סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

גמילה מבדסמ

huan
לפני 18 שנים • 15 באוק׳ 2006
huan • 15 באוק׳ 2006
ביל יש לי רק דבר אחד להגיד לך.
זה שמשהו מולד לא הופך אותו יש ללגיטימי וטוב..וכל עוד הומואים לא הולכים ואונסים גברים כי יש להם משיכה לגברים,הטרוסקסואלים לא הולכים ואונסים נשים כי יש להם נטייה לנשים וסאדיסטים אל הולכים קושרים ומענים מישהו שאינו מעוניין בכך הכל סבבה אגוזים...היצר לאלימות הוא יצר מולד זה לא אומר שאני אלך וארסס את השכנים שלי בתת מקלע.

במקרה שהומואים טועים לא קורה כלום,במקרה שהטרוסקסואלים טועים לא קורה כלום,במקרה שסאדומאזוכיסטים טועים אל קורה כלום.עם בני אדם טועים ואלימות היא לא דבר מולד אז גם לא קורה דבר.

תעשה את ההפרדות הנדרשות ועזוב אותך מהגבלות שלא עובדות בשום מקום חוץ מברטוריקה ללא חכמים במיוחד.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 18 שנים • 16 באוק׳ 2006

אפשר לקבל אסמכתא כלשהי?

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 16 באוק׳ 2006
outsider1 כתב/ה:
Queencie, את צודקת ש BDSM זאת נטייה מינית. אולם הניגוד בינה לבין הומוסקסואלים זה שהיא אפשר להגמל ממנה לגמרי, בעת שיש מוסדות אשר מקדישים את עצמם לטיפול בגמילה בהומוסקסואליות. אם למישהו יש ספק בקשר למה שהוא או היא חושבים או רוצים, אז שיקחו את הזמן לחשוב ולמצוא את עצמם.

outsider1 - האם אתה מוכן לתת כאן שם של מוסד פעיל אחד אשר מקדיש את עצמו לטיפול בגמילה מהומוסקסואליות?
red-cell​(מזוכיסט)
red-cell​(מזוכיסט) • 16 באוק׳ 2006
כל אחד עובר את השלב הזה, חלק בגלל שזה נראה לגבי עצמם כסוטה, חלק בגלל קושי למצא בן זוג. אני עברתי את זה הרבה, וזיגזגתי בין יחסים ונילים לבדסמים ולא יכולתי להחליט מה אני רוצה. היו לי יחסים ונילים נפלאים ויחסים בדסמים נפלאים והיו לי גם יחסים ונילים הרסניים וגם קצת בדסמים הרסניים.

אין מה לעשות זו נטיה, כמה שלא ניסיתי (מזמן מזמן...) לא הצלחתי להשתחרר. היום אני כבר לא רוצה, אני יודע מה אני מה אני אוהב ומה היעוד שלי ואני מאושר, מאוד מאושר, כ"כ מאושר שזה הפך אותי לאיש הרבה יותר פתוח, תקשורתי ובטוח בעצמי.

בדסמ זו לא סטיה, זה אורח חיים ובמקום לברוח מזה צריך פשוט לקבל, לחבק ולהגשים את זה. זה יהיה קשה למצא מישהי או מישהו דומה לזוגיות והדרך תהיה קשה אבל התמורה היא בלתי ניתנת לתאור.

כשאתה לומד רפואה, כמה שנים אתה מחכה בשביל בסוף להגיע למשרה הנכספת? כמה סבל אתה עובר?
גם פה, אתה חופר וחופר וחופר ומנסה ומתנסה, לומד, מבין מה אתה אוהב ומה מתאים לך בסוף אתה גם מוצא.

אני מכיר את התסכול, עברתי את זה, היום הרבה יותר קל, יש פורומים, צ'טים מועדונים וכו. כשאני התחלתי היה רק את לוח העיר, לא היה אינטרנט. אחרי כמה שנים ראיתי מודעה של שרב בהעיר והצטרפתי. זה היה כמו להצטרף למוסד, הכל בשושו והרבה מבוכה והסתרה. היום זה פי אלף יותר קל, ואולי בעצם לא....אבל זה כבר סיפור אחר...
outsider1
outsider1 • 16 באוק׳ 2006
"אאוטסיידר אתה טועה ומטעה...גם מהומו סקסואליות אי אפשר להיגמל וקיום של מוסדות ואירגונים אשר שמו להם למטרה "לגמול" הומוסקסואלים לא אומר שהם גם מצליחים בזה. " אני לא טועה, ולא מטעה. אני מתכתב עם מישהו אשר סיפר לי שבארה"ב למשל יש 10 אירגונים אשר נועדו בשביל לעזור להומואים ולסביות "לראות את האור." כמו כן בכל ישוב שיש בו קהילה, יש גם מוסדות לגמילה מהקהילה.

