אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סאביות מתפנקות

איימי_​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 12 באוק׳ 2006
איימי_​(נשלטת) • 12 באוק׳ 2006
Madame T כתב/ה:

מעניין מה שהעלית פה, חיילת טובה. לי אין ניסיון עם סאביות אלא רק עם סאבים, אבל רציתי לשאול אם את באמת חושבת שסאביות יותר מתפנקות עם השולטות מאשר סאבים? ואיימי, האם באמת נראה לך ששולטות הן אכן קשוחות יותר מהשולטים? וששולטים דווקא עדינים עם הסאביות שלהם?
באמת עניין אותי לדעת שכך אתן חושבות.

נראה שמכל השולטים/ות, הכי קשוחים/ות הן השולטות לסאבים גברים. לדעתי זו נגזרת טבעית של אופי הדינימיקה ביניהם. אולי בגלל שב "אופן טבעי" גברים הם יותר חזקים בחברה, יש צורך להדגיש את היפוך התפקידים.
איימי_​(נשלטת)
השליטה כתב/ה:

ולגבי הסאביות?

הן מסובבות את הדומים ואת הדומיות על האצבע, ובתמורה לשפיות שניטלת מאיתנו, מרשים לנו להצליף לפעמים.

אולי כדאי שתשאלי על סאביות יותר ותרניות, מבינות, סלחניות...

יצא לך לראות פעם סאבית שנעלבה ממשהו? תקום הדומית שלא מזדהה איתי. 20 מדורי גיהנום הן מעבירות את ה"שולטות" שלהן. אין דבר מפחיד ומתסכל יותר מסאבית נעלבת.

והרי "שליטה מלמטה" הפכה מזמן לשם קוד לזמן שבו מרשים לשולטים לשחק בשליטה. הזמן בו הסאבית משחקת את זה שהיא מאבדת שליטה כדי לקחת אותה בחזרה ולתת לנו סיבה להעניש. באמא שלכן נשים, בואו נדבר אמת, לפעמים, מרשים לנו לשלוט icon_smile.gif

דומיות ותרניות, נו באמת. icon_smile.gif

חחח!!!! גמרת אותי.... icon_biggrin.gif
אבל לדעתי, אור, אי- אפשר להכליל את כל הסאביות בהכללה גסה כל כך. מה, אני לא סאבית וותרנית, אני???
תמורת מנה סבירה של תחנונים, והגשת בקשה בשלושה העתקים, אני מרשה להעניש אותי, לפעמים.

אז איך אני??? monkeedance2.gif
איימי_​(נשלטת)
חיילת טובה כתב/ה:

ועכשיו ברצינות... למדאם T:

אני באמת חושבת שיש הבדל גדול בין החינוך שמעניק הדום לבין זה של הדומית... אני חושבת שאולי אפילו רק כלפי חוץ הסאבית של השולט היא יותר מחונכת מזאת של השולטת...
רצות לי בראש הרבה סיבות לכך... אבל מחשש לחיי בפורום הזה אני נמנעת מלהעלות אותם כרגע את שיתווספו להם עוד כמה דעות מנציגי הפורום...

-חיילת-

אל תיחתי, חיילת מסורה, אנוכי אגן עליך! yes.gif
איימי_​(נשלטת)
פייה כתב/ה:
דיעה לא מבוססת בעליל:

אולי דומיות לסאביות פחות כבולות במוסכמות ומשחקי כבוד שדומים עלולים להיות יותר חשופים להם.
(כלומר - דום ירצה לצאת גבר גבר עם הסאבית שלו בעוד שלדומית לסאבית אין את המודל הזה).

fishy.gif

יפה אמרת!

(ושיחקת אותה עם הדיסקליימר icon_wink.gif )
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 12 באוק׳ 2006
איימי_ כתב/ה:
השליטה כתב/ה:

ולגבי הסאביות?

הן מסובבות את הדומים ואת הדומיות על האצבע, ובתמורה לשפיות שניטלת מאיתנו, מרשות לנו להצליף לפעמים.

אולי כדאי שתשאלי על סאביות יותר ותרניות, מבינות, סלחניות...

יצא לך לראות פעם סאבית שנעלבה ממשהו? תקום הדומית שלא מזדהה איתי. 20 מדורי גיהנום הן מעבירות את ה"שולטות" שלהן. אין דבר מפחיד ומתסכל יותר מסאבית נעלבת.

והרי "שליטה מלמטה" הפכה מזמן לשם קוד לזמן שבו מרשים לשולטים לשחק בשליטה. הזמן בו הסאבית משחקת את זה שהיא מאבדת שליטה כדי לקחת אותה בחזרה ולתת לנו סיבה להעניש. באמא שלכן נשים, בואו נדבר אמת, לפעמים, מרשים לנו לשלוט icon_smile.gif

דומיות ותרניות, נו באמת. icon_smile.gif

חחח!!!! גמרת אותי.... icon_biggrin.gif
אבל לדעתי, אור, אי- אפשר להכליל את כל הסאביות בהכללה גסה כל כך. מה, אני לא סאבית וותרנית, אני???
תמורת מנה סבירה של תחנונים, והגשת בקשה בשלושה העתקים, אני מרשה להעניש אותי, לפעמים.

אז איך אני??? monkeedance2.gif

את איימי?
את רחמנית בת רחמניות, צדיקה יחידה בסדום.

