך??.....לא מתחרט?........ זה לכל החיים זבל ?..........מתאים לך?לא תתחרט בעוד 5 שנים על כך?.............. לא דולי,לא אתחרט,,,,,,,,רוצה את זה תמיד רציתי ועדיין רוצה! מיום ליום רוצה יותר ויותר האמת ואת יודעת זאת. בטוח פומיקי שלי שואלת שוב?.....אני עונה בצעקת אמוק ככככככככככככןןןןןןן.... יפה כלבונת מרגיש את הגאג שוב ננעץ בפי. .ואותה מעבירה סכין על הנקודה שסימנה בין הפיטמות שלי........... כלבונת שליייייייייי אני הולכת לסמן אותך בחזה.........לצלק אותך שםםםםםםםםםם עדיין רוצה כלבונת?......אני עונה עם תנועות הראש שלי כן..!.........יפה כלבונת! מרגיש את ידה השנייה אוחזת את הסנטר שלי ואת ידה מעבירה את הסכין לבטן שלי ..... היא יורדת מטה מטה עד למפשעות ,,,,עוזבת את הסנטר שלי עם היד השנייה ומחזיקה אותי במפשעות.......עם ידה..מרגיש את הסכין מעל הגינס......... היא דוחפת לי יד למכנס ותופסת לי את הזין בחוזקה........פפפפפפפפפששששש כלבונת מה הולך לך למטה?מישהי מיוחמת פה?..........היא עוזבת את ידה ומשחררת הכל בבום אחד חזק. אני מרגיש את הזין חזק עומד חזק הדוק לתחתון ולגינס. היא מעבירה את הסכין וחותכת לי את הגינס באיזור הזין........ מרגיש את הסכין ננעץ ומגיע לתחתון.......ככה היא חותכת אותי.......וקורעת ממני את הבגדים......מרב גירוי אני נושם בכבדות של אצן אחרי ספרינט של 100 מטר..... מרגיש אותה אוחזת את הביצים שלי ומעבירה את הסכין שם.......... משחקת לי עם הסכין על שערות הזין והביצים..........ככה מחככת את הלהב שם. כולי רועד מפחד מתרגש...........מוחי לא מצליח לחשוב מה היא עושה?מה המהלך הבא שלה.......היא קורעת מעלי את הבגדים.......עיני מכוסות אני אזוק ברגליים ובידיים. מה עוד היא רוצה?לחתוך אותי לחתיכות אני שואל את עצמי?............. היא משחררת לי את האזיקים מהידיים ומהרגליים ומשכיבה אותי על המושב האחוריי של האוטו,,,,משכיבה אותי על הבטן.......כאשר ראשי יוצא מהדלת השנייה החוצה וכמעט נוגע ברצפה.......! מרגיש אותה מעבירה את הסכין על כל גופי מהצוואר עד הכפות הרגליים..... תוך כדי שנותנת לי מכות בישבנים עם כף היד השנייה שלה......... אומרת לי בקולה החזק.....טוב לך זונה שלי......היא מעבירה את הסכין ומצמידה לי אותו לחור של התחת ורואה עד כמה זה מגרה אותי........אומרת לי איך אני אוהבת את הישבן שלך כמה שהוא סקסי אני נאלצת להפרד ממנו........אני בהלם המ...מה זה להיפרד ממנו? למה היא מתכוונת?................ היא קמה ממני עם הסכין ןמתחיל להרגיש אותה מצליפה בי בשוט על גופי........ היא אומרת לי זבלונת שלי כל הצלפה שאני נותנת אתה נותן קונטרה למושב של האוטו עם הזין שלך כאילו איזה כוסית מחכה לך שם עם הכוס הצר שלה.......ברור כלבונת.......? אני עונה עם גופי כן.............. מרגיש הצלפות חזקות אין הכנה אין דירוג אין בטיח ישר חזק על הישבן......תוך כדי שאני מפמפם את המושב עם הזין העומד שלי...ואיך עומד לי?הזין בשיאו! מרגיש את ההצלפות בגופי,,,,,,,אוח הן כל כך חזקות........אני כבר לא יכול לנשום מרב שכואב לי.......