huan |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
huan • 15 באוק׳ 2006
איחן דבר יותר גרוע בשביל נשלט מאשר לשלול ממנו את הנשלטות שלו.....תפתיעי אותו עם ארוחת בוקר..תעשי לו מסאג' ברגליים..אולי קצת פוטפטיש...קחי אותו לקניות על חשבונך...תעשי לו אמבטיית קצף......אני בטוח שהוא יתחיל להשתולל,לצרוח,לבקש רחמים ולהצטער על מעשיו כבר אחרי המאסג' ברגליים אבל עם כבר להעניש אז עד הסוף
|
|
subisub(נשלט) |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
התשובה שלי היא דווקא לנשלט האומלל של hardqueen
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
subisub(נשלט) • 15 באוק׳ 2006
עבד עלוב שכמותך אם התעוררת בשלש לפנות בוקר וראיתי שמלכתך האהובה והנערצת משוטת לה במרחבי הסייבר ספייס ומשועממת עד כדי כך שהיא מסשנת שני ילדים מחוצקנים אנונימיים בצט של תפוז תחליף אותה ויפה אחת קודם...
קודם כל כי אתה לא עושה לה את זה.... זה ברור כשמש, כי אחרת מה הייתה מחפשת בצט ועוד של תפוז רחמנא ליצלן בשעה שלש לפנות בוקר? כדאי שתמצא מלכה שתעריך אותך ואת תרומתך למין הנשי הנעלה, והקרבתך תמלא אותה בעזוז ושימחה את ששנתה לא תנדוד והיא להניח ראשה המקסים והנא על כר ותוכל לישון שנת ישרות תוך שהיא מחיכת לה מתוך חלום מתוק שבו היא ניזכרת בסשן האחרון שלכם... זו מלכה ראויה למעמצייך ולך hardqueen(שולטת) פששש כל הכבוד לך ערכת סשן פומבי עם שני נישלטים בו זמנית והפגנת את חכמת שליטתך ושנינותך ועוד בצט של תפוז, תיסלם. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
אני בעד עונש פדגוגי- חינוכי
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 15 באוק׳ 2006
אני בעד עונש פדגוגי- חינוכי לדוגמא: לכתוב חיבור "היכן טעיתי" ו או כיצד אוכל לחשוב על החשיבה מחדש וכתוצאה מכך לשנות התנהגותי. לא פחות משני עמודי A4 . אבל זו אני ואלו הגישות שלי. גודי. |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
Re: התשובה שלי היא דווקא לנשלט האומלל של hardqueen
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
sssssss • 16 באוק׳ 2006
subisub כתב/ה: עבד עלוב שכמותך אם התעוררת בשלש לפנות בוקר וראיתי שמלכתך האהובה והנערצת משוטת לה במרחבי הסייבר ספייס ומשועממת עד כדי כך שהיא מסשנת שני ילדים מחוצקנים אנונימיים בצט של תפוז תחליף אותה ויפה אחת קודם...
