Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
ברווזה מרושעת שלחה אותי לסשן כנשלטת תחת AGNI הדומסוכן!!!
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
Queencie(שולטת) • 2 באוק׳ 2006
אז אני אשתדל להחזיק מעמד ולא לומר את מילת הביטחון שלי ("סאמק) לפני שאסיים לכתוב 10 שורות.
החדר חשוך, אני פוסעת לעבר אגני שיושב על הכורסה שלי (שלי !!!) הוא אוחז ביודו את השוט שלי (גנב!!) ואומר לי: "קווינסי, אכלת אותה, היום אני שולט בך (למשך 10 שורות תמימות)... תתפשטי" אני כבר מתחילה לסנן בין שפתיי את ה"סאממ" אבל נזכרת שלא עברו עוד 10 שורות. מורידה את בגדיי מקפלת יפה ושמה בצד על הספה. ווש השוט נוחת על ידי. "אייייי!! סאממממ" אני עוצרת את עצמי בשורה הרביעית. בזווית העין אני רואה את מבטו של אגני בוחן את גופי. מסמיקה קלות במבוכה. "יש לך חזה יפה קווינסי, אני מת לקשט אותו" הוא אומר, ואני מתאפקת שלא לענות לו שינגב את הריר משפתיו. שותקת. הוא מלטף את חזי, צובט את פיטמותיי, מצמיד אטב לכל אחת. אני חונקת את גניחת הכאב. עוד לא נגמרו 10 השורות? כנראה שלא כי הוא מנחית הצלפת שוט על ישבני החשוף. 'לעזאזל! 'אני חושבת לעצמי. 'עם השוט שלי?? חסר התחשבות שכמוהו'. "איך זה להיות בצד השני של השוט קווינסי" הוא שואל כאילו קורא את מחשבותיי. "סאמק! יא בנזו..." אני חוטפת ממנו את השוט שלי ומחזירה לו הצלפה אחת אפיים. "זהמה שמגיע למי שמתעסק איתי ועוד עם השוט שלי!! עכשיו אני אראה לך מה זה, עברו ה10 שורות, אמרתי את מילת הביטחון, עכשיו נראה אותך " |
|
יונתן שפירא |
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
יונתן שפירא • 2 באוק׳ 2006
זה לא חוכמה
השורות קצרות.... ממש סאבית מרדנית ותחמנית |
|
שלגי |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
שלגי • 3 באוק׳ 2006
בחיית קווינסי על מי את עובדת???
תגלי לנו מיד איפה הגופה שלו!!! (ברור שהוא לא שרד אחרי שהעיז להניח עליך אצבע) |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
דולי .(שולטת) • 3 באוק׳ 2006
עושה לי רושם שמשחק "אמת או חובה " חוגג פה ....
|
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
"אמת או חובה" או יותר נכון "חובה או חובה מרוש
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
Queencie(שולטת) • 3 באוק׳ 2006
חוגג גם חוגג ....
וכמה קשה להשלט אם לא רוצים בכך - אפילו כאילו !! יום חדש, בוקר חדש, איפה את ברווזולה פתחת את חשבון החטאים שלך איתי .... שלגיה, סורי על ההתרגשות המיותרת ... אני מבטיחה לעשות לך הנשמה אישית בפעם הבאה שניפגש |
|
מפוכחת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
וואלה קווינסי,
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
מפוכחת(נשלטת) • 3 באוק׳ 2006
ככה להדליק אותי כל כך מוקדם בבוקר?
עכשיו את חייבת לי את סיפוקי!!! תכיני הישבן.......... |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
Re: וואלה קווינסי,
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
מפוכחת כתב/ה: ככה להדליק אותי כל כך מוקדם בבוקר?
עכשיו את חייבת לי את סיפוקי!!! תכיני הישבן.......... על הכנת הישבן שלך מפוכחת - את אמונה... אני אדאג לכל השאר... |
|
Inside your head |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
Re: "אמת או חובה" או יותר נכון "חובה או חובה
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
Inside your head • 3 באוק׳ 2006
Queencie כתב/ה: איפה את ברווזולה פתחת את חשבון החטאים שלך איתי .... הבנתי שמחפשים אותי.. אז, הנני כאאאאאן! שמת לב שלא קיבלתי אפילו חובה אחת ? |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
Re: "אמת או חובה" או יותר נכון "חובה או חובה
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
ברווזת גומי כתב/ה: Queencie כתב/ה: איפה את ברווזולה פתחת את חשבון החטאים שלך איתי .... הבנתי שמחפשים אותי.. אז, הנני כאאאאאן! שמת לב שלא קיבלתי אפילו חובה אחת ? שמתי לב שבכל פעם ששאלו אותך אם את משחקת ענית בשלילה.... מהיום יקרא שמך בכלוב שפנפנת גומי !!! |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
sssssss • 3 באוק׳ 2006
ממש חזון אחרית הימים...מסתכל אנה ואנה איפה חמורו של משיח???
|
|