מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
בדסמ אמיתי
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 13 באוק׳ 2006
מה לדעתכם זה בדסמ אמיתי והאם אתם עושים אותו- בהנחה ויש לכם עם מי
ואם לא עושים כי אין לכם, האם אתם בשאיפה לבצע זאת? יש מישהו שטוען שכל מה שיש באתרי בדסמ זה רק פנטזיות וכל מה שרובינו עושים זה קינקיות וזהו... מה אתם חושבים על זה? |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
Re: בדסמ אמיתי
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
עינבר • 13 באוק׳ 2006
כחולית כתב/ה: מה לדעתכם זה בדסמ אמיתי והאם אתם עושים אותו- בהנחה ויש לכם עם מי
כמובן מה שאני עושה זה BDSM אמיתי. אני עושה אותו באמת.
ואם לא עושים כי אין לכם, האם אתם בשאיפה לבצע זאת? הייתי מספרת לכם בדיוק מה זה BDSM אמיתי, אבל אני לא אוהבת לכתוב על זה בפרומים, ולכן, לא תוכלו לדעת מה זה BDSM אמיתי וכל אחד ואחד מכם יאלץ לאלתר לבד את ה BDSM שלו. כחולית כתב/ה: יש מישהו שטוען שכל מה שיש באתרי בדסמ זה רק פנטזיות וכל מה שרובינו עושים זה קינקיות וזהו...
אז הוא טוען.
מה אתם חושבים על זה? |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
עינבר, תקשיבי, התשובות שלך זה משהו, כל מילה פנינה
כמה תיחכום בכמה משפטים... ומעבר לציניות המעושה שלי, אני אשמח אם תעני לעניין ולא תכתבי הרבה על כלום |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
זאלופון(שולט) • 13 באוק׳ 2006
במקרה כתבתי על זה בבלוג אתמול ( http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=1574 ). אני מעתיק משם:
בהתחלה חשבתי, כמו רבים וטובים, שיש בגדול שני סוגים של בדסמ, או שתי קצוות של סקאלה: האחד הוא משחק מין משעשע, בדסמ של חדר מיטות בלבד, והשני הוא יותר טוטאלי, מנטלי, אמיתי, כזה שיש בו משהו מעבר, שבו השליטה לא מתמצה בהצלפות או בפרק זמן קצוב שנקרא סשן. כזו רציתי לעצמי. מהסוג השני. משהו שהשליטה בו אמיתית, לא משחק. כזו חיפשתי וכזו ניסיתי ליצור לי. לא שחשבתי שהמשחק זה רע. הוא היה טוב, גם בשבילי. אבל אם אפשר יותר, אז אני רוצה. ואני זוכר את עצמי בפורומים יוצא נגד הדעה שבדסמ הוא משחק תפקידים ותו לא. הוא יכול להיות, כך טענתי אז, אבל הוא יכול להיות יותר. יש בו, אם רוצים ואם נוצר ה"דבר" הזה, גם צד מאד אמיתי, מיוחד, כזה שנמצא רק בו. לזאלופון של אז הייתי אומר היום שהוא טועה. הבדסמ הוא משחק מראשיתו ועד סופו. גם השליטה מחוץ לסשן היא משחק. גם 24/7 הוא משחק. גם הקטעים האלה שפעם קראתי אנשים כותבים וחשבתי לעצמי שזה הכי אמיתי והכי שליטה שיש - הכל משחק משחק משחק. הייתי אומר לי משפט פשוט, כל כך פשוט שהייתי מתפלא על עצמי שלא חשבתי על כך אז: אם מישהי מצייתת כי היא סאבית, זה משחק. לא חשוב מה היא עושה או מתי היא עושה את זה. גם אם זה מחוץ למסגרת של סשן וגם אם זו פקודה לא מינית בעליל. אם אמרת לה לעשות את זה והיא מצייתת כי היא הסאבית ואתה האדון שלה, אתם שניכם משחקים בהתאם לתפקידים שלכם. יש אנשים שמשחקים רק בחדר המיטות ורק כשזה מיני ויש אנשים שמשחקים מעבר, אבל אצל כולם זה משחק. אם מישהי