קודם כל כי אתה לא עושה לה את זה.... זה ברור כשמש, כי אחרת מה הייתה מחפשת בצט ועוד של תפוז רחמנא ליצלן בשעה שלש לפנות בוקר? כדאי שתמצא מלכה שתעריך אותך ואת תרומתך למין הנשי הנעלה, והקרבתך תמלא אותה בעזוז ושימחה את ששנתה לא תנדוד והיא להניח ראשה המקסים והנא על כר ותוכל לישון שנת ישרות תוך שהיא מחיכת לה מתוך חלום מתוק שבו היא ניזכרת בסשן האחרון שלכם... זו מלכה ראויה למעמצייך ולך hardqueen(שולטת) פששש כל הכבוד לך ערכת סשן פומבי עם שני נישלטים בו זמנית והפגנת את חכמת שליטתך ושנינותך ועוד בצט של תפוז, תיסלם. מזמן לא נתקלתי במינון כל כך גבוה של רפש ותסכול שהוכנסו בכמה שורות ועוד בבן אדם קטן אחד. כמה אכזרית יכולה להיות אלהים כשהיא רק רוצה.. אני מודה. אני לא נוהג לרחרח בפרופילים של מגיבי התגובות בפורום. אבל הפעם הסתקרנתי. הסתקרנתי לראות מיהו המשליך אשפתו ברבים באין מחריד. וממש לא להפתעתי מצאתי אדם נטול פרופיל. מה זה אומר בעצם: 1. מדובר באדם שמסתיר סוד כלשהו ומעוניין שלא להיחשף. נניח מישהו נשוי. אפשרות זאת נמוכה והיא בעלת סבירות של 35% ומטה בעיניי, כי מי הטיפשה שתתחייב לשארית חייה במחיצת אדם כ"כ מתוסכל?? 2. מדובר בקטין שלא מעוניין לחשוף את גילו. בהתחשב ברצף המשפטים המבולבלים שדומה שאין חוט לוגי המקשר ביניהם, בצירוף העילגות, שגיאות הכתיב וחוסר הבהירות שבמשפטים שלו. הנחה זאת מקבלת אצלי הסתברות של 60%. קחו לדוגמא את המשפט הבא: " את ששנתה לא תנדוד והיא להניח ראשה המקסים והנא על כר ותוכל לישון שנת ישרות תוך שהיא מחיכת לה מתוך חלום מתוק שבו היא ניזכרת בסשן האחרון שלכם... זו מלכה ראויה למעמצייך" - רבאק נסה לכתוב ללא שגיאות כתיב או לפחות הירשם לאולפן הקרוב לאיזור מגוריך. אחר כך תחשוב אם להעיר הערות...מה עוד שכשאתה כותב בצורה ברורה לי קל יותר לדעת אם לכוון את האגרוף המילולי שלי לסנטר שלך או ישירות לתוך העין 3. מדובר באדם נטול פרופיל, ונטול חיים בכלל. הסתברות של למעלה מ-70% מטעמים ברורים. נכון שזה נחמד שמנתחים מישהו בלי להכיר אותו בכלל??? אני מקווה שמוחך המצומצם יצליח לקשור את הקשר. קראתי את התגובות בפוסט הזה. רובן ככולן ענייניות וחביבות. רק שלך בולטת במרירותה, כאילו מבקשת יחס, כאילו שהועמד מאחוריה צועק לעזרה: הצילווו אני כאן, ואני טובע! אז חביבי עם יחס כזה לתמותה, מצידי שתטבע וכמה שיותר מהר... אם היה מדובר רק בי, על כבודי שבוודאי הייתי מוחל ואפילו לאידיוט כמוך. אבל מכיוון שהעזת לפתוח פיך ולצפצף לעבר מלכה אצילה שאינך ראוי להידבק באבק עקביה, הרגשתי צורך להתייחס אליך. אני לא בא להגן על מעשה הגבירה, והיא ממש אינה זקוקה לעזרתי, אבל ההגיון שלי דורש: מניין לך שמדובר בילדים מחוצ'קנים? שמעת פעם על תמונות? על מצלמות? אתה חי בכדור הארץ? לא! אתה מעדיף לזלזל בצאט תפוז כנראה מבלי לדעת כמה יתרונות יש לצאט הזה. כמה נבון מצידך. ודרך אגב, אחד מיתרונותיו הגדולים, לרבות על מה שכתבתי, הוא שאחד אחוז מרירות כשלך שבא