בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

בדסמ וביטחון עצמי נמוך

huan
לפני 18 שנים • 16 באוק׳ 2006
huan • 16 באוק׳ 2006
ועוד פעם שוב מתעלמים מהדברים שאני אומר.....כן אני חושב שאין דבר כזה "לבוא ממקום רע" יש דבר כזה לעשות החלטה לא נכונה......עם עברת אונה כשהיית קטן,אין לך מושג מה זה בדסמ אבל אתה רוצה להשתמש בו ככלי טיפולי זו לא החלטה חכמה ולגיטימית ואני חושב אישית הייתי מנסה למנוע מאנשים כאלה להתעסק בבדסמ לפני שילמדו את הנושא ויבינו מה הם עושים ולמה.
אם אנשים באים לבדסמ כי הם חושבים שהם חלאות המין האנשוי וכך הם יכפרו על מעשייהם כשאין להם מושג מה בדיוק המניע לכל זה,מה זה בדסמ ולמה הם חושבים ועושים דווקא את זה ולאן זה מוביל זו אל החלטה חכמה ולגיטימית.

אבל עם בן אדם שהרביצו לו כשהיה קטן והוא בא לבדסמ..חקר את התחום,יודע מה הוא עושה ולמה הוא עושה את זה והוא יודע שזה עושה לו טוב,זה בדיוק מה שהוא רוצה והוא לא רוצה להחליף את זה בשום דבר אחר אז מי אני שאגיד לו לא?...בן אדם עשה החלטה לגיטימית וחכמה ובמקרה הז אין מישהו שיודע יותר טוב ממנו מה נכון ומה לא נכון בשבילו ואין זה תפקידו של אף אחד למנוע זאת.
גוני​(לא בעסק)

תהייה

גוני​(לא בעסק) • 16 באוק׳ 2006
מה עם כל אותם שולטים ושולטות שמגיעים ממקומות לא ראויים icon_question.gif
ohad - m​(אחר)
ohad - m​(אחר) • 16 באוק׳ 2006
עליהם יש מלא מלא מלא פוסטים ...
icon_smile.gif
דוקטרינה​(שולט)

אין ספק - אותו דבר גם לגבי שולטים

דוקטרינה​(שולט) • 16 באוק׳ 2006
העיקרון חל גם על שולטים.

גם הם צריכים להגיע ממקום נכון. ושוב, הויכוח אודות המקום הנכון יכול לקחת עשרות שורות של ומאות פוסטים.

אגב - שולט אחד (שלא פעיל בכלוב) כמעט הרג במכות ידידה שלי. הרג אותה זה מילה עדינה. אנס אותה, תקף אותה, זיין אותה מכל הצדדים ומכל הזוויות האפשרויות. הסטירות שנחתו על הפנים ועל התחת שלה לא היו סטירות של בדסמ אלא של סדיסט אמיתי.

היא ברחה אל אמא שלה שחששה מהגרוע מכל. אבל הגרוע מכל עוד לא התחיל.

24 שעות לאחר מכן, בלי שהוא התקשר ובלי שהוא יצר איתה שום קשר, היא הגיע אליו הביתה. בחזרה. היא חטפה עונש קשה מאוד על זה שהיא ברחה. בדירה שלו לא היה מנעול ולא בריח. היא יכלה לצאת מתי שהיא רוצה. היא נשארה שם עוד 4 חודשים (בדרך הוא שבר לה אצבע).

הוא, ספציפית, מגיע ממקום גרוע, רע, אכזרי ושפל.

ואת זה היא בדיוק חיפשה. אחד לאחד.

כאשר אני פגשתי אותה - לא הצלחתי להגיע לעשרית מהרמה של הבחור הזה - ועשירית ממנו היה המקסימום שאני מוכן ללכת לקצה הבדסמ.

הוא מגיע ממקום לא טוב אבל עבורה הוא היה מדהים, מקסים, משגע. היא פשוט אהבה אותו ללא גבולות, גם כאשר החברים שלו היו מגיעים ו"עושים עליה סיבוב". עבורה זה היה מתאים.