מרגיש אותה חונקת את צווארי וחונטת אותי..........עם איזושי רצועת בד. מה היא עושה לי אני שואל?.......מה זה לאן היא חותרת היום?..... כל כך הרבה דברים.............(ואני כנראה לא ידעתי מה מחכה לי בהמשך........) היא חונקת אותי למשך שעה תוך כדי שהיא לוחצת לי על נקודות שונות בגוף ועושה לי ביד תוך כדי שינוי מהירות וקצב.......רוצה לגמור זנזונת?טוב לך?...תמשיכי ככה לסבול כלבונת. אלוהים יודע כמה פעמים אוננה לי ואני כמעט בא לגמור ואז לוחצת על גופי ואין גמירה לא הצלחתי לספור אבל זה היה הרבה,הרבה מאוד.......... מפסקת לי את הישבנים ונשכבת מעליי תוך כדי שאני שרוע על המושב.............. נכון שצריך לבוא גל לפני החדירה נכון?........... זהו שלא היה גל.אפילו לא רוק...........שום כלום נאדה! פשוט פיסקה ואמרה לי בחוזקה! לדולי לא מתגרים....................עם דולי לא משחקים בטיזינג! כל כלב בא יומו! אני עוצר את הנשימה ומרגיש אותה חודרת לתוחכי בחוזקה בפרעות בעוצמה. גונחת צועקת משתוללת מזיינת מבתקת פותחת קורעת אונסת. אני לא מצליח לנשום אני מתכווץ כמו ברווז.......והיא תוקעת בחוזקה,תאמינו לי 10 גברים לא מזיינים כמותה! לא יודע מה נכנס בתוכי אבל זה משהו שלא הרגשתי קודם בחיי... עמוק חזק פולשני עבה והיא מפפמפת בחוזקה ! לא מספיק שדופקת גם דופקת לי ביסים בכתפיים ואנשים אני חנוט! לא עוברות שני דקות ואני מרגיש ידיים תופסות את ראשי מקדימה .אני מזהה ידיים של גבר חזקות.........היא ממשיכה לתקוע אותי מאחור הווא הגבר נצמד לפי בחוזקה ודוחף לי בחוזקה זין עבה וארוך ועמוק! אך אלוהים איפה האוויר הצח שאלתי את עצמי?אני מוכן לקנות אוויר בכסףףףףףףף! לא יכלתי לנשון ככה במשך 30 דקות זיינו אותי....... הטלפון שלה מצלצל והיא עונה ..בכעס צועקת לקו השני תרגיעו כבר אנשים היא לא הבריזה הזונה שלי תבוא היום. תסמכו על דולי לא רק שתבוא אלכם אלא תבוא מוכנה........ אני שומע את זה ושואל את עצמי מוכנה למה?......... היא צועקת לי בחוזקה.שוב...........יש לך קונים הערב ,,,,,,,,יש ביקוש לזונה שלי........... הלילה זה הלילה שלך...........נכון זונה?......אני אומר לעצמי איזה לילה היא מדברת עכשיו בוקר.!!!! ..הם סיימו לדפוק אותי תוך כדי שהגבר גומר לי בפה בשפריץ ענק וחם.היה טעים האמת...... הוא שיחרר את פניי מהזין שלו דולי יצא מתוכי ודחפה לי באט פלאג עמוק תוך כדי שמושיבה אותי לידה......... ואומרת לי יפה זונה שלי זה היה החימום תתכונני להמשך הרבה יותר חזק........ אני מסמן לה עם ידי והיא שואלת מה?......אני מסמן לה שוב על העיניים......... אומרת לי מה רוצה?להוריד את כיסוי העיניים שלך.........עונה לה עם הראש כן........ היא מורידה לי את כיסוי העיניים ואני מתבונן בה במבט של ילד ומחייך...... היא רואה...את מבטי ושאני רוצה לדבר.......תופסת אותי מראשי ומשחררת את הגאג מה כלבונת שלי.מה רצית להגיד לי?.......רוצה להגיד שאת מתחרטת כלבונת?...... ואני עונה לה ...........במילה אחת...תודה..........דולי תודה אבל לאן פנינו אני שואל? מה יש בתפריט?...........