לחדר מקבל קיק אחרי משפט אחד. את ההקאה המילולית שלך תבצע בשירותים ואל תשכח להוריד את המים אין לי מושג מהיכן שאבת את הנגזרת סייבר סקס=חוסר סיפוק . היכן היית בשנים האחרונות? על המאדים? יש מישהו שלא עשה סייבר מימיו והוא בן הדור הזה? שמעת פעם על שעמום ריגעי? אתה באמת חושב שאיזה סשן וירטואלי מעיד בכהוא זה על יכולתי לספק את הוד מעלתה? אתה עד כדי כך טיפש? בשיא הענווה, אני רק יכול לאחל לך מחצית ממה שעברתי בכל הנוגע לנשים ולסיפוקן...לא בעצם לך אני מאחל קדחת! להתרגז, אמר פעם איש חכם אחד, פירושו להתרגש מטיפשותם של אחרים (פראפרזה). כך שלכעוס בגללך יהיה זה מעשה סר טעם. נ.ב. המלצתי לך כדלקמן: שנה את הניק שלך מסאבי-סאב לדגי-דג! קנה לך גאג ודחוף אותו כמה שיותר מהר לתוך הג'ורע שאתה מכנה פה. אני מקווה ש"העבד העלוב" ענה לך. ואם לא אתה תמיד מוזמן אצלי לעוד סיבוב! |
|
firex |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
firex • 16 באוק׳ 2006
אני מסכים עם Queencie, גבולות והסכמה הם לא רק לגב' כאב פיסי אבל קשור גם לרגשות, ומה מותר ומה לא מותר בתוך המערכת יחסים. אישי אני חושב שעונש קוקולד מאד מתאים במקרה הזה, אבל יש לתאר מצב שהוא לא מסכים כלומר שהוא מעדיף לסיים הקשר בינכם, צריך לקחת זאת בחשבון, ואיך תרגישי במצב כזאת
|
|
מלכה עקרבית |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
נענששששששששש
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
מלכה עקרבית • 16 באוק׳ 2006
אתה גדוללללללללללללללללל
אין כמוךךךךךךךךך אוהבת אותך כחבר |
|
HardQueen(שולטת) |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
הנושא סגור
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
HardQueen(שולטת) • 16 באוק׳ 2006
תודה לכלל המגיבים , למעט דגי-דג, על שלל העיצות שהענקתם לי, הייתם לי לעזר רב !
תודה מיוחדת לנשלט באימונים שלי על הסבלנות והאיפוק שגילה בימים האחרונים סליחה אם גרמתי לך עוול . |
|
Princess Alice(שולטת) |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
Princess Alice(שולטת) • 17 באוק׳ 2006
וואו! זה רעיון נחמד מאוד!
schiavo_rosso כתב/ה: יצרתיות :
להטיל עליו מטלה לכתוב חיבור בו יתאר את הסשן האולטימטיבי מבחינתו, אז להושיב אותו עם הפנים לקיר כשהאנטנה במצב שלא יכולה להפתח בעוד את מקיימת את הסשן אותו תיאר . אפשר גם לבקש ממנו להקריא את תיאור הסשן בעוד את מקיימת אותו . |
|
subisub(נשלט) |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
נענש הנשלט האומלל של hardqueen אתה עבד אומלל ופתטי
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
subisub(נשלט) • 17 באוק׳ 2006
נענש כתב/ה: subisub כתב/ה: עבד עלוב שכמותך אם התעוררת בשלש לפנות בוקר וראיתי שמלכתך האהובה והנערצת משוטת לה במרחבי הסייבר ספייס ומשועממת עד כדי כך שהיא מסשנת שני ילדים מחוצקנים אנונימיים בצט של תפוז תחליף אותה ויפה אחת קודם...
