walking dead |
לפני 18 שנים •
4 באוק׳ 2006
Re: זו מודעת דרושה...
לפני 18 שנים •
4 באוק׳ 2006
walking dead • 4 באוק׳ 2006
ציטוט:
איזו התייצבות מהירה!!! התקבלת !!! את יכולה לצאת מאחורי המחשב ולהגיע |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
4 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באוק׳ 2006
אורלי(שולטת) • 4 באוק׳ 2006
אמילי כתב/ה: וגם וגם וגם וגם, אנחנו חוגגים לגבירה שלי הנכבדה יום הולדת שמח מאוד!
לא לשכוח את המתנות... חגיגת יום הולדת לשלי? אין סיכוי שאפספס מאורע כזה |
|
Tish Adams |
לפני 18 שנים •
4 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באוק׳ 2006
Tish Adams • 4 באוק׳ 2006
[quote="אורלי"]
אמילי כתב/ה: וגם וגם וגם וגם, אנחנו חוגגים לגבירה שלי הנכבדה יום הולדת שמח מאוד!
לא לשכוח את המתנות... חגיגת יום הולדת לשלי? אין סיכוי שאפספס מאורע כזה חוגגים לשלי, מעולה!!!!! אמילי, למי קראת זונה? חכי יום שישי איך נסרסר אותך. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
4 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באוק׳ 2006
Queencie(שולטת) • 4 באוק׳ 2006
[quote="Tish Adams"]
אורלי כתב/ה: אמילי כתב/ה: וגם וגם וגם וגם, אנחנו חוגגים לגבירה שלי הנכבדה יום הולדת שמח מאוד!
לא לשכוח את המתנות... חגיגת יום הולדת לשלי? אין סיכוי שאפספס מאורע כזה חוגגים לשלי, מעולה!!!!! אמילי, למי קראת זונה? חכי יום שישי איך נסרסר אותך. קולולולוווו אמילי תכונני להיות הדודבן (האדום) בעוגת היומולדת של שלי!!!! |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
aka BODYGUARD • 5 באוק׳ 2006
[quote="Queencie"]
Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: אמילי כתב/ה: וגם וגם וגם וגם, אנחנו חוגגים לגבירה שלי הנכבדה יום הולדת שמח מאוד!
לא לשכוח את המתנות... חגיגת יום הולדת לשלי? אין סיכוי שאפספס מאורע כזה חוגגים לשלי, מעולה!!!!! אמילי, למי קראת זונה? חכי יום שישי איך נסרסר אותך. קולולולוווו אמילי תכונני להיות הדודבן (האדום) בעוגת היומולדת של שלי!!!! יו...יש לה המון להתכונן אליו... |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 5 באוק׳ 2006
בודי!
אני מקווה שאתה מכין את עצמך... |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
אורלי(שולטת) • 5 באוק׳ 2006
[quote="BODYGUARD"]
Queencie כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: אמילי כתב/ה: וגם וגם וגם וגם, אנחנו חוגגים לגבירה שלי הנכבדה יום הולדת שמח מאוד!
לא לשכוח את המתנות... חגיגת יום הולדת לשלי? אין סיכוי שאפספס מאורע כזה חוגגים לשלי, מעולה!!!!! אמילי, למי קראת זונה? חכי יום שישי איך נסרסר אותך. קולולולוווו אמילי תכונני להיות הדודבן (האדום) בעוגת היומולדת של שלי!!!! יו...יש לה המון להתכונן אליו... וואי...הרגתם לי את הילדה |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
aka BODYGUARD • 5 באוק׳ 2006
[quote="אורלי"]
BODYGUARD כתב/ה: Queencie כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: אמילי כתב/ה: וגם וגם וגם וגם, אנחנו חוגגים לגבירה שלי הנכבדה יום הולדת שמח מאוד!
לא לשכוח את המתנות... חגיגת יום הולדת לשלי? אין סיכוי שאפספס מאורע כזה חוגגים לשלי, מעולה!!!!! אמילי, למי קראת זונה? חכי יום שישי איך נסרסר אותך. קולולולוווו אמילי תכונני להיות הדודבן (האדום) בעוגת היומולדת של שלי!!!! יו...יש לה המון להתכונן אליו... וואי...הרגתם לי את הילדה עוד לא.... אבל מחר.... |
|
Tish Adams |
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
Tish Adams • 5 באוק׳ 2006
[quote="BODYGUARD"]
אורלי כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: Queencie כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: אמילי כתב/ה: וגם וגם וגם וגם, אנחנו חוגגים לגבירה שלי הנכבדה יום הולדת שמח מאוד!
לא לשכוח את המתנות... חגיגת יום הולדת לשלי? אין סיכוי שאפספס מאורע כזה חוגגים לשלי, מעולה!!!!! אמילי, למי קראת זונה? חכי יום שישי איך נסרסר אותך. קולולולוווו אמילי תכונני להיות הדודבן (האדום) בעוגת היומולדת של שלי!!!! יו...יש לה המון להתכונן אליו... וואי...הרגתם לי את הילדה עוד לא.... אבל מחר.... איזה גליצ'ות כיFיות הולכות פה. מי עומד למטה לתפוס אותי? הופסל'ה. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
שאל בנוגע לדרס קוד (למסיבה הזו ולמסיבות בכללי)
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
זאלופון(שולט) • 5 באוק׳ 2006
נדרש פירוש רש"י: כשכתוב שג'ינסים וחולצות טי הם מחוץ לדרס קוד, ברור שמי שיגיע בג'ינס כחולים וטי שירט לבנה רחבה לא ייכנס. אבל מה לגבי, נניח, מכנסיים שחורים, לא ג'ינס אבל גם לא עור או ויניל, וטי שירט שחורה צמודה וסקסית, אבל שלא מזכירה לייטקס בשום דרך?
|
|