הלוחשת לשוטים |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
סאבית מסוכנת בין היתר...
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
הלוחשת לשוטים • 9 באוק׳ 2006
היא שמצהירה כי היא עדיין אוהבת את הדום שלה
והיא מתכוונת להתנקם בו על הפרידה בכך שהיא מפיצה סיפורי מעשיות כגון אונס וכדומה... וזו רק דוגמה אחת מיני רבות. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
עינבר • 9 באוק׳ 2006
נכון , הלוחשת לסוסים, את המונח סאבית מסוכנית טבע מישהו שהאשימו אותו בהתעללות והוא טען שמדובר בנקמה.
מאז , היו כבר עוד 2 נוקמות , באותו האיש עצמו. מסתבר שהוא כל כך מושך , שנשים מתשגעות והופכות שקרניות. לא שאין שקרניות, אבל השרשור לא קשור לנושא הזה ונמאס לי מהחיבה להשמצה גורפת של הסאביות. לאף אחד מאיתנו אין דרך בדוקה לדעת אם היא משקרת או אומרת את האמת ואפשר לאהוב את מי שאנס אותך. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
Re: הגדרת ההגדרה המוגדרת מגדרית.
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
עינבר • 9 באוק׳ 2006
ים_yam כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: קליבר כתב/ה: כל הסאביות מסוכנות , ולכן יש לקשור אותן
ויפה שעה אחת קודם או שעתיים . זה לא שכל הסאביות מסוכנות, זה סתם שכל הנשים זונות. מוגש כשירות לציבור מטעם העמותה לקידום מעמד פועלות תעשית המין בישראל והעלאת אתנן המינימום במשק. אולי זה כמו שאלות בפסיכומטרי? אם כל הסאביות מסוכנות וכל הנשים זונות האם זה אומר שכל הסאביות זונות? (או משהו כזה, לא עשיתי פסיכומטרי, נראה לי מעצבן כל השאלות האלו) ים, כמובן, שאם כל הסאביות מסוכנות וכל הנשים זונות, זה אומר שכל הסאביות זונות. וגם אם לא כל הסאביות מסוכנות וכל הנשים כן זונות, זה גם אומר שכל הסאביות זונות. אז את רואה, לא צריך פסיכומטי, רק להבין את הבסיס. כל הסאביות זונות, באמת לא ידעת את זה קודם? ___________________________ מסתבר שכל הסאביות הן נשים |
|
Dolfi |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
Dolfi • 9 באוק׳ 2006
עינבר כתב/ה: אז את רואה, לא צריך פסיכומטי, רק להבין את הבסיס.
כל הסאביות זונות, באמת לא ידעת את זה קודם? ועכשיו כשהבסיס ברור, נותר רק לשלוח חשבוניות. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
עינבר • 9 באוק׳ 2006
D_o_l_f_i_n_a כתב/ה: עינבר כתב/ה: אז את רואה, לא צריך פסיכומטי, רק להבין את הבסיס.
כל הסאביות זונות, באמת לא ידעת את זה קודם? ועכשיו כשהבסיס ברור, נותר רק לשלוח חשבוניות. ואני חשבתי רק ככתרגיל בולגיקה , אם כל הנשים זונות, סאביות הן נשים ומכן נובע שכל הסאביות זונות. אבל אם את רוצה להמשיך ולהשתעשע בנפלאות נושא הזנות, הנה לך 40 עמודים: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=12799&highlight=%FA%F8%E1%E5%FA+%E4%E6%E9%E5%F0%E9%ED+%E4%E7%E9%F0%EE%E9%E9%ED |
|
rega1{אמפירי} |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
אמרו זונות
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
rega1{אמפירי} • 9 באוק׳ 2006
ובדיוק קבלתי את הדמי אבטלה
מי רוצה? |
|
rega1{אמפירי} |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
וגם
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
rega1{אמפירי} • 9 באוק׳ 2006
אמא שלי לא בבית
ואפשר לראות גם פים פם פו והמיטת נער שלי כמעט יבשה |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
מUחדת • 9 באוק׳ 2006
עינבר כתב/ה: D_o_l_f_i_n_a כתב/ה: עינבר כתב/ה: אז את רואה, לא צריך פסיכומטי, רק להבין את הבסיס.
כל הסאביות זונות, באמת לא ידעת את זה קודם? ועכשיו כשהבסיס ברור, נותר רק לשלוח חשבוניות. ואני חשבתי רק ככתרגיל בולגיקה , אם כל הנשים זונות, סאביות הן נשים ומכן נובע שכל הסאביות זונות. אבל אם את רוצה להמשיך ולהשתעשע בנפלאות נושא הזנות, הנה לך 40 עמודים: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=12799&highlight=%FA%F8%E1%E5%FA+%E4%E6%E9%E5%F0%E9%ED+%E4%E7%E9%F0%EE%E9%E9%ED 41 {אבל מי סופר?} תקציר התקצור: לא- זונה-אבל- סופרת. |
|