שרמומית |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
מה זאת אהבה?
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
שרמומית • 16 באוק׳ 2006
אהבה בשבילי זה להתגעגע עד שזה כואב בלב
אהבה בשבילי זה שכל פעם שנפגשים לא מספיק אף פעם ורוצים עוד ועוד ועוד אהבה בשבילי זה לראות אותו מאושר שהוא איתי אהבה בשבילי זה כל החיבוקים שבעולם שמוקדשים רק לי ולי ולי ולי ולי ! אהבה בשבילי זה לבכות מרוב געגועים ומה זאת אהבה בשבילכם? נטלי |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 16 באוק׳ 2006
אהבה היא הכל.
יצירה חיים אותו ניצוץ שבצלמו נבראנו ( ולא משנה אם זה אלוהים ,הטבע או כל כינוי אחר. מי \ מה שיצר \ ברא אותנו, עשה זאת באהבה ) אהבה היא כל מה שמניע אותנו לפעמים קדימה, לפעמים אחורה ( עניין של בחירה ) אהבה היא האינסוף שבתוך הסוף הידוע מראש. אהבה היא נתינהקבלה אהבה..היא פשוט אהבה. כשאוהבים, יודעים. מרגישים. סוג של בית. סוג של שלמות בתוך עולם בכלל לא מושלם. בריאה. כל יום מחדש. חדשישן. כל מה שאי פעם נחשוב נחלום נאמין נהיה הוא האהבה. כל ההגדרות, התחושות, המחשבות כולן כבר היו ויהיו. וזה לא משנה. מה שמשנה הוא רגע ההווה, הרגע היחיד בזמן בו מתקיימת אהבה. להיות. הכל. ועוד קצת. אהבה, היא פשוט אהבה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אוק' 16, 2006 11:03 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
מאי |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
אהבה בשבילי זה כל מה שכתבת + ......
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
מאי • 16 באוק׳ 2006
אהבה בשבילי זה...
להיות שמחה כששמח לו להיות עצובה כשעצוב לו לרצות לגונן עליו מפני כל העולם להיות גאה בו ולזרוח כשהוא לידי להתחרמן כשמתחילות/מתחילים איתו ולקנא בקטע טוב... להרגיש בטוחה בתוך החיבוק שלו ולהזיל דמעה מהתרגשות לאהוב כל ס"מ בגוף שלו עד הערצה להרגיש בנוח כמו שאני, מי שאני, איך שאני. |
|
דובדבן |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
יש ספר שנקרא כך
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
דובדבן • 16 באוק׳ 2006
אהבה היא לפנות לה מדף באמבטיה "בשביל השטויות שלה".
|
|
פוקחת עיניים |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
אהבה זה בסה"כ כימיה
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
פוקחת עיניים • 16 באוק׳ 2006
מנת יתר של סמים שהמוח מייצר בעצמו כריאקציה לפרומונים וריח גוף:
אוקסיטוסין, פנילתילמין, דופאמין (נשמע מוכר?), סרוטונין, נורפינפרין וכו'. לכן גם לא מפתיע שתופעות ההתאהבות דומות לשל חולים פסיכוטיים. |
|
electro-z |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
electro-z • 16 באוק׳ 2006
הבחורה דיברה על אהבה , לא על התאהבות
אהבה זה לשים מישהו אחר לפניך בסדר העדיפויות שלך. |
|
פוקחת עיניים |
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
טוב, אז ככה
לפני 18 שנים •
16 באוק׳ 2006
פוקחת עיניים • 16 באוק׳ 2006
electro-z כתב/ה: הבחורה דיברה על אהבה , לא על התאהבות