הניגוד הוא בעייני החוק. בעת שלהיות הומו ולנהל מערכת יחסים זה חוקי... אז אם אתה אוהב BDSM, fetish' או שאתה דום וסאבית או אדון ושפחה אז אתה מחות לחור ורוב הסיכויים הם שאתה תזכה לביקור מהמשטרה. זאת ועוד, מבחינת החוק הם אוכלוסיה מקובלת, ו BDSM שווה לאויב הציבור מספר 1.

קח אותי למשל. רק היום רציתי להפסיק לחפש מישהי להיות איתה. פשוט הגעתי לנקודה שבא אני לא יכולתי יותר, וחשבתי שאין שם מישהי שתרצה להיות איתי. אני יודע ששולט שפותח את ליבו דוחה נשלטות, אבל מה לעשות? זה מי שאני.

אבל בסופו של דבר הגעתי למסקנה שזה לא יעזור לי בשום דבר. עד עכשיו 10 נשים שפניתי אלייהן סירבו, אז מה? אני צריך לעזוב את זה? לא. אני ימשיך לחפש כי אני יודע שיש שם מישהי בשבילי, ושאני נמצא בשביל מישהי. אהבה זה כוח שיכול להניע אותך מצד אחד, וזה כמו סם שיכול להרוס אותך. השאלה היא מה אתה בוחר שזה יהיה.

בדיקת מציאות מספר 1

ציטוט:
מעבר לגישה החיובית והתומכת של חברי 'צוות מטפלים' כלפי הנושא ההומו-לסבי, לכל חברי הצוות היכרות מעמיקה עם הנושאים הטיפוליים הייחודיים לחברי הקהילה וברשותם ידע מקצועי ועדכני בתחום הסיוע הנפשי להומוסקסואלים, לסביות ביסקסואלים/ות, מתלבטים/ות, טרנסקסואלים/ות ובני משפחותיהם.

לפי תפיסת העולם הטיפולית של חברי 'צוות מטפלים גיי-פרנדלי', על מנת שיתאפשר דיאלוג טיפולי פתוח ואותנטי, על המטופל לחוש שהמטפל שלו מקבל אותו כמו שהוא ומוכן להיכנס עימו לבירור אמיתי של חוויותיו, התנסויותיו ובחירותיו בחיים. טיפול מוצלח בעיני חברי 'צוות מטפלים' הוא טיפול כזה המאפשר למטופל או למטופלת לחוש כי הם מביעים עצמם באופן אמיתי וחופשי יותר, הן במערכות היחסים הקרובות והן מבחינה מקצועית, ואין זה משנה אם בסופו של טיפול הנטייה המינית היא כזו או אחרת.

חשוב לציין גם כי מטופלים ומטופלות אשר פנו לצוות לטיפול הגיעו עם מגוון רחב של נושאים המעסיקים אותם ולאו-דווקא עם שאלות של יציאה מהארון או קבלה עצמית. בין הנושאים הללו: יצירת זוגיות ושמירתה, מיניות, הורות הומו-לסבית, דיכאון וחרדות, הגשמה עצמית וכדומה. לפי תפיסת העולם הטיפולית של 'צוות מטפלים גיי-פרנדלי', ביטוי-עצמי אותנטי - בכל נושא שהוא - יכול להתאפשר אך ורק באוירה בלתי-שיפוטית, חופשיה מדיעות קדומות, חיובית ותומכת.

זה ציטוט מתוך התיאור של הצוות בארץ (http://www.t-metaplim.co.il/about.html)

אני קורא בתיאור שלהם כבוד לנטיות והבנה של העולם של המטופלים, ללא שיפוטיות לגבי הנטיה המינית שלהם.
האם אתה יכול להסביר לי היכן בתיאור אתה קורא שהם מטפלים בגמילה מהומוסקסואליות או לכוון אותי לאסמכתא קצת יותר ברורה למה שאתה קורא "גמילה מהומוסקסואליות"?