קודם כל כי אתה לא עושה לה את זה.... זה ברור כשמש, כי אחרת מה הייתה מחפשת בצט ועוד של תפוז רחמנא ליצלן בשעה שלש לפנות בוקר? כדאי שתמצא מלכה שתעריך אותך ואת תרומתך למין הנשי הנעלה, והקרבתך תמלא אותה בעזוז ושימחה את ששנתה לא תנדוד והיא להניח ראשה המקסים והנא על כר ותוכל לישון שנת ישרות תוך שהיא מחיכת לה מתוך חלום מתוק שבו היא ניזכרת בסשן האחרון שלכם... זו מלכה ראויה למעמצייך ולך hardqueen(שולטת) פששש כל הכבוד לך ערכת סשן פומבי עם שני נישלטים בו זמנית והפגנת את חכמת שליטתך ושנינותך ועוד בצט של תפוז, תיסלם. מזמן לא נתקלתי במינון כל כך גבוה של רפש ותסכול שהוכנסו בכמה שורות ועוד בבן אדם קטן אחד. כמה אכזרית יכולה להיות אלהים כשהיא רק רוצה.. אני מודה. אני לא נוהג לרחרח בפרופילים של מגיבי התגובות בפורום. אבל הפעם הסתקרנתי. הסתקרנתי לראות מיהו המשליך אשפתו ברבים באין מחריד. וממש לא להפתעתי מצאתי אדם נטול פרופיל. מה זה אומר בעצם: 1. מדובר באדם שמסתיר סוד כלשהו ומעוניין שלא להיחשף. נניח מישהו נשוי. אפשרות זאת נמוכה והיא בעלת סבירות של 35% ומטה בעיניי, כי מי הטיפשה שתתחייב לשארית חייה במחיצת אדם כ"כ מתוסכל?? 2. מדובר בקטין שלא מעוניין לחשוף את גילו. בהתחשב ברצף המשפטים המבולבלים שדומה שאין חוט לוגי המקשר ביניהם, בצירוף העילגות, שגיאות הכתיב וחוסר הבהירות שבמשפטים שלו. הנחה זאת מקבלת אצלי הסתברות של 60%. קחו לדוגמא את המשפט הבא: " את ששנתה לא תנדוד והיא להניח ראשה המקסים והנא על כר ותוכל לישון שנת ישרות תוך שהיא מחיכת לה מתוך חלום מתוק שבו היא ניזכרת בסשן האחרון שלכם... זו מלכה ראויה למעמצייך" - רבאק נסה לכתוב ללא שגיאות כתיב או לפחות הירשם לאולפן הקרוב לאיזור מגוריך. אחר כך תחשוב אם להעיר הערות...מה עוד שכשאתה כותב בצורה ברורה לי קל יותר לדעת אם לכוון את האגרוף המילולי שלי לסנטר שלך או ישירות לתוך העין 3. מדובר באדם נטול פרופיל, ונטול חיים בכלל. הסתברות של למעלה מ-70% מטעמים ברורים. נכון שזה נחמד שמנתחים מישהו בלי להכיר אותו בכלל??? אני מקווה שמוחך המצומצם יצליח לקשור את הקשר. קראתי את התגובות בפוסט הזה. רובן ככולן ענייניות וחביבות. רק שלך בולטת במרירותה, כאילו מבקשת יחס, כאילו שהועמד מאחוריה צועק לעזרה: הצילווו אני כאן, ואני טובע! אז חביבי עם יחס כזה לתמותה, מצידי שתטבע וכמה שיותר מהר... אם היה מדובר רק בי, על כבודי שבוודאי הייתי מוחל ואפילו לאידיוט כמוך. אבל מכיוון שהעזת לפתוח פיך ולצפצף לעבר מלכה אצילה שאינך ראוי להידבק באבק עקביה, הרגשתי צורך להתייחס אליך. אני לא בא להגן על מעשה הגבירה, והיא ממש אינה זקוקה לעזרתי, אבל ההגיון שלי דורש: מניין לך שמדובר בילדים מחוצ'קנים? שמעת פעם על תמונות? על מצלמות? אתה חי בכדור הארץ? לא! אתה מעדיף לזלזל בצאט תפוז כנראה מבלי לדעת כמה יתרונות יש לצאט