אהבה זה לשים מישהו אחר לפניך בסדר העדיפויות שלך. אם אתה רוצה לפרק את זה - חלק מהחומרים קשורים להתאהבות וחלקם קשורים לאהבה לטווח הארוך יותר. כלומר, מבחינה מדעית, ישנם שלושה שלבים באהבה. ובכל אחד מהשלבים פועלת קומבינציה אחרת של כימיקלים. התאהבות - בין שנתיים לארבע ראשונות לערך (אוקסיטוסין, פנילתילמין...) היקשרות - שלב הבאת הצאצאים וכו' (אוקסיטוסין, אנדורפינים...) ו..איך לקרוא לזה? Maintanance? השלב של להזדקן ביחד ולהיצמד אחד לטוסיק של השני (התמכרות ארוכת-טווח לאנדורפינים) אני אולי לא לגמרי מדוייקת אבל אני מניחה שהנקודה הובהרה. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
Re: טוב, אז ככה
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
זאלופון(שולט) • 17 באוק׳ 2006
פוקחת עיניים כתב/ה: electro-z כתב/ה: הבחורה דיברה על אהבה , לא על התאהבות
אהבה זה לשים מישהו אחר לפניך בסדר העדיפויות שלך. אם אתה רוצה לפרק את זה - חלק מהחומרים קשורים להתאהבות וחלקם קשורים לאהבה לטווח הארוך יותר. כלומר, מבחינה מדעית, ישנם שלושה שלבים באהבה. ובכל אחד מהשלבים פועלת קומבינציה אחרת של כימיקלים. התאהבות - בין שנתיים לארבע ראשונות לערך (אוקסיטוסין, פנילתילמין...) היקשרות - שלב הבאת הצאצאים וכו' (אוקסיטוסין, אנדורפינים...) ו..איך לקרוא לזה? Maintanance? השלב של להזדקן ביחד ולהיצמד אחד לטוסיק של השני (התמכרות ארוכת-טווח לאנדורפינים) אני אולי לא לגמרי מדוייקת אבל אני מניחה שהנקודה הובהרה. כל רגש שאנחנו חשים וכל מחשבה שעוברת לנו בראש הם "קומבינציה של כימיקלים". אהבה היא לא פחות ולא יותר כימית מכל הרגשה או הרהור או פעולה, ועל כל דבר שהוא שקורה אצלנו אפשר לומר שהוא בסך הכל ביוכימיה, כי אנחנו בסך הכל יצורים ביוכימיים. ברגעים אלו ממש, למעשה, אצטילכולין משתחרר ומאפשר לאצבעות שלי להקליד. מה שכן, להגיד את זה לא ממש עונה על השאלה מה בעצם גורם למה. הרי החומרים האלה לא משתחררים במוח סתם ככה. האם השחרור שלהם גורם לאהבה, או שדברים שקורים ומורגשים גורמים לחומרים להשתחרר במוח, או אולי שני הדברים קורים. בסופו של דבר, בדרך כלל, אין מנוס מלהגיע למסקנה שמדובר פשוט בשני צדדים של אותו מטבע. ולעניין - בשבילי אהבה היא המילה הזו שקטנה מלהכיל את מה שאני באמת מרגיש ורוצה לבטא. |
|
פוקחת עיניים |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
Well, בכל אופן,
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
פוקחת עיניים • 17 באוק׳ 2006
עד שלא ימצאו הגדרה יותר ברורה - זו התשובה שלי.
מתנצלת על חוסר השמאלציות. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 17 באוק׳ 2006
אהבה זה שאני מתחילה להיות "מכורה" אליו
אדם שהופך להיות חלק חשוב בחיים שלי כשהוא איתי, אני מאושרת כשהוא לא איתי, אני עצובה ומתגעגעת משהו חסר בתוכי כשאנחנו רבים- אני יכולה להרגיש הכי רע בעולם וכשאנחנו צוחקים יחד, או עושים פעילויות משותפות, זה גורם לי להרגיש נהדר... אהבה זה כשאת עושה סקס עם מישהו ואת מרגישה את הרגש והנתינה זורמים לך מכל החורים את מרגישה רגש זורם ולא רק מיצי גוף.. את מרגישה שאת עושה אהבה, גם אם אתם עושים את הזיונים הכי מופרעים, מלוכלכים וסוטים שיש... אהבה זה לאהוב מישהו, את כולו, גם את הטוב שבו וגם את הרע שבו... אהבה הופכת אדם כלשהו לאהוב שלי, למאהב שלי ולחבר הכי טוב שלי... אחרי זמן מה שהאהבה קיימת, לא מרגישים אותה תמיד, כי הקשר מתבסס ואת מקבלת ביטחון בקשר, אבל מידי פעם יש את הניצוצות האלה שאת נזכרת למה בכלל את אוהבת אותו, שפתאום את מרגישה גייזר שלם של תשוקה ואהבה עוצמתית... |
|