Lordpain(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
שאלה לעורכי דין שבינינו
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
Lordpain(שולט) • 15 באוק׳ 2006
הסיפור כזה
כשנכנסתי לדירה בעל הבית אמר שהטלוויזיה מחוברת להוט ושזה נכלל בתשלום שכר הדירה . עד כאן הכל טוב, ערב אחד עבר לו נציג של הוט ושאל אותי אל מה אני מחובר, אני עניתי לו שאני רק משכיר את המקום ושיש לי חיבור להוט, הוא מאוחר יותר דיבר עם הבעלים ובירר שהם בעצם לא מחוברים להוט ושבעצם ביחידת הדיור שהוא משכיר יש חיבור להוט שעושים בו שימוש ללא תשלום . לפני כמה זמן חזר הנציג ושם בתוך הדלת שלי מכתב שמצהיר שעלי לשלם סכום מסוים בעל הבית קרע את המכתב (לדבריו בכל מקרה כי בזמנו שזה קרה אני לא היייתי שם) ואמר לנציג שאם הוא רוצה לברר משהו שיפנה אליו ולא אלי, הם דיברו בינהם ובעל הבית אמר לו את הדבר הבא: הוא (הכוונה אלי) עבר ליחידת הדיור רק מלפני שבועיים(שזה כמובן לא נכון אני כבר שם שלושה חודשים) וחיבר את הטלוויזיה באופן תמים(גם לא נכון הטלוויזיה הייתה מחוברת להוט עוד לפני שעברתי והוא היה כמובן מודע לזה) ולמרבה ההפתעה היה שם חיבור פעיל להוט, לכאורה שהם ששכחו לנתק את החיבור ושלא הוא ולא אני ידעו על זה משהו, בסופו של דבר הנציג התעקש שמישהו ישלם ובעל הבית סירב לכן נאמר לו על ידי הנציג שזה יגיע לבית משפט . עכשיו בעל הבית מנסה לגרום לי להאמין שגם אם הדברים יגיעו לבית משפט אני לא אהיה קשור לזה ושהוא יטפל בכל הסיפור הזה, לי מאד קשה להאמין בזה ורציתי לדעת את מי באמת הם מבחינת החוק לפחות רשאים לתבועה במקרה הזה ? ואיך אני יכול להיכנס לעמדת יתרון כלשהי שתמנע בעתיד מבעל הבית להפיל את כל האשמה עלי ? העניין הזה נורא מעיק עלי אני מאד אעריך אם מישהו יוכל לעזור ולתת לי תשובות . |
|
דובדבן |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
שאלה לשולטים שבניכם
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
דובדבן • 15 באוק׳ 2006
כשאתם נרשמים לכלוב. ממי אתם הכי רוצים ייעוץ חינם? מעו"ד, אדריכלים או מתכנתים?
|
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
מעבר לאמירה
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
הוא(שולט) • 15 באוק׳ 2006
האם יש סיכום בכתב הסכם או חוזה לגבי זה?
בכל מקרה רצוי לקבל ממנו התחיבות בכתב אני לא עו"ד אבל אגיש חשבון של 5 ספרות שיהיה אוטנטי. ועד כמה שלא ידוע לי אפילו האמירה שלו תופסת משפטים בהצלחה |
|
ללא גבולות' |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
Re: שאלה לשולטים שבניכם
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
ללא גבולות' • 15 באוק׳ 2006
דובדבן כתב/ה: כשאתם נרשמים לכלוב. ממי אתם הכי רוצים ייעוץ חינם? מעו"ד, אדריכלים או מתכנתים?
מה עם רופאים ??? |
|
tb-303(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
tb-303(מתחלף) • 15 באוק׳ 2006
ופסיכולגים?..........
|
|
דובדבן |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
תיקון טעות.
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
דובדבן • 15 באוק׳ 2006
tb-303 כתב/ה: ופסיכולגים?..........
פסיכולו ג י ו ת. ברשותך. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
Re: שאלה לשולטים שבניכם
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 15 באוק׳ 2006
דובדבן כתב/ה: כשאתם נרשמים לכלוב. ממי אתם הכי רוצים ייעוץ חינם? מעו"ד, אדריכלים או מתכנתים?