איך אני יכול לקבוע שהוא מגיע ממקום שלא טוב - אם היא חוזרת אליו שוב ושוב? היא, מיוזמתה האישית, חוזרת אליו, כמו כלבלבון שמחפש את המכה. הוא מגיע ממקום של סדיסט. אבל זה בדיוק מה שהיא מחפשת.

דוק.
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 16 באוק׳ 2006
כחולית, צימצמת את השאלה. את צריכה לכלול גם את השולטים. גם רבים מהם מגיעים מתוך ביטחון עצמי נמוך, ואני אצטט מתוך Sadismus und Masochismus/ Wilhelm Stekel:
"רבים מן הסאדיסטים (הוא אינו מתכוון דוקא לסאדיסטים פתולוגיים) עצמם הם גברים חלשים ואילו מזוכיסטים (כנ"ל) הם לרוב גברים "אידיאלים" מבחינת הופעתם. גם נשים סאדיסטיות אינן עונות תמיד לדימוי של אדונית רבת עוצמה והן לעיתים לא מרשימות כלל. החלשים מפצים בפנטזיות על חולשתם שאינה מספקת על- מנת לגבור על ההתנגדות של האחר, אלא בפנטזיה של סאדיזם, בה האובייקט נתון כולו לכוחם ואינו יכול להתנגד"
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 16 באוק׳ 2006
בכוונה לא כללתי את השולטים, כי הנשלטים הם הנפגעים העיקריים אם הם מגיעיפ למקום הזה והם יתכסו באיצטלת הבדסמ כדי להראות שיש לגיטימציה להתנהגותם "כי ככה זה צריך להיות"
עינבר
לפני 18 שנים • 17 באוק׳ 2006

זה לא שחור ולבן

עינבר • 17 באוק׳ 2006
אני באמת מאמינה שהגעתי ל BDSM ממקום טוב, ממניעים טובים, רציתי להנות.
אבל משהו בדרך השתבש לי, התאהבתי במישהו שהתעלל בי באמת, ללא גבולות.
שהייתי שם, לו היית מדברת איתי, הייתי מספרת לך, ברהיטות, שזה מה שאני רוצה.
למי שאמר לי שהקשר שלי לא בריא, אמרתי שאני מחפשת אהבה ולא בריאות.
למי שאמר לי שמה שקרה אתמול בלילה נשמע כמו אונס, הסברתי שזה לא היה ככה.

היו לי הרבה סיבות להיות שם, עם שולט שבא ממקום רע.

חשבתי שזה ה BDSM הטוטאלי שאני רוצה, האמנתי שזה עונה על הצרכים שלי -
לא הבנתי שיש דרך לספר את הצורך שלי בכניעות, בלי לגרום לי נזק נלווה.

אם כבר רע לך , אז פתאום את צריכה הרבה יותר BDSM והרבה יותר שליטה,
כי ברגע שאת יוצאת מהספייס, את יכולה לחשוב ולראות את המציאות והיא לא יפה.

בכל פעם שחזרתי אליו האמנתי שאני לא אפגע יותר, מכל מיני סיבות:
שהוא הבין איפה הוא טעה, שאני כבר יותר חזקה ויודעת להתמודד עם זה,
שעכשיו הוא אוהב אותי, שהיה לו יום רע, שעכשיו הוא מבין אותי באמת,
שאם אני אהיה סאבית יותר טובה, שאם אני אהיה בת זוג יותר טובה.

כלל האצבע , שלי, הוא עד כמה זה פוגע בך.
מי שלא מצליחה לתפקד ביום יום חצי שנה, כי היא כל הזמן חושבת על האדון שלה,
מי שרע לה כל הזמן ורק שהיא אם האדון שלה, סוף כל סוף טוב לה, זה השלכה.

יחסי שליטה לא בריאים הם סוג של התמכרות, כמו סמים ואלכוהול.