מצייתת כי היא סאבית, זה משחק. כנראה שהייתי שואל את עצמי אם אני באמת מאמין שאין שום דבר אמיתי פה. והייתי עונה לי שלא, שיש דברים אמיתיים והרבה, אבל הם לא יכולים לנבוע מההגדרות. זה לא משחק רק כאשר ההתנהגות היא שמכתיבה את התפקיד ביחסים, לא להיפך. אם תעשי מה שאמרתי כי אני האדון ואת הסאבית, זה משחק, אפילו שזה לא מיני ולא סשן. אם תעשי מה שאמרתי כי אני אדם שאת מעריכה ואוהבת וכשאני אומר משהו את רוצה לעשות אותו בשבילי ואת גם מאמינה שאני יודע על מה אני מדבר, אז זה אמיתי. אז זו התמסרות. ואז גם לא צריך בכלל בדסמ בשביל זה. גם לונילים יש. אין שום דבר לא משחקי שהוא ייחודי לבדסמ, מלבד הכניסה של אנשים לתפקידים שלהם וההזדהות עמם (שהרי כל משחק שמערב את עצמנו הוא אמיתי במידה מסוימת). "בדסמ של חדר מיטות" מופרד מ"בדסמ אמיתי" לא במה שעושים או מתי שעושים או כמה שעושים, אלא באיך מרגישים כשעושים. ולמה לא ידעתי את זה אז? כנראה שהייתי צריך שמישהי תאהב אותי באמת כדי להבין שהמסירות שלה אליי הרבה יותר גדולה ואמיתית מכל מה שהתואר "דום" יכול להקנות לי. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
לא הבנתי את ההפרדה שלך בין התמסרות וכניעה של חדר מיטות ל"חיים האמיתיים".
זה הרי בא מאותו מקום, רק שיש אנשים שרוצים להציב גבול בין שאר החיים לזמן מסוים שמוקדש לסשן ויש אנשים שרוצים את זה כל הזמן. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
זאלופון(שולט) • 13 באוק׳ 2006
זה בעצם בדיוק מה שאני אומר. שזה לא משנה אם מדובר רק בשעשוע מין או במשהו שמתרחש גם מעבר לחדר המיטות ובסיטואציות לא מיניות. הכל משחק.
|
|
huan |
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
huan • 14 באוק׳ 2006
בני אדם מאוד אוהבים להגדיר ולתחום דברים אבל בסופו של דבר בדסמ זו סתם מילה שבאה לתחום מגוון רחב של פעילויות אנושיות....הבדסמ שלי הוא לא אמיתי,למען האמת אני לא עושה "בדסמ" אני עושה את הדברים שאני אוהב והמתבונן מהצד יבוא ויגיד "אהה אתה עושה בדסמ".
אין דבר כזה "גוטים אמיתיים" אין דבר כזה "ערסים אמיתיים" אין דבר כזה "אמיתי" וכל מי שמנסה לעשות "בדסמ אמיתי" או להיות "גוטי אמיתי","ערס אמיתי" וואט אבר אמיתי הוא לפי דעתי פשוט הצנועה לא חכם במיוחד לא מהבחינה השכלית ועוד פחות מהבחינה הרגשית והחברתית. כל מה שיש בבדסמ זו הגדרה אשר במצבי שוליים חופפת או הופכת להגדרה אחרת....אך ההגדרה הזאת אינה מגדירה מה זה "אמיתי" אלה רק איזה פעילות אנושית החברה מכניסה לתוך ההגדרה ואיזה פעילויות נכנסות להגדרה של מיינסטרים ואיזה לשוליים. כך שעצם צירוף המילים "בדסמ אמיתי" פשוט אינו קיים. כך שאני יכול להגיד לך איזה פעילויות אנושיות נכנסות למיינסטירם של הבדסמ ומה לדעתי נחשב לשוליים אבל זאת פשוט לא היתה השאלה. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
עינבר • 14 באוק׳ 2006
כחולית כתב/ה: ומעבר לציניות המעושה שלי, אני אשמח אם תעני לעניין ולא תכתבי הרבה על כלום
הייתי מוכנה, אבל בנתיים זאלופון כתב את זה הרבה יות רטוב ממני ואני פורשת לשרשור אחר. {גם בציניות מעושה, יכולים להיות מסרים רציניים ועמוקים}. |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
