noaaa |
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
האיש שלי טיפש גדול
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
noaaa • 1 באוק׳ 2006
מתי האיש שלי יפסיק להיות אבוד
הנה עברה לה עוד שנה והוא עדיין דופק ת'ראש מחפש דרכים מגוונות להזיק רק לעצמו מבלי לפגוע בסביבה איזה איש טיפש יש לי . לא יודע שאני כבר הרוסה. אני מרגישה תמיד שעוד קצת הוא יחנק לו מעצמו כבר לא יוכל ויתפוצץ ואז אהיה שם בסביבה אלקט שברים של שנאה. אבל איזה בור אדיר יש בו, אף פעם לא נוחת כבר שנים בנפילה חופשית, הלב שלי נפל אין ספור פעם והוא עדיין שווה נפש אל מול עצמו. האיש שלי טיפש גדול, מזיק הורס אוכל עצמו. ולו ידע כמה כאב אני רואה , וכמה דווי , תיעוב שנאה... ולו יכל לראות שכל פעם אני נמסה לאט לאט , ונגמרת בעצמי. אבל האיש שלי כמעט ולא מרגיש, וכשזה קורה פעם ב.. הוא שואג בפה גדול, ומכניס סכין גדולה לתוך בטנו עד לפעם הבאה האיש שלי , אבוי לי , איזו טיפשה שהוא בשבילי, בלתי נמנע הוא הוא האהבה הגדולה |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
זה הפוסט עם הכי הרבה אהבה
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
קליבר(שולט) • 1 באוק׳ 2006
שקראתי אי פעם ...
אהבה אמיתית ואיכפתית . |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
אהבה שכזאת
לפני 18 שנים •
5 באוק׳ 2006
עינבר • 5 באוק׳ 2006
אני כל כך מבינה אותה, אני אהבתי איש שכזה.
האהבה הגדולה והאצילית שלך לא תוכל להציל אותו. כנראה שאין לו כרגע את היכולת להפסיק לעזור לעצמו, הוא צריך עזרה, יש כל מיני אפשריות להתמודד. אדם שמזיק לעצמו, הוא לא טוב וטיפש, הוא אבוד. יצר הרס עצמי שלו, פוגע בכל מי שהוא אוהב. גם בך. לחיות עם איש שכזה, משמעותו תהיה להיגמר בעצמך. לכל יצר הרס עצמי, יש דרכי טיפול מוכחות ומותאמות. אם תסכימי, אני אוכל לתת לך מידע בכל נושא שתרצי. לגבי איך אפשר להפסיק את ההרס העצמי, שלו. הכל בידיים שלו. אין שום סיבה שהוא ימשיך לסבול. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
6 באוק׳ 2006
אבל
לפני 18 שנים •
6 באוק׳ 2006
עינבר • 6 באוק׳ 2006
באומנות כמו באומנות, אין דבר כזה שאין דבר כזה. תמשיכי ליצור כאן , זה המקום שלנו. ניתן לאמר בודאות שנגעת לליבי. עינבר |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
6 באוק׳ 2006
שיהיה מספיק טיפש לא להבין את הפוסט הזה
לפני 18 שנים •
6 באוק׳ 2006
נתנאלה(לא בעסק) • 6 באוק׳ 2006
בשבילך
אני מקווה שהוא יגיע לפעם הזאת שהוא יהיה טיפש פעם אחת יותר מידי... ואת תוכלי לאהוב משהו אמיתי בהצלחה בובה את צריכה את זה |
|
מאלף סוררות(שולט) |
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
Re: אהבה שכזאת
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
מאלף סוררות(שולט) • 14 באוק׳ 2006
עינבר נגעת בי.
עינבר כתב/ה: אני כל כך מבינה אותה, אני אהבתי איש שכזה.
האהבה הגדולה והאצילית שלך לא תוכל להציל אותו. כנראה שאין לו כרגע את היכולת להפסיק לעזור לעצמו, הוא צריך עזרה, יש כל מיני אפשריות להתמודד. אדם שמזיק לעצמו, הוא לא טוב וטיפש, הוא אבוד. יצר הרס עצמי שלו, פוגע בכל מי שהוא אוהב. גם בך. לחיות עם איש שכזה, משמעותו תהיה להיגמר בעצמך. לכל יצר הרס עצמי, יש דרכי טיפול מוכחות ומותאמות. אם תסכימי, אני אוכל לתת לך מידע בכל נושא שתרצי. לגבי איך אפשר להפסיק את ההרס העצמי, שלו. הכל בידיים שלו. אין שום סיבה שהוא ימשיך לסבול. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
Re: אהבה שכזאת
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
עינבר • 14 באוק׳ 2006
מאלף סוררות כתב/ה: עינבר נגעת בי.
אני שמחה שדברי נגעו. |
|