Tish Adams |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
Tish Adams • 9 באוק׳ 2006
BODYGUARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: שי עשה עבודה נהדרת, במיוחד איתך בודי
את אומרת זאת רק כי את וטיש זממתן לנצל אותי מינית, חרמניות ! פויה... נכון! רק חבל שהתאוששת מהאלכוהול מהר, להבא נלמד לפעול יותר מהר - "להכות בברזל כשהוא עוד חם" היכן ראית ברזל בדיוק, יא זוממת אחת??? כולי חמאה.. להכות בברזל, להתפנק על חמאה, אנחנו לא קטנוניות. העיקר.... שי כפרול, בא רגע. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
aka BODYGUARD • 9 באוק׳ 2006
Tish Adams כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: שי עשה עבודה נהדרת, במיוחד איתך בודי
את אומרת זאת רק כי את וטיש זממתן לנצל אותי מינית, חרמניות ! פויה... נכון! רק חבל שהתאוששת מהאלכוהול מהר, להבא נלמד לפעול יותר מהר - "להכות בברזל כשהוא עוד חם" היכן ראית ברזל בדיוק, יא זוממת אחת??? כולי חמאה.. להכות בברזל, להתפנק על חמאה, אנחנו לא קטנוניות. העיקר.... שי כפרול, בא רגע. דומיות מסוכנות !!! |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
אלון ב(נשלט) • 9 באוק׳ 2006
אני מגיע בתנאי שהוירוס שתפס אותי יעזוב אותי בשקט אמן
|
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 10 באוק׳ 2006
ציטוט:
אלון ב כתב/ה: אני מגיע בתנאי שהוירוס שתפס אותי יעזוב אותי בשקט אמן יעזוב אותך!! חסר לו שלא יעזוב, יהיה לו עסק איתי. |
|
דורדום(שולט) |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
דורדום(שולט) • 10 באוק׳ 2006
ציטוט: דומיות מסוכנות !!! [/quote]
סוף סוף מישהו מפנה זרקור לבעיית הדומיות המסוכנות! מתי תהיה מסיבת דומים ודומיות מסוכנות? |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
aka BODYGUARD • 10 באוק׳ 2006
זה קורה כל יום שישי...
המקום: נו לימיט הכי מסוכנת: המלכה אמילי הפעילות הכי מסוכנת: להזמין שתיה משי הבארמן החבורה המסוכנת: טיש ואורלי (במיוחד..) אבל לא חסר עוד.. סעממק על השפעת.... |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
אורלי(שולטת) • 10 באוק׳ 2006
BODYGUARD כתב/ה: זה קורה כל יום שישי...
המקום: נו לימיט הכי מסוכנת: המלכה אמילי הפעילות הכי מסוכנת: להזמין שתיה משי הבארמן החבורה המסוכנת: טיש ואורלי (במיוחד..) אבל לא חסר עוד.. סעממק על השפעת.... אהמממ... מעניין שהשמטת את הסעיף הכי מסוכן - הכי מסוכן: BODYGUARD - בגלל הקסם האישי שלו דומיות תמימות הופכות לדומיות חרמניות (ראו הוזהרתם) |
|
Tish Adams |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
Tish Adams • 10 באוק׳ 2006
דורדום כתב/ה: ציטוט: דומיות מסוכנות !!! סוף סוף מישהו מפנה זרקור לבעיית הדומיות המסוכנות! מתי תהיה מסיבת דומים ודומיות מסוכנות? [/quote] חכה, תן לעבור את הFמדום ואז, אלוהים גדולה. בודי, אתה בכלל, אתה... אתה... אורלי צודקת! |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
אורלי כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: זה קורה כל יום שישי...
המקום: נו לימיט הכי מסוכנת: המלכה אמילי הפעילות הכי מסוכנת: להזמין שתיה משי הבארמן החבורה המסוכנת: טיש ואורלי (במיוחד..) אבל לא חסר עוד.. סעממק על השפעת.... אהמממ... מעניין שהשמטת את הסעיף הכי מסוכן - הכי מסוכן: BODYGUARD - בגלל הקסם האישי שלו דומיות תמימות הופכות לדומיות חרמניות (ראו הוזהרתם) ועל זה היתה הנסיכולית צועקת.... אעעעעעצצצצצצצילללללללללוווווווו.... |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
Tish Adams כתב/ה: דורדום כתב/ה: ציטוט: דומיות מסוכנות !!! סוף סוף מישהו מפנה זרקור לבעיית הדומיות המסוכנות! מתי תהיה מסיבת דומים ודומיות מסוכנות? חכה, תן לעבור את הFמדום ואז, אלוהים גדולה. בודי, אתה בכלל, אתה... אתה... אורלי צודקת! [/quote] יו.. את מסכימה עם אורלי.. זה אומר שאני מתחבא מתחת למיטה ביום שישי.. לא בא.. |
|