מUחדת • 14 באוק׳ 2006
זאלופון כתב/ה: במקרה כתבתי על זה בבלוג אתמול ( http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=1574 ). אני מעתיק משם:
בהתחלה חשבתי, כמו רבים וטובים, שיש בגדול שני סוגים של בדסמ, או שתי קצוות של סקאלה: האחד הוא משחק מין משעשע, בדסמ של חדר מיטות בלבד, והשני הוא יותר טוטאלי, מנטלי, אמיתי, כזה שיש בו משהו מעבר, שבו השליטה לא מתמצה בהצלפות או בפרק זמן קצוב שנקרא סשן. כזו רציתי לעצמי. מהסוג השני. משהו שהשליטה בו אמיתית, לא משחק. כזו חיפשתי וכזו ניסיתי ליצור לי. לא שחשבתי שהמשחק זה רע. הוא היה טוב, גם בשבילי. אבל אם אפשר יותר, אז אני רוצה. ואני זוכר את עצמי בפורומים יוצא נגד הדעה שבדסמ הוא משחק תפקידים ותו לא. הוא יכול להיות, כך טענתי אז, אבל הוא יכול להיות יותר. יש בו, אם רוצים ואם נוצר ה"דבר" הזה, גם צד מאד אמיתי, מיוחד, כזה שנמצא רק בו. לזאלופון של אז הייתי אומר היום שהוא טועה. הבדסמ הוא משחק מראשיתו ועד סופו. גם השליטה מחוץ לסשן היא משחק. גם 24/7 הוא משחק. גם הקטעים האלה שפעם קראתי אנשים כותבים וחשבתי לעצמי שזה הכי אמיתי והכי שליטה שיש - הכל משחק משחק משחק. הייתי אומר לי משפט פשוט, כל כך פשוט שהייתי מתפלא על עצמי שלא חשבתי על כך אז: אם מישהי מצייתת כי היא סאבית, זה משחק. לא חשוב מה היא עושה או מתי היא עושה את זה. גם אם זה מחוץ למסגרת של סשן וגם אם זו פקודה לא מינית בעליל. אם אמרת לה לעשות את זה והיא מצייתת כי היא הסאבית ואתה האדון שלה, אתם שניכם משחקים בהתאם לתפקידים שלכם. יש אנשים שמשחקים רק בחדר המיטות ורק כשזה מיני ויש אנשים שמשחקים מעבר, אבל אצל כולם זה משחק. אם מישהי מצייתת כי היא סאבית, זה משחק. כנראה שהייתי שואל את עצמי אם אני באמת מאמין שאין שום דבר אמיתי פה. והייתי עונה לי שלא, שיש דברים אמיתיים והרבה, אבל הם לא יכולים לנבוע מההגדרות. זה לא משחק רק כאשר ההתנהגות היא שמכתיבה את התפקיד ביחסים, לא להיפך. אם תעשי מה שאמרתי כי אני האדון ואת הסאבית, זה משחק, אפילו שזה לא מיני ולא סשן. אם תעשי מה שאמרתי כי אני אדם שאת מעריכה ואוהבת וכשאני אומר משהו את רוצה לעשות אותו בשבילי ואת גם מאמינה שאני יודע על מה אני מדבר, אז זה אמיתי. אז זו התמסרות. ואז גם לא צריך בכלל בדסמ בשביל זה. גם לונילים יש. אין שום דבר לא משחקי שהוא ייחודי לבדסמ, מלבד הכניסה של אנשים לתפקידים שלהם וההזדהות עמם (שהרי כל משחק שמערב את עצמנו הוא אמיתי במידה מסוימת). "בדסמ של חדר מיטות" מופרד מ"בדסמ אמיתי" לא במה שעושים או מתי שעושים או כמה שעושים, אלא באיך מרגישים כשעושים. ולמה לא ידעתי את זה אז? כנראה שהייתי צריך שמישהי תאהב אותי באמת כדי להבין שהמסירות שלה אליי הרבה יותר גדולה ואמיתית מכל מה שהתואר "דום" יכול להקנות לי. |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
red-cell(מזוכיסט) • 16 באוק׳ 2006
אני מסכים שלרוב זה בעיקר משחק, אבל יש כאלו שלא, שזה ממש לא משחק, זה אורח חיים אמיתי. יש מעטים כאלו שמגשימים את זה, כי זה קשה ותובעני. יש אנשים שמסוגלים לזה, תתפלאו...
|
|