מה במוחך?.............. צחוק של מיליון דולר עולה על פניה ........אך זונה שלי הלילה זה הלילה שלך! רצית להוכיח שאת הכי טובה והיום תוכיחי לי עד כמה טוב את.!!!! אני עונה לה דולי אבל עכשיו בוקר מה יקרה עד הערב?....... זונה שלי.את מעלה ספקות בי שואלת אותי........?אני מתבייש ומרכין את ראשי ומבקש סליחה...........יפה זונה שלי..........תתבישי לך..........!!!!!!! דולי אבל לא התכוונתי............לזה רק שיחקתי איתך משחק של טיזינג. סטירה כבשה את פניי..כלבונת עם דולי לא משחקים........תלמדי את הלקח. וחוץ מזה רצית צילוק נכון?........אני עונה לה נכון..........ועדיין רוצה ממך! אומרת לי יפה כלבונת שלי היום את צריכה להוכיח שאת ראויה לו.......מה חשבת שכל אחד מקבל את סימוני?........צריך להיות ראוי לכך. שומע את האוטו עוצר. שומע קול גברת דולי הגענו..אני שואל אותה דולי היכן אנחנו?.... עונה לי תשתוק זבל ודוחפת לי גאג לפה........תופסת אותי ומקימה אותי שאני ערום, ובאט פלאג בתחת................ קושרת את ידיי וסוחבת אותי בחוזקה.......תוך כדי שאני שומע קולות של יריות.....ברקע...... המשך יבוא....... דולי תמשיך בכבודה ובעצמה.......... מדהימון שלי , תיאור מדוייק להפליא. כתוב את ההמשך אתה עושה זאת מצויין... |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
המשך הסיפור
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
dragon fly • 2 באוק׳ 2006
קולות של יריות ברקע,שומע צעקות,שומע רקיעות רגליים ,אנשים צועדים לידי. שקט דממה אף אחת לא מצייץ..........איך הם לא מדברים שרואים אותי ערום אני שואל? דולי מובילה אותי לחדר כלשהו שומע את הדלת נפתחת. היא זורקת אותי פנימה בחוזקה בועטת בי......אח המגף נתקע לי בישבן...... אימא.....זה כואב......... מפסקת את ישבני ונותנת בעיטה לביצים......... מוציאה את הבאט פלאג החוצה ואני מרגיש את האוויר יוצא מהריאות שלי בבום החוצה. אני לא עומד בזה,,,,,,,אני נופל על הרצפה,,,,,,,בקושי נושם,,,,,,,,סופג את הכאב..... מחפש רק לנשום אוויר ולהרגע מהכאב......היא גוררת אותי על הרצפה....... מובילה אותי לקצה החדר אוזקת את ידיי לעמוד שם.........מרימה אותי ונותנת סטירה לפנים......כלבונת איתי לא מתעסקים,,,שוב פעם בעיטה לבטן ואני נופל......... אומרת לי בלגלוג כלבונת שלי אני צריכה לשירותים אני כבר אחזור בקרוב....... שמה לי כיסוי עיניים דואגת להשכיב אותי על הרצפה כאשר אני על הגב...עם הפנים למעלה.....מתיישבת מעליי על הפנים,,,,,,מרגיש את מפשעותיה חונקות את צווארי אומרת לי איזה ספה נוחה יש לי בא לי סיגריה....מדליקה סיגריה טיים שוב לפי הריח... מאפרת לי בפה על הלשון נהנית לה לראות אותי ככה כאשר יושבת עליי........ שולחת יד לזין שלי ותופסת אותו בחוזקה......זנזונת שלי את כל כך מיוחמת שחבלז! רוצה זין?רוצה שידפקו אותך?רוצה לגעת בזקן של אלוהים בריחוף שלך? אני עונה ,,,,,,כן המלכה מה שרצונך הוא רצוני........אושרך הוא אושרי. יפה כלבונת שלי,,זונת על שלי......