ואני תוהה למה תמיד הציניות תופסת שליטה (אתם חושבים שהיא דומית?). האיש שאל שאלה, אין לכם תשובה חכמה עבורו, תנסו לשתוק, תגלו שיש פעמים שהשתיקה שווה זהב. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
השולט אור(שולט) • 15 באוק׳ 2006
כפי שנאמר פה, יש חוזה.
בחוזה רואים שאתה שם כבר שלושה חודשים ולא שבועיים - כלומר, ניתן להוכיח חוסר אמינות של בעל הבית שלך. בחוזה - אני מקווה, רשום שהמחיר שאתה משלם כולל גם את הכבלים. כלומר, מדובר פה בחובתו של בעל הבית לשלם וממש לא שלך. ואין שום סיבה שהדבר ישתנה. הצעה קטנה, בעל הבית שלך נראה אדם לא ישר ולא אמין. זה אומר שסביר להניח שהוא ינסה לדפוק אותך בכל דרך אפשרית כשתרצה לעזוב. 1. צלם את הדירה במצלמה רגילה ופתח את התמונות כך שיהיה לך תאריך הפיתוח מאחור על התמונה. זה כדי שבמקרה והוא ידרוש ממך שיפוצים לא הגיוניים בדירה עם עזיבתך, תוכל להראות לאיזו דירה נכנסת. 2. עזוב את הדירה הזו. הוא נשמע תחמן ורמאי, ולא טוב להסתבך עם בעל דירה שכזה. אם תרצה פנה אליי באמצעות הפרטי ונעבור יחד על החוזה שלך. עסקתי בתיווך בזמנו והכנתי עשרות חוזים. אוכל לומר לך אם אתה מכוסה או שלא. |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
Lordpain(שולט) • 15 באוק׳ 2006
בחוזה לא כתוב דבר לגבי אל איזה חברת כבלים מחוברת הטלוויזיה, כל מה שכן רשום זה שהטלוויזיה היא חלק מהרכוש שמגיע עם הדירה ושהדבר היחידי שאני משלם עליו הוא חשמל בלבד .
מה שאני חושש ממנו הוא שברגע שיהיה משפט והוא יהיה חייב לשלם, אז הוא ינסה להפיל הכל עלי, והשאלה האם מבחינת החוק הוא יכול להפיל את זה עלי או שכל האחריות בסיפור הזה נופלת רק עליו בלבד , והאם הסיפור היפה שהוא סיפר לנציג על זה שאני בתמימות חיברתי את הטלוויזיה והנה לפתע היה שם הוט (שכמובן עיוות מוחלט של מה שבאמת קרה, ניסיון להציל את התחת שלו) האם הגרסה הזו שמה אותי בעמדת סיכון . |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 באוק׳ 2006
המלט • 15 באוק׳ 2006
אם הדבר באמת מטריד אותך ומעיק עליך, תתיעץ עם עורך דין אמיתי, ולא עם
wannabes. (כמוני למשל -- ומי שמכיר אותי יודע כמה קשה לי שלא לייעץ לך בחינם עכשיו....) גם אם מישהו עבר על שלוש מאות אלף חוזים, עדיין יש מקצוע שנקרא עו"ד; החוק מתעדכן כל הזמן על ידי הפסיקה, ומי שאינו מצוי בזה עלול, שלא בזדון, להתעות ולהטעות. על אחת כמה וכמה אתה זקוק לייעוץ מקצועי ומדויק במקרה שלך, שמציק לך. פנה לש.י.ל (שירות יעוץ לאזרח) בעיר מגוריך, ותוכל לקבל שם ייעוץ משפטי חינם. מעבר לזה, ההערה של דובדבן, גם אם צינית, הינה מדויקת להפליא: למה מישהו חושב שהוא יקבל ייעוץ מקצועי מעורך דין, בחינם, מעל דפי הפורום?? זה הקטע של ה bonding, כאילו? |
|