[ לגבי ארצות הברית, אבדוק בהמשך - אני יודע שיש שם גופי נוצריים פונדמנטליסטים שמנסים ל"גמול" אנשים מכל המ שלא מסתדר עם ראיית העולם שלהם ]

בדיקת מציאות - מספר 2

ארגון נוער גאה עוסק בתמיכה לנוער בעל נטיות הומוסקסואליות ובתמיכה להורים שלהם (http://www.igy.co.il/content/index.html)

מתיאור הארגון ()
ציטוט:
" נוער גאה" הינו ארגון התנדבותי הפועל למען נוער המתלבט בנטיותיו המיניות או מגדיר עצמו כהומו-לסבי-בי-טראנסג'נדרס . הארגון נותן מענה של תמיכה לנוער בשלבי גיבוש הזהות המינית , תקופה בה הצעיר מתחיל להיות מודע לרגשותיו ולתחושותיו המיניות, תקופה שעלולה להיות מאופיינת בבלבול ובכאב רב. בנוסף מהווה ארגון הנוער מסגרת לנוער המעוניין במסגרת חברתית בה יוכל להכיר ולפגוש בני נוער החווים חוויות דומות ולפעול במטרה לקדם את מעמד הנוער ההומוסקסואלי בארץ תוך דגש על שוויון, פתיחות ומניעת גזענות והומופוביה.

...

למה צריך ארגון נוער גאה?

הספרות המקצועית מצביעה על מגוון קשיים ובעיות העלולים לאפיין את בני הנוער המגדירים עצמם כבעלי נטייה מינית שונה מהנורמה, או המתלבטים בנוגע לנטייתם המינית. לעתים קרובות הם חווים תחושות קשות של בדידות וניכור גם בתוך משפחתם וגם בתוך המעגלים החברתיים אליהם הם שייכים. השתיקה האופפת את הנושא, בעיות בגישה למידע ולמישהו איתו יוכלו לדבר על נטייתם המינית, עלולה להוביל להערכה עצמית נמוכה . כתוצאה מההסתרה והחשאיות רבים מבני הנוער מחפשים מענה לשאלותיהם ולצרכיהם במקומות מסוכנים. גילוי הנטייה המינית לחברים ולמשפחה מובילה פעמים רבות לדחייה לאפליה ולנידוי וגם להתעללות פיזית, מילולית ונפשית. במחקר שנערך בארה"ב ב- 1994 נמצא כי שליש מבני הנוער שביצעו ניסיונות התאבדות עשו זאת על רקע קושי הנוגע לנטייתם המינית . מחקרים נוספים מצביעים על אחוזים גבוהים של שימוש בחומרים ממכרים ואלכוהול בקרב בני נוער בעלי נטייה חד מינית, במטרה להפחית את המעמסה הרגשית.

...

אני קורא כאן על קבלה, תמיכה, שיחה עם אנשים בעלי אותן נטיות.
שוב - היכן אתה קורא על מוסדות לגמילה מבדסמ?
outsider1
outsider1 • 16 באוק׳ 2006
אני מעולם לא דיברתי על מוסדות גמילה מ BDSM. הכתוהות הם לנושא אחר.

Re: אפשר לקבל אסמכתא כלשהי?

Dan_Kap כתב/ה:
outsider1 כתב/ה:
Queencie, את צודקת ש BDSM זאת נטייה מינית. אולם הניגוד בינה לבין הומוסקסואלים זה שהיא אפשר להגמל ממנה לגמרי, בעת שיש מוסדות אשר מקדישים את עצמם לטיפול בגמילה בהומוסקסואליות. אם למישהו יש ספק בקשר למה שהוא או היא חושבים או רוצים, אז שיקחו את הזמן לחשוב ולמצוא את עצמם.

outsider1 - האם אתה מוכן לתת כאן שם של מוסד פעיל אחד אשר מקדיש את עצמו לטיפול בגמילה מהומוסקסואליות?

עוד מקרה של "דברי הוצאו מהקשרם"?