עכשיו אני הולכת לשירותים ולסידורי אחזור בהמשך כלבונת תתנהגי יפה וליתר ביטחון אני משאירה אותך עם גאג שלא תשתוללי פה ותעשי רעש. אני שומע את צעדיה והיא יוצאת מהחדר מרגיש את הדלת נטרקת....... אני שואל את עצמי שוב לאן הלכה?.....אני צריך אותה לידי...כל כך צריך אותה לידי.. ככה שוכב על הגב על הרצפה ערום אזוק מושפל מרגיש את קור הרצפה על גופי. מנסה להרגיע את עצמי היא רק הלכה לשירותים היא תחזור בקרוב....... רק סיימתי להגיד את זה לעצמי ומרגיש את הדלת נפתחת שוב.......שומע צעדים.... במצב כזה חוש הריח הוא מרכיב חשוב מאוד,,,,מריח שזאת היא...... היא לא מדברת לא מצייצת ולא אומרת כלום........לא חולפות מספר שניות ואני מרגיש אותה.....כן כן מרגיש שפריץ חם מטפטף לי על הפנים...תפתחי את הפה כלבונת..... תפתחי....תבלעי את השתן שלי,קדימה,,,,חם,טעים טבעי עסיסי ושלי! קדימה כלבונת....יפה.הכל לקקי תפתחי את הפה.... תוציאי לשון ולקקי......ככה היא עומדת מעליי ומשפריצה שפריצים קטנים של שתן על פניי וזה היה חם ומענג...... מרגיש את כל פני מלאות בשתן,האף,השפתיים הלחיים,אחח הכל חם..... שומע אותה בקול רם אומרת מי רצה לשירותים חיילים?.......בבקשה הנה השירותים שלכם.רשאים להתנקות,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, רשאים לעשות את הצרכים שלכם כמו שאני עשיתי.....לא חולפות מספר שניות ומרגיש את השפריצים על החזה שלי על הבטן הרגליים כולי מלא בשתן...... ככה למשך דקה אני נהפך להיות משתנה ציבורית מי יודע כמה אנשים השתינו עליי... זנזונת שלי יפה את כלבונת ממושמעת שלי........עכשיו תהני מהריח....תסניפי אותו.. בום מרגשי הצלפות ל גופי,,,,,,כלבונת שליייי,,,,,בום,,,,אייה אני צועק.....אייה.... שקט כלבונת שלי! שקט! שקט! לא רוצה לשמוע אותך.........קרוב ל100 הצלפות הצליפה על גופי והיא הלכה לדרכה.....מעננין איזה צבע היה לי כבר צהוב או אדום. ניגבה את פניי מהשתן ומהזיעה עם מגבת......ליטפה את המצח שלי ואמרה.... גאה בך כלבונת שלי אחזור בהמשך...........תהני פה.......אני חוזרת מאוחר יותר. ככה השאירה אותי כולי מלא בשתן גופי אדום וכואב מהצלפותיה....והיא יצאה לדרכה אומרת לי בטון מזלזל כלבונת שלי מה אמרתי לך בהתחלת היום?זוכרת? אמרתי שבא לי על זונה יותר טובה ממך?נכון?זוכר כלבונת? לפני שהלכה טפטפה עליי המון טיפות של שעווה חמה.....כנראה חשבה שאני חנוכייה וצריך כל כך הרבה נרות על גופי.........כאשר סיימה לא ריחמה......וטפטפה לי ישר לפה ללשון. אני שואל את עצמי איפה הקרח?זקוק לקרח פתאום......האם היא תביא קרח עכשיו? כנראה שהייתי אופטימי מדי באותו יום.......אין קרח ואין בטיח! כסתה אותי בשמיכה ואמרה לי בטון מאיים וגס. עכשיו אני יוצאת לסשן שלי עם הזונה השניה שלי שאסיים אחזור ואתה תחכה לי פה כלבונת כמו שאתה ככה שקט יפה מסריח וממושמע. שומע את צעדיה כאשר היא מתרחקת ממני,,,,הדלת נפתחת,,,,,שומע את המפתח מסתובב בדלת......הדלת נטרקת ואני צולל למחשבותי....לא יודע כבר מה לחשוב? שואל את עצמי,,,,,,,,,מתי היא תחזור?איך היא תחזור?אולי תרגע בגלל הסשן עם הזונה השנייה שלה?אולי תחוס עלי?אולי תסתפק מהסשן השני שלה?..... המחשבות חולפות זמן עובר ואין קול ואין עונה......מה קורה אני שואל את עצמי? שכחה אותי?אין לי תחושת זמן ,,,,,,לא יודע מה השעה,לא יכול לראות אפילו אם יש אור בחוץ,,,,,מרגיש נטוש,,זרוק,,,כמו איזה כלבונת בלי בעלים,,,,מתחיל לבכות..... המשך יבוא |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
