dahanc(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
משחקים...בקרח
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
dahanc(שולט) • 7 באוק׳ 2006
ערב לח..יושב בסלון ,ממוקד בקערת הקרח הגדולה ....
על שולחן הסלון..בשע שהחברה,מדברים ומפטפטים... ומחייך לעצמי על שצפוי , לאישה שאיתי..שיפחתי.. השעה..12.45...אחר חצות, והאורחים עוזבים אט אט.. ולבסוף נישארנו לבד... כשהאישה מנקה את הסלון... ואני יושב על הספה..ומביט בערגה על ישבניה.. היתקרבתי אליה ,טופח קלות על ישבניה..ולוחש לה על אוזנה..להיתפשט.. הזזתי את השולחן הגדול ,למרכז החדר ופקדתי עליה לשכב עליו..על גבה, משכתי זרועותיה מעל לראשה וקשרתי אותן לקצות השולחן..וכך עשיתי עם רגליה.. קשורה אפרקדן על השולחן ללא יכולת לנוע.. הרמתי את קערת הקרח,והנחתי אותו בין רגליה המפוסקות...קשרתי את עניה במיטפחת כהה... ולקחתי בידיי שני קוביות קרח... נעמדתי מאחורי ראשה ...והנחתי על כפות ידיה את שני גושי הקרח הקטנים...והחלקתי איתן במורד זרועותיה ,כלפי מטה...אט..אט.. היתעכבתי מעט ,בשקע המרפק...כך שהמיים שנזלו לאיטן ,ניקוו לבתי שחיה..ולאורך צלעותיה... זעה ונעה..גופתה וזרם של רעדה אחז בגופה.. כך גלשתי להנאתי ,על אורך ורוחב גופה... כשאני לא מחטיא אף , סנטימטר בגופה.. ולנרתיקה... השארתי את הקצפת... פערתי את נרתיקה באצבעותיי..והחדרתי גוש קטן וקריר...את הצרחות שלה...הס מלהזכיר... פשוט הישתוללה ...אך לרוע מזלה..הייתה כפותה.. לאחר חצי שעה,של היתעללות עם קרח.. כול עור גופה היה קר..חידודים כאלה..כשקר לנו....החלטי לחמם את גופה...בחלב נרות חמים.. והחלתי לטפטף...אט..אט...על חלקי גופה הקרירים....כשכמובן "היתעכבתי" בעיקר על שדיה...ונרתיקה לסיום....לפעמים צריך לפעמים להיתמקד בדברים...ואולי יוצא משהו מוצלח.... ... |
|
Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
Whip(שולט) • 9 באוק׳ 2006
לא רע
אהבתי. |
|
dahanc(שולט) |
לפני 18 שנים •