kamor(נשלט) |
לפני 21 שנים •
23 באוק׳ 2003
טבעת השליטה
לפני 21 שנים •
23 באוק׳ 2003
kamor(נשלט) • 23 באוק׳ 2003
שלום לכם אנשים יקרים .
חשבתי רבות על הנושא , ואני עומד להציג אותו כאן בפניכם עלמנת לשמוע את דעתכם . אני וחברתי חיים ביחסים רגילים רוב הזמן , וחלק במשחקי שליטה . השאלה היא איך ניתן לשלב בין שני הדברים . יחסים רגילים ויחסי שליטה מבחינת זמן . מתי אנחנו ביחסים רגילים ומתי אנחנו ביחסי שליטה . עד עכשיו אני קבעתי מתי נבצע משחקי שליטה והכל זורם מצוין . הרעיון החדש שלי הוא ....... טבעת שליטה . כן בדיוק . ברגע שהיא עונדת אותה , אני מחוייב לציית לה , ומותר לה לעשות כל מה שהיא רוצה בי . כל עוד היא לא עונדת אני משוחרר וחופשי . וכל זה נעשה לפי רצונה . כלומר היא קובעת מתי לענוד את הטבעת . מה דעתכם ? או איך ניתן לשפר את הרעיון ? . |
|
shiri(לא בעסק) |
לפני 21 שנים •
23 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
23 באוק׳ 2003
shiri(לא בעסק) • 23 באוק׳ 2003
רעיון נחמד מאוד
רק מחשבה אחת שעלתה לי בנושא... מה קורה אם היא מחליטה לענוד את הטבעת אבל לך ממש אבל ממש אין חשק? |
|
kamor(נשלט) |
לפני 21 שנים •
23 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
23 באוק׳ 2003
kamor(נשלט) • 23 באוק׳ 2003
זהו בדיוק העניין . אני מחויב בכל מצב .
לטוב ולרע |
|
shiri(לא בעסק) |
לפני 21 שנים •
23 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
23 באוק׳ 2003
shiri(לא בעסק) • 23 באוק׳ 2003
זה לא נשמע לי ריאלי....
אבל זו רק אני אולי לך ולאחרים זה מתאים |
|
המלך אריה הראשון |
לפני 21 שנים •
23 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
23 באוק׳ 2003
המלך אריה הראשון • 23 באוק׳ 2003
כל נושא השליטה הוא נושא נרחב ביותר שכל אחד מוצא בה את מקומו ואת מה שמתאים לו, כל עוד כללי הSSC נשמרים מותר לכל אחד "לשחק" כראות עיניו. לכן השאלה שלך מה דעתנו על הדרך שאתה בחרת פשוט אינה במקומה, אם לכם טוב בדרך הזאת, תבורכו ואין לאף אחד זכות למתוח ביקורת או להתערב בדרך שבחרתם בה.
אבל כנראה שמה שבאמת רצית לדעת זה איך אחרים נוהגים על מנת לשאוב אולי רעיונות חדשים. אצלי למשל כשאני נמצא בקשר עם שפחה שחורג מגבולות הסשן, הרי רוב הזמן נדבר "בגובה העיניים" בלי שום גינוני שליטה כאשר לכל צד ברור מה מקומו במערכת, כאשר אני רוצה לעבור ל"מצב שליטה" אני פשוט משנה את הטון וסגנון הדיבור. |
|