הזה. כמה נבון מצידך. ודרך אגב, אחד מיתרונותיו הגדולים, לרבות על מה שכתבתי, הוא שאחד אחוז מרירות כשלך שבא לחדר מקבל קיק אחרי משפט אחד. את ההקאה המילולית שלך תבצע בשירותים ואל תשכח להוריד את המים אין לי מושג מהיכן שאבת את הנגזרת סייבר סקס=חוסר סיפוק . היכן היית בשנים האחרונות? על המאדים? יש מישהו שלא עשה סייבר מימיו והוא בן הדור הזה? שמעת פעם על שעמום ריגעי? אתה באמת חושב שאיזה סשן וירטואלי מעיד בכהוא זה על יכולתי לספק את הוד מעלתה? אתה עד כדי כך טיפש? בשיא הענווה, אני רק יכול לאחל לך מחצית ממה שעברתי בכל הנוגע לנשים ולסיפוקן...לא בעצם לך אני מאחל קדחת! נ.ב. המלצתי לך כדלקמן: שנה את הניק שלך מסאבי-סאב לדגי-דג! קנה לך גאג ודחוף אותו כמה שיותר מהר לתוך הג'ורע שאתה מכנה פה. אני מקווה ש"העבד העלוב" ענה לך. ואם לא אתה תמיד מוזמן אצלי לעוד סיבוב! ויותר חמור מזה אתה לא רק עבד עלוב, אתה אדם עלוב נפש, שלא יודע לזהות אירוניה והומור... לגבי שגיאות הכתיב, אני אמנם מהנדס מחשבים כך שאין לך מה לחדש לי על הפלטפורמה שנקראת תפוז ודומיה, וגם דיסלקט דבר שנותן לי לגיטימציה מלאה לכתוב לפעמים עם שגיאות כתיב, "ושנת ישרות" לא היה שגיאה כזאת, קאפיש? אתה שואל ואני מצטט "נכון שזה נחמד שמנתחים מישהו בלי להכיר אותו בכלל??? אני מקווה שמוחך המצומצם יצליח לקשור את הקשר" מוחי המצומצם אומר לי שהנסיון שלך לנתח את אופיי בלא כל מידע עלי הינה טימטום מוחלט ששיכול להניב רק דברי הבל שכל כך רחוקים מהאמת שאין להם משמעות לא לגבי ולא לשאר הקוראים, אבל אני מבין שלך אין בעיה עם עשיית מעשי הבל? לעומת זאת התגובה שלי הייתה על סמך מידע מפורט שפירסמה גברת אקסביזיוניסטית משהו, הלא היא גבירתך האישית שניזעקת להגן על כבודה האבוד, היא בחרה לפרסם מידע זה בפורום ולהופכו נחלת הכלל. הכותב הסביר יכול היה לצפות לתגובות מתגובות שונות, כולל כאלו כשלי... אף אחד לא כפה עליה לפרסם את שפירסמה ודרך אגב, תודה לך HQ על הפוסט שלך שיעשעת אותי.. מאוד.... אתה כותב "מזמן לא נתקלתי במינון כל כך גבוה של רפש ותסכול " אז כנראה שלא ניתקלת עד שקראת את מה שאתה כתבת הפוסל במומו פוסל... כנראה שבכל זאת פגעתי בכמה נקודות נכונות על מנת לזכות בתגובה כשלך ועל מנת שיהיה ברור לך למרות האיטיות החשבתית שלך על מה אני מדבר הינה מספר פנינות קולמוס שלך: "בבן אדם קטן אחד" ( אם היינו נפגשים באיזה מועדון וגיברתי לא הייתה שם לרסן אותי הייתי חובט בפרצופך בסימבוליות בכפפת המשי השחורה שלי ומבקש ממך לתמוך במילותיך מחוץ למועדון אחרי קו הבאונסרים ומאפשר לך להתנצל על בעיות הראיה שלך שכיווצו אותי משהו) "אחר כך תחשוב אם להעיר הערות...