Re: זונה שלי........רצית להוכיח שאת הכי טובה?תוכיחי!!!!!!!!!
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
dragon fly • 2 באוק׳ 2006
דולי כתבה
מדהימון שלי , תיאור מדוייק להפליא. כתוב את ההמשך אתה עושה זאת מצויין...[/quote] בכיף העלית את ההמשך. אבל את הפרק הבא את תכתבי אני מתרגש לכתוב על הצילוק |
|
חתולההה |
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
מיאוווווווווווווווווווווווווווווווו
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
חתולההה • 2 באוק׳ 2006
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נו מה יהיה?עוד פעם להפסיק בשיא המתחחחחחחחחחח
מיאווווווווווווווווווווו מתיי ההמשךךךךךךך? אתם תותחים שניכם }}}{{{ |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
Re: מיאוווווווווווווווווווווווווווווווו
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
dragon fly • 3 באוק׳ 2006
חתולההה כתב/ה: אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נו מה יהיה?עוד פעם להפסיק בשיא המתחחחחחחחחחח
מיאווווווווווווווווווווו מתיי ההמשךךךךךךך? אתם תותחים שניכם }}}{{{ תודה חתולה.............הההההההההההבבבבבבבבבבבבבבבב המשך יבוא........... |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
Re: מיאוווווווווווווווווווווווווווווווו
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
דולי .(שולטת) • 3 באוק׳ 2006
חתולההה כתב/ה: אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נו מה יהיה?עוד פעם להפסיק בשיא המתחחחחחחחחחח
מיאווווווווווווווווווווו מתיי ההמשךךךךךךך? אתם תותחים שניכם }}}{{{ זה צריךלהגיד לו, הוא חייב להמשיך.... אני כותבת רק את קטע הצריבה... אז, קדימה להפעיל שכנוע מתון.... |
|
electro-z |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
electro-z • 3 באוק׳ 2006
נפלא
אבל אם כבר להוריד אותך על 4 ברחוב אי אפשר כבר לעשות את זה בשוק הכרמל בקטע של משחטות העופות? לא חבל? |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
dragon fly • 3 באוק׳ 2006
electro-z כתב/ה: נפלא
אבל אם כבר להוריד אותך על 4 ברחוב אי אפשר כבר לעשות את זה בשוק הכרמל בקטע של משחטות העופות? לא חבל? יכול להיות שראית אותי ברחוב? אתה לא רחוק מהאמת............. |
|
electro-z |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
electro-z • 3 באוק׳ 2006
dragon fly כתב/ה: electro-z כתב/ה: נפלא
אבל אם כבר להוריד אותך על 4 ברחוב אי אפשר כבר לעשות את זה בשוק הכרמל בקטע של משחטות העופות? לא חבל? יכול להיות שראית אותי ברחוב? אתה לא רחוק מהאמת............. נו, לא סתם אני אומר... |
|