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
סנדרה מכשפה קוסמת​(שולטת)

אור לא יכולת לסכם את זה בצורה טובה יותר (כמו תמיד)

הן מסובבות את הדומים ואת הדומיות על האצבע, ובתמורה לשפיות שניטלת מאיתנו, מרשים לנו להצליף לפעמים.

והרי "שליטה מלמטה" הפכה מזמן לשם קוד לזמן שבו מרשים לשולטים לשחק בשליטה. הזמן בו הסאבית משחקת את זה שהיא מאבדת שליטה כדי לקחת אותה בחזרה ולתת לנו סיבה להעניש. באמא שלכן נשים, בואו נדבר אמת, לפעמים, מרשים לנו לשלוט

הכל תלוי בסוג הקשר וזה יכול להיות בהמון צורות, אבל סאביות של אדונים פחות מפונקות אולי, כי הן רגילות למשמעת יותר נוקשה?! למרות שלא פעם אמרה לי נשלטת דו מינית שהרבה יותר מפחיד להישלט על ידי דומית מאשר מסטאר. "אתן הרבה יותר מפחידות וקשוחות מהם"
מה עם דעות נוספות בנות להתעורר
פעם פרח​(נשלטת)

Re: אור לא יכולת לסכם את זה בצורה טובה יותר (כמו תמיד)

פעם פרח​(נשלטת) • 12 באוק׳ 2006
סנדרה הגדולה כתב/ה:

הכל תלוי בסוג הקשר וזה יכול להיות בהמון צורות, אבל סאביות של אדונים פחות מפונקות אולי, כי הן רגילות למשמעת יותר נוקשה?! למרות שלא פעם אמרה לי נשלטת דו מינית שהרבה יותר מפחיד להישלט על ידי דומית מאשר מסטאר. "אתן הרבה יותר מפחידות וקשוחות מהם"
מה עם דעות נוספות בנות להתעורר

לא יודעת האמת לגבי מפונקות, זה נראה לי הכללה גסה מדי, לכל שולט/ת יש את הסגנון שלהם.
אבל לגבי הפחד של נשלטות - גם בעיניי יש משהו מפחיד יותר בלהשלט ע"י אישה.
ממספר סיבות:
אישה מכירה את הגוף הנשי יותר טוב מרוב הגברים, היא יודעת בדיוק מה כואב, מה עושה טוב ואיזה נקודות.
עושה רושם שהשולטות יודעות להסתדר יפה מאוד עם הבולשיט, התחמקויות, נסיונות שליטה מלמטה של נשלטות.
ובאמת יש לרוב השולטות דימוי קשוח ומפחיד יותר מאשר לרוב השולטים.
ודבר אחרון, אישית הקשר הרגשי שלי לאישה יהיה שונה לחלוטין, וכנראה ממקום רגיש יותר.

וכמובן שכל מה שציינתי יכול לעבוד גם לטובה. הדברים אינם בהכרח רעים.
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 12 באוק׳ 2006
השליטה כתב/ה:
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
נשים... נשים...
איזה כייף להיות בפורום הזה.
אני אוהבת אתכן icon_smile.gif

אמנם מדובר בגבר ששר על נשים, אבל לא יכולתי להתאפק:

נשים נשים / יוסי בנאי

גירסה עברית: נעמי שמר

חצי חיוך על כוס קפה,
מגבעת קש נשים, נשים
פגישה באמצע יום יפה
אני ניגש נשים, נשים
כאן מתפתחת איך לומר
שיחה קלה נשים ,נשים
חולפות ארבע דקות וכבר
אני שלה נשים, נשים, נשים, נשים
"בבקשה תהיה מתוק,תתן לי טרמפ
זה לא רחוק" נשים, נשים
"תגיש לי מים, תן לי אש, תלך עכשיו תבוא בשש" נשים, נשים
"אני רוצה צמידי ענבר ולצאוור אותו דבר"
"אני רוצה כלבלב צמוד ואני רוצה" ואני אבוד!
בשמלתן המטטאה את הרצפה נשים, נשים
בבגד ים שהוא בגודל מניפה נשים, נשים
הן חלשות ונואשות ואבודות נשים, נשים
ומפילות אותי בכל המלכודות נשים, נשים, נשים, נשים
הן תופפות פה בקלילות, הן אלופות הרכילות נשים, נשים
הן עטופות באצילות, הן מסתבכות פה ביעילות נשים, נשים
הן מסנדל ועד תלתל ומסנתר עד אגודל נשים, נשים
הן משמידות אותי אך הן תמיד עושות את זה בחן
...הלו זורבבלה את זוכרת כמו שקבענו להערב בשעה תשע? מותק?..
יש רגילות ויש רעות
ויש טובות נשים נשים
הן רשומות אצלי בספר הכתובות נשים, נשים
הן ערוכות אצלי לפי הא'-ב' נשים, נשים
לכל אחת מהן יש משהו לתת נשים, נשים, נשים, נשים
בכל שנה אני מחליט שאין לעסק שום תכלית
אני מחליט להתנזר וזה עוזר, וזה עוזר
עד שפתאום היא מופיעה והיא כזאת יפהיפיה
והיא זבת חלב ודבש ומחדש ומחדש

חצי חיוך על כוס קפה, מגבעת קש, אני ניגש,
שיחה קלה אני שלה נשים, נשים, נשים, נשים....