מה עוד שכשאתה כותב בצורה ברורה לי קל יותר לדעת אם לכוון את האגרוף המילולי שלי לסנטר שלך או ישירות לתוך העין" פשששש אגרופים? אדם אלים שכמוך!!! "היכן היית בשנים האחרונות? על המאדים?" "הייתי מוחל ואפילו לאידיוט כמוך" "מדובר באדם נטול פרופיל, ונטול חיים בכלל" "אותו כמה שיותר מהר לתוך הג'ורע " "שהעזת לפתוח פיך ולצפצף לעבר מלכה אצילה שאינך ראוי להידבק באבק עקביה" אוי אם אתה אומר ש-HQ אצילה אז אני מאמין לך וסומך על יכולת השיפוט שלך אבל אני מקווה לטובתה של HQ שיכולת השיפוט שהפעלת על מנת להגיע לעובדה שבעורקיה זורם דם כחול שונה ביכולת השיפוט והמחשבה שהופגנה לאורך כל מה שכתבת!!! מצטער HQ הברנש קצת איטי במחשבתו וקצת טעון טוסטסטרון שילוב פאטאלי... אתה כותב וזה ממש הפיל אותי מצחוק "אתה באמת חושב שאיזה סשן וירטואלי מעיד בכהוא זה על יכולתי לספק את הוד מעלתה? אתה עד כדי כך טיפש?" מי שטיפש זה בטח לא אני, ניראה איך תסביר את הסיבה לניגוסים והתחנונים וההפרעות שלך שעליהם מדווחת HQ בזמן אותו סשן ויקטואלי עד כדי כך שהרגזת אותה והחליטה להתחלק בנושא איך להעניש אותך עם כל העולם ואחותו... " אני רק יכול לאחל לך מחצית ממה שעברתי בכל הנוגע לנשים ולסיפוקן..." אוי אוי העיסה מעידה על הנחתום? כל כתיבתך שזורה ברפש לעומת זאת מה שכתבתי הרגיזך כלומר שכתבתי לא הייתה רחוקה מהאמת וקלעה בול לפחות בדבר אחד אננו מסכימים, אתה כותב: "שמעת פעם על שעמום ריגעי? " אז אכן היה זה שיעמום מוסכם על שנינו. וזה גם כל מה שטענתי, היא הייתה משועממת אולי ממך ?, וגם אתה מסכים שגבירתך היתה משעוממת, אינשטיין כבר אמר שזמן זה דבר רלטיבי כך שרגע או אין סוף הם בעיניי המתבונן, אבל מה אני מצפה שתבין רעיונות מורכבים כאלו... ציתת בטוב טעם "להתרגז, אמר פעם איש חכם אחד, פירושו להתרגש מטיפשותם של אחרים (פראפרזה). כך שלכעוס בגללך יהיה זה מעשה סר טעם." ואיו איך כעסת והתבזית, ממש חבל שלא שמעת לעיצותיך שלך , ואיך ניבלת את פיך?, ולשמחתי אתה היחיד אבל אחי אני סולח לך.. 34 ויאמר ישוע אבי סלח להם כי אינם ידעים מה הם עשים ויחלקו בגדיו להם ויפילו גורל: 35 והעם עמד וראה וילעיגו-לו (הבשורה הקדושה על-פי לוקס פרק כג) מבחינתי הנושא סגור SIS נב את הגאג שאת מציע לי לדחוף לפה שלי אני מתנדב ללא תמורה לדחוף לאחד מאוריפסים של גופך, אבל אתה יודע מה הבעיה שלי אם זה? הבעיה שלי שאין לי ספק שאתה תהנה מזה!!!!!!!!!!!! |
|
Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
Shimmy(נשלט){Vents} • 17 באוק׳ 2006
האמת שמתישהו באמצע זריקת הבוץ ההדדית נשברתי ולא המשכתי לקרא.
השאלה האם העבד הוא עלוב נפש או לא כי גבירתו מסנג'רת מהצד היא עניין בינה לבינה, אם אנשים בקהילה לא יהיו סבלנים לאחרים, גם אם בעינינו מדובר בדברים "סוטים" או לא ראויים (בעיני אישה משתחווה בפני גבר זה הדבר הכי נורא ביקום) מדוע תצפה לסובלנות מצד האחר הלא חבר בקהילה? כל עוד הדברים נעשים בצורה שפויה , בהסכמה ובלי לסכן את גופו של הצד השני זה עניין שבין הדומית לבין הסאב. |
|